jalal_elect
Registered User
- نوشتهها
- 54
- لایکها
- 1
آیا تمام برنامه های سیمبیان روی گوشی جدید n8 نصب میشوند ؟
آیا برنامه جاوا نیز برای گوشی های لمسی وجود دارد ؟
ممنون داداشتبریک تبریک.....lcd یا led
سلام والا سعی کن 2.2 ota آپدیت شده نباشه...گوشی خوبیه روت کردن و رام ریختنش نسبت به ویندوز موبایل خیلی سخت تره....مال من مشکل داغ کردن و boot loop داشت به 2.1 دانگرید کردم حل شد....فقط سعی کن اگر اندروید 2.1 با hboot 80 داری روتش کنی اونوقت رام کوک شده 2.2 بریزی و به هیچ وجه رادیو رو آپدیت نکن اگر 2.1 روشه....استیبل ترین hboot الان 80 هستش...در کل اگر صبر کنی 2.3 و انشا... 3 آفیشال براش ریلیز خواهد شد
واسه همینه که X8 رو ترجیح میدم تو این حدود قیمت!
راستی هر زمان که وقت داشتی، یه مقایسه ای بین آندروید و ios بکنی خیلی عالی میشه.. چون منم اخیرا علاقه مند شدم آندروید بگیرم!
خیلی جمع و جوره
گوشی مورد علاقه من SL45 بود همین الان هم که میبینمش یک حالی میشم
مبارکه کوچیک بودنش منو هم وسوسه کرده بود که بگیرم !!!!
مبارک باشه علیرضا جان
بریزید تو: http://forum.persiantools.com/t181462.html
تبریک تبریک!!!!!....مازی جان امشب به سلامتی خودت پیک میزنیم!!!!!
قربونت....بخور نوش جونت![]()
مخلص جمیع بر و بچز موبایل باز
خواهرم یه اچ تی سی لجند خریده
اولا نظرتون راجع به این گوشی چیه> بعدشم واسه فارسی خور کردنش چی کار باید کنم
لینکی چیزی
چاکز![]()
دمت گرم!X8 هم گوشی خیلی خوبی هست. من کلا میخواستم خــیلی کوچیک باشه. بین iOS و آندروید هم حقیقتش بحث یکمی طولانی میشه. ببین به طور خلاصه اگر جلوی من بهترین گوشی آندرویدی و iPhone 4 رو بذارن و بگن انتخاب کن (بدون در نظر گرفتن قیمت) میرم سراغ آیفون. اما بحث اینه که الان یه گوشی آندرویدی نسبتا قوی و مناسب مثل دیزایر حدود 600 هزار تومان ارزونتر از iPhone 4 هست. خب آدم هم میبینه با اون 600 تومان میتونه یه دیزار دیگه هم بخره و تازه 100 تومان هم بذاره تو جیبش. به لحاظ قابلیت های فیزیکی مثل دوربین و صفحه نمایش و اینها که مورد تا مورد فرق می کنه ولی تا همون 600-700 تومان میشه بهترین گوشی آندرویدی رو خرید. به لحاظ برنامه و بازی هم خیلی به هم نزدیک هستن. قاعدتا آیفون هنوز یکی,دو پله جلو تر هست ولی با سرعت پیشرفتی که آندروید داره بعید نیست که این شرایط تا چند ماه دیگه عوض بشه. مخصوصا بعد از اومدن ویرایش 2.4 و بعد هم 3.0 و باقی قضایا. آندروید هم به هر حال مدت هاست که بازیهای HD خودش رو داره و خلاصه شدیدا دارن روش کار می کنن و چیزهای مختلف و جالبی رو براش ریلیز می کنن. کلا توی دو,سه تا از این سایت های آندرویدی مثل androidzoom.com و getandroidstuff.com که بگردی قشنگ شرایطش دستت میاد. نزدیک به هفتاد,هشتاد درصد نرم افزارهاشون مشترک هست. خلاصه میگم با این شرایط قیمتی من ترجیح میدم اگر بخوام خرید کنم برم یه گوشی آندرویدی قوی بگیرم و باقی پولم رو نگه دارم ولی بدون در نظر گرفتن قیمت,در شرایط فعلی آیفون 4 رو انتخاب می کنم. اما دنیای آندروید شدیدا در حال پیشرفت هست و به راحتی تا مدتی دیگه میشه سیستم عامل #1 بازار.
تبریـــــک خیـــلی زیاد مازیار![]()
![]()
///
مازیار جان اینجا هم تولدت رو تبریک میگم! پیشکسوت مایی :دی
سلام :دیبروبچ دست اندر کار :دی
یه بخش واسه تبلت هم بتونید ردیف کنید خیلی خوبه ها ! الان کل دنیا رو تبلت داره میچرخه ! :دی من میخواستم تاپیک بزنم واسه مشاوره به بچه های پی تی توی خرید تبلت اما بخش مناسبی ندیدم واسش
ببخشید یادم رفت![]()
مازیار عزیز مبارکا باشه داداش . ایشالا هم سن ِ حضرت نوح بشی :دی
![]()
من اومدم سلام کنم و تبریکات رو اعلام کنم از طرف خودم :دی
مازیار تولدت مبارررک،موفق باشی همیشه![]()
![]()
ایشالا که باشی بهم تبریک بگی!امیر تو هم اگه گوشی خریدی پیشاپیش مبارک(چون شاید نباشم تبریک بگم :دی)
من اومدم سلام کنم و تبریکات رو اعلام کنم از طرف خودم :دی
مازیار تولدت مبارررک،موفق باشی همیشه![]()
![]()
علیرضا گوشی جدید مبارک![]()
علی Desire مبارک![]()
امیر تو هم اگه گوشی خریدی پیشاپیش مبارک(چون شاید نباشم تبریک بگم :دی)