سلام
من تا آخر ماه فرصت دارم که دفترچه رو به قول قدیمیا پست کنم
آیا میتونم دقیقا روز آخر ماه اقدام کنم ؟؟
یا باید حتما چند روز زودتر اقدام بشه
ممنون میشم پاسخ دقیق بدید
یا علی
یعنی کسی نیست جواب بده ؟؟؟
سلام
من تا آخر ماه فرصت دارم که دفترچه رو به قول قدیمیا پست کنم
آیا میتونم دقیقا روز آخر ماه اقدام کنم ؟؟
یا باید حتما چند روز زودتر اقدام بشه
ممنون میشم پاسخ دقیق بدید
یا علی
یعنی کسی نیست جواب بده ؟؟؟
من تابستون دفترچه فرستادم اعزامم افتاد آبان بعد شهریور دانشگاه قبول شدم.برگه سفید واسم اومد منم نرفتم...
الان باز واسه من برگه سبز اومده واسه 18 بهمن روشم زده غیبت خوردی! چیکار کنم!
سلام
امریه گرفتن توی وزارت خونه ها یا استانداری می تونه برای استخدام بعد از مدت امریه تو همونجا مزیتی به حساب بیاد ؟!
یعنی تو یه اداره درپیت امریه گیرم بیاد بهتره یا استانداری ؟!
خیلی ممنون
با سلام،
می خواستم بدونم با توجه به اینکه برادر من دانشجوی شهرستان است و سن پدرم 61 سال آیا امکان این وجود دارد که من معافیت کفالت یا کلا معافیت بگیرم؟
نه امكان نداره متاسفانه... ولي شايد بتوني معادل مدرك "تك فرزند ذكور" ازش استفاده كني و شهر خودت بيافتي (البته خيلي ازتك پسرها هم شهر خودشون نميافتن و اينا اكثرا شعري بيش نيست)![]()
آها مرسی،ببینید من چند تا مشکل دیگه هم دارم از جمله اینکه شماره چشمم 9 است،تا 2 سال پیش واریکوسل گرید 1 داشتم و زانوی راستمو نمی تونم کامل خم کنم،در مورد اینا چطور؟
اگه ديپلمي بهترين راه اينه كه طي 3-4 ماه نمره چشمت رو 1-2 نمره بالا ببري... هر ماه 0/5 شماره عينك رو تغيير بده تا به حد مجاز (دقيقا نميدونم چنده حدود 10-11 فكر كنم) برسه... بعدا ميشه دوباره آورد پايين... البته چون شما نمره چشمت 9 هست اين پيشنهاد رو ميدم وگرنه اگه 1-2 بود اصلا ارزش نداره آدم روي چشماش كه يه عمر ميخواد ازش استفاده كنه ريسك كنه... ولي 1-2 نمره رو ميشه ناديده گرفت... در ضمن بعدا ميتوني ليزيك هم بكني
واريكوسل همش شعره... بيخيالش كه معافي نميدن
زانو خم نميشه معاف از رزم ميدن كه اونم فايده نداره
كلا بچسب به چشم![]()
نه من لیسانسم.نمرش باید از 10 بالاتر باشه دیگه؟
اره فكر كنم 12 بايد باشهمدارك دادي **** وظيفه؟
اگه هنوز هيچي ندادي ميتوني بري دانشگاهي كه فارغ شدي... يه پارتي پيدا كني (پولي يا هرچي) يه گواهي "انصراف" بگيري... اينجوري ديپلم حساب ميشه![]()
دفترچمو هنوز پست نکردم،قضیه این گواهی انصراف چیه؟خب مثلا اگر بگیرم خب به مدرک دانشگام آسیبس نمی زنه؟
نه به مدرك ربطي نداره
شما فارغ التحصل شدي و تمومه...
فقط يه آشنا پيدا كن يه پولي بهش بده كه يه برگه بهت بده كه شما فارغ التحصيل نشدي بلكه "انصراف" دادي يا اخراج شدي
همين
اونو بدي **** وظيفه يعني ديپلمه هستي
اصلا اگه اينكارم نكردي مدارك رو خواستي بدي گواهي فراغت از ليسانس رو نده... همون مدرك ديپلم رو بده... شايد تو سيستم **** وظيفه ليسانست مشخص نشه... (شانسه ديگه)
دوستان من اگه بابام 59 سال بشه و داداشم 16 سالش باشه معافم؟؟؟یگانه فرزند پسر بالای 18 میشم دیگه.درسته؟؟؟
با سلام
آقا من اگه 40 50 روز برم تو اردوی بسیج،می تونم آموزشیو بپیچونم؟