• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

اندلس

Registered User
لایک‌ها
0
جزئیات معافیت "کفالت و موارد خاص" برای مشمولان

شبكه خبر: معافیت كفالت شامل چه افرادی می شود؟
حلوایی: اگر مشمولی تك پسر باشد و بالای 18 سال سن داشته و سالم باشد می تواند كفیل پدرش شود و با استفاده از این قانون معاف شود، همچنین چنانچه پدری به سن بالای 59 سال و شروع شصت سالگی رسیده باشد به صرف شصت ساله شدنش یك فرزند پسرش معاف خواهد شد.

چنانچه پدری كمتر از 60 سال سن داشته باشد ولی بر اثر بیماری با تائید شورای پزشكی نیازمند مراقبت باشد فرزندش معاف می شود و اگر مادری فاقد همسر باشد (فوت یا طلاق) و تک پسر سالم بالای 18 سال داشته باشد فرزندش معاف خواهد شد.

همچنین اگر فردی خواهر یا برادر صغیر داشته باشد و پدرش هم فوت كرده باشد می تواند کفیل شود و بر اساس این قانون معاف شود.

اگر چنانچه فردی برادرش بیمار باشد و "همسر، پدر و فرزند" هم نداشته باشد می تواند كفیل برادرش شود می تواند معاف شود، همچنین اگر خواهری كه از سن 18 سالگی تا 24 سالگی به عقد كسی در نیامده و مجرد باشد و پدرش هم در قید حیات نباشد می تواند از معافیت استفاده نماید.

برای جد و جده به شرط اینکه فرزند دختر و پسر نداشته باشد و تنها نوه سالم بالای 18 سال داشته باشند این پسر می تواند معاف شود.

منبع

واقعا؟

ما که نفهمیدیم! تک پسر بابا 52 ساله معافه یعنی؟!!

mehradjj

Registered User
لایک‌ها
0
285 نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی تو خیابان پاسداران..............
منم اونجام آشنایی بدید همو ببیینیم !!!!!!!!!!!

avan

Registered User
لایک‌ها
207
285 نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی تو خیابان پاسداران..............
منم اونجام آشنایی بدید همو ببیینیم !!!!!!!!!!!
این کٌرخرها همه رو انداختن 285
منم اونجام.....ارتش متاسفانه........ نمیدونم چطور جایی هست؟

Hamed4u

Registered User
لایک‌ها
0
منم دقیقا مثل توام:(

حالا سایت تابناک یک چیز زده سایت شبکه خبر یک چیز دیگه زده
(شبکه خبر)
اگر پدری به سن بالای 59 سال و شروع شصت سالگی رسیده باشد و تنها یک فرزند پسر سالم بالای 18 سال داشته باشد آن فرزند پسر از خدمت سربازی معاف خواهد شد.
(تابناک)
اگر مشمولی تك پسر باشد و بالای 18 سال سن داشته و سالم باشد می تواند كفیل پدرش شود و با استفاده از این قانون معاف شود، همچنین چنانچه پدری به سن بالای 59 سال و شروع شصت سالگی رسیده باشد به صرف شصت ساله شدنش یك فرزند پسرش معاف خواهد شد.

اگر طبق اولی باشه خوب هیچ تغییری ایجاد نشده است ولی اگر دومی (تابناک و آنچه در روز نامه ها بود) باشه دیگه نیازی به تک فرزندی نیست چون نوشته یك فرزند پسرش ولی خوب این ها فقط با کلمات بازی می کنند و فقط بلدن ملت را اذیت کنند.

graphiator

Registered User
لایک‌ها
6
http://forum.persiantools.com/t164133.html
padded.gif

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
جزئيات ثبت نام مشمولان و سربازان در دانشگاه‌ها
معاون مشمولان سازمان وظيفه عمومي گفت: براي سهولت در ثبت نام مشمولاني كه در دانشگاه‌ها پذيرفته شوند چارچوبي تعريف و به مراجع ذيربط ابلاغ شده است.

به گزارش خبگزاري فارس، سرهنگ حسن حلوايي معاون مشمولان سازمان وظيفه عمومي افزود: براي تسهيل در ثبت نام مشمولاني كه در دانشگاه‌ها پذيرفته شوند و به حداقل رساندن مراجعه آنان به سازمان وظيفه عمومي چارچوبي تعريف و به وزارت علوم، بهداشت، دانشگاه آزاد و واحدهاي وظيفه عمومي سراسر كشور ابلاغ شده است كه بر اساس آن ثبت نام مشمولان در دانشگاه‌ها انجام مي‌شود.

وي اظهار داشت: همه متولدان سال 71 كه در مؤسسات و مراكز آموزش عالي پذيرفته شوند مي‌توانند با مراجعه به واحدهاي دانشگاهي پذيرفته شده براي ادامه تحصيل ثبت نام كنند.

سرهنگ حلوايي افزود: همه متولدان نيمه دوم سال 69 و 70 چنانچه ديپلم خود را به صورت حضوري اخذ كرده باشند مجاز به ثبت نام هستند.اگر اين متولدان ديپلم خود را به صورت آزاد و داوطلبانه اخذ كرده باشند نمي‌توانند براي ادامه تحصيل در دانشگاه مربوط ثبت نام كنند.

معاون مشمولان سازمان وظيفه عمومي گفت: همه فارغ التحصيلان متوسطه كه قبل از اتمام 24 سالگي و تا شهريور امسال به صورت حضوري ديپلم خود را اخذ كنند نيازي به مراجعه به سازمان وظيفه عمومي ندارند.

وي اظهار داشت: آن دسته از مشمولاني كه به سازمان وظيفه عمومي مراجعه و برگ اعزام دريافت كرده‌اند، نيازي به مراجعه دوباره به وظيفه عمومي ندارند.

سرهنگ حلوايي گفت: دانشجوياني كه فارغ التحصيل دانشگاه شده‌اند و در مهلت 6 ماه بعد از فراغت قرار دارند نيازي به مراجعه سازمان وظيفه عمومي ندارند.

وي همچنين يادآور شد: كساني كه مدت تحصيل آنها در مقطع قبلي زياد شده است، براي مثال كسي كه دوره كارداني را به جاي 2 سال در مدت 4 سال به اتمام رسانده باشد نمي‌توانند ثبت نام كنند.

معاون مشمولان سازمان وظيفه عمومي گفت: دانشجوياني كه "اخراجي، انصرافي و ترك تحصيلي " هستند، مجاز به ثبت نام نيستند و دانشجوياني كه فارغ التحصيل مقطع كارداني و كارشناسي هستند نمي‌توانند در مقاطع پيوسته بالاتر ثبت نام كنند، اين افراد بايد حتماً در دوره كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكترا به صورت ناپيوسته شركت كنند و نمي‌توانند از ابتدا دوباره شروع به تحصيل كنند.

سرهنگ حلوايي گفت: آن دسته از كساني كه در دوره كارداني فارغ‌التحصيل شده‌اند و در كارشناسي پيوسته همان رشته قبول شوند بدون داشتن سنوات تحصيلي با يك سقف دو ساله ديگر مي‌توانند ثبت نام كنند.

معاون مشمولان سازمان وظيفه عمومي همچنين اظهار داشت: سربازاني كه در حين خدمت هستند چنانچه غيبت نداشته باشند و مجوز ترخيص از يگان خدمتي خود اخذ كنند مي‌توانند ثبت نام كنند.

وي در خصوص شرايط ثبت نام طلاب در دانشگاه‌ها گفت: طلاب حوزه علميه چون داراي معافيت تحصيلي حوزه هستند با موافقت حوزه علميه مي‌توانند در دانشگاه پذيرفته شده ادامه تحصيل دهند و تا زماني مي‌توانند در دانشگاه مربوط تحصيل كنند كه در حوزه علميه مشغول به تحصيل باشند و اگر چنانچه از حوزه علميه به هر نحو انصراف دهند و ترك تحصيل كنند يا اخراج شوند مجاز به ادامه تحصيل در دانشگاه نخواهند بود.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
حالا سایت تابناک یک چیز زده سایت شبکه خبر یک چیز دیگه زده
(شبکه خبر)

(تابناک)

اگر طبق اولی باشه خوب هیچ تغییری ایجاد نشده است ولی اگر دومی (تابناک و آنچه در روز نامه ها بود) باشه دیگه نیازی به تک فرزندی نیست چون نوشته یك فرزند پسرش ولی خوب این ها فقط با کلمات بازی می کنند و فقط بلدن ملت را اذیت کنند.

سلام.به طور کل تا پایان امسال قوانین کفالت تغییری نمیکنه.همون قوانین قبلیه تک پسر پدر بالای 59 سال تمام یا زیر 59 سال نیازمند مراقبت.

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
درود ، عرضم به حضور شما ما یه پسرخاله داریم ، مشخصاتش اینه :
متولد فروردین 71
باباشم متولد مرداد 30
تک پسره ... این معاف میشه یا نه ؟

و اما یکی از پسر عموهام :
متولد تیر یا مرداد 71 ، باباش رو نمی دونم ، یه خواهر کوچیک هم داره ، این در چه شرایطی معاف میشه ؟

سپاس

سلام.کلا تک پسر پدر بالای 59 سال تمام معافیت کفالت میگیره در صورتیکه مشکل غیبت نداشته باشه.پسر خالتون با این شرایط امسال درسش رو تموم کرده معاف میشه.پسر عموتون هم همین شرایط رو داره اگه پدرشون متولد سال 30 و ماقبل باشن معاف میشن.این قوانین تا پایان سال 89 برقراره

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اعزام من 1/6 هستش.كسي ميدونه چند روز قبلش برگه سفيدم مياد در خونه؟

آقا بابک! مشتی پسر !
اینجاها چیکار میکنی؟
باب بیا به اون چیز(اسمشو نمیدونم،از همینا که یه موضوعی رو باز می کنند و چندنفر رو دعوت می کنند که راجع به موضوعی صحبت کنند) یه سر بزن و خودت هم یه نظر بده...ثواب داره...راه دوری نمیره...

mska

Registered User
لایک‌ها
22
كسي كه معافيت از رزم بگيره توي كارت پايان خدمت چيزي ذكر ميشه؟

اين نوع معافيت ضرر خاصي داره؟

مرسي

Last edited:

adsl2+

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

دوستان پسر خاله من مشکل افسردگی داره و چند ماه هم خدمت کرده ولی فرار کرد و دیروز رفت کمیسیون و گفتند باید بستری بشه

سوال من اینه که ایا معاف میشه ؟

تو بیمارستان چیکار میکنن باهاش ؟

چند روز تو بیمارستان نگه میدارنش؟

ایا با ادماهایی که خیلی بیماریشون بد هست مانند دیوانگی کامل , هم اتاق میشه ؟

لطفا پاسخ دهید

Terabyte

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

دوستان پسر خاله من مشکل افسردگی داره و چند ماه هم خدمت کرده ولی فرار کرد و دیروز رفت کمیسیون و گفتند باید بستری بشه

سوال من اینه که ایا معاف میشه ؟

تو بیمارستان چیکار میکنن باهاش ؟

چند روز تو بیمارستان نگه میدارنش؟

ایا با ادماهایی که خیلی بیماریشون بد هست مانند دیوانگی کامل , هم اتاق میشه ؟

لطفا پاسخ دهید

این پسر خالتون میره بستری می‌شه بد دکتر گزارش مینویسه پرونده می‌شه براش، این پروندرو شورای پزشکی

**** وظیفه باید تأیید کنه که مشمول دچار بیماریه که نمیتونه خدمت کنه در نتیجه اگر قبول کنه شورا که حل و

معافه پزشکی‌ می‌شه.

تو بیمارستان مراقبشن که یا ادا در نیاره یا اگر واقعا مریضه کمکش کنن خوب بشه و مقدماتو برای کمیسیون

پزشکیش فراهم می‌کنن.

اساسا شورای پزشکی‌ **** وظیفه مهمه حتی اگه همهٔ دکترا بگن که مریضه فایده نداره اونا باید قبول کنن که ماشاالله استادن تو کارشون!!

adsl2+

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این پسر خالتون میره بستری می‌شه بد دکتر گزارش مینویسه پرونده می‌شه براش، این پروندرو شورای پزشکی

**** وظیفه باید تأیید کنه که مشمول دچار بیماریه که نمیتونه خدمت کنه در نتیجه اگر قبول کنه شورا که حل و

معافه پزشکی‌ می‌شه.

تو بیمارستان مراقبشن که یا ادا در نیاره یا اگر واقعا مریضه کمکش کنن خوب بشه و مقدماتو برای کمیسیون

پزشکیش فراهم می‌کنن.

اساسا شورای پزشکی‌ **** وظیفه مهمه حتی اگه همهٔ دکترا بگن که مریضه فایده نداره اونا باید قبول کنن که ماشاالله استادن تو کارشون!!

سلام

ممنون از جوابتون

یعنی چی استادن تو کارشون ؟ منظورتون اینه که واقعا درست نظر میدن یا الکی الکی نظر میدن ؟

و اینکه پرونده چجوری درست میکنند؟

یعنی انگار بیمار یه بار دیگه رفته دکتر و اونا واسش نسخه میپیچن ؟

پسر خالم روزی کلی قرص میخوره که اگه نخوره نه میتونه غذا درست سابی بخوره نه درست بخوابه

خیلی هم خونه نشین و از اجتماع فراری

چند درصد احتمال میدی معاف شه؟

متشکر

Terabyte

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی کاملا منطقی و زیرک به راحتی گول نمی خورن اما اگر واقعا موردی باشه قبول می کنن.

ببینید چند تا دکتر باید تایید کنن که شخص مشکل داره و دکتر بیمارستان بگه که وایشون اگر فرار کرده یا سربازی نمیره مشکل داشته

بنده خدا.

اگر اینایی که میگید درست باشه 100 % معافه، اونا دنباله دردسر تو پادگان نیستن اما خوب وارسی میکنن مشمول رو که خالی نبنده

درست میشه من بهت قول میدم داداش

adsl2+

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اهان گرفتم همه چیو

مرسی

ایشالله همیشه موفق باشی

Noghabyte

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان یک سوال حیاتی دارم
من امسال بار دوم بود که کنکور می دادم می خواستم بدونم می شه با توجه به تاریخ اعزام 18 اسفند یک سال دیگه هم کنکور بدم ؟اگه همین تاریخ ببرند می توان به تعویق انداخت تا کنکور داد؟ اصلا این تاریخ اعزام برای دیپلم ها دقیق همین موقع است یا ممکن است خودشان دیرتر اعزام کنند؟

emad_maghboolia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قربانت من اینقد واسه معافی کفالت دویدم که همه چیو حفظ شدم بس که همه درد دل میکنن تو **** وظیفه;)

سلام

یه راهنمایی ازت میخواستم دوست عزیز

منم میخوام اگه بشه از معافیت کفالت استفاده کنم.

مثل اینکه شما قوانینو کامل بلدی، من شرایطمو عرض میکنم شما لطف کن راهنمایی کن. ممنون میشم

21 سالمه و تا به حال از معافیت تحصیلی استفاده کردم ( غیبت نخوردم)
پدرم 59 سال و 8 ماهشه!!! من و پدرم ساکن کرمانشاهیم!!

تا اینجای کار درسته، اما مشکل برادرمه!!!!

برادر مذکور!! 30 سالشه، خدمت کرده، متاهله، بچه 2 ساله داره، الان حدود 10 ساله که ساکن اراکه.

راهی داره؟؟

اگه با این شرایط معافی نمیدن، میشه با یه استشهاد از آشنایان مدعی بشم که 10 ساله اصلا ازش خبری نداریم و اونوقت معافی بگیرم؟

خلاصه اگه راه قانونی یا غیر قانونی داره منو راهنمایی کن صواب داره!!
ممنون

بالا