کدوم رونالدو ؟؟؟؟
رونالدوی برزیل خودمون ؟ یا ک.رونالدو پرتقالی
کدوم رونالدو ؟؟؟؟
رونالدوی برزیل خودمون ؟ یا ک.رونالدو پرتقالی
شنیده بودم اسطوره اش رونالدو ست ولی فکر نمیکردم تا این حد تحت تاثیرش قرار بگیره
![]()
شایدم گالیانیایول جالب بود! شایدم حالا تحت تاثیر سیدورف قرار گرفته![]()
بیچاره سیدورف:lol:شایدم گالیانی
=-=-=-=-=-=-=-=
در مورد سیدورف و تلاشی که معمولا در زمین به خرج "نمیده" و اینکه با این وجود همه ی اینها معمولا پای ثابت ترکیب اصلی هست و اینکه میلان وقتی سیدورف هست معمولا با 10 بازیکن بازی میکنه و نه 11، و ... خیلی گفته شده. اخیرا هم یک آدم باحال! ورداشته نقاشی آفرینش انسان رو به این صورت درآورده که گویای همه چیزه:
http://************/files/6ujnrd7818y8oq61hvga.jpg
شایدم گالیانی
=-=-=-=-=-=-=-=
در مورد سیدورف و تلاشی که معمولا در زمین به خرج "نمیده" و اینکه با این وجود همه ی اینها معمولا پای ثابت ترکیب اصلی هست و اینکه میلان وقتی سیدورف هست معمولا با 10 بازیکن بازی میکنه و نه 11، و ... خیلی گفته شده. اخیرا هم یک آدم باحال! ورداشته نقاشی آفرینش انسان رو به این صورت درآورده که گویای همه چیزه:
http://************/files/6ujnrd7818y8oq61hvga.jpg
مثلا این رو ببینردیو جان یا یکی از دوستان لطف کنید و یه توضیحی بدید به ما در این مورد
من راستش متوجه قضیه نشدم.
كاكا فصل بعد در رئال؟؟؟؟ نهههههه
سايت گل گفته تابستون ميره
من بعد از ميلان طرفدار رئالم اما دلم نميخواد كاكا از ميلان بره حس مي كنم ميره اونجا ضايع ميشه. دو روز پيش بازي نيوكاسل ليورپول بود مايكل اون رو ديدم يادم افتاد جام 98 چه بازي اي جلوي آرژانتين كرد بعد كه رفت رئال هيچي. اصلا يا بازيكن مصدوم ميشه يا افت مي كنه. البته زيدان استثنا بود.
خیلی دوست دارم نفری یه سیلی تو صورت مسئولان Marca و AS بزنم!! ورداشتن تو روز روشن حرف گذاشتن تو دهن پدر کاکا که کاکا فصل بعد رئال هست. یکی دو روز بعد روی سایت میلان تکذیب کرد که اصلا چنین حرفی زده.پدر " کاکا " هافبک برزیلی میلان اعلام کرد هرگز نگفته که پسرش به رئال مادرید میرود.
روز گذشته روزنامه اسپانیایی AS به نقل از " بوسکو لیته " پدر " کاکا " از انتقال این هافبک برزیلی به رئال مادرید خبر داده بود. طبق این گزارش، مدیر برنامههای " کاکا " اعلام کرده بود که پسرش فصل آینده در تیم " فلورنتینو پرز " بازی خواهد کرد.
اما پدر " کاکا " در گفتگو با وبسایت برزیلی Globoesporte.com این مصاحبه را تکذیب کرد.
31 می آخرین بازی فصل هست ولی "آخر فصل" میتونه تا شروع فصل بعد هم طول بکشه!آخر فصل کی هست ؟
من که دیگه از الان ثانیه شماری میکنم واسه آخر فصل ... ببینم این رئالیا میخواهد چه غلطی بکنند ....خیلی دوست دارم نفری یه سیلی تو صورت مسئولان Marca و AS بزنم!! ورداشتن تو روز روشن حرف گذاشتن تو دهن پدر کاکا که کاکا فصل بعد رئال هست. یکی دو روز بعد روی سایت میلان تکذیب کرد که اصلا چنین حرفی زده.
واقعا نمیفهمم این دو تا روزنامه هدف شون چی هست از اینکار ها...
31 می آخرین بازی فصل هست ولی "آخر فصل" میتونه تا شروع فصل بعد هم طول بکشه!