سلام دوستان من دیروز بعد از ظهر سرویسم فعال شد یک مقدار بخاطر اینکه ماه پیش ثبت نام کردم بدهکار شدم که با کارت شارژ این دوره 15 روزه را پرداخت کردم تا شب هر چی ترافیک مصرف میکردم از مازاد پولی که شارژ کردم کم میکرد ولی از دیشب یکدفع دیدم هر چی دانلود میکنم از موجودی حساب کم نمیکنه و مجموع کل استفاده ها را هم اضافه نمیشه دیشب قبل از اینکه کم نکنه 120مگ بود صبح هم نگاه کردم 120 مگ تغیر نکرده بود الان که امدم دیدم زده 360 تا ولی از موجودی حساب کم نکرده! هنوز هم کم نمیکنه عادی هست یا سیستمشون مشکل داره بعدا کم نمیکنه؟!
http://up.iranblog.com/images/ropc2a6kj6eb77gfgh02.jpg
یادمه اولایی که فیبر نوری شده بودیم به خاطر اینک صبانت با ما قرار داد داشت سرویس هنوز فعال شد بعد فیبر شدن ( یا اینکه اولاش به خصوصی ها میداد مخابرات ) .. به هر حال 8 ماهی ما در حال فیبر با صبا بودیم و دیدیم که هیچی از حساب کم نمیکرد و از فرصت استفاده و 200 گیی دانلود کردم ( یا 120 گیگ ) درست یادم نیست ! و از اون 9 گیگ چیزی کم نمیشد !
الان که تنور داغه بچسبون !
از طریق خود مودم نهسلام . من مودمم يو اس بي هستش . مي تونم اون رو بين چند كامپيوتر به اشتراك بذارم يا نه ؟
از طریق خود مودم نه
ولی از طریق کامپیوتر میتونید
ممنون مي تونيد توضيح بديد چطوري ؟ يعني اگه روشي داره بهم بگيد
کسی هست که بتونه یه نامه برای ما جور کنه برای 1 مگابیت
هزینش رو هم میدم
دوستان تازه گيها سرعت ها اومده پايينمال شماهم اين طور هست؟عجب مملکتي داريم...
یکی نیست به ما بگه خوبه یا نه ؟
خیلی بده, تازگی ها سرعتو خیلی میارن پائین. من 256 دارم از لینک مستقیم با 1kb داره دانلود می کنه :blink:
یادش بخیر dial up که داشتم حداقل لینک مستقیم رو با 4 5 kb دانلود می کرد, هی روزگار!
راحت میتونی کار کنیدوستان میشه راهنمایی کنید که این مصرف عادلانه ایرانسل در چه حد هست
مثلا نامحدود! شاتل 18 گیگ به بالا فکر کنم لیمیت میکردن سرعت رو
برای 512 نامحدود ایرانسل ماهانه چقدر میشه دانلود کرد بدون اینکه محدود بشه؟
برای 1 مگ چطور
ممنون میشم راهنمایی کنید