• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
امیدوارم طالب لو نره و یه مربی دروازه بان درست درمون بیاد که بتونه بیارتش روی فرم همیشگی.

راستی صالحی نژاد هافبک دفاعیه یا مدافع؟

اشتباه نكنم هافبك دفاعيه.
انگار واعظ داره براي ليگ يك تيم مي بنده!

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
داره نابود میکنه استقلال رو...
من نمیدونم این صالحی نژاد رو واسه چی گرفته...
اعصابم خیلی خرابه از کارای این واعظ....

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
مدافعین این فصل :

1- بیژن کوشکی
2-هادی شکوری
3-امیرحسین صادقی
4-پژمان منتظری
5-حنیف عمران زاده
6-مهدی امیرآبادی
7-مصطفی صالحی نژاد
8-جواد شیزراد

مهاجمین
1- محبوب مجاز
2-سید مهدی سید صالحی
(آرش و سیاوش که رفتن استیل - فرهاد هم احتمالا میره الغرافه قطر)

دروازه بان
1- محمد محمدی
2- دروازه بان جوانان

هافبکها

1-مجتبی جباری (اگر ناز نکنه و بمونه )
2-دسوزا

(حسین کاظمی قطعی داره میره استیل یا لنگ - جانواریو رفت - خسرو احتمالا با 700 میلیون میره استیل یا سپاهان - رحمتی قراردادش تمومه و گفته نمیمونه - بیک زاده هم احتمالش کمه که بمونه )

به هر حال وقی رئیس فدراسیون دوچرخه سواری مدیر تیم باشه بهتر هم انتظار نباید داشت.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

یکی از بازیکنان سرشناس استقلال به شرط فاش نشدن نامش به روزنامه اینترنتی «جهان ورزش» گفت:«امیررضا واعظی آشتیانی خودش می داند که رفتنی است و از روی حب و بغض قصد دارد تیشه به ریشه استقلال بزند و این باشگاه را به مزرعه ای سوخته تبدیل کند تا نفرات بعدی هم نتوانند از ثمره آن استفاده کنند. حرف هایی که واعظ در برنامه دیشب جهانگیر کوثری زد چیزی جز تحقیر هوادارام و بازیکنان استقلال نبود.»

شاید برای همین هم بازیکنان استقلال روانه تیم های دیگر شدند تا مدیرعامل بعدی با مشکلاتی فراوان و حل نشدنی کارش را آغاز کنند.

خدا ازش نگزره. خب اگه قراره برکنارش کنن چرا نمیکنن پس. سریعتر بندازنش بیرون

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
خوش خبر باشی داداش مجید. یعنی میشه این راست باشه؟ البته اینجا هم غیر مستقیم اشاره کرده.

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
هر چند دوس دارم خوش بین باشم..
اما واعظ بره کی بیاد؟ یه مدیر چسبیده به میز دیگه؟!!
البته واقعا مدیرای خوب تو مملکت کم نداریم (تو همین استقلال هم کم نداشتیم)
اما بالاخره در این مقطع همه چیزمون باید به هم بیاد دیگه

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
اگه فتح الله زاده بیاد خودش کلی امیده. خیال ادم توی بازیکن خریدن راحت میشه (مثل دو فصل قبل) بعدش هم قطعا با پول قلعه نوعی رو برمیگردونه. هر چند حاشیه های دور تیم 10 برابر میشه

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
می گم دیگه..
تازه بقول تو فتح تلله زاده جزو خوباشونه..
من فقط دعا می کنم ردیف شه...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
مذاکره عمادرضا با استقلال

خبرگزاری فوتبال ایران - عمادرضا آقای گل لیگ در باشگاه استقلال حضور پیدا کرد و با مدیران این باشگاه مذاکراتی را انجام داد.

عمادرضا که رابطه خوبی با امیر قلعه‌نویی سرمربی سپاهان ندارد به دنبال این است تا بتواند مبلغ مورد نظر خود را به غیر از سپاهان در قراردادش ثبت کند تا فصل آینده در کنار امیر قلعه‌نویی نباشد. استقلالی‌ها دومین باشگاهی بودند که با عمادرضا مورد مذاکره شدند پیش از آنها باشگاه استیل آذین با این بازیکن مذاکره کرد اما به توافق نرسید.

هنوز مدیران باشگاه استقلال توافقی با عمادرضا نداشته‌اند. گفته می‌شود در صورت جذب عمادرضا دومین ستاره‌ آبی‌ها را هم جذب خواهد کرد تا پس از جان واریو احتمالاً‌ خسرو حیدری هم دوباره شاگرد قلعه‌نویی شود. این در حالی است واعظ و ساکت در برنامه ورزش از نگاه دو مقابل علی کفاشیان به طرز عجیبی پشت هم درآمده بودند

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4

اما واعظ بره کی بیاد؟ یه مدیر چسبیده به میز دیگه؟!!
گه[/B]

چقدر از این جمله بدم میاد.... اگه فلانی بره کی بیاد!! تو ورزش سیاست فرهنگ و.... همه جا به کار مبریم!
اصلا شاید یکی بیاد گند تر ولی موضوع اینه که همه بدونند اگه گندکاری کنی باید بری! نه اینکه بچسبیم به آدمهای کم مایه و به درد نخور به این خاطر که آقا حالا این بره کی بیاد!!!
:hmm:

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
تمام بازیکنای خوب فصل گذشته استقلال رو همین فتح ا... زاده دو فصل پیش باهاشون قرارداد دو ساله بسته بود تا آقای واعظ با خیال راحت فصل نقل و انتقالات قبل رو سری کنه - حالا موقعی بود که این آقا خودش رو نشون بده که دیدیم چی شد.

در ضمن صالحی نژاد مدافع هست.

اینم خبر دقیق ساتعفای هیات مدیره

از خودروي پرايد تا زانتيا حاشيه‌ نگاري بازديد سعيدلو از استقلال؛ رييس سازمان خطاب به خبرنگاران: مگر شما بيكاريد!
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

بازديد رييس سازمان تربيت‌بدني از مجموعه‌ي باشگاه استقلال در حالي صورت گرفت كه تمامي اعضاي هيات مديره اين باشگاه استعفاي خود را اعلام كردند و در آستانه‌ي يك فرصت حساس براي برنامه‌ريزي و جذب بازيكن، بارديگر استقلال دچار كما شد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بازديد 4 ساعته و با تاخير سعيدلو و هيات همراه از باشگاه استقلال تهران سرانجام خوشي براي آبي‌ها نداشت. باشگاه استقلال كه مانند باشگاه رقيب و قرمز پايتخت شايد منتظر خبر خوش سعيدلو و تثبيت مديريتي باشگاه در شرايطي حساس كنوني كه تيم‌ها به دنبال برنامه‌ريزي و جذب بازيكنان جديد براي فصل‌ آينده هستند، بود ناگهان دچار تغييرات ناخواسته و يا شايد هم برنامه‌ريزي شده‌اي از سوي سازمان تربيت‌بدني شد تا اين باشگاه مدتي را براي تثبيت موقعيت ثابت مديريتي‌اش در راه چانه‌زني‌هايي عميق قدم بگذارد.

خبرنگاران ساعتي قبل از حضور سعيدلو در محل باشگاه استقلال حاضر شده بودند و 4 ساعت در حين جلسه نيز پشت درب‌هاي بسته منتظر ماندند، البته پاسخ سعيدلو در 2 دقيقه‌ي بامداد خطاب به خبرنگاران پس از اين همه معطلي نيز جالب بود: "مگر شما بيكاريد!"

نكته جالب توجه اينكه زريبافان رييس مجمع باشگاه استقلال در ابتداي حضور در باشگاه از مصاحبه با خبرنگاران امتناع و در ساعت 22 باشگاه را به دليل حضور در جلسه‌اي ديگر ترك كرد.

* سعيدلو در ابتداي جلسه با خودروي پرايد و به همراه زريبافان وارد باشگاه استقلال شد و در برگشت با خودروي خودش از باشگاه خارج شد، اين در حالي است كه روز شنبه، سعيدلو با خودروي زانتيا از باشگاه پرسپوليس بازديد كرده بود.

* در ساعت 20 و 30 دقيقه و با بيش از يك ساعت تاخير سعيدلو به باشگاه استقلال وارد شد.

* انتظار خبرنگاران و عكاسان براي حضور سعيدلو در باشگاه آن‌قدر خسته‌كننده شده بود كه عكاسان مشغول به گرفتن عكس از محيط بيرون و ساختمان باشگاه استقلال شده بودند.

* زريبافان در آستانه‌ي ورود به باشگاه استقلال از مصاحبه با خبرنگاران امتناع و در بين جلسه نيز به دليل آنچه كه حضور درجلسه‌اي ديگر خوانده مي‌شد، باشگاه را ترك كرد.

* با پادرمياني واعظي‌آشتياني عكاسان براي دقايقي امكان تهيه عكس از جلسه را يافتند و در اين ميان با حضور خبرنگاران و عكاسان در اتاق جلسه سعيدلو به خوش و بش با آنها پرداخت و خطاب به يكي از اعضاي هيات‌مديره گفت كه تاكنون از شماها اين قدر عكس گرفته‌اند؟

* اين تايم استراحت در حالي پايان يافت كه سعيدلو خود را به عنوان مدير ورزشي و حاضران در جلسه را مديران سياسي خطاب كرد.

* بازديد سعيدلو از باشگاه استقلال پس از جلسه با اعضاي هيات مديره در ساعت اوليه‌ي بامداد و در حالي به پايان رسيد كه وي از مصاحبه با خبرنگاران و حتي از شوخي معمول هميشگي با آنها امتناع كرد و سوار بر زانتياي نقره‌اي باشگاه را ترك كرد.

* نكته جالب توجه اين جلسه، لبخند سعيدلو در مقابل ناراحتي و عدم رضايت اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال در پايان جلسه بود.

* انصاري، عضو متمول باشگاه استقلال در جلسه حاضر نبود و به گفته‌ي "دانشجو" به صورت تلفني در جلسه استعفاي خود را اعلام كرده است.

* سعيدلو در پاسخ به سوال خبرنگاران مبني بر تاخير حضور در باشگاه استقلال و در مقابل حضور به موقع در باشگاه پرسپولس گفت: ابتدا قرار بود كه به باشگاه استقلال بيايم اما طي تماس تلفني با واعظ و اين كه گفته بودند در اين هفته وقت نداريم، به پرسپوليس رفتم.

* اين بازديد از ساعت 20 و 30 دقيقه تا يك بامداد به طول انجاميد.

انتهاي پيام
لينک خبر: http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1548519&Lang=P
منبع خبر: ايسنا
زمان خبر: دوشنبه 10 خرداد 1389 ساعت: 10:14:07

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چه شیر تو شیری شده این مدیریت استقلال

بابا پدر تیم رو در اوردند اینها. ناسلامتی این تیم سال اینده در اسیا میخواد بازی کنه

خاک بر سر اینها که همیشه مواقع بحرانی از زیر بار مسئولیت هاشون شونه خالی میکنند و در میرند

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
بله متاسفانه الان نه مربی داریم , نه مدیر و نه بازیکنای درست حسابی !

اینم جدیدترین خبر

واعظ‌ آشتياني از مديرعاملي استقلال استعفا كرد
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از استعفاي دسته جمعي اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال در شب گذشته، صبح امروز نيز واعظ آشتياني در تماس تلفني با علي سعيدلو؛ رئيس سازمان تربيت بدني اعلام كرد از مدير عاملي باشگاه استقلال استعفا كرده است.
قرار است سازمان تربيت بدني به زودي اعضاي جديد هيات مديره استقلال را معرفي كند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب واعظتون هم که رفت :) ارزوتون براورده شد.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
خب واعظتون هم که رفت :) ارزوتون براورده شد.
بله رفت و خدارو شکر تیم رو بیشتر از این خراب نکرد.

//

بچه ها چند تا از بازیکن هامون با تیم های دیگه قرارداد رسمی امضا کردن ؟
شاید کسایی که فقط قرارداد داخلی بستن برگردن:دی

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
باشگاه هم تایید کرد

واعظي‌آشتياني: ديگر به استقلال و فوتبال فكر نمي‌كنم / كفاشيان هنوز به بلوغ جسارت نرسيده كه درباره من حرف بزند

مديرعامل مستعفي باشگاه استقلال با اعلام استعفايش گفت: از اين پس ديگر به استقلال و فوتبال فكر نمي‌كنم و هيچ اظهارنظري هم درباره‌ي اين باشگاه نخواهم داشت.

خدا کنه سریع یک رو بیارن حالا اینقدر لفتش میدن همه بازیکنا رو میگیرن بعد بازم با دسته گل واعظ باید برای دسته دو بازی کنیم.

کفاشیان هم گفته واعظ رو منشوری میکنیم محرومش میکنیم :دی
اولین باره اگه اینکارو کنن با منشورشون حال میکنم :دی

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
:(((((((((((((((((((((((

با استعفاي واعظ آشتياني
تكليف قرارداد مبعلي با استقلال مشخص نيست

خبرگزاري فارس: با استعفاي مديرعامل استقلال وضعيت مذاكره با ايمان مبعلي نيز در ابهام قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، ايمان مبعلي تا قبل از تحولات مديريتي در باشگاه استقلال با اميرواعظ آشتياني مذاكراتي انجام داده بود و حتي توافقات نهايي هم با اين بازيكن صورت گرفته بود.
قرار بود ايمان مبعلي امروز براي نهايي شدن مذاكرات و امضاي قرارداد راهي باشگاه استقلال شود اما با استعفاي مديرعامل باشگاه تكليف ادامه مذاكرات با ايمان مبعلي نيز در ابهام قرار گرفت.

به وقوع پيوستن پيش‌بيني يك ماه پيش مديرعامل اسبق
حضور قريب به عنوان مديرعامل باشگاه استقلال منتفي شد

خبرگزاري فارس: حضور دكتر محمدحسين قريب به عنوان مديرعامل در باشگاه استقلال منتفي شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، با استعفاي اعضاي هيات مديره و مديرعامل باشگاه استقلال، گمانه زني ها بر اين بود كه طبق رايزني هاي قبلي سازمان تربيت بدني با محمدحسين قريب، مديرعامل اسبق بار ديگر به زودي به عنوان مديرعامل جديد معرفي مي شود.
با وجود چنين پيش بيني هايي و به نقل از يك منبع آگاه، خبر رسيد كه وي به دليل مشغله كاري حاضر به قبول مديريت باشگاه نيست و حضور وي با عنوان مديرعاملي منتفي است.
قريب كه در دوران مديريتش در استقلال توانست به يك مقام قهرماني و نايب قهرماني و سومي در ليگ برتر دست پيدا كند، در بين هواداران استقلال از محبوبيت ويژه‌اي برخوردار است.
وي يك ماه قبل نيز در گفت و گو با يكي از خبرگزاري ها، در پاسخ به اينكه به استقلال باز مي گردد عنوان كرده بود، يك ماه ديگر تكليف باشگاه مشخص مي شود. وي توانسته بود به درستي تحولات باشگاه استقلال را پيش بيني كند.

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
واعظي‌آشتياني: ديگر به استقلال و فوتبال فكر نمي‌كنم /
كفاشيان هنوز به بلوغ جسارت نرسيده كه درباره من حرف بزند

سعيدلو در وسط صحبت‌هايش گفت كه وقتي "تيم ما" در رده دهم بود تغيير مربي داديم و بعد من متوجه شدم منظورش از تيم ما، پرسپوليس است.

مديرعامل مستعفي باشگاه استقلال با اعلام استعفايش گفت: از اين پس ديگر به استقلال و فوتبال فكر نمي‌كنم و هيچ اظهارنظري هم درباره‌ي اين باشگاه نخواهم داشت.

اميررضا واعظي‌آشتياني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره‌ي دليل استعفاي خود از مديريت باشگاه استقلال گفت: زماني كه در سازمان تربيت بدني بودم متوجه شدم نمي‌توانم با سعيدلو و تيم مديريتي جديد سازمان تربيت‌بدني همكاري كنم. پيش از بازي برگشت برابر پرسپوليس هم قصد استعفا داشتم، اما در حضور سعيدلو و زريبافان گفتم مي‌خواهم استعفا دهم، اما اين دو درخواست داشتند كه به دليل اينكه ممكن است اين مسئله شوكي را به تيم وارد كند اينكار را انجام ندهم. پس از اين موضوع يك ماه بعد در حضور زريبافان، سعيدلو و اعضاي هيات مديره تاكيد كردم كه مي‌خواهم به كارم در استقلال پايان دهم اما اعضاي هيات مديره خواستند كه براي اينكه ممكن است اين مسئله مشكلاتي را براي تيم ما كه آن زمان در كورس بود ايجاد كند از تصميمم صرف‌نظر كنم و من هم به خاطر دل هواداران و احترام به نظر هيات مديره اين كار را انجام ندادم.

وي افزود: آخرين باري هم كه اين مسئله را مطرح مي‌كردم به جلسه مشترك با سعيدلو و كاشاني باز مي‌گشت. در آن جلسه سعيدلو پيشنهادي كه يك‌بار قبلا داده بود را دوباره خطاب به من مطرح كرد و من دوباره اين پيشنهاد را رد كردم و گفتم ديگر نمي‌خواهم در استقلال بمانم. من علاقه‌اي به همكاري با مديريت جديد سازمان تربيت بدني نداشتم و نهايتا پس از جلسات متعددي كه با هيات مديره داشتم و دوستان با وجود اينكه مي‌دانستند تعارفي در استعفايم ندارم آن‌را نمي‌پذيرفتند. اگر هم تحملي بود به خاطر اين بود كه احيانا تيم در شرايط خاص قرار نگيرد. كه خوشبختانه در نهايت استقلال به مقام سوم رسيد.

آشتياني درباره‌ي جلسه‌ي يك‌شنبه شب هيات مديره استقلال با سعيدلو گفت: گزارش جامعي را در حضور سعيدلو و اعضاي هيات مديره از وضعيت استقلال ارائه كردم. همچنين اشاره‌اي به وضعيت فوتبال و وضعيت ناهنجار مديريت فوتبال داشتم و سعيدلو هم اذعان داشت كه از بسياري از مسايل ناهنجار مديريتي فوتبال اطلاع دارد. البته گفتم كه اين فوتبال شايسته همين مديران است و اگر قرار است فوتبال رشد كند به آدم‌هايي نياز دارد كه برنامه‌ريز و مدبر باشند. همچنين در اين جلسه من در رابطه با مسايل مالي هم صحبت كردم. سازمان تربيت بدني نزديك به 5 ماه است كه هيچ پولي به باشگاه استقلال نداده است. سعيدلو در اين جلسه صراحتا گفت كه پول ندارد و نمي‌تواند به استقلال كمك كند. او همچنين به روشني گفت كه برايش مدال و قهرماني اهميتي ندارد و ترجيح مي‌دهد پول ورزش را خرج ورزش همگاني كند. سعيدلو در وسط صحبت‌هايش گفت كه وقتي "تيم ما" در رده دهم بود تغيير مربي داديم و بعد من متوجه شدم منظورش از تيم ما، پرسپوليس است. البته من به او متذكر شدم كه اشتباه نكنيد زماني كه كرانچار از پر سپوليس رفت اين تيم سوم بود و در نهايت پس از تغييراتي كه انجام گرفت استقلال در جايگاه پرسپوليس قرار گرفت و پرسپوليس چهارم شد.

مديرعامل مستعفي باشگاه استقلال ادامه داد: ناگفته نماند كه من براي آدم‌هاي نيك كه البته تعدادشان هم كم نيست احترام قائلم. انسان‌هايي كه مي‌توانند تاثيرگذار باشند اما فوتبال ما اينقدر بحران دارد كه صداي آنها به جايي نمي‌رسد.

آشتياني افزود: علي انصاري هم يك هفته پيش از حضور در هيات مديره استقلال استعفا داده بود و به همين خاطر در جلسه شب گذشته شركت نكرد و با عدم حضورش نشان داد كه ديگر علاقه‌اي به حضور در هيات مديره استقلال ندارد. هواداران استقلال هم بدانند كه از اين پس بستن استقلال برعهده سازمان تربيت بدني است. بنده همين‌جا با صراحت مي‌گويم كه همكاري من، دانشجو، نفريه و انصاري با استقلال به پايان رسيده است و اگر تا اينجاي كار با اين شرايط مدارا كرديم براي اين بود كه خداي ناكرده وضعيت تيم بحراني نشود. مجموعه هيات مديره استقلال با تدبير خوبش بحران‌هاي مالي را كنترل كرد و جا دارد اينجا از خدمات اقتصادي انصاري تشكر كنيم. خدماتي كه اگر وجود نداشت نمي‌توانستيم به اين روند ادامه دهيم.

وي با بيان اينكه در سطح جامعه برداشت اين طوربود كه مشكلات مالي براي استقلال مشكل ساز شده است، گفت: اين برداشت حتي در كوچه و بازار و در مراجعه مردم به ما هم ديده مي‌شد. البته اميدوارم اينگونه برداشت صحيح نباشد اما در جلسه يك‌شنبه شب سعيدلو با صراحت گفت كه به استقلال پول نمي‌دهم. ما مي ‌خواستيم تيم خوبي را براي فصل آينده ببنديم اما سعيدلو گفت كه بودجه ابلاغ نشده و از بند "ب" هم پولي وجود ندارد كه اين مسئله با اعتراض دوستان همراه شد. پس از اين اتفاق اعضاي هيات مديره به جز رضايي كه فردي سياسي است و مي‌داند چطور تصميم‌گيري كند، اتمام حجت كردند و پس از آن از استقلال استعفا دادند. البته توصيه دوستان اين بود كه من در استقلال بمانم اما در زندگي‌ام هيچ وقت باور و اعتقادم را با پول و مقام عوض نكردم. كساني كه من را مي‌شناسند به اين مسئله اعتراف خواهند كرد.

آشتياني خطاب به هواداران گفت: نيازي هم به گزارش عملكرد نداريم چرا كه كارشناسان و هواداران مي‌توانند عملكرد هيات مديره را طي اين دو سال ارزيابي كنند. ضمن اينكه من بعيد مي‌دانم با توجه به جايگاهي كه استقلال و پرسپوليس دارند و علاقه مردم به اين دو تيم محبوب جزو سياست‌هاي دولت باشد كه به اين دو تيم پولي پرداخت نشود و به نظر مي‌رسد بحث ندادن پول بحثي سليقه‌اي است. هواداران بدانند كه من اين صحبت‌ها را جهت روشن شدن افكار عمومي مطرح كردم و اين صحبت‌ها تنها گوشه‌اي از اتفاقاتي است كه براي تيم محبوبشان رخ داده است.

واعظي‌آشتياني درباره مديريت فدراسيون فوتبال هم گفت: زماني كه در جلسه راجع به مديريت فدراسيون فوتبال صحبت كردم، سعيدلو اذعان كرد كه مديريت كفاشيان در فدراسيون فوتبال ضعيف است، اما گفت كه مگر كفاشيان را او انتخاب كرده است.

وي ادامه داد: از كفاشيان مي‌خواهم كه اجازه بدهد راجع به او چيزي نگويم اگر بگويم كه قرار است چه تصميم‌هايي درباره او بگيرند آن اعتبار كم باقيمانده او هم از دست مي‌رود. بهتر است كه كفاشيان بيشتر از اين خودش را به چالش نكشد. در توصيف كارنامه مديريتي كفاشيان همين بس كه در مدت حضور او در فدراسيون فوتبال ما به غير از هرج و مرج و بي‌برنامگي چيز ديگري نديديم. كسي مي‌تواند مدعي باشد كه كارنامه موفقي داشته باشد. از كفاشيان مي‌خواهم كه اجازه دهد بيشتر از اين درباره او اظهارنظر نكنم. چرا كه شايد مسايلي مطرح شود كه نه در شان و شخصيت من است و نه در شان و شخصيت او. بايد بگويم كفاشيان هنوز به بلوغ جسارت نرسيده كه بخواهد درباره من صحبت كند. با اين حال من سعي مي‌كنم مدارا كنم و ديگر راجع به كفاشيان و همكاران او صحبت نكنم.

آشتياني در پاسخ به اين سوال كه شما گفته بوديد كه پس از رفتن من از استقلال مدير بعدي مي‌تواند از ساختاري كه ايجاد شده نهايت استفاده را ببرد و آيا آينده استقلال با مدير بعدي‌اش براي شما مهم است؟ گفت: براي من مهم نيست كه نفر بعدي چه كاري مي‌خواهد انجام دهد او اگر فكر مي‌كند كه اگر ساختاري كه ما درست كرده‌ايم صحيح است مي‌تواند به آن ادامه دهد، اما اگر فكر مي‌كند اين رويه درست نيست مي‌تواند راه ديگري را پيش بگيرد. شايد مديربعدي تمام اختيارات را به سرمربي بدهد، شايد هم دوباره همان رويه‌اي را انجام داد كه ما انجام داديم.

وي افزود: براي فصل بعد با سه بازيكن جديد قرارداد بستيم و با يك هافبك درجه يك تيم ملي قرارداد داخلي بستيم كه اميدوارم نفر بعدي بتواند قرارداد اين بازيكن را قطعي كند. در بعد بين‌المللي هم كارهاي زيادي انجام شد كه مي‌توان به خواهرخواندگي با باشگاه‌هاي بوتافوگو برزيل، الغرافه قطر و الوصل امارات اشاره كرد.

واعظي‌آشتياني افزود: براي استقلال آرزوي موفقيت دارم اما بايد بگويم تاسف مي‌خورم كه در فوتبال و ورزش ما تملق و چاپلوسي و نمامي‌گري (سخن‌چيني) حرف اول را مي‌زند و اين آدم‌هايي كه نقش شومن‌ها را اجرا مي‌كنند مي‌خواهند همه جايگاه‌ها را بگيرند. بايد براي مجموعه ورزش فوتبال تاسف خورد. من تصور مي‌كنم كه در اين ورزش صداقت وجود ندارد و تنها بايد بر مدار صداقت اشك ريخت. مطمئن باشيد كه از اين پس حرف جديدي نخواهم داشت و ديگر درباره استقلال صحبتي نخواهم كرد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ای @#$% به تو ! آقای وایتکس !

سرمربی تیم قهرمان رو ازش دور کردی .. تو فصلی که استقلال با مهره ای شکوفا شده و یک سرمربی کاربلد میتونست به خیلی از افتخارات دست پیدا کنه رو با متوسط ترین شکل به پایان رسوندی .. باعث هجرت تمام ستاره ها و ارکان استقلال تو فصل جاری شدی .. حالا هم به همین سادگی رفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

........%$#@%$# به تو ........

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا