سلا به همه دوستان
بالاخره صبا نت شبانش درست شد
ماله من دیشب 3 گیگ دانلود کرد - حالا نمیدونم همیشگیه یا فردا پس فردا باز میپکه
دیشب رو عشق است![]()
منظورتون اينه كه سرعت شبانه مثل سابق شده است؟
دوست عزیز انقدر به سرعت 1 روزه شاتل نناز ، بهتره یه سر به 10 صفحه اخر تایپیکش بزنی و دستگیرت بشه
در ضمن شما ساکن تهرانی؟ در تهران اینترنت 2 مگ برای منزل وجود خارجی نداره ، از مخابرات زنگ بزنید بپرسید ، خطوط بین مخابراتی هنوز از تکنولوژی مسی بهره میبره به همین دلیل در تهران و در سیستم های خونگی چنین چیزی میسر نیست
امروز زنگ زدم شرکت گدا گستر گفتم شبانه کی درست میشه ، اپراتوره گفت اقا دست گذاشتی رو دلم ، ارجاع دادیم بخش انفورماتیک که تا اخر ماه به سرعت های سابق برگردیم ، بهش گفتم امریکا یه لوله نفت شکست 1 ماهه ابروشو بردین ، اونوقت شما 1 ماه برای درست کردن این وقت می خواین ، یارو دید جوابی نداره زد زیره خنده گفت حتما این مطلبو گوش زد میشم بهشون
خلاصه فکر کنم این ماه مهر هم مدرسه و دانشگاه بازشدنش برای همه تلخ بود و هم این مشکل شبانه صبا
سلا به همه دوستان
بالاخره صبا نت شبانش درست شد
ماله من دیشب 3 گیگ دانلود کرد - حالا نمیدونم همیشگیه یا فردا پس فردا باز میپکه
دیشب رو عشق است![]()
دوست من شما تو اصفهان هستی مثل اینکه . تو تهران که هیچ تفاوتی نکرده .
من یک ساعت پیش با پشتیانی تماس گرفتم اگه وضعیت شبانه هاتون اینجوریه من دیگه تمدید نمی کنم . از همین الان هم می گم که زوردتر جمع اوری کنین منو علاف نکینین .
گفتن مگه خانم شبانه ها چه مشکلی داره ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
گفتم یعنی شما نمی دونین سرعتش چقدر پایین اومده.گفتن اتفاقا الان خیلیا زنگ میزنن وبابت استیبل شبکه از ما تشکر می کنن چون اونا فارکس کار می کنن . باید 24 ساعته ان لاین باشن و الان براحتی با یوزر نیم پسورد خودشون کانکت می شن وخیلی هم راضین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من نمی دونم تعداد افرادی که فارکس کار می کنن تو صبانت بیشتره یا اونایی که شبا دانلود می کنن. اینو گفتم که بدونین که اصلا درستی در کار نیست . واینا میخوان همینجوری سر بدونن .
کاملا حق باشماست من هم خنده ام گرفته بود از طرفی هم خیلی عصبانی بودم . من خودم هم اسم فارکس رو شنیدم چند جا هم تبلیغشو دیدم ولی خیلی ازش سردر نمی یارم . فکر می کنم اینا می خوان یه حرفی همیجوری زده باشن. می گم اولش اصلا خودشو به اون راه زده بود و می گفت اصلا چه مشکلی ؟؟؟!!! اینا فقط می خوان مردم رو سر بدونن حالا هدفشون چیه نمی دونمفاركس؟
از 99.99% مردم بپرسين فاركس چيه اصلا نمي دونن چيه، حتي خيلي ها ميگن به گوششون هم نخورده! من خودم امتحان كرده ام!
يعني اينها براي كمتر از 1 دهم درصد مشتركانشان كه در آن ساعات از فاركس استفاده مي كنند برداشتند چنين كاري كردند؟!!!
.شبانه صبانت در اصفهان درست شد...
دیشب 2.6 گیگ دانلود کردم
دوست من شما تو اصفهان هستی مثل اینکه . تو تهران که هیچ تفاوتی نکرده .
من یک ساعت پیش با پشتیانی تماس گرفتم اگه وضعیت شبانه هاتون اینجوریه من دیگه تمدید نمی کنم . از همین الان هم می گم که زوردتر جمع اوری کنین منو علاف نکینین .
گفتن مگه خانم شبانه ها چه مشکلی داره ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
گفتم یعنی شما نمی دونین سرعتش چقدر پایین اومده.گفتن اتفاقا الان خیلیا زنگ میزنن وبابت استیبل شدن شبکه در شب ها از ما تشکر می کنن چون اونا فارکس کار می کنن . باید 24 ساعته ان لاین باشن و الان براحتی با یوزر نیم پسورد خودشون کانکت می شن وخیلی هم راضین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من نمی دونم تعداد افرادی که فارکس کار می کنن تو صبانت بیشتره یا اونایی که شبا دانلود می کنن. اینو گفتم که بدونین که اصلا درستی در کار نیست . واینا میخوان همینجوری سر بدونن .
آقا من دیشب توی اصفهان یه مشکل داشتم
3 گیگ دانلود کرد - همه فایل ها رو 100% وایساده بودولی تکمیل نمیشد که بزنه کامپلیت
اگه هم خودم میزدم بگیره بجای ادامه از 0 شروع میکرد
اینها یه کاری کردن . اونم از امد- چند کیلو بایت آخر هر فایل رو خراب میگیره - خلاصه دیشب 3 گیگ دانلود کردیم دریق از 100 مگ فایل که بیاد دستم
همه رو 100 وایساده و ادامه هم نمیره ( مثلا فایل 200 مگی رو 100% وایساده و کامپلیت نمیشه-تا میزنم دوباره بگیره احمق از اول میگیره)
فقطم رپید اینطوریه
دوست عزیز آخه فقط با فایل های رپیدشر این مشکل بود
با رپید باز مثل هولو میگرفت
دوست عزیز مشکل از idm هستش.یه ورژن پایینترش رو نصب کن.منم همین مشکل رو داشتم 5.18 رو نصب کردم حل شد.
وبه نقل از behjaf :دوست عزیز آخه فقط با فایل های رپیدشر این مشکل بود
با رپید باز مثل هولو میگرفت
به نقل از mehdiphoto :دوست عزیز مشکل از idm هستش.یه ورژن پایینترش رو نصب کن.منم همین مشکل رو داشتم 5.18 رو نصب کردم حل شد.