• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
فهمیدم! تو فایرفاکس بد نشون میداد. باید تو آی ای باز بشه.
winksmiley02.gif

Last edited:

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان لطفا جواب بدید
میشه دو تا درس سه واحدی و دو تا درس یه واحدیو حذف کرد و تعداد واحدا 11 تا بشه؟؟؟؟؟؟؟

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
دوستان لطفا جواب بدید
میشه دو تا درس سه واحدی و دو تا درس یه واحدیو حذف کرد و تعداد واحدا 11 تا بشه؟؟؟؟؟؟؟

من شنیدم آزمایشگاهو مثلیکه باید خود استادت برات حذف کنه و فکر کنم 6 واحد بیشتر نمیتونی حذف کنی بقیشو باید با دلیل حذف کنی

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شنیدم آزمایشگاهو مثلیکه باید خود استادت برات حذف کنه و فکر کنم 6 واحد بیشتر نمیتونی حذف کنی بقیشو باید با دلیل حذف کنی

واقعا؟من فکر کردم تا 9 واحد میشه حذف کرد؟؟؟؟:wacko:

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
سلام! بچه ها شما جایی رو برای کارآموزی می شناسید؟ (نرم افزار)
کسی شماره استاد کی نژاد رو داره؟!

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
برای نوشتن برنامه در c++ به صورت کنسول کدوم گزینه رو باید انتخاب کرد؟
مشاهده پیوست 68731
من رفتم توی win32 console application ، main نداشت که کدهارو بنویسم توش
clr console application هم همینطور بود
چه کنم؟
کسی میتونه برام کد c# زیرو تبدیل به c++ کنه؟:(
مشاهده پیوست 68732

یعنی کسی نیست منه بیچاره را کمک کنه؟؟؟:(
برنامه هام چند حلقه آسونه یکی تبدیلشون کنه به c++ من برم توی ویژوال وارد کنم

Last edited:

dma

Registered User
لایک‌ها
57
جمیعا سلام.

کسی میدونه لیست کلاسای تابستون کی میاد؟

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
سلام دوستان من این ترم ترمودینامیک1 مقاومت1 دینامیک استاتیک مهندسی برق1 برداشتم. لطف کنید بگید از دروس ترمو مقاومت دینامیک چه قسمتهایی مهم تر است که بخونم؟ خواهشا جواب دین............

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
سلام!
کسی نمونه سوال از پیشرفته داره؟ من نمی دونم چطور از این درس می خوان سوال بدن!

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان خواهش میکنم سوال منو جواب بدید
اگه یه نفر تو یه ترم 13 واحد حذف کنه میشه؟؟؟؟یعنی نمره صفر نمیذارن؟؟؟؟

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
امشب، آسمان مکه آذین بند قدوم دختر خورشید است و کعبه و زمزم و صفا، سرود خوان آمدن کوثر جاری رسول خدایند.
ولادت حضرت فاطمه(س) مبارك !
يه تبريك ويژه هم به همه ي بانوان به مناسبت روز زن ، و البته روز مادر ... از همه ي دوستان كه اين پست رو مطالعه ميكنن ميخوام براي همه ي مادران و مادر بزرگ هايي كه حالا اسير خاك هستن صلواتي بفرستند ....
( با شما بودم دوست عزيز.. بله با خود شما ! .. صلوات بفرست لطفا ! : دي )

dma

Registered User
لایک‌ها
57
امشب، آسمان مکه آذین بند قدوم دختر خورشید است و کعبه و زمزم و صفا، سرود خوان آمدن کوثر جاری رسول خدایند.
ولادت حضرت فاطمه(س) مبارك !
يه تبريك ويژه هم به همه ي بانوان به مناسبت روز زن ، و البته روز مادر ... از همه ي دوستان كه اين پست رو مطالعه ميكنن ميخوام براي همه ي مادران و مادر بزرگ هايي كه حالا اسير خاك هستن صلواتي بفرستند ....
( با شما بودم دوست عزيز.. بله با خود شما ! .. صلوات بفرست لطفا ! : دي )

همه اونایی که با ما قهرن!سرکلاسایی که ما میریم نمیان!جواب سوالامونو نمیدن!همه س.خ!همه بیمعرفتا!همه اونایی که صالحی فرت و فرت براشون غیبت رد میکنه!بازم بگم؟بگم؟بگم؟

Last edited:

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
سلام!
کسی نمونه سوال از پیشرفته داره؟ من نمی دونم چطور از این درس می خوان سوال بدن!

استادت کیه؟
من با استاد منشی که داشتم یادمه ی برنامه لینک لیست 2 طرفه داد بنویسیم از پلی مورفیسم سوال داد
ی همچین چیزایی

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
برای مهمان شدن توی ی دانشگاه دیگه باید چه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

FANAVARAN

Registered User
لایک‌ها
5

حذف اضطراري
ماده ٣٧ : دانشجو مي تواند تا ٥ هفته قبل از پايان نيمسال تحصيلي فقط يکي از درسهاي نظري يا عملي يا عملي - نظري خود را حذف کند مشروط باينکه
واحد هاي درسي باقي مانده وي از حداقل مجاز ( دوره اي ١٢ واحد - پاره وقت ١٠ واحد ، آموزش معلمان ٨ واحد ) کمتر نشود.
حذف کليه واحد هاي انتخابي در يک نيمسال
ماده ٣٨ : حذف کليه واحد هاي انتخابي در يک نيمسال تنها در صورتي مجاز است که دانشجو به تشخيص شوراي آموزشي واحد دانشگاهي ذيربط قادر به
ادامه تحصيل در آن نيمسال نباشد در اين حال نيمسال مزبور بعنوان مرخصي تحصيلي محسوب مي گردد.
تبصره ١ - چنانچه به دلايلي شوراي آموزشي واحد بموقع تشکيل نشود و اينکار موجب لطمه به دانشجو گردد نظر
معاونت آموزشي واحد، ملاک عمل خواهد بود.
٣٢ و ٣٥ موجب حذف کليه درسهاي يک نيمسال گردد آن نيمسال جزو - تبصره ٢ - چنانچه با استقاده از مواد ٣١
مرخصي با احتساب در سنوات محسوب مي گردد.
تبصره ٣ - استفاده از مفاد ماده ٣٨ و تبصره ٢ آن موجب بازپرداخت شهريه هاي ثابت و متغير نخواهد شد.​

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حذف اضطراري
ماده ٣٧ : دانشجو مي تواند تا ٥ هفته قبل از پايان نيمسال تحصيلي فقط يکي از درسهاي نظري يا عملي يا عملي - نظري خود را حذف کند مشروط باينکه
واحد هاي درسي باقي مانده وي از حداقل مجاز ( دوره اي ١٢ واحد - پاره وقت ١٠ واحد ، آموزش معلمان ٨ واحد ) کمتر نشود.
حذف کليه واحد هاي انتخابي در يک نيمسال
ماده ٣٨ : حذف کليه واحد هاي انتخابي در يک نيمسال تنها در صورتي مجاز است که دانشجو به تشخيص شوراي آموزشي واحد دانشگاهي ذيربط قادر به
ادامه تحصيل در آن نيمسال نباشد در اين حال نيمسال مزبور بعنوان مرخصي تحصيلي محسوب مي گردد.
تبصره ١ - چنانچه به دلايلي شوراي آموزشي واحد بموقع تشکيل نشود و اينکار موجب لطمه به دانشجو گردد نظر
معاونت آموزشي واحد، ملاک عمل خواهد بود.
٣٢ و ٣٥ موجب حذف کليه درسهاي يک نيمسال گردد آن نيمسال جزو - تبصره ٢ - چنانچه با استقاده از مواد ٣١
مرخصي با احتساب در سنوات محسوب مي گردد.
تبصره ٣ - استفاده از مفاد ماده ٣٨ و تبصره ٢ آن موجب بازپرداخت شهريه هاي ثابت و متغير نخواهد شد.​

آخه بچه ها میگن حتی اگه یه واحدم امتحان بدی میشه اما مگه برای بیشتر از سه درس صفر رد نمیکنن؟

FANAVARAN

Registered User
لایک‌ها
5

غيبت در جلسه امتحان
ماده ٣٥ : غيبت موجه در جلسه امتحان هر درس و نيز غيبت غيرموجه تا ٣ درس موجب حذف آن درس يا دروس مي شود .
تبصره ١ - غيبت غيرموجه در جلسه امتحان بيش از ٣ درس به منزله نمره صفر در امتحان آن درس يا دروس خواهد بود.
تبصره ٢ - تعيين غيبت موجه و غير موجه دانشجو به عهده شوراي آموزشي واحد دانشگاهي است .
تبصره ٣ - در صورت استفاده از ماده ٣٥ رعايت حداقل ١٢ واحد در نيمسال ( موضوع ماده ١٩ ) لازم نيست .

اگر لازم شد برای یکی دو درس گواهی پزشکی بیار. بعضی پزشکان نیمه محترم این کار رو می کنن. بقیه دروس رو هم با خیال راحت غیبت کن.
اما توصیه من اینکه تو فرصت باقیمانده چند تا درس که آسون تره رو انتخاب کنی و هر جوریه پاسش کنی.
موفق باشی

masoud7

Registered User
لایک‌ها
6
برای هر مشکلی، همیشه یک راه حل وجود داره!

اگه یادتون باشه چندروز پیش یک پست زدم که میخواستم یک راه برای تبدیل PDF فارسی به Word پیدا کنم.
تقریبا همه برنامه ها و سایتهای اینکار رو تست کردم اما هیچ یک جواب نداد. تقریبا نا امید شده بودم و فکر می کردم که باید 300 صفحه آ4 رو تایپ کنم ....

اما نه! یه برنامه پیدا کردم در حد لالیگا، اسمش هم Readiris Corporate 12 Middle East
یعنی کارم رو راه انداخت مثل چی، فشنگ!!

از سایت پی سی دانلود دانلودش کنید حتما یه روزی به کارتون میاد.
البته این برنامه pdf رو به ورد تبدیل نمیکنه بلکه عکس رو به متن تبدیل میکنه. کافیه از فایل pdf اسنپشات بگیرید!
البته خود pdf هم میتونید تو برنامه open کنید.

اینو گفتم که بدونید برای هر مشکلی راه حلی وجود داره.

ما که این برنامه رو نخریدیم! کرک کردیم. ولی خدا پدر مادر صاحب این شرکت رو بیامرزه. دعاشون میکنم.

Last edited:

ramtin21

Registered User
لایک‌ها
23
همه اونایی که با ما قهرن!سرکلاسایی که ما میریم نمیان!جواب سوالامونو نمیدن!همه س.خ!همه بیمعرفتا!همه اونایی که صالحی فرت و فرت براشون غیبت رد میکنه!بازم بگم؟بگم؟بگم؟

عرض شود كه اول سلام .. حالا ديگه به ما تيكه ميندازي ؟
دوم اينكه به دليل برخي مشكلات شخصي مجبور شدم حذف كنم . لذاس كه كمتر شما رو زيارت ميكنيم .ضمنا شما هم كه ظاهرا قصد حذف سيالات رو داريد . به نظرم اين كار رو نكن . اراده كن با نمره ي خوبي ان شالله پاس ميشه .

Last edited:
بالا