• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.اس.رم

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
قرعه ی خوبی بود . البته رم تیمی نیست که بشه 100 درصد بهش ایمان داشت و گفت که حتمآ صعود می کنه ولی امیدوارم تو یک چهارم حضور دا :blush:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

تازگی ها بخش فوتبال شبیه ایران و کره ی شمالی شده . آدم با دوستشم نمی تونه یه شوخی بکنه . (مگر اینکه حسام ناراحت شده باشه و ریپورت داده باشه که از روحیاتی که داره بعیده با این شوخی ناراحت بشه )
به هر حال خوب نیست زیاد سفت بگیرید . بعد میاید پست میدید که همه از بخش فوتبال رفتن و دو سه نفر بیشتر نمونده .
در راستی تاپیک : من که حالم گرفته شد و فقط نیمه ی اول رو دیدم . به نظر می رسه بد جوری از دست دادم بازی رو . :(

دوست عزیز من که بعد از اون پست شما که ادیت شد برای اولین بار سر زدم به این تاپیک !! چون کلا این تاپیک برای این رمی ها هست و ما هم که یووه ای :دی و تازه الان پست معترضه شما رو دیدم.
اما مطمئن باش پستتون با ریپورت پاک شده و من هم یادم نیست چه کسی بوده. حسام هم که گفته ریپورت نداده ، اما یه چیزی رو یادتون باشه اگر ریپورتی هم داده بشه با قوانین مقایسه میشه که پست باید پاک بشه یا اینکه پست بمونه.
درباره اینکه ما زیاد هم سفت می گیریم واقعیتش خودمون هم زیاد علاقه ای به سفت گرفتن نداریم ولی وقتی بعضی دوستان توی ریپورتهاشون حتی درخواست میکنن یک طرفدار رقیب حتی به تاپیکشون هم سر نزنه و هیچ پستی نده و نهایتا حتی در ریپورت با توهین درخواستش رو تکرار میکنه ما مجبور میشیم سفت بگیریم که به قول شما بخش میشه کره شمالی . سفت هم نگیریم توی پی ام میشیم رفیق یه سری افراد که حواسشون بعضی وقتها به قوانین نیست و یه چیزی میگن که شاید منظوری هم نداشته باشند.
نهایتا ما سعی می کنیم تعادل رو رعایت کنیم در بخش و خوشحال میشیم اگر از حالت تعادل خارج شدیم دوستانی مثل شما به ما تذکر بدن.
اما در خصوص اینکه دو سه نفر فقط در بخش فوتبال مونده :D که غلو در حرفتون معلومه دوست عزیز. ایکاش هممون یک نگاه جمعی داشته باشیم به مسائل پیش رو و فقط از دید خودمون نظر ندیم.
در خاتمه اگر خاطر شما مکدر شده که پستتون ادیت شد من معذرت میخوام دوست عزیز :)

شاد و پیروز باشید

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام خدمت دوستان

دوست عزیز من که بعد از اون پست شما که ادیت شد برای اولین بار سر زدم به این تاپیک !! چون کلا این تاپیک برای این رمی ها هست و ما هم که یووه ای :دی و تازه الان پست معترضه شما رو دیدم.
اما مطمئن باش پستتون با ریپورت پاک شده و من هم یادم نیست چه کسی بوده. حسام هم که گفته ریپورت نداده ، اما یه چیزی رو یادتون باشه اگر ریپورتی هم داده بشه با قوانین مقایسه میشه که پست باید پاک بشه یا اینکه پست بمونه.
درباره اینکه ما زیاد هم سفت می گیریم واقعیتش خودمون هم زیاد علاقه ای به سفت گرفتن نداریم ولی وقتی بعضی دوستان توی ریپورتهاشون حتی درخواست میکنن یک طرفدار رقیب حتی به تاپیکشون هم سر نزنه و هیچ پستی نده و نهایتا حتی در ریپورت با توهین درخواستش رو تکرار میکنه ما مجبور میشیم سفت بگیریم که به قول شما بخش میشه کره شمالی . سفت هم نگیریم توی پی ام میشیم رفیق یه سری افراد که حواسشون بعضی وقتها به قوانین نیست و یه چیزی میگن که شاید منظوری هم نداشته باشند.
نهایتا ما سعی می کنیم تعادل رو رعایت کنیم در بخش و خوشحال میشیم اگر از حالت تعادل خارج شدیم دوستانی مثل شما به ما تذکر بدن.
اما در خصوص اینکه دو سه نفر فقط در بخش فوتبال مونده :D که غلو در حرفتون معلومه دوست عزیز. ایکاش هممون یک نگاه جمعی داشته باشیم به مسائل پیش رو و فقط از دید خودمون نظر ندیم.
در خاتمه اگر خاطر شما مکدر شده که پستتون ادیت شد من معذرت میخوام دوست عزیز :)

شاد و پیروز باشید

من اول فکر کردم فقط حسام می تونسته ریپورت داده باشه چون غیر اون کسی اینجا نیست . دی . حالا من خواسته بودم یه شوخی با تیکه کلام حسام بکنم که انگار زیاد جالب نبوده .
اختیار دارید من کی باشم که به شما تذکر بدم . من فقط حرفم این بود که منی که ماهی دو روز میام اینجا تا با دوستان باشم ، یکمی فان داشته باشم و زیاد جدی نباشم تا بیشتر خوش بگذره . ولی خب انگار بعضی دوستان خوششون نمیاد .
من این پستو بعد از پست شما زدم که گفته بودید پارسا و مرجان و یوسف و حامد پی تی و سارا جون ... از این بخش رفتن و ... . منم منظورم این بود که طوری نباشه که این جمع دوستانه کوچک تر بشه .
اختیار داری . من باید معذرت خواهی کنم که بعضی وقتا پستام بوی توطئه و بی نزاکتی می ده و شمارو به دردسر میندازه .
به قول خودمون خیلی هوچیکتیم ساسان خان . دی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
میلان 0-1 رم

ماشاالله ! ماشاالله !

صدرنشین رو زدیم. الان با یووه رده دومی یک امتیاز اختلاف داریم. اگه امشب یووه و لاتزیو مثلا امتیاز از دست بدن فاصلمون با رده دوم خیلی کمتر میشه. با صدر هم 7 تا اختلاف داریم که قابل جبران هست !

گرچه دیشب بردیم ولی حرکت های عجیبی کرد این رانیری ! استفاده کردن فیکس از آدریانو هم واسه خود حرکتی بوده ! من ندیدم بازی رو ولی ظاهرا خوب هم بازی نکرده !!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
رم 4-2 کاتانیا

خب در شرایطی که حتی میرفت بازی رو ببازیم در نهایت بردیم تا سال رو خوب شروع کرده باشیم.

از اونور یووه 4 تا خورد تا بیاد پایین تر از ما. لاتزیو مساوی کرد و میلان هم برد. بازی ناپولی با اینتر هم الان در جریان هست که مساوی میتونه نتیجه بسیار خوبی باشه در اون بازی !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
از A.S.Roma.ir :

درود، به منظور اطلاع رسانی کامنت یکی از دوستان فوتبال دوست باشگاه های ایتالیا را در سایت کپی کردم، امیدوارم تمام دوستان به خاطر خود و دوستانشان پی گیر موضوع باشند. مطمئنا دوستان زیادی در حال حاضر در حال خواندن این پست هستند. چه دوستانی که به پخش زنده بازیها از شبکه سوم سیما احتیاج دارند و چه دوستانی که به پخش زنده بازی از این شبکه احتیاج ندارد. لطفا برای کمک به دوستانتان تماس بگیرید. یک تلفن شما بدون شک بسیار موثر خواهد بود و تنها چند دقیقه وقت شما را خواهد گرفت.

با سلام

با توجه به اینکه عدم پخش بازیهای لیگ فوتبال ایتالیا موجب ناراحتی بسیاری از هواداران فوتبال دوست ایتالیایی شده

از همه هواداران فوتبال ایتالیا در خواست میکنیم به شماره های ذیل تماس برقرار کنند و از مسئولین ورزش شبکه سه

به خصوص آقای ذکایی که نشان داده عدالت را برقرار نمیکند انتقاد کنند.

این تماسها به مدت یک هفته و از تاریخ شنبه 18/10 الی جمعه 24/10 ادامه داشته باشد.

شماره تماس با روابط عمومی شبکه سه سیما و گروه ورزش:

تلفن گویا : 22021901 – 22021955

پیغام گیر: 2781-021

پیام کوتاه : 300003

پست الکترونیکی : [email protected]

قرار بود این هفته بازیهای میلان و کالیاری و اینتر و ناپولی از تلویزیون پخش شود اما لجبازی این اقایان موجب شد پخش نشود.

همچنین بازیهای حساس میلان و رم و یووه لاتزیو و میلان و فیورنتینا در هفته های قبل قربانی بازیهای یکنواخت و خسته کننده و دو قطبی بارسا و رئال شد.

با توجه به امار گیری که در سایت گل و مدتی قبل در روزنامه خبر ورزشی شده که این دو تنها نظر سنجیهای معتبر این مملکت به حساب می اید تیم میلان با اختلافی کمتر از 1 در صد بعد از بارسا پر طرفدارترین تیم ایران انتخاب شد و رئال با اختلافی بسار زیاد سوم شد.

همچنین طرفداران تیم رم هم بالاتر از چلسی و ارسنال و بایرن و لیورپول پنجم اعلام شدند. اطلاعات بالا مربوط به نظرسنجی سایت گل بود اما در خبر ورزشی طرفداران بارسا و یووه به طور مشترک پر طرفدار ترین تیم های ایران اعلام شدند.

از همه نویسنده ها و طرفداران لیگ کالچو تقاضا میشود این مطلب را در همه وبلاگ و وبسایتهای طرفداران فوتبال ایتالیا کپی کنند تا همه عزیزان از این موضوع اطلاع داشته باشند و به صورت پیامک کوتاه به دوستان اطلاع رسانی شود.

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
ye d*v*b
ye c*c*c*a*m
aljazeera sport
nova sport
sky sport
enjoy your freedom
از قدرت انتخاب خودتون لذت ببرید
:D
از صدای مزخرف و عقاید غیر کارشناسی و توام با حب و بغض سرهنگ و جواتی و مردک میرزایی
و پیمان کوسه ای هم راحت میشوید
:lol:

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سمپدوریا 2-1 رم

تف یعنی !

چه تیم زیگیلی هست این سمپدوریا ! 1-0 جلو بودیم و در نهایت باختیم !

واقعا تف ! در شرایطی که لاتزیو باخت و میلان مساوی کرد بهترین فرصت بود. تــــــــــــــــــــــف !

ahwaz1986

Registered User
لایک‌ها
201
همین سمپدوریای لعنتی پارسال نگذاشت قهرمان بشیم
کلا روم تیم با شخصیت قهرمانی نیست
اون یکبار هم بلطف باتی گل قهرمان شد

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
سيسينيو در آستانه انتقال قرضي به ويارئال

سايت گل- به گزارش نشريه ماركا، باشگاه ويارئال اميدوار است كه در چند روز آينده بتواند سيسينيو، مدافع برزيلي رم را به طور قرضي به خدمت بگيرد.

در صورت اين انجام اين انتقال، اين برزيلي 30 ساله مي تواند موجب تقويت سمت راست خط دفاعي زير دريايي هاي زرد شود. باشگاه ويارئال مي تواند در پايان فصل نيز در مورد خريد دائمي او با باشگاه رم وارد مذاكره شود.

سيسينيو كه فصل گذشته نيز فرصت چنداني براي بازي در تركيب جالوروسي پيدا نكرد، به طور قرضي براي تيم سائوپائولو پيوست و اكنون مي تواند با توجه به مصدوميت آنخل لوپس كه تا پايان فصل نمي تواند ويارئال را همراهي كند، فرصت بيشتري براي بازي در اين تيم به دست بياورد.

سيسينيو سابقه بازي در لاليگا را دارد. او پيش از اين دو فصل براي رئال مادريد به ميدان رفت.

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
انگار توتی هم قهر کرده می خواد بره .
2753.gif

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
این نیمکت نشینی های پیاپی توتی و اینکه دقیقه 90 مثلا این بازی آخر فرستادش توی زمین ظاهرا مشکل ساز شده. چیزی که هست ولی این مساله که توتی بره کلا باید فراموش بشه !

هر کسی از رم بره، کاپیتان تا آخرش اینجاست !

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
آنچلوتی در راه رم

119101_news.jpg
سایت گل – کارلو آنچلوتی، مربی چلسی و کلودیو رانیری، مربی رم تابستان پرمشغله‌ای خواهند داشت.

گفته می‌شود رانیری و فرانچسکو توتی رابطه خوبی با هم ندارند و این باعث می‌شود رانیری از این تیم جدا شود.

طرفداران بارها دیده‌اند که رانیری توتی را نیمکت‌نشین کرده است.

آنچلوتی هم مطابق انتظارات پیش‌فصل پیش نرفت. چلسی اوضاع متزلزلی دارد و قهرمانی برای آنها دور از دسترس به نظر می‌رسد.

حوصله رومن آبراموویچ از دست آنچلوتی سر رفته و او ممکن است در پایان فصل به ایتالیا برگردد و جای رانیری را بگیرد.

البته آنچلوتی نیاز به این دارد که رم اوضاع مالی خوبی داشته باشد که احتمالا با فروش باشگاه این مشکل حل می‌شود.

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
بعد از مدت ها بازی رم رو دیدم و چه بازی بود
یه پیروزی شیرین شیرین
رفتیم مرحله بعد اونم با چه بردی بردن حریف قدیمی

خیلی خوب بود امیدوارم موفق باشن

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب 3-0 کالیاری رو بردیم.

لاتزیو و اینتر شکست خوردن، یووه مساوی کرد و ناپولی برد. میمونه امشب ببینیم میلان چه میکنه.

هفته خوبی بوده در کل !

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
من یه مقدار از فوتبال ایتالیا عقب موندم می شه یه نفر جدول رو برام تشریح کنه ببینیم رم وضعش چطوره؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
من یه مقدار از فوتبال ایتالیا عقب موندم می شه یه نفر جدول رو برام تشریح کنه ببینیم رم وضعش چطوره؟

دوست عزیز الان رم در پله سوم جدول هست با 38 امتیاز و از میلان صدرنشین 6 امتیاز کمتر داره ، بعد از میلان ناپولی با 40 امتیاز در رده دوم قرار داره ، تیمهای لاتزیو ، اینتر و یووه هم در رده های بعد از رم جا دارن. البته اینتر یک بازی کمتر انجام داده.الان هم در هفته 21 رقابتها قرار داریم.

شاد و پیروز باشید

بالا