Amd ميخواي يا ايتليسلام به همه
دوستان یه سئوال
بین مارکهای مختلف مین برد، کدومشون نسبت به قیمتشون کارایی بهتر و بیشتری دارند؟
مثلاً با 100 تومان بهترین انتخاب چیه؟
اگر ممکنه دوستان نظرشون رو بگن.
مرسی
اول اینکه شما بگید اینتل یا ای ام دی!؟
درضمن بهتره شما بگید برای چه کاری با چه بودجهای لازم دارید! تا مدل پیشنهاد بدیم ، نمیشه با مارک مقایسه کرد!
AMD 620--------------------------102حقیقتش اینه که با توجه به مطالبی که دوستان می گن ظاهراً amd بهتر از اینتل هست!؟!؟ که نمی دونم تا چه حدی درست هستش!
از نظر شما کدوم بهتره؟
بیشتر برای بازی می خوام سیتم رو ارتقا بدم و همچنین یه سری کارای گرافیکی و ادیت فیلم.
فکر می کنم اگر ddr 3 باشه قاعدتاً بعداً راحت تر می شه ارتقا داد.
با حدود 300.000 تومان باید main - cpu - vga - ram ارتقا بدم ( یه کم بالا پایین مشکای نداره)
مرسی
حقیقتش اینه که با توجه به مطالبی که دوستان می گن ظاهراً amd بهتر از اینتل هست!؟!؟ که نمی دونم تا چه حدی درست هستش!
از نظر شما کدوم بهتره؟
بیشتر برای بازی می خوام سیتم رو ارتقا بدم و همچنین یه سری کارای گرافیکی و ادیت فیلم.
با حدود 300.000 تومان باید main - cpu - vga - ram ارتقا بدم ( یه کم بالا پایین مشکای نداره)
مرسی
cpu x2 240
main foxconn a78ax
ram 2gb bus 800
vga 4770 sapphire
خب با توجه به نظر دوستمون جناب DARYACO اگه بازي خيلي مهمه ميتوني بجاي AMD620 كه چهار هسته اي هست پردازنده دو هسته اي AMD 240 رو برداري ولي درعوض گرافيك رو قويتر كني و 4770برداري.
راستي پاورت چيه؟
حقیقتش اینه که با توجه به مطالبی که دوستان می گن ظاهراً amd بهتر از اینتل هست!؟!؟ که نمی دونم تا چه حدی درست هستش!
از نظر شما کدوم بهتره؟
مرسی
فقطسیستم فعلیم اینه:
Processor
Model : Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
L2 On-board Cache : 2MB, ECC, Synchronous, ATC, 8-way, 64 byte line size, 2 lines per sector, 2 threads sharing
Computer
Mainboard : MSI MS-7211
BIOS : Phoenix Technologies, LTD 6.00 PG 11/11/2005
Bus(es) : ISA X-Bus AGP PCI IMB USB i2c/SMBus
Multi-Processor (MP) Support : No
Multi-Processor Advanced PIC (APIC) : Yes
Total Memory : 512MB DDR
Chipset
Model : VIA Standard Host Bridge
Front Side Bus Speed : 4x 200MHz (800MHz)
Memory Bus Speed : 2x 200MHz (400MHz)
Video Adapter : NVIDIA GeForce FX 5500 (PS2.0, VS2.0 250MHz, 256MB DDR 2x365MHz, AGP 3.00)
Storage Devices
Maxtor 6L080L0 (82GB, ATA133, 3.5", 7200rpm, 2MB Cache) : 76GB STM3320418AS (320GB, ATA, 3.5", 16MB Cache) : 298GB
SONY CD-RW CRX320EE (ATA33, DVD+-R, CD-RW, 2MB Cache)
به اضافه مودم V92 و کارت tv مارکش هم snazio
اگر ارتقا بدم قطعات فعلیم کدومشون جواب می دن رو سیستم جدید.
سیستم فعلیم اینه:
Processor
Model : Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
L2 On-board Cache : 2MB, ECC, Synchronous, ATC, 8-way, 64 byte line size, 2 lines per sector, 2 threads sharing
Computer
Mainboard : MSI MS-7211
BIOS : Phoenix Technologies, LTD 6.00 PG 11/11/2005
Bus(es) : ISA X-Bus AGP PCI IMB USB i2c/SMBus
Multi-Processor (MP) Support : No
Multi-Processor Advanced PIC (APIC) : Yes
Chipset
Model : VIA Standard Host Bridge
Front Side Bus Speed : 4x 200MHz (800MHz)
Memory Bus Speed : 2x 200MHz (400MHz)
Video Adapter : NVIDIA GeForce FX 5500 (PS2.0, VS2.0 250MHz, 256MB DDR 2x365MHz, AGP 3.00)
Storage Devices
Maxtor 6L080L0 (82GB, ATA133, 3.5", 7200rpm, 2MB Cache) : 76GB STM3320418AS (320GB, ATA, 3.5", 16MB Cache) : 298GB
SONY CD-RW CRX320EE (ATA33, DVD+-R, CD-RW, 2MB Cache)
به اضافه مودم V92 و کارت tv مارکش هم snazio
اگر ارتقا بدم قطعات فعلیم کدومشون جواب می دن رو سیستم جدید.
فقط
هارد و سي دي رام ( 2 وسيله IDE)
و مودم
2 تا هارد داري؟
100% باید پاور هم باید عوض بشه!
از هارد میتونی استفاده کنی ولی بدلیل سرعت پایین که داره روی سرعت کلی سیستم تاثیر زیادی میزاره!
پاور باید عوض بشه چون پاورهای قدیمی نمیتونن وسیله های جدیدی که پورت ساتا و .. دارن رو ساپورت کنند.
سوکت هاشون قدیمیه.
بله 2 تا هارد دارم: Maxtor IDE 80GB و Samsung SATA 320GB
کارت tv هم جواب نمی ده؟
یکی از هاردهام sata هستش! سرعتش پائینه؟؟؟
فکر می کنم پاورم کابل ساتا داره!
پاورم باید چند وات باشه؟؟
در ضمن مانیتورم Lg Flatron ez t730bh هستش. رزولوشنش برای بازی های جدید جواب می ده ؟؟
با توجه به قطعاتی که دارم و می خوام چه سیستمی بهترین انتخاب هستش برای ارتقاء؟؟
پس ميتوني از هر دو هارد استفاده كني بعلاوه CD romبله 2 تا هارد دارم: Maxtor IDE 80GB و Samsung SATA 320GB
کارت tv هم جواب نمی ده؟
نه نگران نباش فقط ويندوز رو روي هارد ساتا نصب كنیکی از هاردهام sata هستش! سرعتش پائینه؟؟؟
پس پاورت خيلي قديمي نيست يه جدولي روش هست يه عكس ازش بزار تا ببينم جواب ميده يا نهفکر می کنم پاورم کابل ساتا داره!
پاورم باید چند وات باشه؟؟
بله جواب ميده تازه چون رزولوشنش پائينه بهت كمك ميكنه با يه كارت گرافيك نسبتا ارزون مثل 4670 همه بازيها رو با حداكثر جزئيات بازي كني.در ضمن مانیتورم Lg Flatron ez t730bh هستش. رزولوشنش برای بازی های جدید جواب می ده ؟؟
با توجه به قطعاتی که دارم و می خوام چه سیستمی بهترین انتخاب هستش برای ارتقاء؟؟
با سلام
سیستمی که من الان دارم دیگه جواب گوی نیازام نیست و پول هم کم دارم و می خوام دونه دونه افزایش بدم
اول هم می خوام مادر برد بگیرم و تمام سخت افزارای قبلی رو بزارم روش
این عکس هم مشخصات کامل سیستم منه
لطفا مادر بوردی پیشنهاد کنی که تا چند سال راحت بتونم ارتقاع بدم و قوی نگهش دارم و اینکه قیمت مناسب باشه
برند هم فقط ایسوز باشه لطفا و اینتل ساپورت باشه
با تشکر
![]()
3- اينكه قيمت مناسب باشه و ايسوز با هم جور در نمياد ايسوز بيخودي گرونه برندهاي خيلي خوب ديگه هم با گرانتيهاي خيلي خوب مثلا ارزاك هست تو بازا كه قيمتهاش خيلي خوبند
4- فروموديد اينتل ساپورت باشه. الان AMD خيلي ارزون شده مخصوصا 4 هسته ايهاش و صرفه با خريد AMD هست آيا باز هم روي Intel اصرار داريد؟
تا حالا با چند تا مادبرد ازراك كار كردي؟ولی ازراک حرفی برای گفتن نداره!
آره دليل داره دليلش هم وجود آدمهائي هستند كه فكر ميكنند هر جنس گرونتره بهتره و پول خودشون رو دو دستي به جيب اين شركتها و شركتها وارد كننده ميريزند.هر چیزی که ارزون باشه در 90% موارد یک دلیلی داره!
خوبي هي جنسي كه به قيمتش نيست. تا كي بايد ملت پول بي زبون رو واسه برندهائي مثل ايسوز و گيگا خرج كنند اولا 2-3 سال نيست و ازراك از سال 2004 داره مادبرد ميزنه ثانيا چه ربطي داره. بله درسته ارزاك چند سال پيش مادبردهاي معمولي ميزد ولي جديدا مادبرد هاي معركه اي ميزنه كه حتي بهتر از ايسوز و گيگا هستندازراک کلا یه کمپانی کم تجربه هست! 2 3 سال بیشتر نیست مادر بورد میسازه!