• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

sosk666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ی دوستان گل . امیدوارم همه خوب و شاد باشید . درست مثل من که الان از خوشحالی دارم بال در میارم !!! درسته ! من افتادم نیروی زمینی ارتش عجب شیر . گویا فقط یکی از دوستان میتونه با من همسفر بشه ( کیارش ) ممنون میشم یه کم راجع به عجب شیر و خدمت ما توضیح بدید .:rolleyes:

تاریخ اعزام : 1389.4.1

آقا ايميل دادي بهم شما بودي؟ بهت ايميل دادم هماهنگ باشيم آشنا شيم با هام باشيم اونجا بهتر از اينكه تنها باشيم

pooya_naj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
واقعا خسته نباشيد از كليه مطالبي كه همه بچه‌ها قرار داده بودن واقعا استفاده كردم.
فقط يك سوال داشتم:من آموزشيم رو افتادم (اول تير)نيروي انتظامي اراك.كسي ازش اطلاعي داره كه چجوري؟؟؟(محيط.آب و هوا،پرسنلو...)
اگه كسي هم هم زمانه خوشحال ميشم باهاش آشنا بشم كه اونجا با هم بيشتر آشنا بشيم.:p
ممنون

Phantom Acid

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
میبینم که برادران جان بر کف همه بار سفر به دیار غربت بستند
شما دیگه چرا ؟
مثل من مرد باشید نرید سربازی !هر چه باداباد!!!

Last edited:

semaphor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام
1/4 کد 75
وزارت دفاع قزوین
متولد اهواز
ساکن گچساران
من معاف از رزم شدم.
فوق دیپلم کامپیوتر هم هستم.
دریچه ی قلبم نرمی پیدا کرده. (علاوه بر دیسک کمری که دارم)
پدرمم مرداد ماه 60 سال تمامش میشه.
یک برادر بزرگتر و مجرد که بیمار هم هست ، دارم
3 ماه هم به دلیل کم کاریه دانشگاه اضافه دفترچه دارم.
کارشناسی قبول شدم که به دلیل 3 ماه اضافه، اجازه ی ثبت نام ندادن (از حوزه هم پیگیری کردم چون اضافم زیاد بود نشد)

ابهامات و سوالات...
من چه لباسی میپوشم ؟(ارتش-انتظامی-****)
اونجا چطور جاییه ؟
چقدر با قزوین فاصله داره ؟
کسی تازگیا اونجا بوده ؟ چطور بوده ؟
چند روز آموزشی داره ؟
چی ببرم ؟
5 تیر عروسی پسر عممه میتونم برگردم ؟
با این مشخصاتی که گفتم ، ارزش داره که دنبال معافی برم ؟(پزشکی - کفالت) ممکنه که معاف شم ؟
بعد کجاها میوفتم ؟؟؟

ممنون

Last edited:

seebchee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ماشین ریش تراش برقی میشه ببریم یا نه ؟؟

hamidrezata

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
واقعا خسته نباشيد از كليه مطالبي كه همه بچه‌ها قرار داده بودن واقعا استفاده كردم.
فقط يك سوال داشتم:من آموزشيم رو افتادم (اول تير)نيروي انتظامي اراك.كسي ازش اطلاعي داره كه چجوري؟؟؟(محيط.آب و هوا،پرسنلو...)
اگه كسي هم هم زمانه خوشحال ميشم باهاش آشنا بشم كه اونجا با هم بيشتر آشنا بشيم.:p
ممنون
منم مالک اشترم بم ایمیل بزن تا هما هنگ کنیم[email protected]

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
سلام دوستان
ممنون
سه روز اونجا اموزشی بودم :) خدا رو شکر ترخیص شدم نرفتم بقیشو :)

ساختمون هاش نوسازه ولی اگر قاطی فوق لیسانس ها بتونی بشی بهتره :) ایرکاندیشن % ال سی دی و تخت ها جدید...

دوم اینکه فوق دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس ظاهرا یکیه و باطنش فرق میکنه پس سعی کن گول ظاهرشو نخوری همون روز اول که میرسی به پادگان مالک اشتر پیاده شدی همه الاف منتظر تقسیم هستن یه گوشه صبر کن نوبت فوق لیسانس ها رسید بپر قاطیشون ...

از شهر اراک مقدار فاصله داره و خارج شهر محسوب میشه ! روبروش یه کوهه که بیشتر باهاش آشنا میشی اردو و تیر اندازی و این حرفا اونجاست

متاسفانه پادگان بزرگی هستش و کلی پیاده روی می طلبه ! من خودم صفر یک تهران خدمت کردم بهترین یگانش همه چی در دوقدمی اسایشگاه دم دست ...

وضعیت اب هوا مطلوب نیست !! اب هم تعریفی نداره ! سرویس بهداشتی خارج از اسایشگاه است و تعدادش هم کمه همه مشکل داره ...
ابش هم بخوری بسته به نظر خودت شاید خوردی پسندیدی :دی اون گوشه سمت راست یه بوفه مسخره داره که توش مقدار اندکی مواد خوراکی هست ازش میتونی اب بگیری

افسران اموزش !! نداره یه مشت گروهبان از نوع کادری و سخت گیر شانس بیاری ادم خوبی که اذیت نکنه لاشون پیدا بشه من در مقایسه با تهران صفر یک میتونم بگم تو صفر یک مثلا اگر 10 تا فرمانده بود دوتاشون شبیه اینا تو اراک سخت گیر در میومدن :) ولی اونجا همشون شبیه همین دوتای تهران هستن :دی

نظم و برنامه نداره هر گروهانی باسه خودش مشغوله اگه فرمانده خوبی داشته باشی راحت میگذره

حمام هم خارج از یگان تشریف دارن برخلاف تهران که هم سرویس هم حمام ترو تمیز داخل یگان بقل تختت هست :دی

درضمن دقت کن که توی سازمان رژ که باهاش اشنا میشی در این موقعیت که میگم قرار بگیری
1- همیشه سمت راست باشی (یعنی ملت که وا میست ردیف به ردیف شما نفر دوم سمت راست باشی)
2- صف 4 تا مونده به اخر یا 3 تا مونده به اخر باشی

اگر این دو نکته رو رعایت کردی تا اخر اموزشی راحت میتونی رژه نری :) وقتی به مراسم پایان دوره رسیدی کف پوتینت رو با دوستات مقایسه کن ! متوجه میشی کف پوتین همه سایده شده رفته ولی پوتینت هنوز نو هست انوقت منو دعا کن :) البته ملت که پا درد میگیرن قر قر میکنن بازم یاد من میوفتی دعا میکنی :))

فعلا خوش بگذره ! راستی بدترین فصل ممکن رو برای رفتن انتخاب کردی چون انقدر گرمه که همه گرما زده اب سوخته ! مرتب مشغول بالا اوردن هستید :) اموزشی یعنی 95% در هوای ازاد زیر این گرما و افتاب موندن :) اگر وقت داری برو جابجاش کن یه فصل خوب مثل پائییز یا برج 12 بنداز که بهتره :)

sosk666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان به نظرتون من برم نامه بگيرم براي معاف از رزم و نگرفتن اسلحه خوبه يا بد؟ ارزش داره؟ من فوق ديپلم كامپيوترم

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
اقا همه اینجا لااقل برا خودشون یه رفیق پیدا کردن
کسی نبود کد 13
آموزشگاه تخصصی مرزبانی شهید بیگلری مشکین شهر (اردبیل)
تا با هم آشنا شیم؟؟؟؟

pahlevoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برق الکترونیکش نمیخوره ولی بقیه اش می خوره
بله، معاف از رزم هم کد میخوره، دوره کد همه چیز تئوری هست و از رژه خبری نیست.
ببین در مورد معاف از رزم، شما یکم میرید و بهتون میگند 2 یا 3 روز دیگه بیاید، تو این 3 روز بچه های دوره قبل نگهبان وای میستند، تو دوره ی ما امیر پادگان گفت کسانیکه تو رژه نیستند و معافند باید این 72 ساعت رو وایسند، بعدشم گفت مهم نیست معافیت دارد.
حالا خودت میدونی، اون سه روز که همه میرن مرخصی تو بمونی تا دوره جدید ها بیان یا نه.
اگه مشکل خاصی نداری نرو، نظافت داریم تا نظافت، ما نظافت درب شمال بودیم به مدت 58 روز و بچه های معاف از رزم نظافت سرویس بهداشتی به مدت 58 روز
خود دانی...
ممنون روزبه جان
نگهبانی آخر آموزشی میگی یا بعدش میگی؟
راستی یکی گفت لیسانس نظافت نداره! درسته؟ اگه اینطور باشه من که لیسانسم و معاف ازرزم دیگه نظافت بهم نمیخوره درسته؟
واسه اونایی که شهرستانی هستن میشه موقع مرخصی شباش تو پادگان بخوابن؟
راست هرکی میدونه بگه نیروزمینی ارتش کجا خوبه برای بعد از آموزشی اونجا بیفتیم؟
ممنون از همه

mooli70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ameretat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه سربازان دم بخت و داخل بخت و فارق بخت.. ایشالله که حالتون خوب باشه.
من یکی از اون دم بختی های متولد 69 هستم که الآن موندم اصلا این دفترچه چی به چی هست! کجاشو باید پر کرد.. چطور باید پست کرد و اینا! :( تو دفترچه هم همچین با زبون زرگری و مضخرفی نوشته که آدم شک میکنه!

1. من چند ماهی کثری خدمت دارم.. چون پدرم دوره خدمتش رو تو جبهه بوده. تو دفترچه کدوم برگه رو باید پر کنم که مربوط با این کثریم باشه؟! (توی دفترچه برگه شماره 10 نوشته تعهد نامه ویژه مشمولین معاف از خدمت دوره ضروزت- داخل پرانتز موارد خاص)
دوره ضرورت اصلا یعنی چی؟ واینکه من که کثری خدمت دارم باید همین برگ رو پر کنم یا اصلا فعلا نباید هیچ برگی رو پر کنم؟ چون من معافیت کامل ندارم. فقط چند ماه معاف میشم.

2. معافیت ***** چیه؟! کیا میتونن ازش استفاده کنن؟

3. دفترچه رو کامل با جلدش پست میکنن یا برگه هاش رو قیچی میزنن؟!!

راستش من از این چیزا هیچی نمیدونم. اگه میشه کمک برسونین! :blush:

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام به همه سربازان دم بخت و داخل بخت و فارق بخت.. ایشالله که حالتون خوب باشه.
من یکی از اون دم بختی های متولد 69 هستم که الآن موندم اصلا این دفترچه چی به چی هست! کجاشو باید پر کرد.. چطور باید پست کرد و اینا! :( تو دفترچه هم همچین با زبون زرگری و مضخرفی نوشته که آدم شک میکنه!

1. من چند ماهی کثری خدمت دارم.. چون پدرم دوره خدمتش رو تو جبهه بوده. تو دفترچه کدوم برگه رو باید پر کنم که مربوط با این کثریم باشه؟! (توی دفترچه برگه شماره 10 نوشته تعهد نامه ویژه مشمولین معاف از خدمت دوره ضروزت- داخل پرانتز موارد خاص)
دوره ضرورت اصلا یعنی چی؟ واینکه من که کثری خدمت دارم باید همین برگ رو پر کنم یا اصلا فعلا نباید هیچ برگی رو پر کنم؟ چون من معافیت کامل ندارم. فقط چند ماه معاف میشم.

2. معافیت ***** چیه؟! کیا میتونن ازش استفاده کنن؟

3. دفترچه رو کامل با جلدش پست میکنن یا برگه هاش رو قیچی میزنن؟!!

راستش من از این چیزا هیچی نمیدونم. اگه میشه کمک برسونین! :blush:

سلام حدس میزنم دیپلم یا زیر دیپلم باشی
بهر حال
اول اینکه دوره ضرورت همون دوران خدمته دیگه
اگه دفترچه رو اوایلش رو بخونی می فهمی که کدوم برگه ها رو باید پر کنی
وقتی پرش کردی جدا میکنی با سایر مدارک مورد نیاز که نوشته می بری میدی دفتر پلیس+10
برگه معافیت موارد خاص شرایطی داره که در دفترچه چند صفحه رو به خودش اختصاص داده
معافیت رهبریم ولش کن
فکر نکنم کسری خدمت در دفترچه برگه ای داشته باشی اونو باید بعدا اقدام کنی
بعد اینکه مدارکت رو دادی حدود 1 ماه بعد یه برگ میاد در خونتون بنام برگ سبز که تاریخ اعزام رو نوشته
البته با توجه به جدول داخل دفترچه میشه تاریخ اعزامت رو حدس بزنی
بعد حدود 10-15 روز مونده به موعد اعزام برگه دیگه ای میاد در خونتون حاوی کد محل آموزش
بعدم که تمام

hamidr_max

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جمیعا سلام

اصلا اهل نظر دادن تو هیچ فروم نبودم و همیشه مطالب رو میخوندم مثل همین تاپیک خودمون اما اینجا خیلی با فرم ها و تاپیک های دیگه فرق داره و برو بچه های با مرامی داره که خیلی خوب به همدیگه راهنمایی و آگاهی میدن و یه تعدادی هم که به سلامتی خودشون سربازی و رفتن فقط برای باقی دوستان وقت میزارن و تجربیاتشون رو بدون کم و کاستی ارائه میدن که واقعا دم همشون گرم و براشون آرزو موفقیت میکنم...

خوب حالا سر اصل مطلب میرم

منم 1 4 89 اعزامم 02 راستی اگه کسی از تهران برو بچه ها هستن بگن که بیشتر آشناشیم...

راستی اگه کسی هم پیدا شد من و هم از سر در گمی در بیاره جریان درجه های لیسانیس چی شد استواری میدن یا نه من تو سایتی خوندم که به بسیجی .. فعال ها و یا افرادی که 1 جز قران رو حفظ هستن یک درجه اضافی میدن و نهایتا به ستوان سومی میرسند!و افراد عادی (لیسانس) استوار یکی میدند!

و یه مطلب دیگه اینکه از صفحه اول تا آخر این تاپیک و خوندم و از دوستای عزیز که اطلاعات خوبی داده بودن مخصوصا روزبه عزیزهم بخاطر اطلاعات مفیدی که تو اولین صفحه دادی ممنون و باقی بچه هایی که هر کدوم به نوعی نسبت به اطلاعاتی که داشتن سعی میکردن راهنمایی مفیدی بکنن و راه گشا باشند برای عزیزانی که اطلاعات کمتری دارند.

doomhammer65ir

Registered User
لایک‌ها
159
یادش بخیر پارسال خدمت ما تموم شد. ۰۶ اراک بودیم البته زمستون . تابستونش میگفتن خیلی گرمه . ما که زمستون بودیم و همش برف میومد میرفتیم نماز خونه میخوابیدیم . ولی به گمانم تابستون دهنتون سرویسه . اراک ابش بدرد نمیخوره . حموم زیاد برید . پودر بچه ببرید . پشم های همه جاتونو بتراشید . الان که تابستونه دو سه دست شرت و زیر پوش ببرید . صابون و شامپو و خوراکی و اینها اونجا هست . نخ و سوزن ببرید. پوتین رو عوض کنید یدونه نرم و سبک بگیرید . تو رژه محکم پا نکوبید . با منشی گروهان اشنا بشید یه حالی بهش بدید نگهبانی نگذارتتون. تو یگان که رفتید اگر دیپلمه هستید نگید من این کارو بلدم اونو بلدم . تو خدمت باید هیچ کاری بلد نبود .

بالا