• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

021518

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باید زرنگ باشی .. اگه زرنگ باشی هر هفته میری ...
تو بشو مسئول عابر بانک بچه ها ... یه هو سره خود بردار عابر بانک های بچه ها رو جمع کن برو پیش فرمانده بگو بچه ها پول ندارن ..:lol:
یا واسه محرم خودتو قاطی کن که آره واسه هیئت می خوام پول جمع کنم خرید کنم ....
یا برو بهداری ... بگو چشمم درد می کنه ... سر درد دارم ... *ونم می خاره ..:lol: مرخصی درمانی میده ...

خوبه تهرانپارس نزدیکه به هراز زیاد ترافیک نداری زود میرسی خونه...

بسیجی ؟ **** رو می پرستن ...:wacko: تو هم همرنگ میشی .. ولی بعده یه ماه میفهمی 90% دوستات هم خودشون رو همرنگ کردن با تو ... میبینی همه با تو موافقن ...:cool:

سیگار هم هست .. باید تو نخش باشی ببینی کی داره ... پادگان راهه فرار داره این رفیقه ما سرش رو مینداخت پایین فرار می کرد باکس سیگار می خرید میاورد میفروخت .. :دی وایه جرات می خواست ..
ما که اهل سیگار نبودیم .. ولی سیگار بود برا کشیدن ... نسخ نمی مونی... خودت تو اتوبوس سیگاری ها رو شناسایی کن ...

آقا دمت گرم، آدم با وجود راهنماهایی مثل شما چم و خم کار دستش میاد :happy:
حالا شما پیشنهاد میکنی پول نقدی ببرم یا عابر بانک؟
از اونجا تا آمل یا محمود آباد چقدر راهه؟
پادگان تو خود بابل هستش؟
غذاهاش چطوریه؟ بوفه غذا داره که غذای خودشونو نخوریم؟! آت آشغاله شنیدم

benjamin372

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام چاکره بهترین ارشد هتل ولیک
نود ه هششششششششششششششششششششششششششششت :D
آقا یوسفی خیلی نوکرم .
من محسنم . همون پا شیکسته که اسمشو بردی =))
یا الللللللللللله =))
مرض گفتنات . همش تموم شدااا .:D
بیاد بچه های کد 70 تا 79

سلام
خوبی آقاجون؟؟؟
واقعا خوب گفتی به یاد بچه های کد 70 تا 79 + 85 D:

پات که دیگه ردیف شد ؟؟؟ بگم درآینده بیاد اتاق خوابت ببینه نیاز به استراحت داری یا نه ؟؟؟

از بچه ها چه خبر؟؟؟؟

ردیف کنید بزنیم به کوبر آقا جون !

سلام منو یه بچه ها برسون ،اگه لازم بود بگو باز در مورد دیپلم معماری توضیح بدم (; D:
هر جا هستی موفق باشی

My Yahoo Id : benjamin372

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
:)سلام دوست عزیز،من 10/1اعزامم.شنیدم که یه سری بروشور و فرم میدن که باید وضع خودتو توش شرح بدی دیگه اینکه هر چقدر از خودت بد بگی بهتره مثلا بگی عصبیم و مشروب میخورم:blink:تو میدون تیرم باید بزنی در و دیوار وگرنه میری تو یگان پاسدار!!چقدر صحت داره؟؟؟

آره یه روز میبرنتون نماز خونه میگن فرم پر کنید .. که آیا فکر خودکشی به سرت زده یا نه و اینا...
من چون منشی بودم تا تهشو می دونم ...
این دیوونه ها :دی به دو دسته ی الف و ب تقسیم میشن.. دسته ی الف رو کاری ندارن ...
ولی ب رو اسلحه و تجهیزات بهشون نمی دن ... اردو هم نمی برن .. راهپیمایی هم ندارن .. البته این تست رو هر چی زود تر بگیرن به نفعتونه ...
اون لحظه که اسلحه و اینا رو میگیرن می ترسوننتون ولی هیچ ربطی به کارت سبز نداره .. اون رو به همه میدن تو هم یکیش....
یه روز از فرمانم پرسیدم تو یگان چی میشن ؟ گفت هیچی ... گفتم پست و اینا هم نمی زارنشون آره ؟ جواب نداد ولی معلومه که همینه ....:)
در کل خودت باید ببینی ارزش داره خودت رو دیوونه کنی یا نه !! :دی
میدون تیر هم چرته .. فقط سعی کن بزنی واسه تشویقیش...

آقا دمت گرم، آدم با وجود راهنماهایی مثل شما چم و خم کار دستش میاد :happy:
حالا شما پیشنهاد میکنی پول نقدی ببرم یا عابر بانک؟
از اونجا تا آمل یا محمود آباد چقدر راهه؟
پادگان تو خود بابل هستش؟
غذاهاش چطوریه؟ بوفه غذا داره که غذای خودشونو نخوریم؟! آت آشغاله شنیدم

چاکرم .. یه روز منم همین جا از بقیه کمک گرفتم .. فقط شانسه تو زده ما تو یه پادگانیم... :دی
ببین پول مثه بنز خرج میشه .. پیشنهادم اینه که 70 تومان ببری ... اون قدر که میگن دزد بازاره نیست .. یعنی بستگی داره به خودت .. من خودم پولم رو تو جیبه پیرهنم میزاشتم و دکمشم بسته بود .. دیگه تو شرت و اینا نمی خواد ببری .. تراول هم نبر .. 5 تومانی ببر خوبه...
عابر هم اگه داری ببر .. اتفاقه یه هو دیدی لازم شد .. برا من که لازم نشد ...
در ضمن دو هفته بعدش میای خونه ...پول بر میداری ... من تو 2 ماه آموزشیم 190 تومان رو خرج کردم .. کلی باید پول کارت تلفن بدی .. تازه من 3 هفته موبایل داشتم.. :دی مرخصی تو شهریم پول زیاد می خوره !!

تا آمل 1 ساعت .. تا محمود آبادم 2 ساعت حدودی .. ولی مطمئن باش مرخصی که بدن می خوای یه راست بری خونه ... اونجا که هستی دلت لک می زنه برای گوش کردن یه آهنگ..:(:blink:

پادگان از مرکز شهر بابل 30 دقیقه راهه .. یه جادست میره میرسه به پادگان و سد شیاده ...

غذا های بوفه ؟ ساندویچای بوف رو دیدی ؟ بشاش توش ... :lol:
در حد ساندویچ های مدرسه ... 1000 تومان ... 300 تومانم نمیارزه .. ولی همچین می خوری ...:lol:
ناهارشون خوبه ..
ولی شام هاشون برای من و تو چنگی به دل نمی زنه ...
سیب زمینی تخم مرغ ..
viannen_54.gif

عدسی
کنسرو لوبیا با قارچ مائده (این خوبه)
viannen_42.gif

تن ماهی (اینم خوبه)
آبگوشت..
خورشت وحشت (مذخرف ترین غذا , آب رب و بادمجون و گوشت)
viannen_54.gif

دمپایی ابری (اینم خوبه کوکو سیب زمینی)
cook.gif

با غذا هاشون ماست و یا سیب هم میدن ... موز هم میدن
laugh1.gif

چایی هم هر شب هست..
coffee.gif

از 4.5 به بعد هم برای خودتونید .. می خوای بخواب ... می خوای بگرد ... البته آمار رو دارید که به علت سردیه هوا تو آسایشگاه آمار میگیرن...
اینقدر که توضیح دادم بری اونجا انگار یه بار خدمت کردی...
crazy.gif

Last edited:

mardekhaste

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ببخشید farzan.B عزیز شما فوق دیپلم هستید یا لیسانس؟

mardekhaste

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
هیچی همینجوری
icon10.gif

چون از آموزشی خوب تعریف کردید کنجکاو شدم با مدرکی رفتید

test84

Registered User
لایک‌ها
2
سلام!

من اعزام اول دی ماه هستم، میخواستم ببینم کسی از اینجا هست که با من تو یه روز اعزام باشه که باهم دوست بشیم؟ :blush:

من هفته پیش رفتم **** وظیفه؛ کلی پرس و جو کردم، یکی از یه جا بهم گفت افتادی **** تو نیشابور ولی به حرفش اعتماد زیادی نیست.

من 2 روزه در حال خوندن تاپیک از صفحه 120 به اینطرف هستم و دارم کور میشم! بچه ها اگه کسی چیزی میدونه ممنون میشم به تاپیک اضافه کنه.

میدونم این سوال چندین بار مطرح شده ولی چون دوستان چند جور جواب بهش دادن جسارتا من باز میپرسم:
تو برگه سبز زده اول دی ماه باید بری **** وظیفه اگه برگه سفید نیاد، خوب اگه برگ سفید اومد و گفته بود مثلا افتادی همین نیشابور، من باید خودم برم نیشابور تو اول دی؟ یا اول دی باید برم میدون **** لباس بگیرم و خیاط چیزای لازم رو روش بدوزه و چند روز بعد برم نیشابور؟ یا میبرنمون اونجا اول دی و لباس رو ردیف میکنیم و برمیگردیم و بعد باید بریم؟

ممنون میشم از بچه هایی که تازگی رفتن خدمت جواب بدن :)

-مخلصیم.

ویرایش
مدرک من لیسانس نرم افزار هستش و بچه تهرانم. :blush:

Last edited:

web_developer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم اعزامی اول دی هستم و لیسانس. به احتمال 99 درصد 01 تهران هستم. اگه کسی از دوستان اونجا بوده لطفا یه خورده از پادگان بگه. ضمنا من اصلا نمیدونم چی باید با خود ببرم که برام دردسر ساز نشه اونجا با اینکه فصل زمستان و سرماست. لطفا دوستان راهنمایی کنند.
ممنون

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
سلام!

من 2 روزه در حال خوندن تاپیک از صفحه 120 به اینطرف هستم و دارم کور میشم! بچه ها اگه کسی چیزی میدونه ممنون میشم به تاپیک اضافه کنه.

میدونم این سوال چندین بار مطرح شده ولی چون دوستان چند جور جواب بهش دادن جسارتا من باز میپرسم:
تو برگه سبز زده اول دی ماه باید بری **** وظیفه اگه برگه سفید نیاد، خوب اگه برگ سفید اومد و گفته بود مثلا افتادی همین نیشابور، من باید خودم برم نیشابور تو اول دی؟ یا اول دی باید برم میدون **** لباس بگیرم و خیاط چیزای لازم رو روش بدوزه و چند روز بعد برم نیشابور؟ یا میبرنمون اونجا اول دی و لباس رو ردیف میکنیم و برمیگردیم و بعد باید بریم؟

ممنون میشم از بچه هایی که تازگی رفتن خدمت جواب بدن :)

-مخلصیم.

ویرایش
مدرک من لیسانس نرم افزار هستش و بچه تهرانم. :blush:

سلام ..
خب منم این کارایی که الان داری انجام میدی 2 ماه پیش می کردم ...
همه ی صفحه های تاپیک رو می خوندم ...
ولی آدم باز نگرانه انگار باید به خودش مستقیم جواب بدن تا خیالش راحت شه ...

خب 10 روز مونده به اول دی خودش میاد (برگه سفید رو میگم) اونجا نوشته فلان روز که همون اوله دیه فلان ساعت میاید فلان جا ...
کد هم خورده که میای اینجا میبینی کجاست...
سره ساعت میری اونجا که گفته ساک هم نمی خواد ببری کچل هم نمی خواد بکنی (من هم کچل کردم هم ساک بردم :دی)
اونجا میری دنباله کد ت !! سره ساعت یه سرتنگ میاد یه سری برگه میده که حکم بیلیط رو داره .. میگه مثلا فردا میاید فلان ترمینال (چقدر فلان شد)
با همون لباسه شخصیه خودت میری ..+ ساکی که لیست اول صفحه هست (کم و زیادش با خودت)
تو اتوبوس اینقدر رفیق پیدا می کنی .. اینجا رفیق پیدا می کنی ولی با هم افتادن تو یه اتوبوس سخته ..
خب نگران نباش همه اونجا مثه تو غریبن و دنباله یه رفیق ..
لباسه نظامی ؟ بستگی به شانس داره تو همون پادگان میدن یه هو دیدی همون روز دادن یا 5 روز بعد ...
اندازه کردن لباس ها میمونه بعد مرخصی .. لباسه همه خنده داره شلوار کردیه !!:lol:
شاید هم خیاطی داشته باشید..که مشکل حله ...
پس از الان نگران لباس نباش ...تو فقط اول دی خودتو و ساکتو ببر تو ترمینال ... بقیش با اونا ...

سوالی بود بپرس..

ضمنا من اصلا نمیدونم چی باید با خود ببرم که برام دردسر ساز نشه اونجا با اینکه فصل زمستان و سرماست. لطفا دوستان راهنمایی کنند.
ممنون

لیست صفحه اول رو خوندی ؟ اون رو کم و زیاد کنی کشکلی نخواهی داشت..
سواله دیگه ای هست بلد باشم در خدمتم...

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
تقریبا یکسال پیش همین طور موقع ها وقتی می خواستم برم احمد بن موسی اومدم اینجا پرسیدم چه جوریه و اینها

و ترس از این دوره

آقا می گذره عینه برق و ان شا ا... به خوشی ولی کلا دوران مزخرفیه و هیچ سودی نداره غیر از الافی مطلق و بدبختی

من توی احمد بن موسی هستم هرکسی برج 10 داره میاد سوالی داره بگه جواب می دم فکر کنم کدش هم میشه 82

web_developer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من شنیدم بعضی‌ها انتهای دوره آموزشی کد می‌خورن و باید مجدد دوره آموزشی رو یه جای دیگه بگذرونند. این قضیه کد خوردن چی‌ هست؟ راندوم هست یا بر اساس یه اصولی؟! مثلا شنیدم دو تا کتاب میدن که باید بخونی و امتحان میگیرن اگه پاس نکنی کد میخوری؟ آیا درسته؟ و اینکه افرادی مثل من که امریه دارن اگه کد بخورند قضیه امریه کلا منتفی هست و باید نیروهای مسلح خدمت کنند؟

test84

Registered User
لایک‌ها
2
سلام ..
خب منم این کارایی که الان داری انجام میدی 2 ماه پیش می کردم ...
همه ی صفحه های تاپیک رو می خوندم ...
ولی آدم باز نگرانه انگار باید به خودش مستقیم جواب بدن تا خیالش راحت شه ...

خب 10 روز مونده به اول دی خودش میاد (برگه سفید رو میگم) اونجا نوشته فلان روز که همون اوله دیه فلان ساعت میاید فلان جا ...
کد هم خورده که میای اینجا میبینی کجاست...
سره ساعت میری اونجا که گفته ساک هم نمی خواد ببری کچل هم نمی خواد بکنی (من هم کچل کردم هم ساک بردم :دی)
اونجا میری دنباله کد ت !! سره ساعت یه سرتنگ میاد یه سری برگه میده که حکم بیلیط رو داره .. میگه مثلا فردا میاید فلان ترمینال (چقدر فلان شد)
با همون لباسه شخصیه خودت میری ..+ ساکی که لیست اول صفحه هست (کم و زیادش با خودت)
تو اتوبوس اینقدر رفیق پیدا می کنی .. اینجا رفیق پیدا می کنی ولی با هم افتادن تو یه اتوبوس سخته ..
خب نگران نباش همه اونجا مثه تو غریبن و دنباله یه رفیق ..
لباسه نظامی ؟ بستگی به شانس داره تو همون پادگان میدن یه هو دیدی همون روز دادن یا 5 روز بعد ...
اندازه کردن لباس ها میمونه بعد مرخصی .. لباسه همه خنده داره شلوار کردیه !!:lol:
شاید هم خیاطی داشته باشید..که مشکل حله ...
پس از الان نگران لباس نباش ...تو فقط اول دی خودتو و ساکتو ببر تو ترمینال ... بقیش با اونا ...

سوالی بود بپرس..

لیست صفحه اول رو خوندی ؟ اون رو کم و زیاد کنی کشکلی نخواهی داشت..
سواله دیگه ای هست بلد باشم در خدمتم...

تشکر فرزان جان،

فرض کن برگه سفید من اومده نوشته افتادم نیشابور، اول دی با ساک باید برم میدون **** از اونجا همون روز ما رو میبرن نیشابور؟ بعیده اینطوری باشه، نه؟

والله یکم گیج شدم آخه اول گفتی اول دی میری و بعد بهت بلیط اتوبوس میدن بعد آخر صحبتت گفتی "اول دی خودتو و ساکتو ببر ترمینال"، یکم گیج شدم!

از دست ما ناراحت نشده باشی! یکم اوضاع برام ناشناختس واسه همین یکم حساسم.:blush:

-مخلصیم.

arm1383

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره آموزشی تموم شد
من تو نیروی هوایی پادگان شهید خضرایی بودم هر کی سوالی داره بپرسه تا راهنماییش کن

کد خضرایی 176

سلام دوست عزیز،
هرچند از تموم شدن آموزشیت 4 ماهی گذشته ولی باز هم بهت تبریک میگم و یه سوال هم ازت داشتم!
من پزشک هستم، ساکن تهران و اعزامی 88/10/1 با کد 176 ، می خواستم بپرسم چیزی راجع به نحوه تقسیم پزشکها بعد از اتمام آموزشی و نیز احتمال تهران بودنشون می دونی یا خیر؟! و همچنین وضعیت پزشک وظیفه در دوران آموزشی در آنجا؟!
ضمناً ممنون می شم اگه هر کدوم از دوستان چنانچه اطلاعاتی در این زمینه دارند در اختیارم بذارند.
باز هم متشکرم...​

Last edited:

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
تشکر فرزان جان،

فرض کن برگه سفید من اومده نوشته افتادم نیشابور، اول دی با ساک باید برم میدون **** از اونجا همون روز ما رو میبرن نیشابور؟ بعیده اینطوری باشه، نه؟

والله یکم گیج شدم آخه اول گفتی اول دی میری و بعد بهت بلیط اتوبوس میدن بعد آخر صحبتت گفتی "اول دی خودتو و ساکتو ببر ترمینال"، یکم گیج شدم!

از دست ما ناراحت نشده باشی! یکم اوضاع برام ناشناختس واسه همین یکم حساسم.:blush:

-مخلصیم.

فرض می کنیم برگ سفیدت اومده و نوشته افتادی نیشابور.. اول دی به اون آدرسی که گفته میری اونجا بلیط میدن بهت , میگن برو فردا یا پس فردا بیا ترمینال که ببریمتون پادگان ...

آره اونجاشو باید می گفتم 2وم دی !!! :happy:

خدمت یگان ما هم افتاد حصارک ... کسی پایه ی جا به جایی با میدون **** کرج هست ؟؟:lol:

web_developer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرض می کنیم برگ سفیدت اومده و نوشته افتادی نیشابور.. اول دی به اون آدرسی که گفته میری اونجا بلیط میدن بهت , میگن برو فردا یا پس فردا بیا ترمینال که ببریمتون پادگان ...
احتمال داره همون روز ببرن؟ یعنی نگن برو فردا یا پس فردا بیا؟

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
احتمال داره همون روز ببرن؟ یعنی نگن برو فردا یا پس فردا بیا؟

ولاه تا حالا هر کی بوده گفتن همیون روز نبردن ... ولی منم از روی نگرانی ساکم رو بردم و برگردوندم...تو هم ببر .. کاره دیگه یه هو دیدی راست کردن ببرن !!:happy:

test84

Registered User
لایک‌ها
2

آره اونجاشو باید می گفتم 2وم دی !!! :happy:

خدمت یگان ما هم افتاد حصارک ... کسی پایه ی جا به جایی با میدون **** کرج هست ؟؟:lol:

"اون آدرسی که گفته" میشه همون میدون ****؟ یعنی اول دی تو میدون **** بلیط اتوبوس میدن و مثلا فرداش باید بری ترمینال؟

خوب پس قضیه لباس چی میشه؟ لباس رو کی میدن؟ چون از همون روز که تو جمله قبله بود و رفیتم مثلا پادگان که سربازی شروع نمیشه, درسته؟

راستی اگه کسی از هاشمی نژاد **** تو نیشابور بوده بگه. :)

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
"اون آدرسی که گفته" میشه همون میدون ****؟ یعنی اول دی تو میدون **** بلیط اتوبوس میدن و مثلا فرداش باید بری ترمینال؟

خوب پس قضیه لباس چی میشه؟ لباس رو کی میدن؟ چون از همون روز که تو جمله قبله بود و رفیتم مثلا پادگان که سربازی شروع نمیشه, درسته؟

راستی اگه کسی از هاشمی نژاد **** تو نیشابور بوده بگه. :)

واله ماله تهران رو نمی دونم .. تو برگه سفیدت آدرست رو میزنه .. اگه بقیه میدون **** بودن خب تو هم همون جایی ...

لباس و جیرت رو همزمان بهت میدن .. توی پادگان وقتی مستقر شدی ..بستگی داره 2روز بعد بدن یا همون روز یا یه هفته ...

سربازیه تو از اون روزی که تو برگه خورده شروع میشه ... چه خونه باشی چه پادگان ... چه لباس داده باشن چه نداده باشن .. مثلا سربازی من از 18/7 شروع شد ولی ما 20/7 پادگان بودیم ... اون 2 روز هم حسابه ...:)

test84

Registered User
لایک‌ها
2
دمت گرم که پیگیر جواب دادن به ماها هستی، ایشالله جبران میکنیم. : )

1- جمله اولی که من گفتم پس درسته؟ "یعنی اول دی تو میدون **** بلیط اتوبوس میدن و مثلا فرداش باید بری ترمینال؟"

2- پس لباس رو تو خود پادگان میدن و همونجا هم اندازه میکنن؛ آره؟ آخه صفحات قبل خونده بودم لباس رو میگیری و برمیگردی، بعد باز یه روز بهت میگن که اون روز با لباس باید مثلا 6 صبح پادگانت باشی. این چی؟

3- بچه ها کسی میدونه **** تو کرج هم آموزشی داره یا نه؟ کلا **** غیر از نیشابور کجاها آموزشی داره؟

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
دمت گرم که پیگیر جواب دادن به ماها هستی، ایشالله جبران میکنیم. : )

25sl5xj.gif

1- جمله اولی که من گفتم پس درسته؟ "یعنی اول دی تو میدون **** بلیط اتوبوس میدن و مثلا فرداش باید بری ترمینال؟"

آره .. دقیقا ..
to_pick_ones_nose.gif

2- پس لباس رو تو خود پادگان میدن و همونجا هم اندازه میکنن؛ آره؟ آخه صفحات قبل خونده بودم لباس رو میگیری و برمیگردی، بعد باز یه روز بهت میگن که اون روز با لباس باید مثلا 6 صبح پادگانت باشی. این چی؟

زیاد تو فکر اندازه کردن نباش ... همه لباساشون کج و کولست ... فکر کنم 2 هفته ای با لباسه گشاد باشی شاید پادگانتون شاخ باشه مرخصی بده برید خونه درست کنه ... یا اینکه مرخصی ساعتی بده برید تنگ کنید ...
در کل زیاد تو نخ لباس اندازه کردن نباش..:happy:

اون جوری که میگی فکر نمی کنم باشه ..
3- بچه ها کسی میدونه **** تو کرج هم آموزشی داره یا نه؟ کلا **** غیر از نیشابور کجاها آموزشی داره؟

کرج نمی دونم آموزشی داره یا نه ... ولی بهترین جای آموزشی هتل ولیک بابل هستش ... البته باید پارتیت زمان اعزامت رو جا به جا کنه .. چون 18هم همین ماه یعنی فردا هتل ولیک نیرو میگیره تا 2 ماه دیگه هم نیرو نمی گیره ..

بالا