• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

rahmani09

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من امروز اموزشیم تموم شدددددد:):):)

اموزشگاه رزم مقدماتی شهدای کرمانشاه با کد 185 هر کی افتاده اونجا سوالی داره بپرسه در خدمیتم!!!

سلام <مبارک باشه
من کد مازادم اما پرسیدم ظاهرا باید شهدای کرمانشاه باشم،مربوط به سپاهه؟ کلا" چطور جاییه ،
احتمالا" هوا سرده خیلی سخت نمیگیرن ؟
بعد از آموزشی چطور تقسیم میکنن که کدوم شهر باشی؟ ممنون از راهنماییتون

nini_kuchulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من/بله من الان آموزشي تو همون جا هستم/خود سرهنگ قجري گفت از اول دي خود سربازها بايد بياين و ديگه **** وظيفه اتوبوس نميگذاره/مالك هم به ترمينال اراك نزديكه

بسیار خوب مرسی بابت راهنمایی عزیز......آقا خسته نباشی چطور بود برادر ؟ پادگانش چطور بود؟ مرخصی روزانه داشتید؟ اول دوره و میان دوره دادن؟ خشم شب داشتید؟ کدوم گروهان از بقیه بهتره؟ من و چند تا از دوستان با هم هستیم چی کار کنیم تو یه گروهان بیافتیم؟
راستی من مدرکم لیسانسه.
(واقعا به راهنمایی نیاز دارم علی جان)

راستی شما تقسیم شدی کجا افتادی؟؟؟

Last edited:

meyn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. دیگه کم کم پایان دوره آموزشی ما هم داره می رسه. انصافا که پادگان 01 تهران جای خیلی خوبی هست. من که هنگ یک افتاده بودم و واقعا می تونم بگم که سرهنگ شاهمرادی که فرمانده هنگ یک هست نازنین ترین نظامی هست که تا حالا در عمرم دیدم. من خودم گروهان 523 افتادم. اگه کسی سوالی از 01 داره بپرسه.
روز یکشنبه هم با حضور فرمانده نیروی زمینی ارتش (امیر پوردستان) تحلیفمون برگزار میشه به امید خدا.:)

سلام. خسته نباشید. میشه یه توضیح اجمالی در مورد خود پادگان بدین. کلا چند روز باید پادگان باشیم؟ چند روز مرخصی میدن؟ مرخصی شبانه هم میدن؟ ببخشید سوالاتم زیاده ولی شما همین چند تا رو جواب بدین کفایت میکنه. با تشکر.

Last edited:

hmxonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. خسته نباشید. میشه یه توضیح اجمالی در مورد خود پادگان بدین. کلا چند روز باید پادگان باشیم؟ چند روز مرخصی میدن؟ مرخصی شبانه هم میدن؟ ببخشید سوالاتم زیاده ولی شما همین چند تا رو جواب بدین کفایت میکنه. با تشکر.

سلام. ممنون
اجمالی بهت بگم. تقریبا همه چیزش خوبه. اولا که فرمانده هاش (البته هنگ 1 که ما بودیم هنگ 2 را در جریان نسیتم) خیلی فهمیده و با شعور هستن. همه سرباز ها را آقای دانشجو خطاب می کنند / مرخصی تو شهری هر روز بهت می دن ، اگه نگهبان نباشی/ مرخضی میاندوره نداره مگر اینکه مثل دوره ما تعطیلی زیاد داشته باشید/ نگهبانی تقریبا در طول دوره 60 روزه 11- 12 بار بهت می خوره/ غذاش اوایلش افتضاح بود ولی اواسط به بعد خوب شده تقریبا/ 2 روز اردوی زندگی در شرایط سخت در تلو دارین که شب باید تو چادر بخوابید و 53 تا تیر می دن که هر دانشجو بزنه / با لباس شخصی می تونین اگه مرخصی داشتین از پادگان خارج بشین. یعنی از تو خود آسایشگاه با لباس شخصی بیای بیرون/ اگه مرخصی داشتی و رفتی بیرون ساعت از 9.5 شب هم گذشت باز هم مشکلی برای ورود نیست می تونی بیای تو پادگان/ ماشین می تونی ببری تو پارکینگ پادگان بذاری/ مسئولیت قبول نکن/ شل بگیر زود تموم میشه، قسم می خورم :)
یا علی

mahdi010

Registered User
لایک‌ها
8
آموزشی منم تموم شد.مدرس کرج.
پذیرش **** محمد رسول ا... داشتم
برام زدن شنبه 27ام
مگه تا پایان آذر اموزشی من نیست؟پس چرا زدن 27ام؟
چه ساعتی باید خودم به یگان معرفی کنم؟
ممنون.
-------------در ضمن کسی درباره مدرس کرج سوال داره در خدمتم.

ali4646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسیار خوب مرسی بابت راهنمایی عزیز......آقا خسته نباشی چطور بود برادر ؟ پادگانش چطور بود؟ مرخصی روزانه داشتید؟ اول دوره و میان دوره دادن؟ خشم شب داشتید؟ کدوم گروهان از بقیه بهتره؟ من و چند تا از دوستان با هم هستیم چی کار کنیم تو یه گروهان بیافتیم؟
راستی من مدرکم لیسانسه.
(واقعا به راهنمایی نیاز دارم علی جان)

راستی شما تقسیم شدی کجا افتادی؟؟؟

سلام تو صفحه قبل برات نوشتم برو ببين/خب گردان عاشورا و ذوالفقار چونكه ساختمونهاي جديدي دارند بهتره/اول دوره نميدن/موهاتو بزن برو/ميان دوره 5 روز/داداش اونجا براي خودش هتليه خشم شب كجا بود به زور ميتونستند بچه هارو براي نماز ظهر جمع كنند كه همه مي پيچوندند/فاصله ميدون تير و اردوگاه هم تا پادگان پياده 10 دقيقه هم نميشه(اونور جاده هست) يك افسر ميدان تير دلقك هم داره به اسم ستوان اميري كه كلي جوكه/والا من چون فوق ليسانس بودم اينطور بود كه همه فوق ليسانسها و پزشكها با هم بوديم تو يه گروهان/كلا هم بهت 4 تا نگهباني ميخوره با يكي دوتا گشتي كه كلي حال ميده /فقط لباس گرم ببر/هنوز تقسيمها نيومده بايد شنبه ساعت 5 صبح پادگان باشيم تا دوشنبه كه كلا تموم بشه/البته من متاهلم و تو شهر خودم هستم/تك پسر و يا پدر نظامي و يا كثير الاولاد (6 تا بچه داشته باشند تو خانواده !)هم شهر خودشون هستند/تو گروهانت سعي كن طوري تو صف باشي موقع به قد كردن كه تو گروههاي 7 به بعد بيفتي تا ماه اول كه يكم كار بيشتر به گروهت كار و وظيفه اي نيفته/غذاش خوبه كلي هم زياد مياد/خوردني هم تو بوفه هاش همه چي داره(ايستك.ساندويچ.راني.نوشابه.تخمه.آب معدني.جوراب.كلاه.دستكش.كش.كمپوت...سوپر ماركتيه)/ببين كلا هفته اولش كه هنوز سر درگمي سخته بعدش عشق و حاله/تنها فكرت خوابه و غذا خوردن

Last edited:

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
آقا یعنی چی تموم شد امروز 23 ماه هست ما تا 29 هستیم شما چه طور 7 روز زود تر تموم شدی ؟

دیگه کیا تموم شدند ؟ لطفا اینجا بنویسید:blink::blink:

راستش من که **** بودم از هفته اول میدونستیم که قراره 23 اختتامیه باشه بعد سه شنبه صبح ساعت نه سوار اتوبوس شدیم اومدیم سمت تهران اما به جاش به ما میان دوره ندادن فقط یه پنج شنبه که عیدغدیر بود تعطیل بود گذاشتن بریم خونمون یکی دوبارم شهری رفتیم شما مگه کجایی که 29 ترخیص هستین بعد ما باید یکم بریم یگان خودمونو معرفی کنیم یعنی یه هفته پایان دوره دادن به ما...

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
سلام <مبارک باشه
من کد مازادم اما پرسیدم ظاهرا باید شهدای کرمانشاه باشم،مربوط به سپاهه؟ کلا" چطور جاییه ،
احتمالا" هوا سرده خیلی سخت نمیگیرن ؟
بعد از آموزشی چطور تقسیم میکنن که کدوم شهر باشی؟ ممنون از راهنماییتون

بذار یه بار توضیح بدم کامل :)

اول از همه که برو ارتش و نیرو انتظامی ببین چه جوریه آموزشیشون بعد رفتی اونجا بری میفهمه که چقدر راحتتره نسبت به اونا!!
من خودم شاید از رو خوش شانسی فرمانده خیلی خوبی داشتیم(حیدریان) اصلا سخت نمی گرفت . مثلا من توی هفت هفته ای که اونجا بودم هفته ای یه بار پست دادم اونم یه ساعت که دو سه هفته اول با لباس کامل و تفنگ بود جلوی در اسایشگاه ولی از هفته سوم به بعد با زیر پیراهنو دمپایی روی تخت می شستیم تا پست تموم شه نفره بعدو بیدارکنیم تو اردو هم سه تا نیم ساعت پست دادم کلا
البته اینا بستگی به فرمانده گروهانت داره ولی تمام بچه های گروهانه ما اینطوری بودن!!
کلا سرجمع هفته ای دوبار نظافت داشتیم یه بار نظافت اسایشگاه یه بارم نظافت بیرون یعنی من کلاباید 14 بار نظافت می کردم که خیلیاشم پیچوندم درکل هفت هشت بار نظافت کردم نه اینکه بگم من زرنگ بودم پیچوندما کلا همه اینطوری بودن فرماندمونم سخت نمی گرفت آنکارده تختمم که خیلی الکی بود و هم خیلی کثیف بود ولی کسی چیزی نگفت به ما!!کلاساشم که خواب بود فقط بعضی استادا گیر میدادن بعضی ها هم اصلا گیر نمی دادن ولی گیرم میدادن کاری نمی کردن!!
برخورد فرمانده ها بسیار خوب بود یه بار هم توهین نبود یا بخوان بد حرف بزنن ولی افسر وظیفه هاش نه خوب نبودن خیلی رو اعصاب بودن

ولی در مورده سرما : راستش چون ما تو پاییز بودیم اون دو ساعت صبح که بیدارمیشدیم هوا سرد بود خیلی ولی سره ظهر هوا خیلی گرم میشد هوای کویری داشت دیگه ولی فکر کنم سرد میشه اونجا خیلی تنها چیزی هم که ما رو اذیت میکرد فقط سرمای هوا بود اردوش ولی سخت بود چون تو بادو بارون برف بودیم هر چند چادر با کلی نایلونو برزنتو چراغ علاالدینو این چیزا دادن ولی باز م بارندگی اذیت میکرد

در مورد تقسیمات بچه هایی که میرن کرمانشاه اکثرا پذیرش دارن یا امریه (یعنی اکثرا پارتی دارن) پذیرشی ها که میفتن همونجا که پذیرش گرفتن تهرانی ها هم که پذیرش نداشتن یا افتادن حفاظت انصار میدان پاستور یا اماد و پشتبانی سه راه شهریار ولی مثلا تمام بچه های ایلام افتادن تبریز و ارومیه!!اصفهانی هم داشتیم که افتاد تهران یکی دوتا از بچه ها از گروهانه ماهم کد خوردن فکر کنم اونام مازاد بودن اگه مازاد هستی سعی کن یه پارتی جور کنی پذیرش بگیری چون احتمال کد خوردن یا افتادن یه جای دیگه زیاد هست

در کل جای خوبیه نسبت به جاهای دیگه هر چند سختی های خودشو داره و کاملا بستگی به گردان و گروهانی که افتادی داره
بازم سوالی بود در خدمتم

Grafix

Registered User
لایک‌ها
99
آموزشی ما هم به آخراش نزدیک شده، 04 بیرجند ..
دوست دارم همینطور آموزشی ادامه پیدا کنه، انصافا" خوب بود ..

ارادتمند

سرباز خسته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آموزشي ما هم ديروز تموم شد.
من پادگان جوادنياي آبيك ( كد75 - وزارت دفاع) بودم. ديروز مراسم تحليف برگزار شد و ساعت 15 در تاريخ 23 آذر تقسيم و ترخيص شديم.

كلا 40 روز پادگان بوديم. هر هفته 4شنبه تا جمعه مرخصي دادن + 5 روز مرخصي ميان دوره.

به نظرم واسه آموزشي بهترين جاي ممكنه.

خدا رو شكر تو تقسيم هم افتادم تهران (شهر خودم). اكثر بچه ها تو تقسيم شهر خودشون ميفتن واسه خدمت و 4 دي بايد خودمون رو به وزارتخونه معرفي كنيم. خداييش پايان دوره هم خوب دادن. 23 آذر تا 4 دي (10 روز).

براي اعزامي هاي 1 دي هم آرزوي سلامتي و موفقيت مي كنم. توكلتون به خدا باشه كه خيلي زود ميگذره.

اگه سوالي بود در خدمتيم. يا علي. التماس دعا ...

neyrizboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کردید بریم سربازی و بیایم راحت میشیم ؟!!!

rahmani09

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بذار یه بار توضیح بدم کامل :)

اول از همه که برو ارتش و نیرو انتظامی ببین چه جوریه آموزشیشون بعد رفتی اونجا بری میفهمه که چقدر راحتتره نسبت به اونا!!
من خودم شاید از رو خوش شانسی فرمانده خیلی خوبی داشتیم(حیدریان) اصلا سخت نمی گرفت . مثلا من توی هفت هفته ای که اونجا بودم هفته ای یه بار پست دادم اونم یه ساعت که دو سه هفته اول با لباس کامل و تفنگ بود جلوی در اسایشگاه ولی از هفته سوم به بعد با زیر پیراهنو دمپایی روی تخت می شستیم تا پست تموم شه نفره بعدو بیدارکنیم تو اردو هم سه تا نیم ساعت پست دادم کلا
البته اینا بستگی به فرمانده گروهانت داره ولی تمام بچه های گروهانه ما اینطوری بودن!!
کلا سرجمع هفته ای دوبار نظافت داشتیم یه بار نظافت اسایشگاه یه بارم نظافت بیرون یعنی من کلاباید 14 بار نظافت می کردم که خیلیاشم پیچوندم درکل هفت هشت بار نظافت کردم نه اینکه بگم من زرنگ بودم پیچوندما کلا همه اینطوری بودن فرماندمونم سخت نمی گرفت آنکارده تختمم که خیلی الکی بود و هم خیلی کثیف بود ولی کسی چیزی نگفت به ما!!کلاساشم که خواب بود فقط بعضی استادا گیر میدادن بعضی ها هم اصلا گیر نمی دادن ولی گیرم میدادن کاری نمی کردن!!
برخورد فرمانده ها بسیار خوب بود یه بار هم توهین نبود یا بخوان بد حرف بزنن ولی افسر وظیفه هاش نه خوب نبودن خیلی رو اعصاب بودن

ولی در مورده سرما : راستش چون ما تو پاییز بودیم اون دو ساعت صبح که بیدارمیشدیم هوا سرد بود خیلی ولی سره ظهر هوا خیلی گرم میشد هوای کویری داشت دیگه ولی فکر کنم سرد میشه اونجا خیلی تنها چیزی هم که ما رو اذیت میکرد فقط سرمای هوا بود اردوش ولی سخت بود چون تو بادو بارون برف بودیم هر چند چادر با کلی نایلونو برزنتو چراغ علاالدینو این چیزا دادن ولی باز م بارندگی اذیت میکرد

در مورد تقسیمات بچه هایی که میرن کرمانشاه اکثرا پذیرش دارن یا امریه (یعنی اکثرا پارتی دارن) پذیرشی ها که میفتن همونجا که پذیرش گرفتن تهرانی ها هم که پذیرش نداشتن یا افتادن حفاظت انصار میدان پاستور یا اماد و پشتبانی سه راه شهریار ولی مثلا تمام بچه های ایلام افتادن تبریز و ارومیه!!اصفهانی هم داشتیم که افتاد تهران یکی دوتا از بچه ها از گروهانه ماهم کد خوردن فکر کنم اونام مازاد بودن اگه مازاد هستی سعی کن یه پارتی جور کنی پذیرش بگیری چون احتمال کد خوردن یا افتادن یه جای دیگه زیاد هست

در کل جای خوبیه نسبت به جاهای دیگه هر چند سختی های خودشو داره و کاملا بستگی به گردان و گروهانی که افتادی داره
بازم سوالی بود در خدمتم

ممنون از توضیحات کاملی که دادین،فقط دو تا سوال کوچیک دیگه:
5شنبه و جمعه تعطیل نیست؟
کد خوردن یعنی چی؟و چه کسانی ممکنه مد بخورن؟
(من معاف از رزم هستم با مدرک فوق لیسانس عمران)
امیدوارم موفق باشی و زودتر تموم بشه

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
سلام
آموزشی من هم22 ام در هتل باغرود(هاشمی نژاد نیشابور) تمام شد
باید30ام برم یگان
البته امریه هستم
سوالی در باره پادگان داشتید درخدمتم

avan

Registered User
لایک‌ها
207
دوستان کسی میدونه وزات اطلاعات کجا هست؟
توی برگه ای که بعد آموزشی میدن و معرفی به یگان هست نوشته "واحدهای خدماتی وزارت اطلاعات"
کسی میدونه کجا هست؟ جاش کجاش؟

sarbaz20

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
آموزشی من هم22 ام در هتل باغرود(هاشمی نژاد نیشابور) تمام شد
باید30ام برم یگان
البته امریه هستم
سوالی در باره پادگان داشتید درخدمتم

آقا چند روز آموزشی بودید؟
هتل چند ستارس؟:p
سخت میگیرن؟

Last edited:

MOHAMMADG846

Registered User
لایک‌ها
39
آقا چند روز آموزشی بودید؟
هتل چند ستارس؟:p
سخت میگیرن؟
از 2آبان تا 22 آذر پادگان بودیم
البته 3روز میاندوره و 1 مرخصی 30 ساعته و یه مرخصی دو شبه هم به همه دادن
درجه هتلش بستگی به گردان و فرمانده گروهانتون داره
ماکه 302یعنی گردان امام حسن گروهان دومش بودیم که از همه گروهانها سختتر بود اونم فقط بخاطر همون نکته ای که گفتم
اما فقط روزهای اولش سخته اونم نه در اونحدی که فکر میکنی
در ضمن در طول کل دوره فقط یه نفر سر صاولین صبحگاه مشترک از حال رفت پس اون عکس آواتارت را زیاد جدی نگیر

reza4141

Registered User
لایک‌ها
0
از شانسه من کسی 05 کرمان نبوده چیزی تعریف کنه ؟؟
1/10 اعزامم

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون از توضیحات کاملی که دادین،فقط دو تا سوال کوچیک دیگه:
5شنبه و جمعه تعطیل نیست؟
کد خوردن یعنی چی؟و چه کسانی ممکنه مد بخورن؟
(من معاف از رزم هستم با مدرک فوق لیسانس عمران)
امیدوارم موفق باشی و زودتر تموم بشه

خواهش دوسته عزیز
ببین شما تو این دوماه 24 ساعته در اختیار پادگان هستین چه تعطیل و غیر تعطیل ولی همیشه پنج شنبه از ساعت 12 به بعد استراحته جمعه هم تعطیله ولی یهو مثلا ممکنه بگن یه جمعه نظافت عمومیه مثلا ساعت نه صبح همه نظافت کنن ولی جمعه صبح هر وقت بخوای بیدار میشی انکاردم نداری...

دوره کد یه جور اموزشی تخصصی تر مثلا یکی که قراره بعد از آموزشی بره واحد توپخانه یه دوره یه ماهه یا دوماهه (دقیق نمی دونم چقدر طول میکشه) میره یه شهرستان دیگه اموزش هایی در مورد توپخونه می بینه بعدش میره یگان واسه بقیه خدمت... تو همین کرمانشاه یه نفر از گروهانه ما واسه خدمت تو خوده کرمانشاه انتخاب شده بود یعنی یه دوره کد دو ماهه میرفت همدان آموزش می بینه بعد بر می گرده همون کرمانشاه میشه مسئول سربازای اموزشی
خلاصه بگم سعی کن تا می تونی دوره کد نخوری چون هم باید یکی دو ماه تویه شهر دیگه علاف باشی هم بعدش مسئولیتت میره بالاتر که سخت تر میشه خدمتت
بچه های که پذیرش هستن مطمئنا کد نمی خورن ولی اونایی که پذیرش ندارن یا مازاد هستن احتماله دوره کد خوردنشون هست البته اینم بگم تو **** خیلی کم دوره کد هست ولی ارتش خیلی بیشتر سربازا دوره کد می خورن این دوسته من که کد خورد لیسانس مکانیک بود
معاف از رزمم بستگی به فرمانده گروهانت داره مثلا ماله ما معاف از رزما رو جدا کردن تو یه صف جدا اخر گروهان گذاشتن (با اینکه ترتیب قدیشون فرق میکرد) تا مثلا تو رژه صفای اول نباشن که خراب کنن بعد بیشتر نگهبان روز بودنو یکم کارای نظافت ایناهم بهشون میدادن ولی خوب تو فوق لیسانسی یکم حواسشون هست البته بازم بستگی به فرمانده گروهانت داره
یه خبر نسبتا بد هم بگم اینه که تا یکی دو دوره پیش فوق لیسانسا نمی رفتن اردو یعنی قبل از اردو ترخیص میشدن ولی دوره ما اینجوری نشد البته شاید چون دوره ما بازرس از تهران اومد اینکارو نکردن شاید دوره شما اینکارو بکننو اردو نری
بازم سوالی بود در خدمتم

hamed4020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
از 2آبان تا 22 آذر پادگان بودیم
البته 3روز میاندوره و 1 مرخصی 30 ساعته و یه مرخصی دو شبه هم به همه دادن
درجه هتلش بستگی به گردان و فرمانده گروهانتون داره
ماکه 302یعنی گردان امام حسن گروهان دومش بودیم که از همه گروهانها سختتر بود اونم فقط بخاطر همون نکته ای که گفتم
اما فقط روزهای اولش سخته اونم نه در اونحدی که فکر میکنی
در ضمن در طول کل دوره فقط یه نفر سر صاولین صبحگاه مشترک از حال رفت پس اون عکس آواتارت را زیاد جدی نگیر

هوا الان چطوره انجا؟ خیلی سرده؟
برادر تو اردو، سرویس اینا پیدا می شه؟:blush:
چی پیشنهاد میکنی ببرم؟ امریه ام.

nini_kuchulu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اینجور که مشخص هست اینه که اعزامی های 1/10 خودمون باید بریم و برامون ماشین نمیگیرن....حالا سوال اینه که پادگان ها چند روز پذیرش دارن؟ یعنی من که از یه شهر دیگه دارم میرم پادگان نمیتونم 7 صبح اونجا باشم! در بهتربن حالتش عصری برسم اونجا اینجوری مشکلی پیش نمیاد؟؟

Last edited:
بالا