• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
من تازه به جمع شما اومدم فروم خیلی خوبیه
چندتا سوال داشتم :

1. من یه مادر برد گیگا MA770-DS3 دارم میخوام یه رم 1066 ddr 2 ببندم اونوقت حتما باید CPU از سوکت Am2+ باشه , یه CPU معرفی کنید , از نوع phenom که اورکلاکش خوب باشه و ترجیحا 3هسته ای باشه. بیشتر هم برای گیم میخوام! در حد رم ddr 2 1066 PC2 8500 , قیمتشم فضایی نباشه

2. سری فنوم, Black Edition هم داره ؟ کلاکش آزاد باشه ؟

3. مادر برد MA770-DS3 از اول سوکت Am3 رو ساپورت نمیکرد ولی با آپدیت بایوس جدیدا(2010) ساپورت میکنه , اگه phenom II یا سی پی یو Am3 ساپورت روش بذارم از حداکتر قدرت اون استفاده میکنه؟ مثل یه مادربرد Am3 ready ?!

4. یه رم خوب هم معرفی کنید (ddr 2 1066 PC2 8500)
ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام

اولا ورودتون رو به این فروم تبریک میگم ، هر چند دیر !

در رابطه با سی پی یو باید بگم که شمل حداقل چیزی که میتونین تهیه کنید یه فنوم حد وسط هست (متناسب با بودجتون) که بتونه با یه اورکلاک ساده جوابگوی کارت های گرافیک جدید باشه .

مادربورد تون هم اگه موفق به اپدیت نسخه جدید بایوسش شدین هیچ مشکلی نداره و کاملا 6 هسته ها رو ساپورت میکنه .
اگه عجله ندارین کمی صبر کنید 6 هسته های ارزان قیمت تر در راه هستن :) 1035T ,1045T , 1075TE

الان 1055 قیمتی حدود 215 داره .

در رابطه با رم هم اگه اورکلاک میکنید از رم های هیتسینگ دار بگیرد و سعی کنید یک رم ولتاژ پایین تهیه کنید . مثل رم های والتون یا کورسیر یا کروکسیال .

اگر هم که اهل اور نیستید بهتر از همین رم های معمولی تهیه کنید که هزینه اضافه هم نباشه .

موفق باشید .

FATAL1TY

Registered User
لایک‌ها
13
سلام

اولا ورودتون رو به این فروم تبریک میگم ، هر چند دیر !

در رابطه با سی پی یو باید بگم که شمل حداقل چیزی که میتونین تهیه کنید یه فنوم حد وسط هست (متناسب با بودجتون) که بتونه با یه اورکلاک ساده جوابگوی کارت های گرافیک جدید باشه .

مادربورد تون هم اگه موفق به اپدیت نسخه جدید بایوسش شدین هیچ مشکلی نداره و کاملا 6 هسته ها رو ساپورت میکنه .
اگه عجله ندارین کمی صبر کنید 6 هسته های ارزان قیمت تر در راه هستن :) 1035T ,1045T , 1075TE

الان 1055 قیمتی حدود 215 داره .

در رابطه با رم هم اگه اورکلاک میکنید از رم های هیتسینگ دار بگیرد و سعی کنید یک رم ولتاژ پایین تهیه کنید . مثل رم های والتون یا کورسیر یا کروکسیال .

اگر هم که اهل اور نیستید بهتر از همین رم های معمولی تهیه کنید که هزینه اضافه هم نباشه .

موفق باشید .

مرسسسی از راهنماییتون

بعد یه سوال فرق phenom با phenom II چیه ؟ این دو تا سری Black Edition هم داره؟
سه هسته ای برای گیم خوبه, کلا خوب هستن ؟

Last edited:

ROG

Registered User
لایک‌ها
0
مرسسسی از راهنماییتون

بعد یه سوال فرق phenom با phenom II چیه ؟ این دو تا سری Black Edition هم داره؟
سه هسته ای برای گیم خوبه, کلا خوب هستن ؟

phenom II سری جدید سی پی یو های فنوم هستن که کارایی بالاتری دارن و البته قابلیت اورکلاک بیشتر و کاملا برای گیم مناسب هستن .

FATAL1TY

Registered User
لایک‌ها
13
کسی نگفت phenom یا phenom II سری Black Edition داره یا نه ؟:blush::(

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6
کسی نگفت phenom یا phenom II سری Black Edition داره یا نه ؟:blush::(

حالا چه فرقی میکنه بلک باشه یا نباشه !

بله داره

مثلا همین پردازنده 1090 شش هسته جز سری بلک هست .

Black Edition Thuban 3.2GHz 6 x 512KB L2 Cache 6MB L3 Cache Socket AM3 125W Six-Core

FATAL1TY

Registered User
لایک‌ها
13
خوب Black Edition کلاکش بازه محدودیت نداره هر چی بخوای میتونی اور کنی, multiplier بازه

javad_krm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال کلی داشتم
من میخوام یه مادربرد و یه سی پی یو برا یه ویدئو کلوب با قیمت حداکثر 200 تومن بخرم به نظر شما چی بگیرم؟
مرسی

ROG

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال کلی داشتم
من میخوام یه مادربرد و یه سی پی یو برا یه ویدئو کلوب با قیمت حداکثر 200 تومن بخرم به نظر شما چی بگیرم؟
مرسی

ویدئو کلوپ که سیستم قوی نمیخواد یه سیستم معمولی بخر .

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال کلی داشتم
مرسی

یه مین گیگابایت MA770-UD3 و یه سی پی یو Phenom II X2 550 - 3.1GHz / Black Edition سر هم میشن حدود 200 تومن .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال کلی داشتم
مرسی

athlon ii x4 635
main foxconn a78ax 3.0

saeedhtb

Guest
لایک‌ها
1
من یه مادربرد میخوام که که سی پی یوهای دو شرکت amd و intello ساپورت کنه؟؟!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز اول بگو چقدر می خوای هزینه کنی بعد همچنین مادربوردی اصلاً وجود نداره به این دلیل که سوکت های این دو پردازنده با هم متفاوته

javad_krm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز اول بگو چقدر می خوای هزینه کنی بعد همچنین مادربوردی اصلاً وجود نداره به این دلیل که سوکت های این دو پردازنده با هم متفاوته

برا دوتا قطعه مادر برد و سی پی یو حدودا 200 تومن می خوام هزینه کنم قسمت یس پی یو بیشتر مجذوب محصولات اینتل هستم ولی نمی دونم چی بگیرم

Cold398

Registered User
لایک‌ها
6
برا دوتا قطعه مادر برد و سی پی یو حدودا 200 تومن می خوام هزینه کنم قسمت یس پی یو بیشتر مجذوب محصولات اینتل هستم ولی نمی دونم چی بگیرم

دوست عزیز با 200 تومن نمیتونین یه مین خوب و یه سی پی یو اینتل بگیرین.

IAUD2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید
من می خواستم مادربرد اینتل بگیرم می خواستم ببینم آیا تقلب آن تو بازار هست و چطوری آنها را بشناسیم و اینکه در کل مادربرد بهتر از این هم هست
با تشکر

javad_krm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز با 200 تومن نمیتونین یه مین خوب و یه سی پی یو اینتل بگیرین.

به نظرتون این قطعات چطورن؟و چه ایراداتی دارن؟وقیمتشون سرجمع چنده؟
Main:GIGA-ep43-s3l
cpu:7400 intell core2 dou

lilipit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوست عزیز با 200 تومن شما میتونید یک مین Asus p5p41d بگیرید ویک cpu dual core 5300

بالا