• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

alireza soheili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به بچه هاي گل اين انجمن
عضو جديد سايت هستم.من بايد چند ماه ديگه براي سربازي اقدام كنم .اين روزا چند سوال ذهن منو درگير كرده و متاسفانه به دليل نداشتن دوست و آشناي مطلع، به اينترنت و به اين سايت پناه اوردم. لطفا كمكم كنيد
خوب شرايط من اينه:
من 22 سالمه و سه ماه ديگه در رشته مهندسي مكانيك از دانشگاه شيراز فارغ التحصيل ميشم.متاهلم و يك فرزند دارم.پدرم نظامي هستند. ممنون ميشم كه در صورت داشتن اطلاعات منو راهنمايي كنيد:
1) امكانش هست كه دوره آموزشي رو در شهر خودم يعني شيراز بگذرونم؟
2) در دوره آموزشي ميشه شبها رو در پادگان نمونم و برم خونه؟
3) كل مدت آموزشي 60 روزه كه 20 روزش مرخصي،فاصله بين مرخصي ها چقدر بايد باشد؟مثلا ميشه پس از هر 4 روز 2 روز مرخصي گرفت؟
چيه چرا ميخنديد، خوب عيال وارمو هزار بدبختي نميشه كه به امون خدا ولشون كنم. :rolleyes:

با احترام
عليرضا سهيلي

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
شوخي مي كني !
فوق ليسانس بشه اسوار پس ليساانس و فوق ديپلم و .. چي ميشن!؟
يعني من بايد براي محي آبادي هم پا بچسبونم!؟

آره دیگه ..این ماه درجه ها رو کم کردن دیگه .. حالا شاید تو از قبل رفتی بتونی ستاره بچسبونی ...

احترام ؟:blink: مگه احترام می چسبونید شما ؟ ما آموزشی مثه پشگل احترام میزاشتیم .. الان نوکرم ، چاکرم کافیه !:D

به محی آبادی بگو نوکرم از سرشم زیادیه ..:D

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
کسی از آموزشی ولیعصر تبریز(کد 1 و نیروی انتظامی) چیزی میدونه؟
متاسفانه افتادم اینجا! :(

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
شوخي مي كني !
فوق ليسانس بشه اسوار پس ليساانس و فوق ديپلم و .. چي ميشن!؟
يعني من بايد براي محي آبادي هم پا بچسبونم!؟

نه بابا اینطوریام نیست
تا الان در نیروی انتظامی که به بدترین نحو درجات رو کم کرده فوق لیسانس ستوان دوم - لیسانس ستوان سوم یا استوار یکم و یا استوار دوم - فوق دیپلم هم گروهبان یکم و دوم بوده

x58i7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه بابا اینطوریام نیست
تا الان در نیروی انتظامی که به بدترین نحو درجات رو کم کرده فوق لیسانس ستوان دوم - لیسانس ستوان سوم یا استوار یکم و یا استوار دوم - فوق دیپلم هم گروهبان یکم و دوم بوده

یعنی 2سال واسه فوق دیپلم خوندیم همش گروهبان ؟؟؟عجب بدبختی داریما خوش بحال دخترا

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
من قبلا 12 ماه خدمت كردم و بعد رفتم دانشگاه
چند تا سوال داشتم؟
1) كسي مي دوني درجه فوق ليسانسها چي ميشه !؟
2) كد محل خدمت من 6 هست كه فكر كنم اراك باشه، كسي مي دونه اينجا چحوريه؟
3) خدمت كرده ها چند روز بايد آموزش ببينن؟
4) با توجه به لغو قانون كاهش خدمت بر اساس مدرك، كسي مي دونه الان دقيقا ما چقدر بايستي خدمت كنيم؟
ممنون

سوال اولو که بقیه دوستان توضیح دادن دلیل کم کردن درجه ها هم اینه که اگه اونطوری که اعلام کردن بخوان حقوق ها رو زیاد کنن رتبه تو میشه 12 که متاهل هم هستی برای اینکه بهتون پول کمتر بدن رتبه رو آوردن پایین.
اراک جای خوبیه حد اقل در مقایسه با یگان وقتی با این مدزک فوق بری سر چهارراه از صبح تا شب یا اینکه بگذارنت وردست یه استوار مخ5 به حرفم میرسی ولی اگه میتونی زرنگی کن خودتو یه جوری بنداز عقیدتی یا بخش اجتماعی ارشاد حالشو ببر. راحتی اموزشی هم بستگی زیادی به فرمانده گروهانتون داره ولی کلا تو خدمت هیچی رو جدی نگیر.
3. گمونم یک ماه
4. 16 ماه فوق لیسانس 17 ماه لیسانس البته اینا هر دقیقه قانون رو عوض می کنن من خودم روزی که رفتم خدمت خدمت 20 ماه بود تو آموزشی که بودیم گفتن شده 18 ماه چند ماه بعد هم 1 ماه دیگه از ما لیسانسها کم کردن خلاصه 17 ماه شد خدمتمون.

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما که داریم روز به روز به اعزام نزدیکنر میشیم . . .این چند هفته اخر مثل کابوسه . . .

خیلی زود میگزره:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

فرزان دوره شما یادت هست که روز اول میدون **** بعضی هاتون رو اعزام کردن یا همه برگشتید؟؟؟
نیروی دریایی سرباز گرفت ؟؟؟؟

فدات

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه بابا اینطوریام نیست

آقا من یه سوال فنی دارم . . . من توجیه نیستم پس خندتون نگیره:blush::blush::blush::blush::blush:

میگم در بدترین وضعیت با فوق دیپلم که میشم گروهبان چه وظیفه ای بهمون میدن ؟؟؟ تو اموزشی رو کاری ندارم . . تو یگان رو میگم . . ؟؟؟

حالا وظیفه گروهبان1 با گروهبان2 چه فرقی داره ؟؟؟ ؟ ؟ ؟

یعنی ممکنه یریم سر برجک پست بدیم ؟ ؟ ؟ :(:(:(:(:(:eek::eek::eek::eek:

واسه ما کد مازادی ها دعا کنید . . .

فدات

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4

mrz_iee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به بچه هاي گل اين انجمن
عضو جديد سايت هستم.من بايد چند ماه ديگه براي سربازي اقدام كنم .اين روزا چند سوال ذهن منو درگير كرده و متاسفانه به دليل نداشتن دوست و آشناي مطلع، به اينترنت و به اين سايت پناه اوردم. لطفا كمكم كنيد
خوب شرايط من اينه:
من 22 سالمه و سه ماه ديگه در رشته مهندسي مكانيك از دانشگاه شيراز فارغ التحصيل ميشم.متاهلم و يك فرزند دارم.پدرم نظامي هستند. ممنون ميشم كه در صورت داشتن اطلاعات منو راهنمايي كنيد:
1) امكانش هست كه دوره آموزشي رو در شهر خودم يعني شيراز بگذرونم؟
2) در دوره آموزشي ميشه شبها رو در پادگان نمونم و برم خونه؟
3) كل مدت آموزشي 60 روزه كه 20 روزش مرخصي،فاصله بين مرخصي ها چقدر بايد باشد؟مثلا ميشه پس از هر 4 روز 2 روز مرخصي گرفت؟
چيه چرا ميخنديد، خوب عيال وارمو هزار بدبختي نميشه كه به امون خدا ولشون كنم. :rolleyes:

با احترام
عليرضا سهيلي

دوست عزیز روی آموزشی به هیچ عنوان نمیشه حساب کرد. اما چون شرایط دار هستید احتمال داره حتما قبل از اعزامتون برید از **** وظیفه شهرتون سوال کنید
در مورد مرخصی هم اینطوری نیست که 20 روز مرخصی باشه. خیلی قانون مدونی نداره میتونه خیلی کمتر یا بیشتر هم باشه اما اگه شهر خودتون باشید معمولا میتونید پنجشنبه ها و جمعه ها رو برید خونه خودتون صبح شنبه برگردید

mrz_iee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با سلام،منم اعزامم1/ 6 بود که انداختمش 1/ 2 ، هرچی نزدیکتر میشه استرس با نسبت توان 2 بیشتر میشه!! :wacko:​

دوره آموزشی خیلی هم خوش میگذره. سعی کنید با یه دید مثبت بهش نگاه کنید. باور کنید کسایی که توی دوره آموزشی بیشتر از همه ناراحت بودن بعدش دلشون براش تنگ میشه.
به نظر من اصل بدبختی توی یگان هستش. البته شاید چون الآن توش هستم حالم ازش به هم میخوره اما اگه تموم بشه نظرم عوض بشه
به هر حال اصلا نگران آموزشی نباشید

mrz_iee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من یه سوال فنی دارم . . . من توجیه نیستم پس خندتون نگیره:blush::blush::blush::blush::blush:

میگم در بدترین وضعیت با فوق دیپلم که میشم گروهبان چه وظیفه ای بهمون میدن ؟؟؟ تو اموزشی رو کاری ندارم . . تو یگان رو میگم . . ؟؟؟

فدات

عزیزم توی یگان بیشتر بستگی به این داره که شما چقدر پارتی و شانس دارید. الآن من سرباز بیسواد میشناسم که داره خدمتش رو خیلی راحت تر از من لیسانسه میگذرونه. اما فوق العاده زرنگ و زبون بازه و همه کارهاشو همینطوری راه میندازه. نه پست میده نه کسی میتونه بهش بگه بالای چشمت ابروست
ولی ما خیر سرمون لیسانسیم هر 3-4 روز پاسبخش وایمیستیم و باید توی پادگان باشیم

Xotic_X_tremist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوره آموزشی خیلی هم خوش میگذره. سعی کنید با یه دید مثبت بهش نگاه کنید. باور کنید کسایی که توی دوره آموزشی بیشتر از همه ناراحت بودن بعدش دلشون براش تنگ میشه.
به نظر من اصل بدبختی توی یگان هستش. البته شاید چون الآن توش هستم حالم ازش به هم میخوره اما اگه تموم بشه نظرم عوض بشه
به هر حال اصلا نگران آموزشی نباشید
شما تو شهر خودتون خدمت میکنید؟؟شرایط رفت و آمدتون چه جوریه؟؟

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیزم توی یگان بیشتر بستگی به این داره که شما چقدر پارتی و شانس دارید. الآن من سرباز بیسواد میشناسم که داره خدمتش رو خیلی راحت تر از من لیسانسه میگذرونه. اما فوق العاده زرنگ و زبون بازه و همه کارهاشو همینطوری راه میندازه. نه پست میده نه کسی میتونه بهش بگه بالای چشمت ابروست
ولی ما خیر سرمون لیسانسیم هر 3-4 روز پاسبخش وایمیستیم و باید توی پادگان باشیم

مرسی از جوابت . . . دوست عزیز ای کاش خودتو بیشتر معرفی میکردی . . . چند ماه خدمتی ؟؟؟ **** یا ارتش یا . . .؟؟ ؟ ؟ ؟؟؟؟؟

اعزامی چه ماهی هستی ؟؟؟؟؟ از تهران ؟؟؟؟ یگانت کجاست ؟؟؟

تجربه هاتو تو سایت بزار چون اکثر بچه ها فقط سوال مطرح میکنند خیلی کمن اونایی که جواب بدن . . .;);)

ما هم وقتی برگشتیم میایم جواب بچه ها رو میدیم . . . راستی یه سوال بچه های دوره شما که کد مازاد بودن رو کجا ها بیشتر فرستادن؟ ؟؟؟ بدترین وضعیت مازاد دیگه ؟؟؟؟

نگفتی توی بدترین شرایط توی یگان امکانش هست توی برجک پست بدیم ؟؟؟؟:(:(:(:(:((فوق دیپلم) ؟ ؟ ؟

نیروی دریایی 1/2/89 سرباز میگیره ؟؟؟ عجیب تو گف لباس اونا هستم:eek::eek: خیلی بهتره از لباسای **** . . .

حداقل توی خیابون فحشمون نمیدن . . . .

فدات

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
تو آموزشی موبایل میشه برد ؟

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

فدات

سلام دوست من
گروهبان 2 و 1 فقط یه خط با هم فرق دارن و وظایفشون فرقی نداره
در نیروی انتظامی پست میدن ولی ارتش نه در عوض در ارتش و **** بعنوان پاسبخش کار میکنن
من خودم دیدم در تمام یگانهای انتظامی شهرمون از راهنمایی و پلیس راه گرفته تا اگاهی و کلانتری و تا مرزبانی فوق دیپلم ها پست میدن

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام دوستان من اوایل اسفند تاریخ اعزاممو عوض کردم به 1 2 ولی هنوز برگ سبز جدید نیومده اصلا میاد یا دوباره یا پیگیر بشم؟ نیازی هست بهش ؟ چون اصلیه سفیده هست درسته؟

یکی این درجه هارو به ترتیب بگه :دی می دونم تو خدمت میگن ولی پیش باز برم بهتره

Last edited:
بالا