• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
کنترل دستگاهمو گم کردم:(
فک کنم باید بندازمش دور چون کنترل یدکش نیست جایی...:blink:

برادر hdmi قیمتش به 2 چیز بستگی داره
اول طولش دوم برندش
مثلا اگر سه متری میخواید بخرید چند تا مغازه برید ببینید کدوم 3 متری بسته بندی شکیل تر و قیمت بالاتری داره اونو بخرید چون اونچنان برند معتبر توی بازار موجود نیست و اکثرا چینی چپنی هستن...

نه آقا چرا دور بندازی دستگاه، یه تحقیق انجام بده در مورد ریموت کنترل های یونیورسال ! این ریموتها دامنه وسیعی از کنترل ها ساپورت و اسکن میکنند. اگر مارک خوب میخوای برو سایت لاجیتک اونجا یه بررسی بکن در بازار ایران هم موجوده ولی گرون! برندهای بی نام و نشان هم هست و کار هم میکنند .... ولی اینکه میشه جایگزین ریموت این دستگاه کرد یا نه زحمتش چند دقیقه جستجو در گوگل هست و بعد رفتن و خرید ریموت ....

تشکر از بابت کابل. رفتم و یه دستگاه A.C.RYAN گرفتم روش کابل داشت و وصل کردم. از کارکرد دستگاه هم خوشبختانه راضی هستم بنظر گردن کلفت و همه کاره میاد.

شاد باشید.

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
نه آقا چرا دور بندازی دستگاه، یه تحقیق انجام بده در مورد ریموت کنترل های یونیورسال ! این ریموتها دامنه وسیعی از کنترل ها ساپورت و اسکن میکنند. اگر مارک خوب میخوای برو سایت لاجیتک اونجا یه بررسی بکن در بازار ایران هم موجوده ولی گرون! برندهای بی نام و نشان هم هست و کار هم میکنند .... ولی اینکه میشه جایگزین ریموت این دستگاه کرد یا نه زحمتش چند دقیقه جستجو در گوگل هست و بعد رفتن و خرید ریموت ....

تشکر از بابت کابل. رفتم و یه دستگاه A.C.RYAN گرفتم روش کابل داشت و وصل کردم. از کارکرد دستگاه هم خوشبختانه راضی هستم بنظر گردن کلفت و همه کاره میاد.

شاد باشید.

راهنمایی خوبی بود ممنون.
باید برم ببینم میتونم این مدل فیلیپس رو تهیه کنم
Philips SRU4008/27 Universal Remote
سرچ که کردم دیدم یه نفر از جایگزینیش راضی بوده

marty67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشید
چرا به سوال من جواب ندادید؟
من هنوز منتظر هستم

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام و خسته نباشید
چرا به سوال من جواب ندادید؟
من هنوز منتظر هستم

فرمت اگر idx باشه نشون میده درست و کامل چون این فرمت مثل تصویر میمونه و بهم ریختگی نخواهد بود. اگر فرمت srt باشه در حروف پ ژ چ گ مشکل خواهد داشت که با یه برنامه ساده فرمت srt به idx تبدیل میکنی و مشکل حل میشه. مورد بعدی که شاید خیلی ابتدایی باه ولی محض احتیاط درس پس میدم همنام بودم دقیق زیرنویس و فیلم هست.
این هم یه نگاه بندازید شاید مفید باشه:
پخش sub ,idx ناسازگار با پلايرها

marty67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرمت اگر idx باشه نشون میده درست و کامل چون این فرمت مثل تصویر میمونه و بهم ریختگی نخواهد بود. اگر فرمت srt باشه در حروف پ ژ چ گ مشکل خواهد داشت که با یه برنامه ساده فرمت srt به idx تبدیل میکنی و مشکل حل میشه. مورد بعدی که شاید خیلی ابتدایی باه ولی محض احتیاط درس پس میدم همنام بودم دقیق زیرنویس و فیلم هست.
این هم یه نگاه بندازید شاید مفید باشه:
پخش sub ,idx ناسازگار با پلايرها

eeeeeeeeeeeeeee
ke pa intoooooooooooor
kheyli mamnun az rahnemayitun
unvakh mamnun tar misham age ye barname vase in tabdil kardan vasam moarrefi konin :D

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
این دستگاه هیچ کابلی داخل جعبه اش نیست ؟ به جز کابل htmi چه کابلهایی باید براش تهیه کرد که صدا رو بشه از بلندگوهای سینمای خانگی شنید ؟
ممنون .

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
این دستگاه هیچ کابلی داخل جعبه اش نیست ؟ به جز کابل htmi چه کابلهایی باید براش تهیه کرد که صدا رو بشه از بلندگوهای سینمای خانگی شنید ؟
ممنون .

کابل کامپاننت فقط داخل جعبشه...
برای صدای بهتر، بهتره کابل اپتیکال تهیه بفرمایید البته اگر سینمای خانگیتون ورودیشو داشته باشه...
برای تصویر هم که کابل hdmi

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
کابل کامپاننت فقط داخل جعبشه...
برای صدای بهتر، بهتره کابل اپتیکال تهیه بفرمایید البته اگر سینمای خانگیتون ورودیشو داشته باشه...
برای تصویر هم که کابل hdmi

ممنون از راهنماییتون .

gladiatur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه مشکل در شبکه کردن با ویندوز 7 دارم.
من با کابل قبلا با xp راحت شبکه میکردم ولی الان در ویندوز 7 شبکه که میکنم هیچ فایلی رو پخش نمیکنه . یعنی شبکه میشه ولی وقتی میخواد فایل پخش کنه مثل اینکه فرمت فایل رو نشناسه میگه قادر به پخش فرمت فایل نیست در صورتی که فایلا قبلا راحت پخش میشدند و مشکلی نداره.
اگه امکانش هست یه نفر شبکه کردن و شیر کردن فایلا داخل ویندوز 7 رو برای wd توضیح و آموزش بده. ممنون

gladiatur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کسی نیست یه راهنمایی کنه؟

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80

morti18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دستگاه اچ دی پلیر حدود 2 سال پیش خریده بودم !
یعنی اولین مدل !
میشه بگید آپدیت برای پشتیبانی زیرنویس srt اومده یا فقط برای live اومده ؟
با تشکر

بالا