همین بخش ها هم باید به بخش هایی (زیرشاخه ) تقسیم بخشن :دی
مثل تمام فروم های مشابه ...
فكر نكنم بشه.
مثل كدام فروم؟
همین بخش ها هم باید به بخش هایی (زیرشاخه ) تقسیم بخشن :دی
مثل تمام فروم های مشابه ...
OnlineDL و P30World که یک فروم مثل Persiantools هستند ! بخش های نسبتا بیشتری دارند![]()
بهتره این بحث هارو نگیمولي در كل به اين فروم نميرسه.
خب چرا اینجا قوی نشه بازیش ؟ :دی
بهتره این بحث هارو نگیم
بهتر از این باشیم : )
بخش معرفی بازیها برای این ایجاد شده که تفکیکی بین بخش معرفی بازی و قسمتهای دیگه ایجاد بشه.اگه قرار بشه که معرفی رو بیاریم در بخش اصلی، نقض غرض شده.سلام.
چند تا پيشنهاد داشتم جهت بهبود بخشيدن به اين بخش...
1.به نظر من بخش معرفي بازي ها فقط جهت معرفي بازي هاي جديد باشه بعد از انتشار بازي به بخش عمومي منتقل بشه.
چون خيلي ها به بخش معرفي بازي ها نميرند و بخش عمومي يه ذره خشك هست.دقيقا كاري كه توي اكثر انجمن ها انجام ميشه.
2.تاپيك جديد ترين بازي منتشر شده استيكي بشه
3.تعداد تاپيك هاي مهم كم بشه...
4.تمامي تاپيك هاي مشكلات در تاپيك اصلي استيكي شده انتتقال داده بشه.
5.به نظر من اين تاپيك ها اصلا نبايد مهم بشند:الان درگير چه بازيهايي هستين؟
همه چيز درباره Emulator ها
و چند تاپيك ديگه...
6.قوانين يه ذره جدي تر بشه.مثلا كسي كه در مورد يه بازي تاپيك باز ميكنه توضيحات كامل رو در پست اول بده.
و چند پيشنهاد ديگه كه بعد از انجام شدن اين ها ميگم.
نظر مدير بخش و دوستان چيه؟
گفتم يه سر و ساماني داده باشم
آخه خيلي ها به اون بخش نميرند و يا اگر هم برند فقط تماشا ميكنند.بخش معرفی بازیها برای این ایجاد شده که تفکیکی بین بخش معرفی بازی و قسمتهای دیگه ایجاد بشه.اگه قرار بشه که معرفی رو بیاریم در بخش اصلی، نقض غرض شده.
در مورد امولاتورها اتفاقا تاپیک بسیار خوب و مفیدیه و خوبه که تو دید باشه.
تاپیک در گیر چه بازیهایی هستید رو از حالت مهم در اوردم.
با قسمت 4 موافقم اگر موردی هست که از قلم افتاده بگید که با تاپیک اصلی ادغام بشه.
منم با این موافقم , حداکثر 7 عدد تاپیک مهم داشته باشیم !D@niel
تعداد تاپيك هاي مهم كم بشه...
این یکی هم مورد تایید است , اگه قراره بگین درگیر چه بازیهایی هستین , خوب بیاین و تاپیک همان بازی رو ایجاد کنید و یا اینکه در تاپیکش بحث کنید ....به نظر من اين تاپيك ها اصلا نبايد مهم بشند:الان درگير چه بازيهايي هستين؟
همه چيز درباره Emulator ها
عالیه , عجبشیرخان باید یه خونه تکانی جدی بکنه ! فکر کنم دیگه پیر شده !! بوی نسیم غم انگیز خداحافظی میاد ...نظر مدير بخش و دوستان چيه؟
سلام
منم با این موافقم , حداکثر 7 عدد تاپیک مهم داشته باشیم !
این یکی هم مورد تایید است , اگه قراره بگین درگیر چه بازیهایی هستین , خوب بیاین و تاپیک همان بازی رو ایجاد کنید و یا اینکه در تاپیکش بحث کنید ...
اون تاپیک Emulator هم اصلا یه جوریه ! اگه از استیکی دربیاد , چشم به هم بزنید رفته صفحه ی هزارم !
عالیه , عجبشیرخان باید یه خونه تکانی جدی بکنه ! فکر کنم دیگه پیر شده !! بوی نسیم غم انگیز خداحافظی میاد ...شوخی کردم , جوان به این رشیدی , حالا تازه اوله کاره :lol:
سلام
عجبشیرخان میگی اسمت چیه ! :blink: یا یه تاپیک صندلی داغ ایجاد می کنم و باقی ماجرا رو که خودت می دونی !!![]()
خودت بشین من گرمم میشه.سلام
عجبشیرخان میگی اسمت چیه ! :blink: یا یه تاپیک صندلی داغ ایجاد می کنم و باقی ماجرا رو که خودت می دونی !!![]()
دلیلش رو گفتم.گفتگوی ازاد برای همین کاره.دیگه دلیلی نداره اینجا هم یک گفتگوی ازاد ایجاد بشه.درمورد اخبار و بازیها و مسائل دیگه هم تاپیک مخصوص خودش وجود داره.