- نوشتهها
- 3,554
- لایکها
- 1,136
علیرضا جان میشه یک مدرک بیاری که نشون بده قلعه نویی به تماشاگرها پول میده که مرفاوی رو هو کنند
درسته قلعه نویی آدم روشنفکر و با ادبی نیست ولی چرا مرفاوی که نون سادگی اش رو می خوره و آدم درستی هست وسط بازی باید به مجیدی فحش بده ؟؟؟؟؟
آخه من نمی دونم چرا میای قهرمانی ها استقلال لوث می کنی میگی قهرمان شدن به چه قیمتی چرا باید از کسی که ازش خوشمون نمیاد بهش تهمت بزنیم و منکر کارهای که کرده بشیم و یا اینکه بگیم با تبانی بوده
توی اواسط فصل استقلال واقعا بد بازی می کرد و تماشاگر ها هم حق داشتند اعتراض کنند وقتی تیم هی داره میبازه و مدیر عامل مثلا با فرهنگ هم هیچ کاری نمی کرد خوب تماشاگرها کار خودشون رو می کنند و اگه استقلال خوب نتیجه نگرفت و الان هم قهرمان نیست فقط بخاطر مربی و بازیکن ها هست
و اینکه با اگه و میشد هیچی درست نمیشه اینکه بگیم اگه برهانی گل می زد یا اینکه صادقی به خودمون گل نمی زد هیچی درست نمیشه فعلا سپاهان با قلعه نویی قهرمان شد و ما انشالله دوم
در مورد طالبلو و محمدی هم اگرچه محمدی داره خوب بازی می کنه و نمیشه بهش فعلا دست زد ولی به نظر من طالبلو بهتره![]()
بابت برد هم تبریک انشالله الشباب هم می بریم
مخلصیم
مدرك ؟ شوخي ميكني ؟ برادر ما تو ايران هستيم ! احتياج نيست هميشه مدرك داشته باشي ، تو دليل اينكه تيم ميبازه ميگن حيا كن مربي فقط همون كه آخرمون كرد ، ميبره ميگن حيا كن مربي فقط همون كه آخرمون كرد ، بهترين ميشه ميگن حيا كن مربي فقط همون كه آخرمون كرد ، بدترين ميشه ميگن حيا كن مربي فقط همون كه آخرمون كرد تو نظرت چيه ؟
خود آقاي لمپن قبل از باخت استقلال به استقلال اهواز گفته بود من منتظرهستم اوليتن باخت استقلال بياد اون موقع جواببتون رو ميدم !
اومد و ديديد تيم اول جدول با يك بخت تو استاديم فحش خورد !
مرفاوي فحش داد ؟ چه فحشي داد ؟ من چرا نديدم ، داد زد سر مجيدي ، همه مربيا داد ميزنن ! مجديد اشتباه كرد جواب داد ...
من منكر كارهاش نشدم مگر گفتم پول داده قهرمان شده ؟ من ميگم قلعه نويي موفق ترين مربي ليگ بوده ! خوب كه چي ؟ چي كار كنيم حالا ؟ هر بازي تيم ميبره هم بايد داد بزنيم مرگ بر مرفاوي ؟
استقلال اواسط فصل بد بود ، قبول هر تيمي يك زماني بد هستش ، مگه سپاهان نبوده ؟ فرقش چيه با ما ؟ اونا تماشاگراش حمايت كردند كادر مديريتش حمايت كردند تيم قهرمان شد ! اما استقلال تماشاگرا وا دادند ، تيم رو نابود كردند كاري كردند كه بازي رو تو خارج از ايران راحتر ميبرديم تا تو آزادي نيتيجه اينشد كه به دومي قانع بشيم !
در مورد دروازبان هم من خودم عاشق طالبلو هستم خونش آبي ولي وقتي زحمت نميده به خودش ، تيم رو نابود ميكنه بهتره بشينه رو نيمكت تا بدون پيرهن كدوم تو تنش هست !!
ولي اينكه بگيم الان محودي خيلي بده طالبلو بهتره خيلي خنده دار هست ...
Last edited: