• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی آزاد ( بخش موبایل )

jalal_elect

Registered User
لایک‌ها
1
آیا تمام برنامه های سیمبیان روی گوشی جدید n8 نصب میشوند ؟

آیا برنامه جاوا نیز برای گوشی های لمسی وجود دارد ؟

lich.king

Registered User
لایک‌ها
39
تبریک تبریک.....lcd یا led
سلام والا سعی کن 2.2 ota آپدیت شده نباشه...گوشی خوبیه روت کردن و رام ریختنش نسبت به ویندوز موبایل خیلی سخت تره....مال من مشکل داغ کردن و boot loop داشت به 2.1 دانگرید کردم حل شد....فقط سعی کن اگر اندروید 2.1 با hboot 80 داری روتش کنی اونوقت رام کوک شده 2.2 بریزی و به هیچ وجه رادیو رو آپدیت نکن اگر 2.1 روشه....استیبل ترین hboot الان 80 هستش...در کل اگر صبر کنی 2.3 و انشا... 3 آفیشال براش ریلیز خواهد شد
ممنون داداش
lcd هست.
نه داداش 2.2 هست.ولی از هک کردن سیمبیان راحت تره.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
واسه همینه که X8 رو ترجیح میدم تو این حدود قیمت!
راستی هر زمان که وقت داشتی، یه مقایسه ای بین آندروید و ios بکنی خیلی عالی میشه.. چون منم اخیرا علاقه مند شدم آندروید بگیرم!

X8 هم گوشی خیلی خوبی هست. من کلا میخواستم خــیلی کوچیک باشه. بین iOS و آندروید هم حقیقتش بحث یکمی طولانی میشه. ببین به طور خلاصه اگر جلوی من بهترین گوشی آندرویدی و iPhone 4 رو بذارن و بگن انتخاب کن (بدون در نظر گرفتن قیمت) میرم سراغ آیفون. اما بحث اینه که الان یه گوشی آندرویدی نسبتا قوی و مناسب مثل دیزایر حدود 600 هزار تومان ارزونتر از iPhone 4 هست. خب آدم هم میبینه با اون 600 تومان میتونه یه دیزار دیگه هم بخره و تازه 100 تومان هم بذاره تو جیبش. به لحاظ قابلیت های فیزیکی مثل دوربین و صفحه نمایش و اینها که مورد تا مورد فرق می کنه ولی تا همون 600-700 تومان میشه بهترین گوشی آندرویدی رو خرید. به لحاظ برنامه و بازی هم خیلی به هم نزدیک هستن. قاعدتا آیفون هنوز یکی,دو پله جلو تر هست ولی با سرعت پیشرفتی که آندروید داره بعید نیست که این شرایط تا چند ماه دیگه عوض بشه. مخصوصا بعد از اومدن ویرایش 2.4 و بعد هم 3.0 و باقی قضایا. آندروید هم به هر حال مدت هاست که بازیهای HD خودش رو داره و خلاصه شدیدا دارن روش کار می کنن و چیزهای مختلف و جالبی رو براش ریلیز می کنن. کلا توی دو,سه تا از این سایت های آندرویدی مثل androidzoom.com و getandroidstuff.com که بگردی قشنگ شرایطش دستت میاد. نزدیک به هفتاد,هشتاد درصد نرم افزارهاشون مشترک هست. خلاصه میگم با این شرایط قیمتی من ترجیح میدم اگر بخوام خرید کنم برم یه گوشی آندرویدی قوی بگیرم و باقی پولم رو نگه دارم ولی بدون در نظر گرفتن قیمت,در شرایط فعلی آیفون 4 رو انتخاب می کنم. اما دنیای آندروید شدیدا در حال پیشرفت هست و به راحتی تا مدتی دیگه میشه سیستم عامل #1 بازار.

خیلی جمع و جوره
گوشی مورد علاقه من SL45 بود همین الان هم که میبینمش یک حالی میشم

مبارکه کوچیک بودنش منو هم وسوسه کرده بود که بگیرم !!!!

مرسی. آره همین کوچیک بودنش باحاله!

آیا برنامه جاوا نیز برای گوشی های لمسی وجود دارد ؟

بله! مورد تا مورد.

مبارک باشه علیرضا جان

مرسی علی جان.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ممنون برادر...لطف کردی...متشکرم...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
مخلص جمیع بر و بچز موبایل باز
خواهرم یه اچ تی سی لجند خریده
اولا نظرتون راجع به این گوشی چیه> بعدشم واسه فارسی خور کردنش چی کار باید کنم
لینکی چیزی
چاکز
2chw5mg.gif

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
تبریـــــک خیـــلی زیاد مازیار
bg4.gif

علی جان تبریک با تاخیر
bg4.gif

مخلص جمیع بر و بچز موبایل باز
خواهرم یه اچ تی سی لجند خریده
اولا نظرتون راجع به این گوشی چیه> بعدشم واسه فارسی خور کردنش چی کار باید کنم
لینکی چیزی
چاکز
2chw5mg.gif

میخوای کلا فارسیش کنی یا فقط برای SMS? اگر فقط دریافت و ارسال SMS هست برنامه Mirsal رو دانلود کن. بدون نیاز به فونت جانبی خودش نشون میده.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
X8 هم گوشی خیلی خوبی هست. من کلا میخواستم خــیلی کوچیک باشه. بین iOS و آندروید هم حقیقتش بحث یکمی طولانی میشه. ببین به طور خلاصه اگر جلوی من بهترین گوشی آندرویدی و iPhone 4 رو بذارن و بگن انتخاب کن (بدون در نظر گرفتن قیمت) میرم سراغ آیفون. اما بحث اینه که الان یه گوشی آندرویدی نسبتا قوی و مناسب مثل دیزایر حدود 600 هزار تومان ارزونتر از iPhone 4 هست. خب آدم هم میبینه با اون 600 تومان میتونه یه دیزار دیگه هم بخره و تازه 100 تومان هم بذاره تو جیبش. به لحاظ قابلیت های فیزیکی مثل دوربین و صفحه نمایش و اینها که مورد تا مورد فرق می کنه ولی تا همون 600-700 تومان میشه بهترین گوشی آندرویدی رو خرید. به لحاظ برنامه و بازی هم خیلی به هم نزدیک هستن. قاعدتا آیفون هنوز یکی,دو پله جلو تر هست ولی با سرعت پیشرفتی که آندروید داره بعید نیست که این شرایط تا چند ماه دیگه عوض بشه. مخصوصا بعد از اومدن ویرایش 2.4 و بعد هم 3.0 و باقی قضایا. آندروید هم به هر حال مدت هاست که بازیهای HD خودش رو داره و خلاصه شدیدا دارن روش کار می کنن و چیزهای مختلف و جالبی رو براش ریلیز می کنن. کلا توی دو,سه تا از این سایت های آندرویدی مثل androidzoom.com و getandroidstuff.com که بگردی قشنگ شرایطش دستت میاد. نزدیک به هفتاد,هشتاد درصد نرم افزارهاشون مشترک هست. خلاصه میگم با این شرایط قیمتی من ترجیح میدم اگر بخوام خرید کنم برم یه گوشی آندرویدی قوی بگیرم و باقی پولم رو نگه دارم ولی بدون در نظر گرفتن قیمت,در شرایط فعلی آیفون 4 رو انتخاب می کنم. اما دنیای آندروید شدیدا در حال پیشرفت هست و به راحتی تا مدتی دیگه میشه سیستم عامل #1 بازار.
دمت گرم!
ios یه سری محدودیت هایی داشت که یه جورایی عذاب آور بودن برام.. مخصوصا استفاده از iTunes! ولی منم اگه بخوام بدون در نظر گرفتن قیمت انتخاب کنم ایفون 4 رو انتخاب میکنم
الان یه جورایی تصمیم بین این دو گوشیه. یا اکس 8 یا یه اکس 10 خوش قیمت! به هر حال دارم میرم سمت آندروید!
ممنون برای راهنماییت

///

مازیار جان اینجا هم تولدت رو تبریک میگم! پیشکسوت مایی :دی

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
من اومدم سلام کنم و تبریکات رو اعلام کنم از طرف خودم :دی

مازیار تولدت مبارررک
confetti.gif
،موفق باشی همیشه
icon10.gif

علیرضا گوشی جدید مبارک
icon10.gif

علی Desire مبارک
icon10.gif

امیر تو هم اگه گوشی خریدی پیشاپیش مبارک(چون شاید نباشم تبریک بگم :دی)

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
بروبچ دست اندر کار :دی
یه بخش واسه تبلت هم بتونید ردیف کنید خیلی خوبه ها ! الان کل دنیا رو تبلت داره میچرخه ! :دی من میخواستم تاپیک بزنم واسه مشاوره به بچه های پی تی توی خرید تبلت اما بخش مناسبی ندیدم واسش

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
ببخشید یادم رفت
20158786986183797130.gif

مازیار عزیز مبارکا باشه داداش . ایشالا هم سن ِ حضرت نوح بشی :دی
71259590832718524727.gif

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
بروبچ دست اندر کار :دی
یه بخش واسه تبلت هم بتونید ردیف کنید خیلی خوبه ها ! الان کل دنیا رو تبلت داره میچرخه ! :دی من میخواستم تاپیک بزنم واسه مشاوره به بچه های پی تی توی خرید تبلت اما بخش مناسبی ندیدم واسش
سلام :دی
ایشالا ردیف میشه،تو برنامه های سال 92 هست که این بخش اضافه بشه!:دی / چون یکم کاغذ بازی داره رسیدگی به درخواست های مدیران زمان میبره!
icon10.gif

(ما فعلا 1 ماه هست منتظریم برای یکی از درخواست ها :دی)

اگه خواستی یه تاپیک تو همین بخش اصلی بزن برای شروع :دی

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ببخشید یادم رفت
20158786986183797130.gif

مازیار عزیز مبارکا باشه داداش . ایشالا هم سن ِ حضرت نوح بشی :دی
71259590832718524727.gif

چاکرم....ممنون :D

مازیار تولدت مبارررک
confetti.gif
،موفق باشی همیشه
icon10.gif

قربونت برم...:)

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
ایشالا که باشی بهم تبریک بگی!
crazy-001.gif

بچه ها یه سوال! یه گوشی سونی اریکسون جاوا قراره برام بیارن که متصل کنم به کامپیوتر و اطلاعاتش رو با MyPhoneExplorer بکشم بیرون برای بک آپ! برای اینکه این برنامه گوشی رو بشناسه، لازمه که PC Suite ه سونی اریکسون هم روی سیستم نصب باشه؟
مرسی...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

مازیار تولدت مبارررک
confetti.gif
،موفق باشی همیشه
icon10.gif

علیرضا گوشی جدید مبارک
icon10.gif

علی Desire مبارک
icon10.gif

مرسی:cool::cool::cool:

بالا