• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

hamed_f65

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
من تا آخر ماه فرصت دارم که دفترچه رو به قول قدیمیا پست کنم

آیا میتونم دقیقا روز آخر ماه اقدام کنم ؟؟
یا باید حتما چند روز زودتر اقدام بشه
ممنون میشم پاسخ دقیق بدید

یا علی

یعنی کسی نیست جواب بده ؟؟؟

mska

Registered User
لایک‌ها
22
یعنی کسی نیست جواب بده ؟؟؟

شما دفترچه را زودتر بفرست
اتفاقی که نمیفته ، قرار نیست فرداش بری سربازی
الان اینقدر سرباز زیاد دارن که معلوم تاریخ اعزامت کی بیفته

mska

Registered User
لایک‌ها
22
من بعد از معاینه بیمارستان رفتم کمیسیون پزشکی
تو کمیسیون دکتر 2باره گفت باید برم برای معاینه(1 بیمارستان دیگه)

بعضی نکات هست که تو کمیسیون پزشکی باید حتما رعایت کنید تا به مشکل من برنخورید

mska

Registered User
لایک‌ها
22
من تابستون دفترچه فرستادم اعزامم افتاد آبان بعد شهریور دانشگاه قبول شدم.برگه سفید واسم اومد منم نرفتم...

الان باز واسه من برگه سبز اومده واسه 18 بهمن روشم زده غیبت خوردی! چیکار کنم!

باید بری **** وظیفه بگی که دانشگاه قبول شدی

mska

Registered User
لایک‌ها
22
سلام

امریه گرفتن توی وزارت خونه ها یا استانداری می تونه برای استخدام بعد از مدت امریه تو همونجا مزیتی به حساب بیاد ؟!

یعنی تو یه اداره درپیت امریه گیرم بیاد بهتره یا استانداری ؟!

خیلی ممنون

خیلی ها بعد از امریه همان جه جذب شدن
به هر حال شما 2سال آنجا کار می کنی و با محیط آشنایی

kukuli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام،
می خواستم بدونم با توجه به اینکه برادر من دانشجوی شهرستان است و سن پدرم 61 سال آیا امکان این وجود دارد که من معافیت کفالت یا کلا معافیت بگیرم؟

E=MC²

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام،
می خواستم بدونم با توجه به اینکه برادر من دانشجوی شهرستان است و سن پدرم 61 سال آیا امکان این وجود دارد که من معافیت کفالت یا کلا معافیت بگیرم؟
نه امكان نداره متاسفانه... ولي شايد بتوني معادل مدرك "تك فرزند ذكور" ازش استفاده كني و شهر خودت بيافتي (البته خيلي ازتك پسرها هم شهر خودشون نميافتن و اينا اكثرا شعري بيش نيست) ;)

kukuli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه امكان نداره متاسفانه... ولي شايد بتوني معادل مدرك "تك فرزند ذكور" ازش استفاده كني و شهر خودت بيافتي (البته خيلي ازتك پسرها هم شهر خودشون نميافتن و اينا اكثرا شعري بيش نيست) ;)

آها مرسی،ببینید من چند تا مشکل دیگه هم دارم از جمله اینکه شماره چشمم 9 است،تا 2 سال پیش واریکوسل گرید 1 داشتم و زانوی راستمو نمی تونم کامل خم کنم،در مورد اینا چطور؟

E=MC²

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آها مرسی،ببینید من چند تا مشکل دیگه هم دارم از جمله اینکه شماره چشمم 9 است،تا 2 سال پیش واریکوسل گرید 1 داشتم و زانوی راستمو نمی تونم کامل خم کنم،در مورد اینا چطور؟

اگه ديپلمي بهترين راه اينه كه طي 3-4 ماه نمره چشمت رو 1-2 نمره بالا ببري... هر ماه 0/5 شماره عينك رو تغيير بده تا به حد مجاز (دقيقا نميدونم چنده حدود 10-11 فكر كنم) برسه... بعدا ميشه دوباره آورد پايين... البته چون شما نمره چشمت 9 هست اين پيشنهاد رو ميدم وگرنه اگه 1-2 بود اصلا ارزش نداره آدم روي چشماش كه يه عمر ميخواد ازش استفاده كنه ريسك كنه... ولي 1-2 نمره رو ميشه ناديده گرفت... در ضمن بعدا ميتوني ليزيك هم بكني
واريكوسل همش شعره... بيخيالش كه معافي نميدن
زانو خم نميشه معاف از رزم ميدن كه اونم فايده نداره ;)
كلا بچسب به چشم ;)

kukuli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه ديپلمي بهترين راه اينه كه طي 3-4 ماه نمره چشمت رو 1-2 نمره بالا ببري... هر ماه 0/5 شماره عينك رو تغيير بده تا به حد مجاز (دقيقا نميدونم چنده حدود 10-11 فكر كنم) برسه... بعدا ميشه دوباره آورد پايين... البته چون شما نمره چشمت 9 هست اين پيشنهاد رو ميدم وگرنه اگه 1-2 بود اصلا ارزش نداره آدم روي چشماش كه يه عمر ميخواد ازش استفاده كنه ريسك كنه... ولي 1-2 نمره رو ميشه ناديده گرفت... در ضمن بعدا ميتوني ليزيك هم بكني
واريكوسل همش شعره... بيخيالش كه معافي نميدن
زانو خم نميشه معاف از رزم ميدن كه اونم فايده نداره ;)
كلا بچسب به چشم ;)

نه من لیسانسم.نمرش باید از 10 بالاتر باشه دیگه؟

E=MC²

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نه من لیسانسم.نمرش باید از 10 بالاتر باشه دیگه؟

اره فكر كنم 12 بايد باشه :( مدارك دادي **** وظيفه؟
اگه هنوز هيچي ندادي ميتوني بري دانشگاهي كه فارغ شدي... يه پارتي پيدا كني (پولي يا هرچي) يه گواهي "انصراف" بگيري... اينجوري ديپلم حساب ميشه ;)

kukuli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره فكر كنم 12 بايد باشه :( مدارك دادي **** وظيفه؟
اگه هنوز هيچي ندادي ميتوني بري دانشگاهي كه فارغ شدي... يه پارتي پيدا كني (پولي يا هرچي) يه گواهي "انصراف" بگيري... اينجوري ديپلم حساب ميشه ;)

دفترچمو هنوز پست نکردم،قضیه این گواهی انصراف چیه؟خب مثلا اگر بگیرم خب به مدرک دانشگام آسیبس نمی زنه؟

E=MC²

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دفترچمو هنوز پست نکردم،قضیه این گواهی انصراف چیه؟خب مثلا اگر بگیرم خب به مدرک دانشگام آسیبس نمی زنه؟

نه به مدرك ربطي نداره
شما فارغ التحصل شدي و تمومه...
فقط يه آشنا پيدا كن يه پولي بهش بده كه يه برگه بهت بده كه شما فارغ التحصيل نشدي بلكه "انصراف" دادي يا اخراج شدي
همين
اونو بدي **** وظيفه يعني ديپلمه هستي ;)

اصلا اگه اينكارم نكردي مدارك رو خواستي بدي گواهي فراغت از ليسانس رو نده... همون مدرك ديپلم رو بده... شايد تو سيستم **** وظيفه ليسانست مشخص نشه... (شانسه ديگه)

kukuli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه به مدرك ربطي نداره
شما فارغ التحصل شدي و تمومه...
فقط يه آشنا پيدا كن يه پولي بهش بده كه يه برگه بهت بده كه شما فارغ التحصيل نشدي بلكه "انصراف" دادي يا اخراج شدي
همين
اونو بدي **** وظيفه يعني ديپلمه هستي ;)

اصلا اگه اينكارم نكردي مدارك رو خواستي بدي گواهي فراغت از ليسانس رو نده... همون مدرك ديپلم رو بده... شايد تو سيستم **** وظيفه ليسانست مشخص نشه... (شانسه ديگه)

آها متوجم....خیلی ممنون بخاطر راهنماییاتون :ایکس

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
دوستان من اگه بابام 59 سال بشه و داداشم 16 سالش باشه معافم؟؟؟یگانه فرزند پسر بالای 18 میشم دیگه.درسته؟؟؟

kukuli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
آقا من اگه 40 50 روز برم تو اردوی بسیج،می تونم آموزشیو بپیچونم؟

Taha90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام .. من یه سوالی داشتم که خیلی برام مهمه ... اگه هر کسی جواب بده یه دنیا ممنونشم ...
می خواستم ببینم سقف سنوات کارشناسی پیوسته همون 6 ساله ؟ هیچ جوری نمی شه افزایشش داد ؟ اگه می شه افزایش داد از طریق دانشگاه افزایش پیدا می کنه یا اداره **** وظیفه ؟ و اینکه اگه بنابر هر دلیلی مثلا در پایان 6 سال دانشجو مثلا 26 واحد پاس نشده داشته باشه چی کار باید کنه آیا میشه با موافقت رییس دانشگاه یا اداره آموزش دانشگاه این سنوات رو افزایش بده یا باید بره **** وظیفه ؟ اصولا موافقت می کنن با این درخواست یا نه ؟ یا اصلا امکان افزایشش هست یا خیر ؟ یا باید برم سربازی ؟
چون بعضی دانشجوها الان 7 ساله دارن درس می خونن توی دانشگاه ما ... من نمی دونم حالا اونا مشکل **** وظیفه دارن یا نه .... لطفا راهنمایی کنید چیکار میشه کرد ؟ یه دنیا ممنونم
:blush::blush:

بالا