من که کلا رزمی کار نمیکنم ... با توجه به چیزی که دیدم و از دوستان شنیدم نظرمو دادم ... اما طبیعیه که موی تای
هیچ وقت به اصالت کاراته و تکواندو و اینا نمیرسه ... مسابقات یو اف سی هم توش Brazilian Jujitsu , موی تای
کیک باکسینگ و بوکس بیشتر از همه به کار میره ... یعنی مطلبی در باره Ufc میخوندم که نوشته بود اینا
پرکاربرد ترین ها هستن و اشاره خاصی به برزیلین جوجیتسو داشت ( که اصلا نمیدونم چی هست )
خوب با تفنگ که راحت تره ... بحث سر اینه که اگر وسیله خاصی توش نباشه کدوم طرفو میندازه
اما دقیقا درسته که موی تای از لحاظ آموزه های روانی خیلییییی ضعیف تر از کاراته و تکواندو و از این دسته
حالا دیگه در این باره بحث نکنیم الان سافت کده کل یوتوبو برامون لینک میکنه![]()
من میگم می تونه؛ هر کی هم رزمی واقعا بلد باشه میگه میتونه، فقط بستگی به میزان تمرین 2 طرف داره ، و هوشیاریشون نسبت به محیط
موی تای تو ایران 1 قرون نمی ارزه!
بهتره به جای این شاخ و شونه کشیدن ها اینم بگید که موی تای تو بحث آموزه های روانی تا چه حد فقیره!
دوست عزیز بهتره اخلاق رو در ورزش های رزمی مد نظر قرار بدین
بنده هم موی تای کار میکنم
ولی چیزی که باید از ورزش های رزمی یاد گرفت اخلاق و جوانمردی هستش
در عمل هم استاد موی تای راحت میتونه یک استاد وینگ چوون رو شکست بده
چون در ورزش موی تای یاد داده شده استقامت بدن باید در برابر ضربات مشت و پای حریف بالا بره
رزمی کاران ورزش بوکس تایلندی با چوب بامبو تمرین میکنند
استاد سیفو قهرمانی فکر نکنم بتونه با چوب بامبو یک ضرب تمرین کنه
یادمه اولین باری که برای موی تای در جزیره قشم ثبت نام کردم استادی داشتم که از روز اول به شاگرداش توضیه کرد باید وزنه پای خود داشته باشین
روزی چند ساعت با کفش سنگین تمرین دو کنار دریا انجام میدادیم بعدش نوبت به تمرین با چوب بامبو رسید
این چوب بامبو مرحله اول تمرین هستش اساتید واقعا حرفه ای موی تای کشور تایلند با تنه درخت تمرین میکنند
حتی خود بروسلی هم توی یکی از مسابقاتش قبل از مرگش در پشت صحنه یکی از فیلمهاش در یک مسابقه بدور از چشم همگان از سلطان چارلز کم آورد
سلطان چارلز پادشاه بوکس موی تای در دهه 70 میلادی بود
در ضمن بروسلی زرنگ ترین شاگرد استاد ایپ بود
آقا این موی تای از همه بهتره! که چی؟ وقتی من از فلسفه تمرینیشون خوشم نمیاد بهترین سبک دنیا هم باشه برای دیگران خوبه نه من.
یا برعکس یکی میگه من با این دیسیپلین هنرهای رزمی ژاپنی مثل کاراته حال نمیکنم! من اندازه خدا هم دلیل بیارم برای اون طرف فرقی نمیکنه اون میگه من خوشم نمیاد!
الان مگه عصر کلنگه که بشه افراد در سبکهای مختلف مقایسه کرد؟! اصولا هیچ معیاری برای مقایسه وجود نداره چون شما فرضا یه کاراته کار رو زدید یا یه موی تای کار رو زدید آیا این ثابت میکنه که اون سبک ضعیف تره؟ مردونه یه همچین چیزی رو میشه ثابت کرد؟
اویاما توی 2تا مسابقه در طول مبارزات دوره ایش شکست خورده یکبار در مقابل یک فرد مسن کونگ فو کار و دیگری در مقابل چند سیاه پوست که البته یک به سه مبارزه کرده.
حالا شما بیایید بگید کونگ فو اصلا هیچ شانسی در مقابل یه کیوکوشین کار حرفه ای نداره در حالی که همین چیزی که بالا نوشتم این رو نقض میکنه.
نظر شخصی افراد که نشون دهنده صادق بودن این در عام نمیشه.
چند وقت پیش یه گردهمایی انجمنی بود توی ورزشگاه چمران توی شریعتی که یکی از قهرمانای قدیمی ایران از فرانسه اومده بود که سرمربی تیم ملی فرانسه و بلژیک بوده و عضو اولین تیم ملی ایران هم بوده،اونجا سانس بغلی وینگ چون کار میکردن، وایسادم نگاه کردم ولی اصلا خوشم نیومد وبا سلیقه من جور درنیومد حتی حاضر نیستم یه دقیقه از عمر با ارزش رو در این سبک بگذرونم ولی دلیل نمیشه بی احترامی کنم میتونم بیام بگم این از نظر من به این دلایل برای فردی مثل من مناسب نخواهد بود. ولی برای آقای فلانی بهتر از این وجود ندارد.
متاسفانه دوستان نظر شخصی خودشون رو فکر میکنن وحی منزل هستش و حرف هیچ کس هم قابل قبول نیست و با قطعیت و جراتی غیرقابل باور میگن این رشته از این رشته میبازه و ما بهتریم و بامبو بازی میکینم!
ما هم توی کاراته با ماکی وارا کار میکنیم که موی تای نداره، کونگ فو آدمک چوبی داره،کیوکوشین علاوه بر ماکی واراهای متنوع روی فنون تمشی واری(شکستن اجسام سخت) خیلی تاکید داره و ........
بیایید به هم احترام بزاریم، حقیقتا هر وقت میام اینجا نوشته های بعضی از دوستان خیلی آزاردهنده است.
کسایی که ufc میرن، معمولا چند رشته رو تمرین کردن ، به این دلیل که مسابقات حالت مبارزه واقعی داره و مثلا زیرگیری و خاک کردن و گلاویزی که در رشته های کیک باکس، کاراته و امثالهم ممنوع اونجا ازاده
جوجوتسو برزیلی هم وقتی که جودو به برزیل برده شد به وجود امد و بیشتر به مبارزه روی زمین ( در حالی که رو زمین افتادی ) و تکنیک های خفه کردن تمرکز داره، اسمش غلط انداز هست
درضمن دلیل اینکه کسایی که ufc کار میکنن یکی از رشته هاشون کیک بوکس یا موی تای هست، به دلیل آسونی یادگیری و قابل اجرا بودنشون در 8 ضلعی ufc هست ،
همونطور که گفتم هدف خیلی مهمه در انتخاب مکتب رزمی، ورزش رزمی یا هنر رزمی .(این 3 واژه یکی نیستند)
آقا این موی تای از همه بهتره! که چی؟ وقتی من از فلسفه تمرینیشون خوشم نمیاد بهترین سبک دنیا هم باشه برای دیگران خوبه نه من.
یا برعکس یکی میگه من با این دیسیپلین هنرهای رزمی ژاپنی مثل کاراته حال نمیکنم! من اندازه خدا هم دلیل بیارم برای اون طرف فرقی نمیکنه اون میگه من خوشم نمیاد!
الان مگه عصر کلنگه که بشه افراد در سبکهای مختلف مقایسه کرد؟! اصولا هیچ معیاری برای مقایسه وجود نداره چون شما فرضا یه کاراته کار رو زدید یا یه موی تای کار رو زدید آیا این ثابت میکنه که اون سبک ضعیف تره؟ مردونه یه همچین چیزی رو میشه ثابت کرد؟
اویاما توی 2تا مسابقه در طول مبارزات دوره ایش شکست خورده یکبار در مقابل یک فرد مسن کونگ فو کار و دیگری در مقابل چند سیاه پوست که البته یک به سه مبارزه کرده.
حالا شما بیایید بگید کونگ فو اصلا هیچ شانسی در مقابل یه کیوکوشین کار حرفه ای نداره در حالی که همین چیزی که بالا نوشتم این رو نقض میکنه.
نظر شخصی افراد که نشون دهنده صادق بودن این در عام نمیشه.
چند وقت پیش یه گردهمایی انجمنی بود توی ورزشگاه چمران توی شریعتی که یکی از قهرمانای قدیمی ایران از فرانسه اومده بود که سرمربی تیم ملی فرانسه و بلژیک بوده و عضو اولین تیم ملی ایران هم بوده،اونجا سانس بغلی وینگ چون کار میکردن، وایسادم نگاه کردم ولی اصلا خوشم نیومد وبا سلیقه من جور درنیومد حتی حاضر نیستم یه دقیقه از عمر با ارزش رو در این سبک بگذرونم ولی دلیل نمیشه بی احترامی کنم میتونم بیام بگم این از نظر من به این دلایل برای فردی مثل من مناسب نخواهد بود. ولی برای آقای فلانی بهتر از این وجود ندارد.
متاسفانه دوستان نظر شخصی خودشون رو فکر میکنن وحی منزل هستش و حرف هیچ کس هم قابل قبول نیست و با قطعیت و جراتی غیرقابل باور میگن این رشته از این رشته میبازه و ما بهتریم و بامبو بازی میکینم!
ما هم توی کاراته با ماکی وارا کار میکنیم که موی تای نداره، کونگ فو آدمک چوبی داره،کیوکوشین علاوه بر ماکی واراهای متنوع روی فنون تمشی واری(شکستن اجسام سخت) خیلی تاکید داره و ........
بیایید به هم احترام بزاریم، حقیقتا هر وقت میام اینجا نوشته های بعضی از دوستان خیلی آزاردهنده است.
اولا که شماکه ما رو نمیشناسی الکی نگو از رزمی هیچی نمیدونن!حرفت کاملآ درسته متین لذت بردم.ما که حرفی نزدیم ما فقط می گیم سبک موی تای یه سبک بسیار قوی هست من نظر شخصیم که معتقدم سبکی نمی تونه با موی تای مبارزه کنه حالا این به مزاج یه سری بی تربیت بی شخصیت بد اومد که سر فحش و توهین را به من کشیدن جای بحث داره در ضمن ایشون به استاد من هم بی احترامی کرد این نشون می ده ایشون از رزمی چیزی نمی دونه هیچی نمی دونه.من همون اول هم گفتم همه سبک ها محترمه ولی موتای سر تره حالا این نظر شخصی منه.دلیل نمی شه بی احترامی کنن.
اولا که شماکه ما رو نمیشناسی الکی نگو از رزمی هیچی نمیدونن!
ثانیا دوستان به شما بی احترامی نکردن ولی جنابعالی کلمات گهربار نثار می کنی!
یکی میاد تو خیابون یقتو میگیره شما میزنی مغزشو میترکونی بقول خودت یا خیلی خوب بر خورد کنی دندشو میشکنی
میری دادگاه ازت دیه می گیرن دوتا سرباز پیزوری بهت زور می گن برا اینه که می گم تو ایران یه قرون نمی ارزه!
تو ایران دفاع شخصی معنی نداره!
درضمن مبارزه خیلی فراتر از قدرت داشتن هست تا حالا تمرینات نیروهای ویژه رو دیدی؟ می دونی مبارزه چه شکلی میشه؟حمله میکنی میزنه تو گلوت گردنتو میشکنه و پایان!
اونجا می فهمی که همچین همه رو حریف نیستی!
این تمرینات بی حساب و خرکی هم انجام ندید 20 سال دیگه می فهمید چه اشتباهی می کنید.
این تمرینات بی حساب و خرکی هم انجام ندید 20 سال دیگه می فهمید چه اشتباهی می کنید.
کسی اینا رو میدونه
بنیان گذار شوتوکان در ایران کیه؟ کجا تمرین کرده؟
در مورد جیت کاندو بنیانگذارش کیه؟کجا تمرین کرده؟
در کاراته بزرگترین استاد در ایران کیه (هر سبکی)؟
این هم بخاطر بردار sasan s که همش پستهای من رو پاک مکنه می خواستم دو پست بزنم یکیشون کردم بنا به فرمایش شما
برادر softkade
کی میری تمرین؟
مزنه تمرین خصوصی پیش سیفو قهرمانی چقدره؟
به نظرم اگه بتونی چند مدت یک بار بری پیشش از خودش یاد بگیری بیشتر پیشرف میکنی
البته نه حالا یک چند وقت که گذشت