آقا چه عجب یک مازاد مثل خودم پیدا شد
شما کدوم شهری؟
من همین دورو ور بودم.از اولش هم مازاد:upsided:
من تهرانم.
آقا چه عجب یک مازاد مثل خودم پیدا شد
شما کدوم شهری؟
سلام به همه ی دوستان گل . امیدوارم همه خوب و شاد باشید . درست مثل من که الان از خوشحالی دارم بال در میارم !!! درسته ! من افتادم نیروی زمینی ارتش عجب شیر . گویا فقط یکی از دوستان میتونه با من همسفر بشه ( کیارش ) ممنون میشم یه کم راجع به عجب شیر و خدمت ما توضیح بدید .
تاریخ اعزام : 1389.4.1
سلام
کد 123 نيروي زميني **** شهيد هاشمي نيشابور هستش
کسی اگه اطلاعاتی از اینجا داره بزاره ممنون میشم
من اعزامم 1/4 به این کد هستش:f34r:
e manam unjam behem zang bezan 09388067270
منم مالک اشترم بم ایمیل بزن تا هما هنگ کنیم[email protected]سلام دوستان
واقعا خسته نباشيد از كليه مطالبي كه همه بچهها قرار داده بودن واقعا استفاده كردم.
فقط يك سوال داشتم:من آموزشيم رو افتادم (اول تير)نيروي انتظامي اراك.كسي ازش اطلاعي داره كه چجوري؟؟؟(محيط.آب و هوا،پرسنلو...)
اگه كسي هم هم زمانه خوشحال ميشم باهاش آشنا بشم كه اونجا با هم بيشتر آشنا بشيم.
ممنون
سه روز اونجا اموزشی بودمسلام دوستان
واقعا خسته نباشيد از كليه مطالبي كه همه بچهها قرار داده بودن واقعا استفاده كردم.
فقط يك سوال داشتم:من آموزشيم رو افتادم (اول تير)نيروي انتظامي اراك.كسي ازش اطلاعي داره كه چجوري؟؟؟(محيط.آب و هوا،پرسنلو...)
اگه كسي هم هم زمانه خوشحال ميشم باهاش آشنا بشم كه اونجا با هم بيشتر آشنا بشيم.
ممنون
نه هیچ وسیله برقی نمیتونی ببریسلام
ماشین ریش تراش برقی میشه ببریم یا نه ؟؟
ممنون روزبه جانبرق الکترونیکش نمیخوره ولی بقیه اش می خوره
بله، معاف از رزم هم کد میخوره، دوره کد همه چیز تئوری هست و از رژه خبری نیست.
ببین در مورد معاف از رزم، شما یکم میرید و بهتون میگند 2 یا 3 روز دیگه بیاید، تو این 3 روز بچه های دوره قبل نگهبان وای میستند، تو دوره ی ما امیر پادگان گفت کسانیکه تو رژه نیستند و معافند باید این 72 ساعت رو وایسند، بعدشم گفت مهم نیست معافیت دارد.
حالا خودت میدونی، اون سه روز که همه میرن مرخصی تو بمونی تا دوره جدید ها بیان یا نه.
اگه مشکل خاصی نداری نرو، نظافت داریم تا نظافت، ما نظافت درب شمال بودیم به مدت 58 روز و بچه های معاف از رزم نظافت سرویس بهداشتی به مدت 58 روز
خود دانی...
من همین دورو ور بودم.از اولش هم مازاد:upsided:
من تهرانم.
آقا ايميل دادي بهم شما بودي؟ بهت ايميل دادم هماهنگ باشيم آشنا شيم با هام باشيم اونجا بهتر از اينكه تنها باشيم
سلام به همه سربازان دم بخت و داخل بخت و فارق بخت.. ایشالله که حالتون خوب باشه.
من یکی از اون دم بختی های متولد 69 هستم که الآن موندم اصلا این دفترچه چی به چی هست! کجاشو باید پر کرد.. چطور باید پست کرد و اینا!تو دفترچه هم همچین با زبون زرگری و مضخرفی نوشته که آدم شک میکنه!
1. من چند ماهی کثری خدمت دارم.. چون پدرم دوره خدمتش رو تو جبهه بوده. تو دفترچه کدوم برگه رو باید پر کنم که مربوط با این کثریم باشه؟! (توی دفترچه برگه شماره 10 نوشته تعهد نامه ویژه مشمولین معاف از خدمت دوره ضروزت- داخل پرانتز موارد خاص)
دوره ضرورت اصلا یعنی چی؟ واینکه من که کثری خدمت دارم باید همین برگ رو پر کنم یا اصلا فعلا نباید هیچ برگی رو پر کنم؟ چون من معافیت کامل ندارم. فقط چند ماه معاف میشم.
2. معافیت ***** چیه؟! کیا میتونن ازش استفاده کنن؟
3. دفترچه رو کامل با جلدش پست میکنن یا برگه هاش رو قیچی میزنن؟!!
راستش من از این چیزا هیچی نمیدونم. اگه میشه کمک برسونین! :blush: