سلام دوست عزیز،من 10/1اعزامم.شنیدم که یه سری بروشور و فرم میدن که باید وضع خودتو توش شرح بدی دیگه اینکه هر چقدر از خودت بد بگی بهتره مثلا بگی عصبیم و مشروب میخورم:blink:تو میدون تیرم باید بزنی در و دیوار وگرنه میری تو یگان پاسدار!!چقدر صحت داره؟؟؟
آره یه روز میبرنتون نماز خونه میگن فرم پر کنید .. که آیا فکر خودکشی به سرت زده یا نه و اینا...
من چون منشی بودم تا تهشو می دونم ...
این دیوونه ها :دی به دو دسته ی الف و ب تقسیم میشن.. دسته ی الف رو کاری ندارن ...
ولی ب رو اسلحه و تجهیزات بهشون نمی دن ... اردو هم نمی برن .. راهپیمایی هم ندارن .. البته این تست رو هر چی زود تر بگیرن به نفعتونه ...
اون لحظه که اسلحه و اینا رو میگیرن می ترسوننتون ولی هیچ ربطی به کارت سبز نداره .. اون رو به همه میدن تو هم یکیش....
یه روز از فرمانم پرسیدم تو یگان چی میشن ؟ گفت هیچی ... گفتم پست و اینا هم نمی زارنشون آره ؟ جواب نداد ولی معلومه که همینه ....

در کل خودت باید ببینی ارزش داره خودت رو دیوونه کنی یا نه !! :دی
میدون تیر هم چرته .. فقط سعی کن بزنی واسه تشویقیش...
آقا دمت گرم، آدم با وجود راهنماهایی مثل شما چم و خم کار دستش میاد :happy:
حالا شما پیشنهاد میکنی پول نقدی ببرم یا عابر بانک؟
از اونجا تا آمل یا محمود آباد چقدر راهه؟
پادگان تو خود بابل هستش؟
غذاهاش چطوریه؟ بوفه غذا داره که غذای خودشونو نخوریم؟! آت آشغاله شنیدم
چاکرم .. یه روز منم همین جا از بقیه کمک گرفتم .. فقط شانسه تو زده ما تو یه پادگانیم... :دی
ببین پول مثه بنز خرج میشه .. پیشنهادم اینه که 70 تومان ببری ... اون قدر که میگن دزد بازاره نیست .. یعنی بستگی داره به خودت .. من خودم پولم رو تو جیبه پیرهنم میزاشتم و دکمشم بسته بود .. دیگه تو شرت و اینا نمی خواد ببری .. تراول هم نبر .. 5 تومانی ببر خوبه...
عابر هم اگه داری ببر .. اتفاقه یه هو دیدی لازم شد .. برا من که لازم نشد ...
در ضمن دو هفته بعدش میای خونه ...پول بر میداری ... من تو 2 ماه آموزشیم 190 تومان رو خرج کردم .. کلی باید پول کارت تلفن بدی .. تازه من 3 هفته موبایل داشتم.. :دی مرخصی تو شهریم پول زیاد می خوره !!
تا آمل 1 ساعت .. تا محمود آبادم 2 ساعت حدودی .. ولی مطمئن باش مرخصی که بدن می خوای یه راست بری خونه ... اونجا که هستی دلت لک می زنه برای گوش کردن یه آهنگ..

:blink:
پادگان از مرکز شهر بابل 30 دقیقه راهه .. یه جادست میره میرسه به پادگان و سد شیاده ...
غذا های بوفه ؟ ساندویچای بوف رو دیدی ؟ بشاش توش ... :lol:
در حد ساندویچ های مدرسه ... 1000 تومان ... 300 تومانم نمیارزه .. ولی همچین می خوری ...:lol:
ناهارشون خوبه ..
ولی شام هاشون برای من و تو چنگی به دل نمی زنه ...
سیب زمینی تخم مرغ ..
عدسی
کنسرو لوبیا با قارچ مائده (این خوبه)
تن ماهی (اینم خوبه)
آبگوشت..
خورشت وحشت (مذخرف ترین غذا , آب رب و بادمجون و گوشت)
دمپایی ابری (اینم خوبه کوکو سیب زمینی)
با غذا هاشون ماست و یا سیب هم میدن ... موز هم میدن
چایی هم هر شب هست..
از 4.5 به بعد هم برای خودتونید .. می خوای بخواب ... می خوای بگرد ... البته آمار رو دارید که به علت سردیه هوا تو آسایشگاه آمار میگیرن...
اینقدر که توضیح دادم بری اونجا انگار یه بار خدمت کردی...