خب بارز ترین تفاوتشون اینه که مودم های وای فای خودشون اینترنت رو بصورت وایرلس به اشتراک میزارن تا اگه لپ تاپ دارید یا موبایلتون وایرلس داره بتونن از اینترنت استفاده کننبا تشکر و سپاس فراوان از همه دوستان واقعا انتظار نداشتم اینقدر
سريع جواب بديد
يک سوال ديگه و اون اینه که تفاوت مودمهای وای فای با يو اس بی چيه?
کدوم بهتره???
-BM635- مودم WiFi دار هست که علاوه بر Wlan که رنج g هست و سرعت پاینی دارد، شما میتونین با کابل 4 تا سیستم رو شبکه کرده و به اینترنت متصل کنید همانند HUB.. و دو پورت RJ11 برای VOIP ...
معایب: من خودم 4 تاشو با گارانتی عوض کردم و همشون ریست میشدن و دوستان هم بودن که BM635های آنها نیز ریست میشد بدون دلیل که این مشکل بعد از تعویض با BM632W حل شد..
-BM632- کله قندی ها ایرانسل که اولین نسل مودم ها بودن و دیگه نمیده..
-BM632W-مودم WiFi دار هست کهمن خودم الان از این استفاده میکنم... بسیار عالی بدون هیچ مشکلی آنتن دهی بهتر، رنج وای فای n با سرعت تراسفر بالاتر در شبکه داخلی WLAN و بدون حتی یک بار ریست شدن ..
معایب: یک پورت RJ45 برای لن و یک RJ11 برای VOIP .. که البته محاسن به معایب میچربه..
منکه میخواستم 512 بگیرم گفت فقط نامه از شرکتسلام. دوست من تو اصفهان تازه وایمکس گرفته 128، سرعتش خیلی نوسان داره. از 5 تا 15 تغییر می کنه. مشکلش کجاست؟ در ضمن خونه شون هم زیر آنتن وایمکسه!
بعد این که اگه بخواد سرعت های بالاتر بگیره گواهی اشتغال، کسب، ثبت شرکت... چی می خواد؟
سلامسلام
دو تا سوال داشتم
چه مدارکی برای سرعت بیشتر از ۱۲۸ نیاز هست؟
مودم wifi رو با کابل هم میشه وصل کرد یا فقط بصورت بیسیم قابل استفاده هست
سلام
فقط یه نامه معرفی از یه شرکت کفایت میکنه
بله مودم وایفای رو با کابل هم میتونی وصل کنی
از کجا گرفتین ؟ چند ؟ تو کدوم محدوده هستین ؟ سرعت و پایداری سرویس خوبه ؟من خودم 512 گرفتم و تا این لحظه در اصفهان راضی هستم و خوبه