• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
علیرضا جان میشه یک مدرک بیاری که نشون بده قلعه نویی به تماشاگرها پول میده که مرفاوی رو هو کنند
درسته قلعه نویی آدم روشنفکر و با ادبی نیست ولی چرا مرفاوی که نون سادگی اش رو می خوره و آدم درستی هست وسط بازی باید به مجیدی فحش بده ؟؟؟؟؟

آخه من نمی دونم چرا میای قهرمانی ها استقلال لوث می کنی میگی قهرمان شدن به چه قیمتی چرا باید از کسی که ازش خوشمون نمیاد بهش تهمت بزنیم و منکر کارهای که کرده بشیم و یا اینکه بگیم با تبانی بوده
توی اواسط فصل استقلال واقعا بد بازی می کرد و تماشاگر ها هم حق داشتند اعتراض کنند وقتی تیم هی داره میبازه و مدیر عامل مثلا با فرهنگ هم هیچ کاری نمی کرد خوب تماشاگرها کار خودشون رو می کنند و اگه استقلال خوب نتیجه نگرفت و الان هم قهرمان نیست فقط بخاطر مربی و بازیکن ها هست
و اینکه با اگه و میشد هیچی درست نمیشه اینکه بگیم اگه برهانی گل می زد یا اینکه صادقی به خودمون گل نمی زد هیچی درست نمیشه فعلا سپاهان با قلعه نویی قهرمان شد و ما انشالله دوم

در مورد طالبلو و محمدی هم اگرچه محمدی داره خوب بازی می کنه و نمیشه بهش فعلا دست زد ولی به نظر من طالبلو بهتره :)

بابت برد هم تبریک انشالله الشباب هم می بریم :)
مخلصیم

مدرك ؟ شوخي ميكني ؟ برادر ما تو ايران هستيم ! احتياج نيست هميشه مدرك داشته باشي ، تو دليل اينكه تيم ميبازه ميگن حيا كن مربي فقط همون كه آخرمون كرد ، ميبره ميگن حيا كن مربي فقط همون كه آخرمون كرد ، بهترين ميشه ميگن حيا كن مربي فقط همون كه آخرمون كرد ، بدترين ميشه ميگن حيا كن مربي فقط همون كه آخرمون كرد تو نظرت چيه ؟
خود آقاي لمپن قبل از باخت استقلال به استقلال اهواز گفته بود من منتظرهستم اوليتن باخت استقلال بياد اون موقع جواببتون رو ميدم !
اومد و ديديد تيم اول جدول با يك بخت تو استاديم فحش خورد !

مرفاوي فحش داد ؟ چه فحشي داد ؟ من چرا نديدم ، داد زد سر مجيدي ، همه مربيا داد ميزنن ! مجديد اشتباه كرد جواب داد ...

من منكر كارهاش نشدم مگر گفتم پول داده قهرمان شده ؟ من ميگم قلعه نويي موفق ترين مربي ليگ بوده ! خوب كه چي ؟ چي كار كنيم حالا ؟ هر بازي تيم ميبره هم بايد داد بزنيم مرگ بر مرفاوي ؟
استقلال اواسط فصل بد بود ، قبول هر تيمي يك زماني بد هستش ، مگه سپاهان نبوده ؟ فرقش چيه با ما ؟ اونا تماشاگراش حمايت كردند كادر مديريتش حمايت كردند تيم قهرمان شد ! اما استقلال تماشاگرا وا دادند ، تيم رو نابود كردند كاري كردند كه بازي رو تو خارج از ايران راحتر ميبرديم تا تو آزادي نيتيجه اينشد كه به دومي قانع بشيم !

در مورد دروازبان هم من خودم عاشق طالبلو هستم خونش آبي ولي وقتي زحمت نميده به خودش ، تيم رو نابود ميكنه بهتره بشينه رو نيمكت تا بدون پيرهن كدوم تو تنش هست !!
ولي اينكه بگيم الان محودي خيلي بده طالبلو بهتره خيلي خنده دار هست ...

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
در مورد قلعه نويی و حرف هايی که پيرامونش هست من نظری ندارم،اما نبايد فراموش کنيم که 2 تا قهرمانی ليگ ، 3 بار شکست پرسپوليس و عدم شکست جلو پرسپوليس تو کارنامه اش هست،البته ضعف هايی هم بوده ، اما کوبيدن قلعه نويی به خاطر موقعيت الانش و اينکه تو تيم رقيب اصفهانی داره مربی گری ميکنه ، کم لطفی هستش

حرف هاي قبليت همه تايد فقط اين يك تيكه ي بالا :
ببين برادر من هم قلعه نويي رو دوست دارم ولي آيا قلعه نويي تونست بي سر و صدا بره تيم رقيب ؟ اينكه بيايي بگي من منتظر لولين شكست استقلال هستم اون موقع ميبينيد تيم چي ميشه ! الان روز هاي خوش خوشون هست و از اين اراجيف كه هر روز تو روزنامه هاي ميخوندم ، بازم هم فقط مربي تيم رقيب بود ؟
قلعه نويي به اين كارهاش ادامه بده يك جايي دستش رو ميشه ، حالا ببينيد ...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
یه سوال داشتم اگر همچین توهینی قلعه نویی وسط زمین! به کاپیتان می کرد شما چی می گفتید اینجا؟

شما بگو ببینم .... مرفاوی چند سال از مجیدی بزرگتره ؟؟؟؟ مرفاوی سرمربی تیم هست یا نه ؟؟؟ حق داره سر بازیکناش داد بزنه یا نه ؟؟؟ مگه بازیکن نباید مطیع حرف مربی باشه ؟؟؟؟ پس چرا مجیدی برگشت تو روی مرفاوی ؟؟؟

چرا مجیدی دست خودش رو بالا پرت کرد ؟؟؟ شاید مرفاوی تا قبل از اون کلمه ی آخر توهینی به مجیدی نکرده بود !!!

در کل کار مرفاوی اشتباه بود ... ولی مقصر اصلی مجیدی بود که تو روی سرمربی وایساد

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
ظاهرا شما گلهایی که اماراتیها به این محمدی زدن ندیدی. این بابا یک توپ رو درست و حسابی نمیتونه بگیره خیلی هنر کنه مشت میکنه

من وحید طالب لو رو خیل دوست دارم .... واقعا که بدروازه بان خوبیه ....

منتها علیرضا درست میگه .... همین آقای محمدی با همین به اصطلاح سوتی هایی!!!! که شما میگی اگه از اول فصل جای طالب لو بود حداقل الان 10 امتیاز بیشتر داشتیم .... یادمون نمیره که طالب لو توی از دست دادن امتیازات به همراه آقای صادقی چه مسابقه ی ماراتنی رو شروع کرده بودن .

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مطمئنم که همه شما یادتونه که افت استقلال از جایی شروع شد که قلعه نوعی برای استقلال دام پهن کرد ...

با انواع و اقسام مصاحبه ها کاری کرد که جو استقلال به هم بخوره ( با اینکه که این دعوا رو واعظ شروع نکرده بود ولی باید بگم که اگه واعظ هم این دعوا رو شروع کرده بود آقای قلعه نوعی که ادعای عشق استقلالی بودن رو داره نشون داد که چقدر منفعتش رو به منفعت باشگاه استقلال ترجیح میده)

دیگه این آخری که همه توی 90 دیدید چی گفت ؟؟؟؟

مگه علنا نگفت به تیمی که فقط از گروهش صعود کرده کاپ نمیدن ؟؟؟؟؟؟؟ منظورش مگه دقیقا این نبود که فرقی نمیکنه بین پارسال که تیم استقلال از گروهش صعود نکرد و امسال که صعود کرد ؟؟؟؟ مگه نمیخواست کار مرفاوی رو بی ارزش بکنه ؟؟؟

اینو هم بگم که تاین آقای قلعه نوعی همون جوانمرد عیاریه که توی مشهد بعد از پیروزی مقابل ابومسلم وقتی میدونه دوربین داره ازش فیلمرداری میکنه میگه " خوشحالی نکنید !!! اینا ناراحت هستن :D " بعد از اون طرف با اون جملات که توی 90 همه دیدن ارزش کار یه مربی بدبخت سادع دل که هیچ رابطه و باندی با کسی نداره رو اینجوری میخواد از بین ببره ...

()*&^%$#@@!(_+_()*&^% قلعه نوعی :rolleyes:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مرفاوي فحش داد ؟ چه فحشي داد ؟ من چرا نديدم ، داد زد سر مجيدي ، همه مربيا داد ميزنن ! مجديد اشتباه كرد جواب داد ...
..

البته علیرضا جان آخر صحنه ی درگیری لفظی مرفاوی و مجیدی میشد لب خونی کرد که مرفاوی به مجیدی گفت "کثافت"

خب !!!!!!! که چی ؟؟؟؟؟؟ اصلا حقش بود :) تا دیروز میگفتید مرفاوی جرعت نداره به بازیکنا "تو" بگه !!!!!!

این فحش دادنم هیچ دلیلی بر بی ادبی و بی تربیتی مرفاوی نیست !!! توی این همه بازی همه ی بازیکنا تر زدن (برهانی و امیرآبادی و صادقی و طالب لو و همین مجیدی و ....) و بنده ی خدا لام تا کام باز نکرد .... حالا یه بارم عصبانی شده .... خودمون توی همین پی تی کم بعضیها رو مرد عنایت قرار میدیم ؟؟؟

وقتی کاپیتان تیم اینقدر روی خودش حساب باز کرده ( در صورتی که به نظرم مجیدی فقط 50% مهاجمه و 50% دیگش خالیه :rolleyes: البته اینم بگم که برهانی 6% مهجمه :lol:) که وقتی مربی مورد بازخواست قرارش میده (قبل از اون کلمه ی آخر) بر میگرده توی روی مربی و دستشو پرتاب میکنه بالا که "برو بابا بینیم " از سایر بازیکنا چه انتظاری باید داشت ؟

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
البته علیرضا جان آخر صحنه ی درگیری لفظی مرفاوی و مجیدی میشد لب خونی کرد که مرفاوی به مجیدی گفت "کثافت"

خب !!!!!!! که چی ؟؟؟؟؟؟ اصلا حقش بود :) تا دیروز میگفتید مرفاوی جرعت نداره به بازیکنا "تو" بگه !!!!!!

این فحش دادنم هیچ دلیلی بر بی ادبی و بی تربیتی مرفاوی نیست !!! توی این همه بازی همه ی بازیکنا تر زدن (برهانی و امیرآبادی و صادقی و طالب لو و همین مجیدی و ....) و بنده ی خدا لام تا کام باز نکرد .... حالا یه بارم عصبانی شده .... خودمون توی همین پی تی کم بعضیها رو مرد عنایت قرار میدیم ؟؟؟

وقتی کاپیتان تیم اینقدر روی خودش حساب باز کرده ( در صورتی که به نظرم مجیدی فقط 50% مهاجمه و 50% دیگش خالیه :rolleyes: البته اینم بگم که برهانی 6% مهجمه :lol:) که وقتی مربی مورد بازخواست قرارش میده (قبل از اون کلمه ی آخر) بر میگرده توی روی مربی و دستشو پرتاب میکنه بالا که "برو بابا بینیم " از سایر بازیکنا چه انتظاری باید داشت ؟

با تموم احترامی که برای صمد قائلم ...با این حال حق اعتراض به بازیکن رو داره .اما توهین نه ... (اگه این کلمه ای که میگید درست باشه )
مجیدی هم توی بازیکن ها سن و سالی ازش گذشته ...برای این تیم زخمت کشیده اونم توقع همچین رفتاری رو نداره ...یه لحظه خودتون رو بذارید جای مجیدی :eek:

و اما نتیجه نگرفتن تیم اواسط فصل رو هم بیاین خوب مرور کنیم و بیاد بیاریم :eek: تیم خوب کار میکرد چندتا بازیکن تیم رو بگا میدادن و کاری هم نمیشد کرد .... صادقی و طالب لو واقعا ماراتن تر زدن داشتن ... و بعضا چندتا دیگه که هر از چندی یه حالی به تیم میدادن :eek:

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
تماشا چی ها کارشون خیلی زشت بود
با این حال برید خدا رو شکر کنید که مثل تیم رقیب نرفتیم تو باقالیا
قلعه نوعی هم دم از استقلال و استقلالی زد ... با اینکه دوسش داشتم ...خودمونیم کم دست به تخریب این تیم و صمد نزد ...حرفایی که توی نود زد رو یادتونه ؟ (صمد با التماس و وساطت توی تیم موند )
یا امسال این حرفا ......
تیمش تو اولین بازی از استقلال خورد :eek:

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
در مورد قلعه نويی و حرف هايی که پيرامونش هست من نظری ندارم،اما نبايد فراموش کنيم که 2 تا قهرمانی ليگ ، 3 بار شکست پرسپوليس و عدم شکست جلو پرسپوليس تو کارنامه اش هست،البته ضعف هايی هم بوده ، اما کوبيدن قلعه نويی به خاطر موقعيت الانش و اينکه تو تيم رقيب اصفهانی داره مربی گری ميکنه ، کم لطفی هستش

آهان , ببخشید اونوقت شما کدوم 3 بار شکست پرسپولیس رو حساب کردین ؟ هر موقع تونست با استقلال پرسپولیس رو شکست بده بیاید کرٌی بخونید ! :blink:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
آهان , ببخشید اونوقت شما کدوم 3 بار شکست پرسپولیس رو حساب کردین ؟ هر موقع تونست با استقلال پرسپولیس رو شکست بده بیاید کرٌی بخونید ! :blink:

مراجعه شود به تاريخچه بازی های استقلال و پرسپوليس سال های 82 83 84
در هر سه سال در يکی از بازی های رفت يا برگشت استقلال با قلعه نويی پرسپوليس رو شکست داد
چطور اون 3-2 معروف رو فراموش کرديد؟دقيقه 93 پيروز قربانی

پارسال هم در هر دو بازی پرسپوليس با زور عليزاده و.. در دقايق آخر بازی رو به مساوی کشوند .
قلعه نويی کم مارو شاد نکرده :D:D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
با تموم احترامی که برای صمد قائلم ...با این حال حق اعتراض به بازیکن رو داره .اما توهین نه ... (اگه این کلمه ای که میگید درست باشه )
مجیدی هم توی بازیکن ها سن و سالی ازش گذشته ...برای این تیم زخمت کشیده اونم توقع همچین رفتاری رو نداره ...یه لحظه خودتون رو بذارید جای مجیدی :eek:

و اما نتیجه نگرفتن تیم اواسط فصل رو هم بیاین خوب مرور کنیم و بیاد بیاریم :eek: تیم خوب کار میکرد چندتا بازیکن تیم رو بگا میدادن و کاری هم نمیشد کرد .... صادقی و طالب لو واقعا ماراتن تر زدن داشتن ... و بعضا چندتا دیگه که هر از چندی یه حالی به تیم میدادن :eek:

تماشا چی ها کارشون خیلی زشت بود
با این حال برید خدا رو شکر کنید که مثل تیم رقیب نرفتیم تو باقالیا
قلعه نوعی هم دم از استقلال و استقلالی زد ... با اینکه دوسش داشتم ...خودمونیم کم دست به تخریب این تیم و صمد نزد ...حرفایی که توی نود زد رو یادتونه ؟ (صمد با التماس و وساطت توی تیم موند )
یا امسال این حرفا ......
تیمش تو اولین بازی از استقلال خورد :eek:

مرفاوی اون فحش رو آخر کار داد .... به قولی ختم حرفاشون اون کلمه بود :rolleyes: قبلش کاپیتان حسابی از خجالت سرمربی در اومده بود :(

البته درسته .... مرفاوی نباید جلوی این همه تماشاچی و چشم بیننده این حرف و میزد .... ولی قبل از اون کاپیتان باید حرفه ای تر میبود .

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
من اگر جاي صمد بودم يك روز هم تو استقلال نميموندم ، اين مردم نيازمند يك نفر هستند كه فحش ناموس بده به بازكناشون تا بازي كنن آخرم اگر باخت به زمين و آسمون گير بده !

آقاي لومپن به عقيلي هم رحم نكرده !

فرهاد جهاني شده، صمد فراري شده

خبرگزاري فارس: ديدار تيم‌هاي استقلال و راه‌آهن با حاشيه‌هايي همراه بود كه مهم‌ترين آن درگيري سرمربي و كاپيتان آبي‌ها بود.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، ديدار تيم‌هاي استقلال و راه‌آهن از هفته سي و سوم ليگ برتر در شرايطي برگزار شد كه كه دوم شدن آبي‌پوشان پايتخت به شكست پرسپوليس و ذوب آهن بستگي داشت.
حدود 10 هزار هوادار استقلال كه براي تيم خود به ورزشگاه آزادي آمده بودند، از ابتداي مسابقه پيگير نتايج ديدار اين تيم‌ها بودند. در لحظاتي كه ابومسلم به گل پيروزي رسيد، ورزشگاه خوشحال از شكست پرسپوليس و به دنبال نتيجه ديدار ذوب‌آهن بود.
از سويي، فرهاد مجيدي كه پيش از سفر به امارات با يك عكاس درگيري لفظي پيدا كرده بود، در ابتداي مسابقه او را غافلگير كرد. مجيدي با مشاهده وي كنار زمين، روي او را بوسيد.
ظاهراً اين پايان كار كاپيتان استقلال نبود چون در اواخر مسابقه و در حالي كه عقربه‌هاي ساعت دقيقه 76 بازي را نشان مي‌داد، اين بازيكن پس از، از دست دادن يك توپ، با اعتراض شديد سرمربي مواجه شد. مجيدي كه رابطه خوبش با صمد مرفاوي بر هيچكس پوشيده نمانده، در صدد پاسخ به سرمربي برآمد؛ تا جايي كه سرمربي تصميم گرفت او را تعويض كند.
در اين لحظات جو ورزشگاه كاملا عليه سرمربي استقلال بود. آنها كاپيتان تيم خود را با غيرت خطاب مي‌كردند تا اينكه در دقيقه 93 و روي اشتباه مدافع راه‌آهن، كاپيتان استقلال گل پيروزي‌اش را به ثمر رساند. در اين لحظات او كه توانسته بود در مقابل اعتراض مربي‌اش پاسخي كوبنده بدهد، پيراهن خود را از تن درآورد و به سمت تماشاگران رفت؛ اما باز هم اين پايان كار نبود.
وقتي البرز حاجي‌پور سوت پايان بازي را به ثمر رساند، اين بازيكن بلافاصله و براي آنكه با صمد مرفاوي روبرو نشود، زمين را ترك كرد و به سمت رختكن دويد. هواداران خشمگين كه از اعتراض سرمربي به مجيدي ناراحت بودند، بارها و بارها عليه مرفاوي شعار دادند و خواستار جدايي او از اين تيم شدند.
در اين لحظات فرهاد مجيدي كه به سمت رختكن حركت مي‌كرد، از روي پله‌ها به زمين خورد؛ تا جايي كه چند نفر به او كمك كردند تا از روي زمين بلند شود. اين بازيكن بلافاصله به داخل رختكن رفت و بدون گرفتن دوش، وسايل خود را جمع كرد تا از ورزشگاه خارج شود.
خبرنگاران كه منتظر شنيدن واكنش مجيدي پس از اعتراض مرفاوي بودند، مقابل رختكن منتظر شدند؛ اما اين بازيكن بلافاصله ورزشگاه را ترك كرد و كسي واكنشي از كاپيتان نديد.
در اين لحظات تماشاگران همچنان عليه مرفاوي شعار مي‌دادند و مي‌گفتند: "فرهاد جهاني شده، صمد فراري شده " اين اعتراضات زماني شدت بيشتري به خود گرفت كه مرفاوي مستقيما قصد ورود به سالن كنفرانس مطبوعاتي را داشت.
با شكست پرسپوليس و تساوي ذوب‌آهن، استقلال به جايگاه دوم در جدول رسيد اما هيچ كس در ورزشگاه آزادي به مسئله توجه نداشت و تنها حاشيه‌هاي اين ديدار بود كه براي حاضرين جلب توجه مي‌كرد. حاشيه‌هايي كه بيشتر به سرمربي و كاپيتان تيم استقلال مربوط مي‌شد.
بايد ديد صمد مرفاوي چه تصميمي در آينده در قبال اين بازيكن و كاپيتان تيمش خواهد گرفت.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

یحتمل اون موقع ها شما خواب بودی.
تازه میگه هر موقع تونست. :lol::lol::lol:
http://fa.wikipedia.org/wiki/شهرآورد_تهران

۱۳۸۲-۷-۲۵ استقلال2-1 پرسپولیس علی سامره(۸)، محمود فکری(۵۷) عیسی ترائوره(۷۰) لیگ برتر سوم
۱۳۸۳-۱۲-۰۷ استقلال3-2 پرسپولیس رضا عنایتی(۵۳)، محمود فکری(۸۷)، پیروز قربانی(۹۳) شیث رضایی(۶۷)، سهراب انتظاری(۸۴) لیگ برتر چهارم
۱۳۸۴-۰۸-۱۴ استقلال1-0 پرسپولیس رضا عنایتی(۵۶) - لیگ برتر پنجم

amk

Registered User
لایک‌ها
9
اول سلام به همه ي برو بكس.
ميخواستم ديروز بيام تبريك بگم كه كامپيوتر ما دهنمون رو بعله.

الان هم وقتش مبود بشينم پستهاي قبلي رو بخونم ولي به نظر من اعتراض صمد كاملا بجا بود ولي اون كلمه ي ناپسندي كه بكار برد زياد جالب نبودش براي كاپيتان يه تيم. و مجيدي هم نشون داد كه خيلي بي ظرفيته با اينكه خيلي دوستش دارم ولي كارش خيلي بد بود كه وسط زمين وايساد به جواب دادن.

الان هم به نظرم اين خبري كه عليرضا گذاشته خيلي خبر بدي باشه كه تماشاگرا صمد رو به اين شكل دارن محكومش ميكنن.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
یادتون نره رفتارهایی که این باباهه با حجازی و کریمی و همین الان با مرفاوی میکنه (مثل حرفاش تو نود) از هر توهینی بدتره. کاش جلو چشم همه فحش بده ولی پشت پرده خرابکاری نکنه. فحش دادن جلوی دوربین زشته ولی رنگی از مردم فریبی نداره.
یادتون رفته تو استقلال با جباری و کوشکی و همین سیاوش اکبرپور و چندتای دیگه جلوی همه چه برخوردی کرده؟ دنبال بهونه نباشید.

دوست دارم بگم خوشحالم که دست این باباهه برای همه استقلالی ها رو شده و همه متوجه ظاهر سازی هاش شدن.
دقیقا این واژه های (((( به مردم اطلاعات غلط ندید. انحراف فکری و ...))) کارایی هست که خودش انجام میده تا جلوی مردم خودش رو موجه نشون بده. دوستان آبی دلی هم که تا حدودی دارن ازش حمایت میکنند کاملا پیداست که مقدار زیادی از شرایط بد این مربی رو پذیرفته اند و فقط به نتایج تکیه میکنند که من بهشون میگم از این اقا بهتر خیلی داریم ولی باید باورشون کرد. و فوتبال ادامه داره و از این نتایج زیاد به دست میاد.
2 تا آرزو دارم: یک اینکه همه به این مسائل در رابطه با این باباهه پی ببرند.
و دوم اینکه یه تیم از نمیدونم کجا ولی خارجی بیاد یه پیشنهاد بهش بده بلکه بره خارج ، ما هم تو این مملکت با این همه بدبختی دیگه از دست این .... عذاب و حرص نخوریم و راحت بشیم.

Hamkhedmati_com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امیدوارم که همه تیمهای باشگاهی و مخصوصآ تیم ملی کشورمون جایگاه قهرمانی گذشته رو بدست بیارن .

به امید موفقیت همه شما عزیزان , فارق از هر رنگی . :)

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تبریک می گم که خودمون رو به رده دوم رسوندیم.

اما در مورد بحث دوستان:

به نظر من هم کار مرفاوی اشتباه بود که سر فرهاد داد کشید هم کار فرهاد که جواب مرفاوی رو داد , البته فکر نکنم این ماجرا بزرگ تر از این بشه و با یک معضرت خواهی از سوی دو طرف خاتمه پیدا می کنه چون هم مرفاوی دوست نداره بازیکن به این خوبی رو در مقابل الشباب از دست بده هم خود فرهاد دوست نداره که به خاطر نبودش تیم ضربه بخوره:دی

بازم به نظر من قلعه نوعی بیشتر از این که به فکر استقلال باشه به فکر خودشه (همین که بیشتر از 100 بار حالا کمتر:دی هی بر می گرده می گه من تیم هفتم جدول رو گرفتم اول تحویل دادم!!! اگه دقت کرده باشید یه جوری می خواد از این کاری که کرده قیمت خودش رو بالا برره و بگه مثلا خیلی کارم درسته تا این که مثل یک مربی با تعصب بگه من که کاری نکردم این وظیفه یک استقلالی بود) و من از این جور مربی ها اصلا خوشم نمی یاد , ضمنا هر وقت که اسمش رو می شنوم یاد اون خنده هاش جلوی دوربین می افتم که در جواب این که لیست رو چرا هنوز به AFC ارسال نکردید وقتش تموم می شه؟ می گفت : عیب نداره فوق آخرش ما رو جریمه پولی می کنن!!!!!!!!!!!!!!

به امید برد مقابل الشباب ;)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
مدرك ؟ شوخي ميكني ؟ برادر ما تو ايران هستيم ! احتياج نيست هميشه مدرك داشته باشي ، تو دليل اينكه تيم ميبازه ميگن حيا كن مربي فقط همون كه آخرمون كرد ، ميبره ميگن حيا كن مربي فقط همون كه آخرمون كرد ، بهترين ميشه ميگن حيا كن مربي فقط همون كه آخرمون كرد ، بدترين ميشه ميگن حيا كن مربي فقط همون كه آخرمون كرد تو نظرت چيه ؟
خود آقاي لمپن قبل از باخت استقلال به استقلال اهواز گفته بود من منتظرهستم اوليتن باخت استقلال بياد اون موقع جواببتون رو ميدم !
اومد و ديديد تيم اول جدول با يك بخت تو استاديم فحش خورد !

من منكر كارهاش نشدم مگر گفتم پول داده قهرمان شده ؟ من ميگم قلعه نويي موفق ترين مربي ليگ بوده ! خوب كه چي ؟ چي كار كنيم حالا ؟ هر بازي تيم ميبره هم بايد داد بزنيم مرگ بر مرفاوي ؟
استقلال اواسط فصل بد بود ، قبول هر تيمي يك زماني بد هستش ، مگه سپاهان نبوده ؟ فرقش چيه با ما ؟ اونا تماشاگراش حمايت كردند كادر مديريتش حمايت كردند تيم قهرمان شد ! اما استقلال تماشاگرا وا دادند ، تيم رو نابود كردند كاري كردند كه بازي رو تو خارج از ايران راحتر ميبرديم تا تو آزادي نيتيجه اينشد كه به دومي قانع بشيم !

در مورد دروازبان هم من خودم عاشق طالبلو هستم خونش آبي ولي وقتي زحمت نميده به خودش ، تيم رو نابود ميكنه بهتره بشينه رو نيمكت تا بدون پيرهن كدوم تو تنش هست !!
ولي اينكه بگيم الان محودي خيلي بده طالبلو بهتره خيلي خنده دار هست ...

هفته یازدهم استقلال 2-3 استقلال اهواز
هفته دوازدهم پاس 0-0 استقلال
هفته سیزدهم استقلال 1-1 صبا
هفته چهاردهم ذوب آهن 1-0 استقلال
هفته پانزدهم استقلال 2-1 شاهین
هفته شانزدهم راه آهن 3-2 استقلال
هفته هفدهم استقلال 2-3 پیکان
هفته هجدهم سپاهان 2-0 استقلال
هفته نوزدهم استقلال 3-2 مقاومت
هفته بیستم فولاد 1-1 استقلال
هفته بیست و یکم استقلال 2-2 ملوان
هفته بیست و دوم سایپا 1-1 استقلال
هفته بیست و سوم استقلال 2-2 تراکتور
هفته بیست و چهارم استیل آذین 0-2 استقلال
هفته بیست و پنجم استقلال 3-1 ابومسلم
هفته بیست و ششم پرسپولیس 2-1 استقلال

وقتی تیم از 16 بازی فقط 15 امتیاز میاره و 6باخت میاره و 6 تا تساوی میاره و فقط 4 برد داره می خواهی تماشاگر ها به به کنند و بگن عجب مربی باحالی داریم وقتی مدیرعامل میان به خاطر اینکه از قلعه نویی خوشش نمیاد اون رو می ندازه بیرون و مرفاوی رو میاره و این نتایج رو میگیره از تماشاگرها انتظار داری چکار کنند
وقتی به یکی تهمت می زنیم باید مدرک داشته باشیم نه اینکه بگیم معلوم بود چون من یکی باور نمی کنم
اگه تیم هم نتیجه نگرفت هیچ ربطی به قلعه نویی و تماشاگر ها نداشته و نداره و تقصیر خود تیم چه از مدیرعامل بازیکن و مربی و بی خود اون رو تقصیر این اون نندازیم همینطور که وقتی خوب نتیجه میگیره هم توسط همون تیم هست

من این رو میگم نیاییم دوم شدنمون رو گردن قلعه نویی و ..... بندازیم و پشت اون ها قایم نشیم
هر چه بوده کار خودمون بوده :)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
هفته یازدهم استقلال 2-3 استقلال اهواز
هفته دوازدهم پاس 0-0 استقلال
هفته سیزدهم استقلال 1-1 صبا
هفته چهاردهم ذوب آهن 1-0 استقلال
هفته پانزدهم استقلال 2-1 شاهین
هفته شانزدهم راه آهن 3-2 استقلال
هفته هفدهم استقلال 2-3 پیکان
هفته هجدهم سپاهان 2-0 استقلال
هفته نوزدهم استقلال 3-2 مقاومت
هفته بیستم فولاد 1-1 استقلال
هفته بیست و یکم استقلال 2-2 ملوان
هفته بیست و دوم سایپا 1-1 استقلال
هفته بیست و سوم استقلال 2-2 تراکتور
هفته بیست و چهارم استیل آذین 0-2 استقلال
هفته بیست و پنجم استقلال 3-1 ابومسلم
هفته بیست و ششم پرسپولیس 2-1 استقلال

وقتی تیم از 16 بازی فقط 15 امتیاز میاره و 6باخت میاره و 6 تا تساوی میاره و فقط 4 برد داره می خواهی تماشاگر ها به به کنند و بگن عجب مربی باحالی داریم وقتی مدیرعامل میان به خاطر اینکه از قلعه نویی خوشش نمیاد اون رو می ندازه بیرون و مرفاوی رو میاره و این نتایج رو میگیره از تماشاگرها انتظار داری چکار کنند
وقتی به یکی تهمت می زنیم باید مدرک داشته باشیم نه اینکه بگیم معلوم بود چون من یکی باور نمی کنم
اگه تیم هم نتیجه نگرفت هیچ ربطی به قلعه نویی و تماشاگر ها نداشته و نداره و تقصیر خود تیم چه از مدیرعامل بازیکن و مربی و بی خود اون رو تقصیر این اون نندازیم همینطور که وقتی خوب نتیجه میگیره هم توسط همون تیم هست

من این رو میگم نیاییم دوم شدنمون رو گردن قلعه نویی و ..... بندازیم و پشت اون ها قایم نشیم
هر چه بوده کار خودمون بوده :)

آهان دمت گرم دقيقا به همين جا ميخواستم برسيم !
تيم خيلي بد شده بود ؟
پس تا اينجا بهاين نتيجه رسيديم كه تماشاگرا صبرشون كمه ! حق دارن ؟ چرا ؟ چون از اولين شكست گفت مرفاوي حيا كن ، لمپن برگرد !!

حالا چرا پارسال كه انقدر بد بوديم كه رسيده بوديم به 17 امي !!! انقدر باختيم كه كه مدير عامل عوض شد ‌، انقدر باختيم كه مسخره ميكردند اگر اينحوري ادامه بديم نيم فصل ميريم دسته 2 ، يك نفر نگفت فلاني حيا كن استقلال رو رها كن ؟
لابد محبوب بوده ؟
يعني از حجازي هم محبوب تر بوده ؟
همه ميدونن هيچ كس يك هزارم حجازي تو استقلال محبوب نيست ...
چرا زمان حجازي كه 4 تا بازي رو باخت شعار ميدادند حيا كن رها كن ؟

حالا من ميگم چرا زمان ايشون كسي نميگفت ! چون كسي نبود كه وقتي استقلال گل بخوره تماشاگراي خسته و ساده ي استقلال كه از جاهاي دور ميان رو تحريك كنه بگه ، حيا كن رها كن !

سراب جان خودت رو گول نزن ، من خودم دقيقا ريز و درشت حاشيه استقلال رو ديدم ، من فرق ناراحتي تماشاگرا با خط دادن رو ميدونم !

اين بحث بي فايدست ، تو ميگي تماشاگراي ما مثل تيم منچسسر هستند من ميگم نه تماشاگراي ما حذب باد هستند !

آخه تماشگري كه تيمش تو آسيا رفته دور بعد بعد 10-15 سال ،‌ تيمش به رده ي دوم جدل رسيده بعد بازي مربيش رو فحش ميده ؟ اونم چرا فقط تو بازيهايي كه 10 هزار تماشاجي مياد ؟ چرا بازي كه 70 هزار تا مياد كسي فحش نميده ؟ چون اونا تحريك نميشن ديگه ...

چي بگم ديگه ...

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
آهان دمت گرم دقيقا به همين جا ميخواستم برسيم !
تيم خيلي بد شده بود ؟
پس تا اينجا بهاين نتيجه رسيديم كه تماشاگرا صبرشون كمه ! حق دارن ؟ چرا ؟ چون از اولين شكست گفت مرفاوي حيا كن ، لمپن برگرد !!

حالا چرا پارسال كه انقدر بد بوديم كه رسيده بوديم به 17 امي !!! انقدر باختيم كه كه مدير عامل عوض شد ‌، انقدر باختيم كه مسخره ميكردند اگر اينحوري ادامه بديم نيم فصل ميريم دسته 2 ، يك نفر نگفت فلاني حيا كن استقلال رو رها كن ؟
لابد محبوب بوده ؟
يعني از حجازي هم محبوب تر بوده ؟
همه ميدونن هيچ كس يك هزارم حجازي تو استقلال محبوب نيست ...
چرا زمان حجازي كه 4 تا بازي رو باخت شعار ميدادند حيا كن رها كن ؟

حالا من ميگم چرا زمان ايشون كسي نميگفت ! چون كسي نبود كه وقتي استقلال گل بخوره تماشاگراي خسته و ساده ي استقلال كه از جاهاي دور ميان رو تحريك كنه بگه ، حيا كن رها كن !

سراب جان خودت رو گول نزن ، من خودم دقيقا ريز و درشت حاشيه استقلال رو ديدم ، من فرق ناراحتي تماشاگرا با خط دادن رو ميدونم !

اين بحث بي فايدست ، تو ميگي تماشاگراي ما مثل تيم منچسسر هستند من ميگم نه تماشاگراي ما حذب باد هستند !

آخه تماشگري كه تيمش تو آسيا رفته دور بعد بعد 10-15 سال ،‌ تيمش به رده ي دوم جدل رسيده بعد بازي مربيش رو فحش ميده ؟ اونم چرا فقط تو بازيهايي كه 10 هزار تماشاجي مياد ؟ چرا بازي كه 70 هزار تا مياد كسي فحش نميده ؟ چون اونا تحريك نميشن ديگه ...

چي بگم ديگه ...

علیرضا جان درسته پارسال به هفدهمی رسیدیم ولی چند بازی بود 16 بازی بود ؟؟؟؟؟؟
ببین وقتی تماشاگر ها قلعه نویی رو می بینند و بهش کمتر فحش می دند چون سابقه اون رو دیدن بخاطر اینکه قلعه نویی این تیم رو قهرمان کرده بود و به نوعی بهش ایمان دارند ولی وقتی مرفاوی سرمربی شد بخاطر سابقه قبلیش بیشتر استقلالی ها گفتند که این به درد استقلال نمی خوره و نظر مثبتی روش نداشتند برای همین هم وقتی نتیجه نگرفت زودتر این قضیه شروع شد
بعد هم بازم میگم وقتی که یک مدیرعامل مربی که تیمی رو قهرمان کرده بر می داره من تماشاگر انتظار دارم کسی رو بیاره که بتونه نتیجه بهتری بگیره نه اینکه درجا بزنه یا اینکه بدتر کنه و همه اینها باعث میشه که تماشاگر بهش عکس العمل نشون بده و ربطی به این نداره که کسی به کسی پول داده باشه تا دیگری رو بکوبه
من نمی خوام بگم که قلعه نویی آدم پاکی هست ولی تا وقتی که چیزی اثبات نشده برای من آدم درستی هست از نظر فوتبالی
ببین تو همش میای میگی قلعه نویی لمپن و ..... خوب شاید یکی اینجا از قلعه نویی خوشش بیاد اگه میگی قلعه نویی فحش میده خوب همین مرفاوی هم جلوی دوربین به مجیدی گفت "کثافت " حالا درسته مجیدی هم کار درستی نکرده ولی کار مرفاوی به مراتب زشت تر بود اگه میگی قلعه نویی لمپن هست به نظر من مدیرعاملمون هم همونقدر لمپن هست ولی ادای آدم های درست رو در میاره
من صد بار گفتم با مرفاوی مشکل ندارم ولی این رو قبول ندارم که بیام بگیم اگه اینطور می شد ما اول میشدیم و اگر نشد تقصیر قلعه نویی لمپن هست برای چی ، برای اینکه اون اومده مصاحبه کرده گفته نوبت باخت استقلال هم می رسه من اصلا با قلعه نویی کاری ندارم و اینکه کارش درست هست یا نه ، ولی اینها هیچ کدومش دلیل بر بد نتیجه گرفتن تیم نیست بلکه همش تقصیر خودمون هست قلعه نویی یک آدم هست و می تونه هر چی بگه به خودش مربوطه ولی اینکه بگیم ما بخاطر حرف های یک نفر قهرمان نشدیم این یعنی گول زدن خودمون و از اون بر پشت بوم افتادن :)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اونم چرا فقط تو بازيهايي كه 10 هزار تماشاجي مياد ؟ چرا بازي كه 70 هزار تا مياد كسي فحش نميده ؟ چون اونا تحريك نميشن ديگه ...

...

تا خون در رگم هست تایید تایید تایید

همه کارای این شبه بشر آدم نما برای هر کسی که نخواد تعصبی قضاوت کنه روشنه. بحث بی فایده هست و هر کس صاحب فکر و اندیشه شخصیه که تا خودش موضوعی رو باور نکنه نمیشه اصرار کرد. آقا اصلا سپاهان کاملا پاک قهرمان شد. و این باباهه بهترین مربی کل کل کل تاریخ آسیا. خوبه
حالا مرد و مردونه آیا کسی هست که منکر شرایط افتضاح اخلاقی و زد و بند های این آدم باشه؟
من که دوست ندارم این آدم یه بار دیگه رو نیمکت تیمموم بشینه. صمد یا هر آدم با شرفی که باشه از هزارتا قهرمانی و برد دربی بهتره که با ........... بدست بیاد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا