• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

behjaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلا به همه دوستان
بالاخره صبا نت شبانش درست شد:D
ماله من دیشب 3 گیگ دانلود کرد - حالا نمیدونم همیشگیه یا فردا پس فردا باز میپکه
دیشب رو عشق است :rolleyes:

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
سلا به همه دوستان

منظورتون اينه كه سرعت شبانه مثل سابق شده است؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دوست عزیز انقدر به سرعت 1 روزه شاتل نناز ، بهتره یه سر به 10 صفحه اخر تایپیکش بزنی و دستگیرت بشه

در ضمن شما ساکن تهرانی؟ در تهران اینترنت 2 مگ برای منزل وجود خارجی نداره ، از مخابرات زنگ بزنید بپرسید ، خطوط بین مخابراتی هنوز از تکنولوژی مسی بهره میبره به همین دلیل در تهران و در سیستم های خونگی چنین چیزی میسر نیست

امروز زنگ زدم شرکت گدا گستر گفتم شبانه کی درست میشه ، اپراتوره گفت اقا دست گذاشتی رو دلم ، ارجاع دادیم بخش انفورماتیک که تا اخر ماه به سرعت های سابق برگردیم ، بهش گفتم امریکا یه لوله نفت شکست 1 ماهه ابروشو بردین ، اونوقت شما 1 ماه برای درست کردن این وقت می خواین ، یارو دید جوابی نداره زد زیره خنده گفت حتما این مطلبو گوش زد میشم بهشون

خلاصه فکر کنم این ماه مهر هم مدرسه و دانشگاه بازشدنش برای همه تلخ بود و هم این مشکل شبانه صبا

من کافی نت دارم دوست عزيز و با جواز کسب 2 مگابيت گرفتم..
من هم گفتم الان راضيم تو اين 2 روزه بعد ها چه شود خدا داند.
صبا نت واسه من در ماه 15 روز کار میکرد..يا کلاً قطع بود اینترنت يا چراغ adsl من هی زرتو زرت میپريد..بهشون زنگ میزدم میگفتم آقا اقلاً به خاطر ایرادايه فنيتون به من اخره ماه 2 3 روز اضافه بزنيد پشتيبانيش میگفت شرمنده چنين چيزی امکان پذير نيست..
کلاً سايتشم در پيته صبانت.. من واسه شارژ 1 مگابيتم بايد میرفتم تو صف بانک ملت واميستادم تا پول بريزم به حسابشون اکانت 1 مگابيتشون به صورت اینترنتی شارژ نمیشد..اقلاً از اين لحاظ خيالم راحته که ديگه تو صف نمیرم 6 ساعت واستم پول واريز کنم.

maryam_pcdown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلا به همه دوستان

دوست من شما تو اصفهان هستی مثل اینکه . تو تهران که هیچ تفاوتی نکرده .
من یک ساعت پیش با پشتیانی تماس گرفتم اگه وضعیت شبانه هاتون اینجوریه من دیگه تمدید نمی کنم . از همین الان هم می گم که زوردتر جمع اوری کنین منو علاف نکینین .
گفتن مگه خانم شبانه ها چه مشکلی داره ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
گفتم یعنی شما نمی دونین سرعتش چقدر پایین اومده.گفتن اتفاقا الان خیلیا زنگ میزنن وبابت استیبل شدن شبکه در شب ها از ما تشکر می کنن چون اونا فارکس کار می کنن . باید 24 ساعته ان لاین باشن و الان براحتی با یوزر نیم پسورد خودشون کانکت می شن وخیلی هم راضین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من نمی دونم تعداد افرادی که فارکس کار می کنن تو صبانت بیشتره یا اونایی که شبا دانلود می کنن. اینو گفتم که بدونین که اصلا درستی در کار نیست . واینا میخوان همینجوری سر بدونن .

Last edited:

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
من یک ساعت پیش با پشتیانی تماس گرفتم اگه وضعیت شبانه هاتون اینجوریه من دیگه تمدید نمی کنم . از همین الان هم می گم که زوردتر جمع اوری کنین منو علاف نکینین .
گفتم یعنی شما نمی دونین سرعتش چقدر پایین اومده.گفتن اتفاقا الان خیلیا زنگ میزنن وبابت استیبل شبکه از ما تشکر می کنن چون اونا فارکس کار می کنن . باید 24 ساعته ان لاین باشن و الان براحتی با یوزر نیم پسورد خودشون کانکت می شن وخیلی هم راضین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من نمی دونم تعداد افرادی که فارکس کار می کنن تو صبانت بیشتره یا اونایی که شبا دانلود می کنن. اینو گفتم که بدونین که اصلا درستی در کار نیست . واینا میخوان همینجوری سر بدونن .

فاركس؟

از 99.99% مردم بپرسين فاركس چيه اصلا نمي دونن چيه، حتي خيلي ها ميگن به گوششون هم نخورده! من خودم امتحان كرده ام!

يعني اينها براي كمتر از 1 دهم درصد مشتركانشان كه در آن ساعات از فاركس استفاده مي كنند برداشتند چنين كاري كردند؟!!!

maryam_pcdown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فاركس؟

از 99.99% مردم بپرسين فاركس چيه اصلا نمي دونن چيه، حتي خيلي ها ميگن به گوششون هم نخورده! من خودم امتحان كرده ام!

يعني اينها براي كمتر از 1 دهم درصد مشتركانشان كه در آن ساعات از فاركس استفاده مي كنند برداشتند چنين كاري كردند؟!!!
کاملا حق باشماست من هم خنده ام گرفته بود از طرفی هم خیلی عصبانی بودم . من خودم هم اسم فارکس رو شنیدم چند جا هم تبلیغشو دیدم ولی خیلی ازش سردر نمی یارم . فکر می کنم اینا می خوان یه حرفی همیجوری زده باشن. می گم اولش اصلا خودشو به اون راه زده بود و می گفت اصلا چه مشکلی ؟؟؟!!! اینا فقط می خوان مردم رو سر بدونن حالا هدفشون چیه نمی دونم

babak_munich

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شبانه صبانت در اصفهان درست شد...
دیشب 2.6 گیگ دانلود کردم

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام babak_munich عزيز
1.gif

شبانه صبانت در اصفهان درست شد...
دیشب 2.6 گیگ دانلود کردم
.
38.gif
انشالله هميشه خوش خبر باشيد... خداكنه نوبت ما هم زود برسه......!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/07/21
26.gif
103.gif

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
الان باز مثل سابق سر هر 1 ساعت قطع میشه اما سرعت دانلود 25 کیلو بالاتر نمیره
مشهد

b4Ran

Registered User
لایک‌ها
0
گفتم یعنی شما نمی دونین سرعتش چقدر پایین اومده.گفتن اتفاقا الان خیلیا زنگ میزنن وبابت استیبل شدن شبکه در شب ها از ما تشکر می کنن چون اونا فارکس کار می کنن . باید 24 ساعته ان لاین باشن و الان براحتی با یوزر نیم پسورد خودشون کانکت می شن وخیلی هم راضین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این احتمالا خودشو دوستاشو فقط میگفته!

ولی بازم خوب گفته این ، به من که یارو برگشت گفت شانسی هر شب پشت سر هم سرعت دانلودت بالا بوده! :blink: :wacko:

تهران هم چنان متوسط سرعت 23-24 هست شبا!

Babak_Sto

Registered User
لایک‌ها
6
من فکر می کنم هدف این ها این است که در این دوره کمترین ریزش رو از بین مشترکینشون داشته باشن و این کار رو به روش های مختلفی انجام میدن. مثلا یکی از روش ها اینه وانمود کنن این مسئله مشکلی است که زود گذره وبرطرف می شه . تا فردا درست میشه . تا اخر هفته دیگه حتما درسته. تاآخر ماه گفتن که درست میشه.این حرف ها رو حتما همتون زیاد شنیدین.
روش دیگه اینه که افرادی که اکانتشون تمام شده سرویسشون رو برای مدتی جمع آوری نمی کنند تا جذب شرکت های دیگه نشن. خب این افراد بالاخره به اینترنت احتیاج دارن میان برای یک دوره سه ماهه دیگر تمدید می کنند و می گویند حالا ببینیم چه می شود. در صورتی که قبلا حداکثر ظرف 48 ساعت خط رو تخلیه می کردند.
روش دیگه اینه که در برخی از مناطق سرعت شبانه را بالا نگه می دارند تا مشترکین مناطق دیگر هم هنوز امید به بهبودی داشته باشند.
به هر حال وقتی تمدید اشتراک سری جدید صورت پذیرد دیگر این افراد به نحوی حق اعتراض هم نخواهند داشت. یعنی اگر الان پشتیبانی بهانه های این چنینی می آورد و برای هر کس داستانی می بافد . آن موقع می تواند بگوید خب شما که در آغاز دوره اشتراکتان هم شبانه تان به همین صورت بود و با علم به این موضوع تمدید کرده اید.

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
این امکان که با اشتغال به تحصیل در دانشگاه 1 مگ با دو مگ میدن درسته ؟ ( یکی گرفته یود )
واینکه تو مخابرات این کار انجام میشه ؟

behjaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من دیشب توی اصفهان یه مشکل داشتم
3 گیگ دانلود کرد - همه فایل ها رو 100% وایساده بودولی تکمیل نمیشد که بزنه کامپلیت
اگه هم خودم میزدم بگیره بجای ادامه از 0 شروع میکرد
اینها یه کاری کردن . اونم از امد- چند کیلو بایت آخر هر فایل رو خراب میگیره - خلاصه دیشب 3 گیگ دانلود کردیم دریق از 100 مگ فایل که بیاد دستم
همه رو 100 وایساده و ادامه هم نمیره ( مثلا فایل 200 مگی رو 100% وایساده و کامپلیت نمیشه-تا میزنم دوباره بگیره احمق از اول میگیره)
فقطم رپید اینطوریه

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
آقا من دیشب توی اصفهان یه مشکل داشتم
3 گیگ دانلود کرد - همه فایل ها رو 100% وایساده بودولی تکمیل نمیشد که بزنه کامپلیت
اگه هم خودم میزدم بگیره بجای ادامه از 0 شروع میکرد
اینها یه کاری کردن . اونم از امد- چند کیلو بایت آخر هر فایل رو خراب میگیره - خلاصه دیشب 3 گیگ دانلود کردیم دریق از 100 مگ فایل که بیاد دستم
همه رو 100 وایساده و ادامه هم نمیره ( مثلا فایل 200 مگی رو 100% وایساده و کامپلیت نمیشه-تا میزنم دوباره بگیره احمق از اول میگیره)
فقطم رپید اینطوریه

منم به این مشکل خوردم (با یک سرویس دهنده ی دیگه) فکر نمی کنم مشکل از اونها باشه! فایلهات کامل دانلود شده (اگر البته پاکشون نکرده باشی) برو توی Administrator / APPdata/ Roaming / IDM اسم و پسوندشون رو درست کن و ورشون دار. IDM رو پاک کن آخرین ورژنش رو نصب کن به این امید که درست شه! نشد از یک منیجر دیگه استفاده کن.

behjaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز آخه فقط با فایل های رپیدشر این مشکل بود
با رپید باز مثل هولو میگرفت

mehdiphoto

Registered User
لایک‌ها
31

دوست عزیز مشکل از idm هستش.یه ورژن پایینترش رو نصب کن.منم همین مشکل رو داشتم 5.18 رو نصب کردم حل شد.

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
این امکان که با اشتغال به تحصیل در دانشگاه 1 مگ با دو مگ میدن درسته ؟ ( یکی گرفته یود )
واینکه تو مخابرات این کار انجام میشه ؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

به نقل از behjaf :
و
به نقل از mehdiphoto :
دوست عزیز مشکل از idm هستش.یه ورژن پایینترش رو نصب کن.منم همین مشکل رو داشتم 5.18 رو نصب کردم حل شد.

. من اكنت رپيد شير ندارم اما پست شما دوستان را كه ديدم همينطوري در IDM چك آپديت كردم و ديدم نسخه 19 و با بيلد جديدي براي رفع مشكلات زير بيرون داده است:

Version 5.19 Build 4 is available (Sep/29/2010)

What is new in Build 4?

- Added a workaround for rapidshare.com site changes

- Improved processing of downloads from several file sharing sites

- Fixed Firefox 4 compatibility problems

- Included all latest bug fixes since May 2010

. گفتم شايد مفيد واقع شود...!؟

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/07/15
26.gif