• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.اس.رم

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من شدیدا در شوک بازی هستم !

دقیقا 80 گفتم اون روکی لامصب گل رو زد، ولی دمش گرم که نزد !!

صدرنشینی با برد مقابل لاتزیو واقعا لذت داره !

نیمه اول کاملا فاجعه بودیم ! توتی به شدت بد بود (کلا من یادم نمیاد بجز اون دربی که 5 تا زدیم، من بازی خوبی از توتی در دربی ها دیده باشم !!). د روسی هم اواخر نیمه اول به شدت عصبی نشون میداد. کلا تیم از لحاظ روانی تحت فشار بود نیمه اول !

تعویضها هر سه عالی بود !

اولش گفتم چه خریتی کرد این رانیری، بعد که اون منز زد رسما پدر دفاع لاتزیو رو در آورد گفتم دمت گرم !!

اون زاراته هم زیاد اذیت کرد از راست !

امیدوارم سقوط کنن این ...ها :دی

لامصب چه استرسی وارد کرد به ما این بازی !!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
تبریک. شوخی شوخی دارید قهرمان میشید :دی

باید بیشتر از همه از رانیری تشکر کتید که شجاعت به خرج داد و رم رو که داشت یه جورایی 10 نفره بازی میکرد (با توجه به محو بودن کامل توتی) دوباره 11 نفره کرد! خیلی شهامت میخواد بیرون کشیدن دو اسطوره ی باشگاه بین دو نیمه.

خصوصا آوردن منز واقعا تاثیر گذار بود. همیشه گفتم باز هم میگم، این منز عالیه! دوست دارم در میلان ببینمش یه روز :دی

بازی فکر کنم 10 دقیقه بیشتر ادامه داشت کتک کاری میشد :دی البته بعد از سوت پایان انگار باز دعوا شده، که تلویزیون دیگه قطعش کرد.

حسام یادمه اوائل فصل که رم پایین های جدول بود خیلی از روزلا خانم شاکی بودی! چی شد؟ :دی هنوز هم فکر میکنی چیزی بارش نیست و داره رم رو نابود میکنه؟

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

حسام تبریک می گم امیدوارم امسال حال این اینتر رو بگیرید (همون کاری که موجی می خواد بکنه) :دی

می گم این رانیری چیزی به کلش نخورده ؟ نکنه داداش دقلو داره ؟!!!!!!

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
از شانس بد دو بازی بعدی رم با سمپدوریا و پارماست
که هر دو شانس چهارمی دارن
بعید میدونم رم بتونه 2 تا رو ببره

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
تبریکات ویژه به تمام دوستان رمی خیلی خوشحال شدیم دم همشون گرم. قهرمانی در دستان ماست.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
تبریک. شوخی شوخی دارید قهرمان میشید :دی

باید بیشتر از همه از رانیری تشکر کتید که شجاعت به خرج داد و رم رو که داشت یه جورایی 10 نفره بازی میکرد (با توجه به محو بودن کامل توتی) دوباره 11 نفره کرد! خیلی شهامت میخواد بیرون کشیدن دو اسطوره ی باشگاه بین دو نیمه.

خصوصا آوردن منز واقعا تاثیر گذار بود. همیشه گفتم باز هم میگم، این منز عالیه! دوست دارم در میلان ببینمش یه روز :دی

بازی فکر کنم 10 دقیقه بیشتر ادامه داشت کتک کاری میشد :دی البته بعد از سوت پایان انگار باز دعوا شده، که تلویزیون دیگه قطعش کرد.

حسام یادمه اوائل فصل که رم پایین های جدول بود خیلی از روزلا خانم شاکی بودی! چی شد؟ :دی هنوز هم فکر میکنی چیزی بارش نیست و داره رم رو نابود میکنه؟

کاملا شوخی شوخی، تمام بازیهای نیم فصل دوم رو بردیم، فقط سه تا رو مساوی کردیم !!

هیچ تیمی تو اروپا فکر کنم این رکورد رو نداره !!

منز واقعا عالی بود. کلا توتی بسیار بد بازی کرد ! نمیدونم چرا ! کلا من یادم نمیاد توتی توی دربی ها همون بازیکن سایر بازیها باشه (بجز همون 5-1 که با مونتلا هر کاری خواستن کردن !). منز هم یقینا به پیراهن رم عشق میورزه و از پیراهن میلان هم بدش میاد :دی

برید بالوتلی رو بگیرید آقا :دی

من هنوز هم از سنسی خوشم نمیاد ! این موفقیت اصولا ربط زیادی به سنسی نداره ! فصل پیش و اوایل این فصل. این موفقیت رو مدیون رانیری هستیم و خود بازیکنها !

سنسی یه حرکت مفید کرد اون هم آوردن تونی بود !

سلام دوستان

حسام تبریک می گم امیدوارم امسال حال این اینتر رو بگیرید (همون کاری که موجی می خواد بکنه) :دی

می گم این رانیری چیزی به کلش نخورده ؟ نکنه داداش دقلو داره ؟!!!!!!

موجی که آقا رسما قاط زده میخواد بغیر از یووه کل یوم بقیه تیمها رو محکوم کنه :دی

از شانس بد دو بازی بعدی رم با سمپدوریا و پارماست
که هر دو شانس چهارمی دارن
بعید میدونم رم بتونه 2 تا رو ببره

مشکلی نیست !

بازی با سمپدوریا که در المپیکو هست و میبریم ! پارما هم کجا داره برای رتبه چهارم تلاش میکنه ؟!!

الان تیم ته روحیه هست !

Last edited:

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
به مناسبت پیروزی رم 2 تا پروژه رو کارای اولیش انجام شد و دامنه ها رو گرفتم

Romaclub.ir
Calcio.ir

اولی می خواهم یک وب سایت فوق حرفه ای و تر و تمیز برای هواداران رم باشه و پایگاه خبری این باشگاه
دومی هم وب سایت دوستداران و خبرگزاری Calcio این دومین رو گرون خریدم جداً :دی دوستان برای همکاری اگر اعلام کنند استارت بزنیم

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من که شخصا، فقط میتونم برات آرزوی موفقیت بکنم و البته قول بدم یک ویزیتور ثابت باشم !! :دی

//////////

الان داشتم پستهای صفحات قبل و اول فصل رو نگاه میکردم. این رو دیدم :

خب اسپالتی هم که رفت !

انتخاب احمقانه پشت سر هم !

اون از خریدهای تیم بود، همین 2 روز پیش هم یک دروازه بان خرید سنسی !!! قبلش هم که بوردیسو رو خرید در شرایطی که نیازی به این ها نداریم !

حالا رانیری رو جایگزین اسپالتی کردن !!! تیم وقتی بازیکنی نداره، اسپالتی چیکار میتونه بکنه !!! وقتی یوونتوس دیگو رو داره که اونجوری مانور میده، ما کلا توی تیم یک د روسی و توتی داریم اسپالتی چیکار میتونه بکنه !!!

همونطور که از دست دادن آکوییلانی حماقت محض بود، انتخاب رانیری هم حماقت محض است !

- شدید دارم یاد اون سالی میفتم که اول فصل رودی فولر مربیمون بود ! فصل کابوس واری در پیش رو هست !

چه فصل رویایی ای شد !

چه کرد این رانیری ! همه طرفداران مدیونش هستیم !

اگر کاپلو رم رو قهرمان کرد، اون تیم رویایی رو داشت که رحم نمیکرد به کسی ! ولی رانیری چی ؟!

اگر بازیکنهامون رو مقایسه کنیم با مثلا اینتر، یک چیزی تو مایه های شوخی هست در نهایت !!

مرسی رانیری ! مرسی !

حتی اگر 1% هم قهرمان نشیم، من باز هم رانیری رو تحسین میکنم !

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
من که شخصا، فقط میتونم برات آرزوی موفقیت بکنم و البته قول بدم یک ویزیتور ثابت باشم !! :دی

//////////

الان داشتم پستهای صفحات قبل و اول فصل رو نگاه میکردم. این رو دیدم :

چه فصل رویایی ای شد !

اگر کاپلو رم رو قهرمان کرد، اون تیم رویایی رو داشت که رحم نمیکرد به کسی ! ولی رانیری چی ؟!

اگر بازیکنهامون رو مقایسه کنیم با مثلا اینتر، یک چیزی تو مایه های شوخی هست در نهایت !!

مرسی رانیری ! مرسی !

مرسی :دی

---

رم درسته ستاره چند تا بیشتر نداره ولی بازیکن های با استعداد و جونی داره که چیزی به نظرم از ستاره کم ندارن مشکل مربی بود 100 درصد ‍‍!!! اسپالتی اصلاً با رانیری قابل مقایسه نیست رانیری مربی بزرگی هست که در چلسی و والنسیا نتیجه های خیلی خوبی گرفته در والنسیا با یک تیم کم ستاره ! و بلده بازی بگیره از تیم انتخاب رزلا سنسی برای رانیری و قرار داد 2 ساله تصمیم خیلی خوبی بود که جای تحسین داره. امیدوارم برای فصل بعد بازی کن های خوبی هم بگیرن و بازی کن های خوب فعلی مثل ووچنیچ رونگه داره تا رم به دوران اوج برگرده کامل و این چند سال جبران بشه :cool:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

موجی که آقا رسما قاط زده میخواد بغیر از یووه کل یوم بقیه تیمها رو محکوم کنه :دی

باید دید چه کار می کنه :دی

چه فصل رویایی ای شد !
مرسی رانیری ! مرسی !

منم همین رو می گم دیگه این رانیری ضربه ای چیزی خورد تو سرش این جوری شد :دی
رانیری یووه کجا رانیری رم کجا !!!!

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
بازی با سمپدوریا که در المپیکو هست و میبریم ! پارما هم کجا داره برای رتبه چهارم تلاش میکنه ؟!!

الان تیم ته روحیه هست !

منظورم این بود شانس اروپایی داره
اینقدر بعد اون پنالتی که گل نشد استرس داشتم
قاطی کردم:lol:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تبریک به شما رمی های غیور ... خدایی گل دوم رو دیدم عجیب حال کردم ... دروازه بانه نفهمید کی گل خورد

فقط وقتی صدای تماشاگرا رو شنید فهمید گل خورده :)

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
این ویدئو حتماً ببینید درگیری هواداران 2 تیم قبل از بازی با کمر بند افتادن به جون هم :دی

[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=9RVbg4YxOMs"]YouTube- tafferugli tra tifosi allo stadio Lazio-Roma 18-4-2010.mp4[/nomedia]

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
این هم ماجرا های بعد ار سوت پایان بازی خوشحالی روزلا هم دیدنی هست :دی و درگیری دروازه بان ما با بازیکن لاتزیو + حرکت دستان توتی به سمت تماشگران !

[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=kpKWAhPzAkU"]YouTube- Lazio 1 - 2 AS Roma[End What Happend][/nomedia]

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
به اييييين ميگن داربي!
ال كلاسيكو چيه ديگه!دلا كاپيتاله رو عشقه!!
داربي بايد توش خشونت باشه!چيزي كه امشب ديديم.اخراجي هم از ملزوماته:دي كه اون هم ديديم!اون حواشي اخرش هم اگه باشه عالي ميشه كه شد!
چه ميكنه كلوديو رانيري!يه فوق ستاره و يه ستاره بيرون ميكشه و باخت و با برد عوض ميكنه!
الكي هم نيست كه از ووچينيچ خوشم مياد.چه كاشته خوف و وحشتي زد!!!انصافا مسير توپ رو نديدم!خيلي از بازيش خوشم مياد.
البته هيچ گاه دوست نداشتم لاتزيو ببازه ولي ديشب بايد مي باخت!
روزلا سنسي چه قدر از قيافه در اومده!قبلنا جذاب تر بود:دي بنده خدا خيلي سختي كشيده:دي 90 دقيقه اروم بود سوت پايان رو كه زد رفت هوا:دي
اميدوارم قهرمان شيد و حال خوزه و اون اينتر مزخرف رو بگيريد.
از نظر من اخراج رانيري از يووه اشتباه بود و اين رو داريم به عينه ميبينيم.
قضيه موجي چيه؟
ايا رم مي خواد گالاس رو بخره؟چه قدر جديه؟
در پايان هم اميدوارم كاري كه آرسنال نتونست تو انگلستان انجام بده رم تو ايتاليا انجام بده(اه بلندي مي كشم!)
تف!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
به اييييين ميگن داربي!
ال كلاسيكو چيه ديگه!دلا كاپيتاله رو عشقه!!

داربي بايد توش خشونت باشه!چيزي كه امشب ديديم.اخراجي هم از ملزوماته:دي كه اون هم ديديم!اون حواشي اخرش هم اگه باشه عالي ميشه كه شد!

امیرجان خوشم اومد درک بسیار بالایی از فوتبال داری ! :D

قضيه موجي چيه؟
ايا رم مي خواد گالاس رو بخره؟چه قدر جديه؟
در پايان هم اميدوارم كاري كه آرسنال نتونست تو انگلستان انجام بده رم تو ايتاليا انجام بده(اه بلندي مي كشم!)
تف!

موجی هم بعد از اینکه سال 2006 محکومش کردن، حالا تازه یادش افتاده بقیه تیمها رو هم بکشه پایین بعد از 4 سال !

متهم اصلی اینتر هست. یعنی از سقوط یووه و تا حدودی میلان، بیشترین استفاده رو اینتر برد که تو همون سال 2006 کاملا بیگناه شناخته شد !

حالا یک سری مکالمات پیدا شده که پای موراتی رو هم کشیده وسط !

حالا این وسط یک مکالمه هم از رم پیدا شده که تا الان مانوری روش داده نشده ! یعنی خیلی جدی به نظر نمیرسه اصلا !!

در مورد گالاس هم خب اخباری بود ! ولی به نظر من انتقال گالاس به رم خیلی به این موضوع ارتباط پیدا میکنه که مکسس در رم میمونه یا نه !

یعنی اگر مکسس فروخته بشه، شاید جانشینش ویلیام گالاس باشه !! اگر در رم بمونه، عملا نیازی به گالاس نیست !

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
امشب با ادینزه بازی داریو در کوپا ایتالیا که احتمالاً یکم تیم خسته باشه ولی میزنیم منحدم میکنیم.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
تا دقیقه 60 بازی 0-0 هست !

1-0 هم اگر ببازیم در فینال هستیم !

بالا