• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
شنیده بودم اسطوره اش رونالدو ست ولی فکر نمیکردم تا این حد تحت تاثیرش قرار بگیره :D

13865_big.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کدوم رونالدو ؟؟؟؟

رونالدوی برزیل خودمون ؟ یا ک.رونالدو پرتقالی

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
کدوم رونالدو ؟؟؟؟

رونالدوی برزیل خودمون ؟ یا ک.رونالدو پرتقالی

یک رونالدو بیشتر وجود نداشته، نداره و نخواهد داشت!

اون یکی کریس رونالدو (ک. رونالدو | کریستیانو رونالدو | CR7 |...) هست. ;)

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
پاتو: آنچلوتی در میلان میماند
مهاجم میلان متقاعد شده که مربی او در سنسیرو خواهد ماند.
سایت گل: الکساندر پاتو به شایعات اخیر مبنی بر جدایی کارلو آنچلوتی چندان توجهی نمیکند. مکررا گفته میشود این مربی سابق یوونتوس به چلسی یا رئال مادرید خواهد رفت. آنچلوتی این خبرها را تکذیب کرده ولی چرخ شایعات دارد با شدت به چرخش خود ادامه میدهد. پاتو میگوید مربی او در تیم خواهد ماند و همچنین پیشبینی کرده میلان موفقیتهای بسیاری در آینده خواهد داشت: «به نظر من آنچلوتی با ما خواهد ماند و ما با او قهرمانیهای بسیاری در سری A کسب خواهیم کرد. او در میلان بسیار خوشحال است.» روسونری تنها هفت امتیاز با اینتر فاصله دارد.

با وجود آن که آدریانو گالیانی نایبرییس میلان گفته نبرد بر سر قهرمانی تمام شده ولی این مهاجم برزیلی هنوز به بخت میلان باور دارد: «پنج بازی مانده و ما تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد. میخواهیم به لیگ قهرمانان برگردیم و در پایان فصل خواهیم دید که چه کسی قهرمان شده و چه کسی نه.»

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
یانکلفسکی شانسی در این فصل ندارد
هافبک چک تبار میلان پایش را به تیغ جراحان می سپارد و بدین ترتیب نمی تواند در ادامه رقابت های این فصل برای میلان به میدان برود...

سایت گل : میلان در این فصل با مصدومیت شماری از بازیکنان کلیدی اش دست به گریبان بود.گنارو گتوزو، الساندرو نستا، کریستین آبیاتی و مارکو بوریلو از جمله مصدومان این تیم هستند.به نوشته روزنامه کوریره دلواسپورت درحالی که تنها 5 هفته به پایان رقابتهای سری A باقی مانده است مارک یانکلفسکی به جمع مصدومان میلان خواهد پیوست و پایش را به تیغ جراحان می سپارد و به این ترتیب ادامه رقابت های این فصل را از دست خواهد داد.

ملی پوش اهل جمهوری چک میلان چندین سال است از ناراحتی ساق پا رنج می برد و با قراردادن پلاتین در پایش در سال 2005 کمی بهبود یافته اما او هفته آینده قصد دارد این پلاتین را از پایش در آورده و بتواند فصل آینده با قدرت در رقابت های سری A به همراه میلان شرکت کند. میلان این در ادامه رقابت های سری A به سیسیل سفر خواهد کرد تا مقابل کاتانیا قرار گیرد.

مکسس در راه میلان
گفته می‌شود این بازیکن فرانسوی در صورتی که رم به لیگ قهرمانان نرسد به شمال ایتالیا خواهد رفت.

سایت گل: فیلیپ مکسس مدافع رم می‌تواند با مبلغ 16 میلیون یورو به میلان برود. این انتقال در صورتی روی می‌دهد که رم به لیگ قهرمانان نرسد. این مدافع این هفته مقابل کیه‌وو بازی خواهد کرد. او سه جلسه محرومیت خود را پشت سر گذاشته و برای بیست و پنجمین بار در این فصل پیراهن تیمش را خواهد پوشید. او تا حالا 197 بار با پیراهن رم بازی کرده. پنج دیدار آینده می‌تواند آخرین بازی‌های او در پیراهن رم باشد.

گفته می‌شود باشگاه رم مکسس را می‌فروشد تا ضرر مالی نرسیدن به لیگ قهرمانان را جبران نماید. احتمال رسیدن رم به لیگ قهرمانان بسیار کم است. گفته می‌شود میلان اوضاع او را زیر نظر دارد و قصد دارد با 16 میلیون پوند او را به خدمت بگیرد. میلان قصد تقویت دفاع خود را دارد. پائولو مالدینی در پایان فصل از فوتبال کناره می‌گیرد. به جوزپه فاوالی قراردادی جدید پیشنهاد نشده و الساندرو نستا هم همیشه مصدوم است.

زنگا: میلان می‌تواند قهرمان شود
این طرفدار اینتر گفته سرنوشت قهرمانی در ایتالیا هنوز مشخص نیست.

سایت گل: والتر زنگا، دروازه‌بان سابق اینتر و مربی فعلی کاتانیا به تیم سابقش هشدار داده که مقابل لاتزیو به مشکل برخواهد خورد. اینتر با هفت امتیاز اختلاف با میلان، تیم دوم جدول بر صدر جدول تکیه زده و منتظر دیدار با لازیو است. طرفداران اینتر 5 می 2002 را به یاد دارند، دیداری که در آن اینتر در روز آخر به لاتزیو باخت و قهرمانی را به یوونتوس تقدیم کرد.

با وجود آن که دیدار فردا شب اینتر و لاتزیو چندان سرنوشت‌ساز به نظر نمی‌رسد، ولی زنگا گفته اوضاع در صورتی که اینتر نتواند حداکثر امتیازات را بگیرد دشوار خواهد شد: «5 می 2002؟ چطور می‌توانم آن روز را فراموش کنم؟ به ورزشگاه المپیک رفته بودم تا بازی را برای تلویزیون کارشناسی کنم. در هر حال هفت امتیاز در فاصله پنج دیدار مانده به پایان فصل فاصله خوبی است. این را به عنوان مربی، و طرفدار اینتر می‌گویم، اما از این می‌ترسم که اگر اوضاع دیگری روی داد همه به این حرف‌های من بخندند. البته اگر نراتزوری لاتزیو را نبرند میلان به راحتی آنها را در بالای جدول خواهد گرفت.»

Last edited by a moderator:

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
میلان به دنبال سانتاکروچه
میلان قصد دارد در تابستان این بازیکن 22 ساله را به خدمت بگیرد.

سایت گل: میلان قصد دارد هر چه سریع‌تر جانشین پائولو مالدینی را مشخص سازد. آنها تیاگو سیلوا، مدافع آینده‌دار برزیلی را ژانویه خریدند و حالا به دنبال فابیانو سانتاکروچه ستاره خط دفاعی ناپولی هستند. این مدافع تیم زیر 21ساله‌های ایتالیا در ژانویه 2007 با مبلغ 5/5 میلیون پوند از برشا جدا شد و به ناپولی پیوست و به سرعت تبدیل به بازیکنی بزرگ شد.

او در اکتبر به تیم ملی دعوت شد. با این حال فرم او بعد از کریسمس نزول کرد و ادی رجا مربی سابق ناپولی او را نیمکت‌نشین ساخت. این بازیکن سابق تیم کومو چندان شهرت خوبی ندارد. او سابقه دعوا در تمرین با ژرمن دنیس و مشکله پاتسینتسا را دارد. او همچنین سال گذشته با اسکوییل لاوتزی دعوا کرد. همچنین گواهینامه او دو ماه گذشته ضبط شده است

آنلکا : آنچلوتی، جاشین مناسب هیدینک
ملی پوش فرانسوی چلسی معتقد است کارلو آنچلوتی در صورت آمدن به چلسی می تواند در این تیم لندنی موفق باشد...

سایت گل : نیکلا آنلکا مهاجم فرانسوی چلسی از کارلو آنچلوتی سرمربی فعلی میلان که گفته می شود ممکن است در پایان فصل به استمفورد بریج بیاید حمایت کرد.گاس هیدینک سرمربی فعلی چلسی بارها اعلام کرده در پایان فصل این تیم را برای هدایت تیم ملی روسیه ترک خواهد کرد.

آنلکا از عملکرد سرمربی هلندی چلسی که تا کنون موفق شده این تیم را به فینال جام حذفی انگلیس و نیمه نهایی لیگ قهرمانان برساند تمجید کرد و در گفتگو با روزنامه سان گفت :"تنها کسی که می تواند راه هیدینک را در چلسی ادامه دهد آنچلوتی است.او مربی بزرگی است و موفق شده میلان را به افتخارات بزرگی برساند.هدینک کار فوق العاده ای انجام داده و از زمانی که هدایت چلسی را به عهده گرفته نتایج فوق العاده ای کسب کرده.او پیش از امضای قراردادش هم گفت بعد از پایان رقابت های لیگ برتر برای هدایت تیم ملی روسیه به این کشور سفر خواهد کرد.او می خواهد بعد از ترک استمفورد بریج خاطره خوبی از خود در ذهن هواداران چلسی بر جای بگذارد."

Last edited by a moderator:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
SonaldoR جان میشه پست های خبری رو در یک یا نهایتا دو تا پست بذاری؟ منظورم اینه که وقتی خبر جدیدی داری ادیت کنی و توی همون پست قبلی بذاری.

ممنون میشم.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ایول جالب بود! شایدم حالا تحت تاثیر سیدورف قرار گرفته:D
شایدم گالیانی :p

=-=-=-=-=-=-=-=

در مورد سیدورف و تلاشی که معمولا در زمین به خرج "نمیده" و اینکه با این وجود همه ی اینها معمولا پای ثابت ترکیب اصلی هست و اینکه میلان وقتی سیدورف هست معمولا با 10 بازیکن بازی میکنه و نه 11، و ... خیلی گفته شده. اخیرا هم یک آدم باحال! ورداشته نقاشی آفرینش انسان رو به این صورت درآورده که گویای همه چیزه:

http://************/files/6ujnrd7818y8oq61hvga.jpg

فایل های ضمیمه

• seedorfancelotti.jpg
    seedorfancelotti.jpg
    160.2 KB · نمایش ها: 1
Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب کاتانیا رو زدیم. باز هم اینزاگی، که به نسبت معیار های خودش گل نسبتا باحالی زد و کاکا، که با یک بقل پای ساده کار رو تموم کرد، گلزنی کردن. اکثر دقایق توپ دست میلان بود و کلا از اون بازیهای بی دردسر بود. رونالدینیو طبق معمول رو نیمکت بود، به همراه پاتو که تازه از مصدومیت کوچیکی برگشته و فقط 15 دقیقه آخر وارد زمین شد.

ترکیب میلان به طرز خجالت آوری مسن بود. حساب کردم میانگین سن یازده بازیکن اصلی مون 33.2 بود. :f34r: واقعا شرم آوره! البته بازیکن های جوون مون یا مصدوم بودن یا محروم. ولی اینکه پیر و پاتال ها کمتر مصدوم میشن در نوع خودش سئوال برانگیزه.

با این برد 7 امتیازی اینتر باقی موندیم ولی دو امتیاز دیگه از یووه فاصله گرفتیم. یووه ای که مثل میلان ِ چند ماه پیش، طعم تلخ لچه رو چشید و ثانیه های آخر بازی ازشون گل مساوی خورد. حالا چهار امتیاز باهاشون فاصله داریم و البته یک بازی رو در رو در سن سیرو. مکان دوم زیاد دور از دسترس نیست هر چند هیچ فرقی نداره دوم یا سوم شدن...

mori

Registered User
لایک‌ها
14

=-=-=-=-=-=-=-=

در مورد سیدورف و تلاشی که معمولا در زمین به خرج "نمیده" و اینکه با این وجود همه ی اینها معمولا پای ثابت ترکیب اصلی هست و اینکه میلان وقتی سیدورف هست معمولا با 10 بازیکن بازی میکنه و نه 11، و ... خیلی گفته شده. اخیرا هم یک آدم باحال! ورداشته نقاشی آفرینش انسان رو به این صورت درآورده که گویای همه چیزه:

بیچاره سیدورف:lol:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805

=-=-=-=-=-=-=-=

ردیو جان یا یکی از دوستان لطف کنید و یه توضیحی بدید به ما در این مورد

من راستش متوجه قضیه نشدم.

mori

Registered User
لایک‌ها
14
ردیو جان یا یکی از دوستان لطف کنید و یه توضیحی بدید به ما در این مورد

من راستش متوجه قضیه نشدم.
مثلا این رو ببین

===
هداف اصلی کاکا: زدن صدمین گل با پیراهن میلان!
سایت رسمی نوشته کاکا فعلا 94 گل با پیراهن میلان زده و هدف فعلیش زدن 100 گل با پیراهن میلانه. کاکا گفته بعد از رسیدن به این هدف، اهداف دیگه‌ش رو مشخص میکنه!

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
كاكا فصل بعد در رئال؟؟؟؟ نهههههه
سايت گل گفته تابستون ميره

من بعد از ميلان طرفدار رئالم اما دلم نميخواد كاكا از ميلان بره حس مي كنم ميره اونجا ضايع ميشه. دو روز پيش بازي نيوكاسل ليورپول بود مايكل اون رو ديدم يادم افتاد جام 98 چه بازي اي جلوي آرژانتين كرد بعد كه رفت رئال هيچي. اصلا يا بازيكن مصدوم ميشه يا افت مي كنه. البته زيدان استثنا بود.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
كاكا فصل بعد در رئال؟؟؟؟ نهههههه
سايت گل گفته تابستون ميره

من بعد از ميلان طرفدار رئالم اما دلم نميخواد كاكا از ميلان بره حس مي كنم ميره اونجا ضايع ميشه. دو روز پيش بازي نيوكاسل ليورپول بود مايكل اون رو ديدم يادم افتاد جام 98 چه بازي اي جلوي آرژانتين كرد بعد كه رفت رئال هيچي. اصلا يا بازيكن مصدوم ميشه يا افت مي كنه. البته زيدان استثنا بود.

نه من فکر نمی کنم .
کاکا فوتبال رو منطقی بازی میکنه ( مثل زیدان ) خیلی احساساتی نیست که بخواد واسه اینکه خودش رو نشون بده حرکات تکنیکی زیاد انجام بده تا روش خطاهای ناجور کنند ...

برای همین فکر نمی کنم مشکل مصدومیت پیدا کنه .
اما درمورد افت , بستگی به مربی سال دیگه رئال داره ....

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
پدر " کاکا " هافبک برزیلی میلان اعلام کرد هرگز نگفته که پسرش به رئال مادرید می‏رود.

روز گذشته روزنامه اسپانیایی AS به نقل از " بوسکو لیته " پدر " کاکا " از انتقال این هافبک برزیلی به رئال مادرید خبر داده بود. طبق این گزارش، مدیر برنامه‏های " کاکا " اعلام کرده بود که پسرش فصل آینده در تیم " فلورنتینو پرز " بازی خواهد کرد.
اما پدر " کاکا " در گفتگو با وبسایت برزیلی Globoesporte.com این مصاحبه را تکذیب کرد.

او گفت: « من هرگز همچین چیزی نگفته‏ام. من در مورد احتمال انتقال به هیچ باشگاهی صحبت نکرده‏ام، بنابراین پسرم قطعاً به رئال مادرید نخواهد رفت. »

" بوسکو لیته " افزود: « در حال حاضر او می‏خواهد تا پایان فصل تمرکز خود را روی بازی‏های باقیمانده لیگ بگذارد. »

منبع:سایت گل

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
پدر " کاکا " هافبک برزیلی میلان اعلام کرد هرگز نگفته که پسرش به رئال مادرید می‏رود.

روز گذشته روزنامه اسپانیایی AS به نقل از " بوسکو لیته " پدر " کاکا " از انتقال این هافبک برزیلی به رئال مادرید خبر داده بود. طبق این گزارش، مدیر برنامه‏های " کاکا " اعلام کرده بود که پسرش فصل آینده در تیم " فلورنتینو پرز " بازی خواهد کرد.
اما پدر " کاکا " در گفتگو با وبسایت برزیلی Globoesporte.com این مصاحبه را تکذیب کرد.
خیلی دوست دارم نفری یه سیلی تو صورت مسئولان Marca و AS بزنم!! ورداشتن تو روز روشن حرف گذاشتن تو دهن پدر کاکا که کاکا فصل بعد رئال هست. یکی دو روز بعد روی سایت میلان تکذیب کرد که اصلا چنین حرفی زده.

واقعا نمیفهمم این دو تا روزنامه هدف شون چی هست از اینکار ها...

آخر فصل کی هست ؟
31 می آخرین بازی فصل هست ولی "آخر فصل" میتونه تا شروع فصل بعد هم طول بکشه!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خیلی دوست دارم نفری یه سیلی تو صورت مسئولان Marca و AS بزنم!! ورداشتن تو روز روشن حرف گذاشتن تو دهن پدر کاکا که کاکا فصل بعد رئال هست. یکی دو روز بعد روی سایت میلان تکذیب کرد که اصلا چنین حرفی زده.

واقعا نمیفهمم این دو تا روزنامه هدف شون چی هست از اینکار ها...

31 می آخرین بازی فصل هست ولی "آخر فصل" میتونه تا شروع فصل بعد هم طول بکشه!
من که دیگه از الان ثانیه شماری میکنم واسه آخر فصل ... ببینم این رئالیا میخواهد چه غلطی بکنند ....

بالا