• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
من 3ماهه وایمکس ایرانسل گرفتم سرویس اعتباری 128کیلوش رو.
اول اینکه سرعت دانلودش 14کیلوبایت در ثانیه اس یعنی به اندازه اولین مودمهای دیال آپی ک ب ایران اومد.. بعد اینکه محاسبهء هزینه اش ک هرکیلوبایت رو چقدر حساب می کنه یکم پیچیده اس ولی تا اونجا که دستم اومده و در کنترل حسال اینترنتی نشون میده هر ثانیه معادل 10کیلو بایت کنتور میندازه و هر 10کیلوبایت هم 1ریال هزینه ثبت می کنه یعنی هر ثانیه 1ریال!!
سؤال اول: آیا حساب کتاب من درسته؟
سؤال دوم: آیا این مقدار در مقایسه با سرویسهای دیگه ارزون حساب یا فوق العاده گرون؟؟
اینکه همیشه هر ثانیه معادل 10کیلو بایت کنتور میندازه خیلی عجیبه چون استفاده از شیکه همیشه یکسان نیست گاهی آدم چت می کنه که ترانسفری نداره گاهی فیبم میبینه یا گوگل ارس که ترانسفر بالایی می کشه خلاصه هیچ کاری هم تو نت نکنم فقط همونکه کانکت باشه برای خودش ثانیه ای 1 ریال از حسابم کم می کنه.
ممنون اگر جوابی دارین بدین​

سلام
سرعت دانلودت طبیعیه به نسبت سرویس های دیگه.
128 کامل یعنی 16 کیلوبایت سرعت دانلود. که شما 14 رو دارین ولی من اولین بار که ای دی اس ال گرفته بودم 12 داشتم (از داتک).
بعد اینکه مطمئنید ثانیه ای حساب میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی مسخره هست که! یعنی برای شما میوفته ساعتی 360 تومن که خیلی گرونه!
به نسبت ای دی اس ال و سرویس هایی که ساعتی حساب نمیشن که واقعاً گرونه.
موفق باشی

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوستان عزیز یه سوال
واقعا میشه روی وایمکس ایرانسل حساب کرد؟
توی وب هاستینگ تاک تاپیک هایی رو دیدم که کلا از شرکت ایرانسل بدم اومد !
من الان تو شهری هستم که ای دی اس ال به دلیل مشکل مخابراتی ارائه نمیشه فعلا
مبین نت سرویس نمیده
و فقط ایرانسل سرویس داره !
ولی اینقدر بد شنیدم که....
و نیاز شدید به اینترنت پر سرعت دارم

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
این لینک رو ببینید:

http://www.hamshahrimags.com/NSite/FullStory/News/?Id=2976
عنوان: مصیبت وایمکسی یا بلایی که ایرانسل بر سر شما خواهد آورد

IMAGE634173893960387500.jpg

در مورد وایمکس ایرانسل چی نوشتن، اگر نظر این کاربران درست باشه ایرانسل فقط تو تبلیغ خودش کاردرسته ،همش به مردم دروغ میگن... :(

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
کسی می تونه راهنمایی کنه که وایمکس ایرانسل از لحاظ خدمات و قیمت رد چه وضعیه؟چه شرکت هایی خدمات وای فای میدن؟قصد خرید دارم ولی اطلاعاتی ندارم اگه میشه راهنمایی کنیدببینیم چه خبره.

blognevis

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان سلام

من يک مودم واي فاي گرفتم . مدل : BM632W ممنون مبشوم جواب سئوالات را بديد

1- فرکانس 3.5 هست . ايا وات ان مضر براي اطرافيان در داخل منزل نيست بخصوص کودکان.

2- چه مقدار بايد مودم فاصله داشته باشه با افراد تا مشکلات فرکانس و .... کمتر يا حذف بشه

3- برد ان چه مقدار است تا چند متر را پوشش ميده

4- همزمان چند نفر ميتوانند وصل بشوند

5- ايا ميشود بصورت کلي روشن بگذاريم . مشکل دار نميشه يا اينکه بايد بعد از يک زمان مشخص خاموشش کرد

6- دکمه خاموش نداره يا من بلد نيستم

ممنون از همه

Alive

Registered User
لایک‌ها
4
من بیشتر از یک ماه میشه که از گرفتن وایمکسم میگذره و تا الان که واقعا راضی بودم. من 6 ماهه نامحدود 256 با مودم رایگان وای فای گرفتم. سرعتم همون 256 هست و در کل روز ثابت و پایدار، قطعی هم تا حالا نداشتم، تو هر ساعت اکثرا 110MB اطلاعات تبادل میشه (مثلا 106 مگ دانلود 4 مگ آپلود). ولی پینگش فکر کنم زیاد جالب نباشه، چند بار تست کردم با speedtest حدود 350 میشد، البته من مشکلی باهاش ندارم. حساب ماهه بهمنم چند روز پیش اومد، 57 گیگ دانلود کرده بودم! :دی در حالت ایده آل (با سرعت 32KB و دانلود بدون پلک زدن در 24 ساعت در روز و 30 روز در ماه!) در یک ماه نهایت حجم دانلود 82.9GB میشه! فکر کنم رکودم بد نباشه! :دی
یکی از فامیل هامون هم تو دهه فجر سفارش داده بود محدود 512 با مودم نصف قیمت، بعد از یک هفته که نیومده بودن برای نصب بهش زنگ زده بودن و معذرت خواهی کرده بودن که ما سیستممنون بهم ریخته و ممکنه دیر کنیم برای نصب، و بهش گفته بودن دو ماه اینترنت رایگان بجاش بهتون میدیم! برای خود من که 4،5 روزه اومدن نصب کردن.

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
منم 256 نامحدود 6 ماهه دارم خیلی هم دانلود می کنم سیستم کلا 2 ماهه روشنه و شب روز دارم دانلود می کنم. سرعت دانلودم بین 25 تا 30 هستش.

ولی از خدماتشون راضی نیستم.
همیشه 10 دقیقه تا یک ربع پشت خط بودیم که یکی پیدا بشه جوابمونو بده. اوایل قطغی خیلی زیاد داشت. تنظیماتشونم براساس ویندوز بود در مورد لینوکس سوالی می کردیم نمی دونستن باید خودمون یکاریش می کردیم.
کلا تو منطقه ما هم که درست آنتن نمی ده.

کسی که نصب می کرد گفت اگه خط ایرانسلتون اینجا خوب آنتن نمی ده پس متاسفانه وای مکستون هم ضعیفه.
ما می خواستیم ADSL بگیریم ولی تو ستارخان وجود نداره مگر یکی دوتا که شناخته شده نبودن و سرعت پائین رو با قیمت خیلی بالا می دادن.
این بود که هرچند دیده بودیم خیلی ها از وایمکس ناراضی هستن ولی مجبور شدیم بگیریم.

Alive

Registered User
لایک‌ها
4
البته منم بگم که خونه ما خیلی خوب آنتن میده، اونی که اومده بود نصب کنه تعجب کرده بود میگفت خیلی به فرستنده نزدیکید! الان هم طبقه دوم این مودم وای فایم رو گذاشتم فول 5 تا آنتنش پره! اما وقتی میبرمش طبقه پایین میشه 2، 3 تا، که البته با 3 تا هم اوکیه ولی با 2 فکر کنم گاهی اوقات قطع میشد.

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
مادم ما اول یکی آنتن می داد همش هم قطع می شد و ما 24 ساعته این وای مکسو دعا می کردیم!!! :blink:
تازگی ها شده 2 تا حالا جریان چیه خبر نداریم. ولی فکر می کنم قطعی خیلی کمتر شد :rolleyes:

f@r2an

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 3ماهه وایمکس ایرانسل گرفتم سرویس اعتباری 128کیلوش رو.
اول اینکه سرعت دانلودش 14کیلوبایت در ثانیه اس یعنی به اندازه اولین مودمهای دیال آپی ک ب ایران اومد.. بعد اینکه محاسبهء هزینه اش ک هرکیلوبایت رو چقدر حساب می کنه یکم پیچیده اس ولی تا اونجا که دستم اومده و در کنترل حسال اینترنتی نشون میده هر ثانیه معادل 10کیلو بایت کنتور میندازه و هر 10کیلوبایت هم 1ریال هزینه ثبت می کنه یعنی هر ثانیه 1ریال!!
سؤال اول: آیا حساب کتاب من درسته؟
سؤال دوم: آیا این مقدار در مقایسه با سرویسهای دیگه ارزون حساب یا فوق العاده گرون؟؟
اینکه همیشه هر ثانیه معادل 10کیلو بایت کنتور میندازه خیلی عجیبه چون استفاده از شیکه همیشه یکسان نیست گاهی آدم چت می کنه که ترانسفری نداره گاهی فیبم میبینه یا گوگل ارس که ترانسفر بالایی می کشه خلاصه هیچ کاری هم تو نت نکنم فقط همونکه کانکت باشه برای خودش ثانیه ای 1 ریال از حسابم کم می کنه.
ممنون اگر جوابی دارین بدین​

با تماسی که با پشتیبانی گرفتم معلومم شد که حساب کتابم درست نبوده و تعرفه اش هم اینقدرا هم که فکر می کردم گرون نیست..
برای 1ماه 3 گیگ ترانسفر میده 12500 تومن که باید تو 1ماه تمومش کنی چون به ماه بعد منتقل نمیشه ولی اگه زودتر از 1ماه تمومش کنی باید ترافیک آزاد استفاده کنی که تعرفه اش بالاتره
این تقریبا با تعرفه سویسهای ADSL یکسانه .. با اینحساب من که4ماهه وایمکس گرفته ام مشکلی باهاش ندارم سرعت و هزینه اش معمولیه و راضیم..

f@r2an

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام

من يک مودم واي فاي گرفتم . مدل : BM632W ممنون مبشوم جواب سئوالات را بديد

1- فرکانس 3.5 هست . ايا وات ان مضر براي اطرافيان در داخل منزل نيست بخصوص کودکان.

2- چه مقدار بايد مودم فاصله داشته باشه با افراد تا مشکلات فرکانس و .... کمتر يا حذف بشه

3- برد ان چه مقدار است تا چند متر را پوشش ميده

4- همزمان چند نفر ميتوانند وصل بشوند

5- ايا ميشود بصورت کلي روشن بگذاريم . مشکل دار نميشه يا اينکه بايد بعد از يک زمان مشخص خاموشش کرد

6- دکمه خاموش نداره يا من بلد نيستم

ممنون از همه

فکر نمی کنم فرکانسهاش از نوعی باشه که برای بدن مضر باشه.
همزمان 16تا از طریق وای فای و 4 تا از طریق کابل LAN
اگه پیوسته روشن بمونه طوری نمیشه ولی بهتره بعد از هر بار استفاده خاموش شه چون مدام وصل بودنش ممکنه امکان هک کردن کامپیوتر رو بالا ببره و از طرفی بعضی برنامه ها هم خودبخود به اینترنت وصل میشن و ازش استفاده می کنن و حجم ترانسفر رو بالا میبرن و سرویس زودتر تموم میشه.

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
کسی از این حساب اینترنتی و اعداد و رقمهاش اطلاع داره .
ممنون میشم یه توضیحی بدین

ViralZombie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،

من از وقتی که فیرم ویر مودم رو آپدیت کردم از طریق همون لینکی که خودم ایرانسل بهم اس ام اس کرده بود مشکل دارم برای وصل شده به اینترنت. 4-5 بار هم به 707 زنگ زدم، همه چیز رو چک کردن ولی مشکل من حل نشد!!! اصلا معلوم نیست مشکل از کجاس، تا قبل از آپدیت شدن راحت وصل می شد به اینترنت، مشکل قطعی هم نداشتم.

ولی از وقتی که آپدیت کردم باید 50-60 بار مودم رو ریست کرد، 30-40 بار LAN رو ریست کرد تا شاید وصل بشه به اینترنت. بعضی روزها بار اول وصل می شه، بعضی روزها هم اصلا داخل نمی شه. خواهشا کمک کنید، چون اعصابم رو خورد کرده.

تمام تنظیمات مودم هم چک کرد ایرانسل چند بار، همش هم درست بود! اگه مودم خراب باشه که اصلا وصل نباید بشه، اگه سالم هم باشه باید راحت وصل بشه! ولی واقعا موندم مشکل از کجاس، بعضی وقت ها وصل می شه، بعضی وقت ها هم هر کاری می کنی وصل نمی شه. از وقتی هم که مودم رو آپدیت کردم اینجوری شده! هیچ راحی هست که آپدیت رو undo کرد؟

دیگه نمی دونم از کجا بپرسم و از کی کمک بگیرم!:wacko: مودمم هم داخلی از نوع BM632 هست.

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
دوستانی که وایمکس دارن از ایرانسل آیا با اسکایپ مشکلی داره یا راحت میتونن استفاده کنن از اسکایپ؟

faram

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان
چند تا سوال دشتم که اگه کسی جوابشو بدونه و بگه ممنون ميشم
1-آيا وايمکس ایرانس با اسکايپ يا ياهو مسنجر مشکل داره
2-با وی پی ن چطور
3-کسی ميدونه تو ميدان حسن اباد انتن دهی و کيفيتش چطوره
4-سرعت دانلودش با سرعت 256 چقدره
5-در مورد وايمکس آعتباری کسی ميدونه که نهوه محاسبه استفادش
چجوريه / چون هر کدوم از دوستان يه چيزی گفته بودن