SilentStar
Registered User
میگم برادر این 20:15 س یا 15:20 ؟!
فهمیدم! تو فایرفاکس بد نشون میداد. باید تو آی ای باز بشه.
میگم برادر این 20:15 س یا 15:20 ؟!
فهمیدم! تو فایرفاکس بد نشون میداد. باید تو آی ای باز بشه.
دوستان لطفا جواب بدید
میشه دو تا درس سه واحدی و دو تا درس یه واحدیو حذف کرد و تعداد واحدا 11 تا بشه؟؟؟؟؟؟؟
من شنیدم آزمایشگاهو مثلیکه باید خود استادت برات حذف کنه و فکر کنم 6 واحد بیشتر نمیتونی حذف کنی بقیشو باید با دلیل حذف کنی
برای نوشتن برنامه در c++ به صورت کنسول کدوم گزینه رو باید انتخاب کرد؟
مشاهده پیوست 68731
من رفتم توی win32 console application ، main نداشت که کدهارو بنویسم توش
clr console application هم همینطور بود
چه کنم؟
کسی میتونه برام کد c# زیرو تبدیل به c++ کنه؟
مشاهده پیوست 68732
امشب، آسمان مکه آذین بند قدوم دختر خورشید است و کعبه و زمزم و صفا، سرود خوان آمدن کوثر جاری رسول خدایند.
ولادت حضرت فاطمه(س) مبارك !
يه تبريك ويژه هم به همه ي بانوان به مناسبت روز زن ، و البته روز مادر ... از همه ي دوستان كه اين پست رو مطالعه ميكنن ميخوام براي همه ي مادران و مادر بزرگ هايي كه حالا اسير خاك هستن صلواتي بفرستند ....
( با شما بودم دوست عزيز.. بله با خود شما ! .. صلوات بفرست لطفا ! : دي )
سلام!
کسی نمونه سوال از پیشرفته داره؟ من نمی دونم چطور از این درس می خوان سوال بدن!
دوستان خواهش میکنم سوال منو جواب بدید
اگه یه نفر تو یه ترم 13 واحد حذف کنه میشه؟؟؟؟یعنی نمره صفر نمیذارن؟؟؟؟
حذف اضطراري
ماده ٣٧ : دانشجو مي تواند تا ٥ هفته قبل از پايان نيمسال تحصيلي فقط يکي از درسهاي نظري يا عملي يا عملي - نظري خود را حذف کند مشروط باينکه
واحد هاي درسي باقي مانده وي از حداقل مجاز ( دوره اي ١٢ واحد - پاره وقت ١٠ واحد ، آموزش معلمان ٨ واحد ) کمتر نشود.
حذف کليه واحد هاي انتخابي در يک نيمسال
ماده ٣٨ : حذف کليه واحد هاي انتخابي در يک نيمسال تنها در صورتي مجاز است که دانشجو به تشخيص شوراي آموزشي واحد دانشگاهي ذيربط قادر به
ادامه تحصيل در آن نيمسال نباشد در اين حال نيمسال مزبور بعنوان مرخصي تحصيلي محسوب مي گردد.
تبصره ١ - چنانچه به دلايلي شوراي آموزشي واحد بموقع تشکيل نشود و اينکار موجب لطمه به دانشجو گردد نظر
معاونت آموزشي واحد، ملاک عمل خواهد بود.
٣٢ و ٣٥ موجب حذف کليه درسهاي يک نيمسال گردد آن نيمسال جزو - تبصره ٢ - چنانچه با استقاده از مواد ٣١
مرخصي با احتساب در سنوات محسوب مي گردد.
تبصره ٣ - استفاده از مفاد ماده ٣٨ و تبصره ٢ آن موجب بازپرداخت شهريه هاي ثابت و متغير نخواهد شد.
دوستان خواهش میکنم سوال منو جواب بدید
اگه یه نفر تو یه ترم 13 واحد حذف کنه میشه؟؟؟؟یعنی نمره صفر نمیذارن؟؟؟؟
همه اونایی که با ما قهرن!سرکلاسایی که ما میریم نمیان!جواب سوالامونو نمیدن!همه س.خ!همه بیمعرفتا!همه اونایی که صالحی فرت و فرت براشون غیبت رد میکنه!بازم بگم؟بگم؟بگم؟