• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

arashap

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
سوالی دارید همینجا بپرسید من جواب بدم. اینجوری بقیه هم ممکنه جواب سوالشون رو بگیرن.
پنجشنبه که خودتون رو معرفی میکنید به احتمال زیاد میگن شنبه برید به پادگان خودتون رو معرفی کنید.
شنبه بهتون لباس میدن که تقریبا محاله نگرتون دارند. میگن برید لباس اندازه کنید و کارهای خیاطی و خریدها رو انجام بدید و احتمالا دوشنبه بگن بیبان برای شروع خدمت.
برای گرفتن لباس اگر موتون خیلی بلند نیست مشکلی نیست. همون روز بعد از لباس که با لباس **** میاید باید سر و وضعتون نظامی باشه.
مو نمره ۴ (حداقل) و ریش از مو بلنوتر نباشه (بهتره با تیغ بزنید که اونجا برای ریش زدن اذیت نشید حداقل تا آخر هفته). خط ریش هم نهایتا تا نیم سانت پایین تر از شروع لاله گوش. ریش بزی و اینا هم که میدونید نباید بذارید !

آقا تو خضرايي اگه مو غير از نمره 4 باشه گير مي دن؟مثلاً اگه با نمره 8 بزنيم بيايم گير مي دن و دوباره خودشون كوتاه مي كنن؟

alileonardo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
جهت اطلاع دوستان
کد 256 مازاد نیست کد نیروی زمینی **** کیلومتر 28 جاده کرج تهران است پادگان مدرس

babak00063

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرزن آباد چالوس
2 روز دیگه
نبود؟

saber63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرزن آباد چالوس
2 روز دیگه
نبود؟

آقا منم مرزن آباد افتادم!
تا حالا که از هرکی شنیدم گفتن که جای خوبیه!
امیدواریم که واقعا اینجوری باشه! چون من شانس ندارم نوبت من که می شه همه چی بر عکس می شه!
حداقل این یک موردو خدا کنه شانس آورده باشیم.
اینجا هم از دوستان می خوام اگه اطلاعات بیشتری در مورد مرزن آباد دارن در اختیار ما قرار بدن! اینکه جه جور جائیه و ....
فقط خواهشن زودتر!

abdijan2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کسه دیگه ای اراک هست؟؟؟کد 6

babak00063

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امیدواریم که واقعا اینجوری باشه! چون من شانس ندارم نوبت من که می شه همه چی بر عکس می شه!
اینجا هم از دوستان می خوام اگه اطلاعات بیشتری در مورد مرزن آباد دارن در اختیار ما قرار بدن! اینکه جه جور جائیه و ....
فقط خواهشن زودتر!

آقا من میخوام از جنوب برم شمال , از برازجان( استان بوشهر)
شما از کجا هستین؟
تو برگ سفید من نوشته 1 اسفند ساعت 7 صبح برم **** وظیفه بوشهر
شاید اصلا کدها تغییر کرده باشن و یه جای دیگه غیر از مرزن آباد باشه
کد شما هم که 12 هست دیگه؟
آره , منم تا الان هرچی در موردش شنیدم خوب بوده
شانس منم دست کمی از شانس تو نداره;)

babak00063

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط خواهشن زودتر!

آقا من میخوام از جنوب برم شمال , از برازجان( استان بوشهر)
شما از کجا هستین؟
تو برگ سفید من نوشته 1 اسفند ساعت 7 صبح برم **** وظیفه بوشهر
شاید اصلا کدها تغییر کرده باشن و یه جای دیگه غیر از مرزن آباد باشه
کد شما هم که 12 هست دیگه؟
آره , منم تا الان هرچی در موردش شنیدم خوب بوده
شانس منم دست کمی از شانس تو نداره;)

LittleSoldier

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نام: نيما
كد: 35 (01 تهران)
تحصيلات: ليسانس اقتصاد
اهل: آستارا
2 روز مونده به اعزام.

نننننننننننننننننننننننننننننننببببببببببببببببببببببببببببببببببووووووووووووووووووووووودددددددددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من هستم يك اسفند:cool:

abdijan2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا کسی می دونه پادگان مالک اشتر نیروی انتظامی اراک(کد 6) چجور جاییه؟
لطفا کمک کنید.2 روز دیگه اعزامم.
ممنون

nima321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه سرباز هاي آينده.
ديروز يه سري از بچه ها به من مي گفتن: نيما فردا اخرين روز راحتيته. پس بايد حسابي حال كني و از اين حرفا..........
اما وقتي يه خورده فكر كردم ديدم نه بابا تازه اولين روزيه كه ميخوام خودمو آماده كنم براي يه شروع تازه. شروعي كه در نهايت سختي ها و وقت تلف كني ها ميخواد يه سنگ يا يه مانع يا چه ميدونم شايد يه بار خيلي سنگيني رو از رو دوشم برداره كه بعدش تازه ميخوام يه نفس راحت بكشم. آره رفقا اين خود ماييم كه بايد سرنوشت خدمتيمونو مشخص كنيم. اگه بخواييم سخت بگيريم دهنمون سرويس ميشه. ديروز شهريار (2-3 روز پيش آموزشيشو تموم كرده) ميگفت اونجا اولين كاري كه بايد بكنيد اينه كه يكي رو پيدا كنيد كه فقط بهش بخنديد. راستي كسي كارتون پانداي كونگفو كار رو ديده؟ يه پانداي چاقالو كه آرزوش اين بود يه روزي كونگفو كار بشه.....استادش خودشو كشت تا بتونه به اون چاقالو كونگفو ياد بده........ خلاصه بعد اينكه اون پاندا كونگفو رو حسابي ياد گرفت تازه بايد راز درون دهان اژدها رو بدست مي آورد. اون كار رو هم با سختي خيلي زياد انجام داد. بعد وقتي اون راز رو باز كرد ديد يه كاغذ خاليه........... اون پانداي چاقالو خودش خواسته بود كه تبديل به يه كونگفو كار بشه كه شد. حالا ما هم هر چي بخواييم همون برامون پيش مياد. عزيزان همگي با هم خوش باشيم و اميدوار. همه چي هر طوري كه ما بخواييم پيش ميره. پس در هر شرايطي بهترين رو بخواييم. مخلص همه شما:happy:
نيما
(آستارا)

babak00063

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:wacko:آقا جان مرزن آباد چالوس فقط 1 روز دیگه
نبود؟

shahi boobooli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
حالا میفهمم چرا میگند بهترین دوران آموزشی هست
خداییش دارم گاییده میشم
اقتادم دانشکده هوافضا عاشورا توی چیتگر تهران
جاش بد نیست زیاد کارمون ندارند ولی همش باید پست بدیم
رو برجک آدم سرویس میشه
البته خدا رو شکر من موقتا اینجام اگه خدا بخواد تا یک ماه دیگه منتقل میشم اونجا

بچه ها خدایی قدر آموزشی رو بدونید
مخصوصا اگه کد 88 بهتون بخوره و بیفتید نیرو هوایی اردکان (****) که واقعا هتله ما که خیلی حال کردیم

الان هم مرخصی شهری گرفتم اومدم تو تهران خیابون آزادی یه کافینت نشستم وقت هدر میدم
از ساعت 14 تا 19

راستی پستهامون هم یه روز در میون هستش اون یه روز هم که باید پست بدیم 2 ساعت پست میدیم 4 ساعت استراحت میکنیم
دهن سرویسیش فقط همین 2 ساعت روی برجک هستش که خیلی دیر میگذره
همین
فعلا بای

LittleSoldier

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها من يه سوال فوري داشتم ميشه جواب قاطع بديد؟

من برگه سفيدم اومده و كد محل آموزشيم زده 35 (مركز آموزش 01) ولي زير اون محل مراجعه رو زده ميدان ****
حالا من يك اسفند برم خود 01 (افسريه )يا باز برم نضام وظيفه تو ميدون ****(چون شنيدم مهر ميزنند برگه سفيد رو آيا اين درسته؟)
ممنون ميشم كمكم كنيد

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام به همه سرباز هاي آينده.
ديروز يه سري از بچه ها به من مي گفتن: نيما فردا اخرين روز راحتيته. پس بايد حسابي حال كني و از اين حرفا..........
اما وقتي يه خورده فكر كردم ديدم نه بابا تازه اولين روزيه كه ميخوام خودمو آماده كنم براي يه شروع تازه. شروعي كه در نهايت سختي ها و وقت تلف كني ها ميخواد يه سنگ يا يه مانع يا چه ميدونم شايد يه بار خيلي سنگيني رو از رو دوشم برداره كه بعدش تازه ميخوام يه نفس راحت بكشم. آره رفقا اين خود ماييم كه بايد سرنوشت خدمتيمونو مشخص كنيم. اگه بخواييم سخت بگيريم دهنمون سرويس ميشه. ديروز شهريار (2-3 روز پيش آموزشيشو تموم كرده) ميگفت اونجا اولين كاري كه بايد بكنيد اينه كه يكي رو پيدا كنيد كه فقط بهش بخنديد. راستي كسي كارتون پانداي كونگفو كار رو ديده؟ يه پانداي چاقالو كه آرزوش اين بود يه روزي كونگفو كار بشه.....استادش خودشو كشت تا بتونه به اون چاقالو كونگفو ياد بده........ خلاصه بعد اينكه اون پاندا كونگفو رو حسابي ياد گرفت تازه بايد راز درون دهان اژدها رو بدست مي آورد. اون كار رو هم با سختي خيلي زياد انجام داد. بعد وقتي اون راز رو باز كرد ديد يه كاغذ خاليه........... اون پانداي چاقالو خودش خواسته بود كه تبديل به يه كونگفو كار بشه كه شد. حالا ما هم هر چي بخواييم همون برامون پيش مياد. عزيزان همگي با هم خوش باشيم و اميدوار. همه چي هر طوري كه ما بخواييم پيش ميره. پس در هر شرايطي بهترين رو بخواييم. مخلص همه شما:happy:
نيما
(آستارا)

دمت گرم ......... :lol: منم اسفندی هستم کد مازاد ! باز خودومون رو عشق است که ک .. گشاد نیستیم .

LittleSoldier

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها من يه سوال فوري داشتم ميشه جواب قاطع بديد؟

من برگه سفيدم اومده و كد محل آموزشيم زده 35 (مركز آموزش 01) ولي زير اون محل مراجعه رو زده ميدان ****
حالا من يك اسفند برم خود 01 (افسريه )يا باز برم نضام وظيفه تو ميدون ****(چون شنيدم مهر ميزنند برگه سفيد رو آيا اين درسته؟)
ممنون ميشم كمكم كنيد

iman77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که خضرایی قراره خدمت بکنن بگم که من الان مدتیه اونجا مشغول خدمتم. لیسانسم و توی اداری هستم.
آموزشی رو ازه از دوره قبل شروع کردن و شما در واقع دوره دوم هستنین. دوره قبل هم فقط فوق دیپلم و لیسانس کرفت.
۲ هفته اول نمیزارن پنجشنبه جمعه بیاین خونه. در ضمن دوره قبل از پنجشنبه بعد از ظهر باید میرفتین تا جمعه ساعت ۳ ! از این دوره قراره بشه شنبه صبح. پس برید خدا رو شکر کنید.
هر روز اونجا هستید و عصرها هم همونجا هستید . مرخصی هم فقط برای پارتی ها.
نگهبانی هم بسته به تعدادتون ۲-۳ بار حتما آخر هفته باید نگهبانی بدید و حتما هستید.
۸۰۰۰ تومن هم که گرفتند حتما برید اعتراض کنید به بازرسی. به هیچ عنوان پادگان حق گرفتن پول بابت لباس رو نداره.
آموزش اصولا دوره سختیه. برای دیپلمه ها خیلی سخت تر. ولی خضرایی پادگان سختی نیست. البته به تسبت بقیه جاها. مثلا نیروی زمینی رس سرباز رو میکشن. اردو داره و هزار مصیبت که اینا توی نیروی هوایی بخصوص خضرایی وجود نداره.

در ضمن دوستای دیپلمه اون روز بچه هاتون رو دیدم توی پادگان. خیلی خیلی مواظب اینا باشین. از اون تیپ هایی هستند که آدم شدنشون طول میکشه و دودش توی چشم شما هم میره.
فقط اینو بگم که توی خضرایی مهمترین مساله نظم و دیسیپلین هست. آنکارد تخت و لباس و مو و احترام قوی نظامی. بعدش هم نظافت. اینا رو داشته باشید دیگه مشکلی برای ادامه خدمت وجود نداره.
به خاظر جا به جا شدن ساختمون های پادگان هم بهتون بیگاری و حمالی و اینا زیاد خواهد خورد احتمالا. غر نزنید که پدرتون رو در میارند.
غذاش به نسبت پادگان های دیگه عالیه. باورش نمیشه هرکسی من در مورد غذاش میگم براش.
با دژبان هم کل کل نکنید (اینو در مورد دوستان لیسانس هم میگم که ممکنه فکر کنن ۲ ماه بعد ستوان ۲ هستند و دژبان سرباز صفر نباید با اونا کاری داشته باشه) دژبانهای خضرایی نسبتا سگند.
بچه های لیسانس فرماندشون آدم خوش اخلاقی نیست و خیلی خیلی لج بازه. خودتون رو جلوش تابلو بکنید تا آخر دوره آخر هفته ها در خدمت گردانتون هستید. بسیار هم به همون آنکارد و لباس و نظافت حساسه. سنش هم زیاد نیست و لج بازیش زیاده. پرتون به پرش نگیره.

این توصیه دوستانه من به همه اینکه از همون روز اول سعی کنید منشی گروهانتون یشید. میتونید اکثر روزها واسه خودتون مرخصی رد کنید و از صبح تا شی در خالی که همه در خال بیگاری و بدو بدو هستند توی اتاق بخاری دار در حال چرت زدن هستید.

آها ! نماز توی خضرایی اجباریه و همیشه آمار گرفته میشه. سعی نکنید بپیچونید. کوچکترین خطایی در خضرای باید آخر هفته رو نگهبان باشید یا اصلا لغو مرخصی تا پایان دوره میشید. کاملا هم جدیه. هیچ چیز در خضرایی بی خودی برای ترسوندن گفته نمیشه.

در ضمن در مورد روش نرم کردن پوتین. روش اینه که چند تا روز نامه رو مچاله میکنید و زیر آب خیس میکنید و میچپونید توی پوتینتون. بعد پوتین رو میزارید یه ۱-۲ روزی کنار بخاری یا بهتر از اون موتور خونه. بعدش ۱ روز میپوشیدش. کاملا شکل پاتون رو میگیره و نرم میشه.
هر چقدر این کار رو بیشتر انجام بدید (چندین بار) پوتسن نرم تره. میتونید از چکش هم برای کوبیپن و نرم کردن جاهای خیلی سفتش استفاده کنید. در ضمن واکس زدن هم باعث نرم شدن پوتین میشه. هر روز واکس فراوان بمالید به پوتین. در ضمن کالا ۱ هفته ای طول میکشه که پوتین نرم شه. انتظار نرم شدن بلافاصله رو نداشته باشید.

سوالی بود در مورد خضرایی بپرسید جواب میدم.

سلام
منم ا اسفند اعزامم- مدركم فوق ليسانسه و امريه هم دارم- متاهل هم هستم
مي خواستم بدونم شرايطي كه گفتيد براي متاهلها فرقي نمي كنه؟
من شنيدم مرخصي بيشتر مي دن
هفته بعد 3شنبه و 5 شنبه تعطيله- تعطيلات رسمي رو مرخصي مي دن؟
بعد هم مي خوام بدونم با توجه به اينكه 1 اسفند اعزاميم تاريخ ترخيص نهايي-پايان دوره- كي مي شه
ممنون مي شم سريع جواب بديد
چون 2 روز بيشتر به اعزام نمونده

بالا