قرعه ی خوبی بود . البته رم تیمی نیست که بشه 100 درصد بهش ایمان داشت و گفت که حتمآ صعود می کنه ولی امیدوارم تو یک چهارم حضور دا :blush:
تازگی ها بخش فوتبال شبیه ایران و کره ی شمالی شده . آدم با دوستشم نمی تونه یه شوخی بکنه . (مگر اینکه حسام ناراحت شده باشه و ریپورت داده باشه که از روحیاتی که داره بعیده با این شوخی ناراحت بشه )
به هر حال خوب نیست زیاد سفت بگیرید . بعد میاید پست میدید که همه از بخش فوتبال رفتن و دو سه نفر بیشتر نمونده .
در راستی تاپیک : من که حالم گرفته شد و فقط نیمه ی اول رو دیدم . به نظر می رسه بد جوری از دست دادم بازی رو .![]()
سلام خدمت دوستان
دوست عزیز من که بعد از اون پست شما که ادیت شد برای اولین بار سر زدم به این تاپیک !! چون کلا این تاپیک برای این رمی ها هست و ما هم که یووه ای :دی و تازه الان پست معترضه شما رو دیدم.
اما مطمئن باش پستتون با ریپورت پاک شده و من هم یادم نیست چه کسی بوده. حسام هم که گفته ریپورت نداده ، اما یه چیزی رو یادتون باشه اگر ریپورتی هم داده بشه با قوانین مقایسه میشه که پست باید پاک بشه یا اینکه پست بمونه.
درباره اینکه ما زیاد هم سفت می گیریم واقعیتش خودمون هم زیاد علاقه ای به سفت گرفتن نداریم ولی وقتی بعضی دوستان توی ریپورتهاشون حتی درخواست میکنن یک طرفدار رقیب حتی به تاپیکشون هم سر نزنه و هیچ پستی نده و نهایتا حتی در ریپورت با توهین درخواستش رو تکرار میکنه ما مجبور میشیم سفت بگیریم که به قول شما بخش میشه کره شمالی . سفت هم نگیریم توی پی ام میشیم رفیق یه سری افراد که حواسشون بعضی وقتها به قوانین نیست و یه چیزی میگن که شاید منظوری هم نداشته باشند.
نهایتا ما سعی می کنیم تعادل رو رعایت کنیم در بخش و خوشحال میشیم اگر از حالت تعادل خارج شدیم دوستانی مثل شما به ما تذکر بدن.
اما در خصوص اینکه دو سه نفر فقط در بخش فوتبال موندهکه غلو در حرفتون معلومه دوست عزیز. ایکاش هممون یک نگاه جمعی داشته باشیم به مسائل پیش رو و فقط از دید خودمون نظر ندیم.
در خاتمه اگر خاطر شما مکدر شده که پستتون ادیت شد من معذرت میخوام دوست عزیز
شاد و پیروز باشید
درود، به منظور اطلاع رسانی کامنت یکی از دوستان فوتبال دوست باشگاه های ایتالیا را در سایت کپی کردم، امیدوارم تمام دوستان به خاطر خود و دوستانشان پی گیر موضوع باشند. مطمئنا دوستان زیادی در حال حاضر در حال خواندن این پست هستند. چه دوستانی که به پخش زنده بازیها از شبکه سوم سیما احتیاج دارند و چه دوستانی که به پخش زنده بازی از این شبکه احتیاج ندارد. لطفا برای کمک به دوستانتان تماس بگیرید. یک تلفن شما بدون شک بسیار موثر خواهد بود و تنها چند دقیقه وقت شما را خواهد گرفت.
با سلام
با توجه به اینکه عدم پخش بازیهای لیگ فوتبال ایتالیا موجب ناراحتی بسیاری از هواداران فوتبال دوست ایتالیایی شده
از همه هواداران فوتبال ایتالیا در خواست میکنیم به شماره های ذیل تماس برقرار کنند و از مسئولین ورزش شبکه سه
به خصوص آقای ذکایی که نشان داده عدالت را برقرار نمیکند انتقاد کنند.
این تماسها به مدت یک هفته و از تاریخ شنبه 18/10 الی جمعه 24/10 ادامه داشته باشد.
شماره تماس با روابط عمومی شبکه سه سیما و گروه ورزش:
تلفن گویا : 22021901 – 22021955
پیغام گیر: 2781-021
پیام کوتاه : 300003
پست الکترونیکی : [email protected]
قرار بود این هفته بازیهای میلان و کالیاری و اینتر و ناپولی از تلویزیون پخش شود اما لجبازی این اقایان موجب شد پخش نشود.
همچنین بازیهای حساس میلان و رم و یووه لاتزیو و میلان و فیورنتینا در هفته های قبل قربانی بازیهای یکنواخت و خسته کننده و دو قطبی بارسا و رئال شد.
با توجه به امار گیری که در سایت گل و مدتی قبل در روزنامه خبر ورزشی شده که این دو تنها نظر سنجیهای معتبر این مملکت به حساب می اید تیم میلان با اختلافی کمتر از 1 در صد بعد از بارسا پر طرفدارترین تیم ایران انتخاب شد و رئال با اختلافی بسار زیاد سوم شد.
همچنین طرفداران تیم رم هم بالاتر از چلسی و ارسنال و بایرن و لیورپول پنجم اعلام شدند. اطلاعات بالا مربوط به نظرسنجی سایت گل بود اما در خبر ورزشی طرفداران بارسا و یووه به طور مشترک پر طرفدار ترین تیم های ایران اعلام شدند.
از همه نویسنده ها و طرفداران لیگ کالچو تقاضا میشود این مطلب را در همه وبلاگ و وبسایتهای طرفداران فوتبال ایتالیا کپی کنند تا همه عزیزان از این موضوع اطلاع داشته باشند و به صورت پیامک کوتاه به دوستان اطلاع رسانی شود.
انگار توتی هم قهر کرده می خواد بره .![]()
شایدی هم رانیری بره.
اینم حرف خوبیه . بره به جاش رافا بنیتز بیاد . دی
من یه مقدار از فوتبال ایتالیا عقب موندم می شه یه نفر جدول رو برام تشریح کنه ببینیم رم وضعش چطوره؟