• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ممنون از جوابت.
اکه نامه از شرکت داشته باشم و برای خونه بخام مشکلی نیست
نه مشکلی نیست
من خودم با نامه شرکت واسه خونه گرفتم
نامه رو هم به کسی که میاد نصب کنه میدی

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
سلام دوستان من چند روز پیش برای وایمکس ایرانسل ثبت نام کردم حالا امروز رفتم adsl گرفتم مودمو را میخوام بفروشم اگه کسی خواست 10 تومن کمتر از قیمت ایرانسل بهش میدم
WI-FI INDOOR-BM632W
در ضمن هنوز مودم را از ایرانسل تحویل نگرفتم
اگه نگرفتی فکر کنم میتونی کنسل کنی
تو کنترل پنل یه جا واسه اینکار هست
البته فکر کنم 6 ماه بدووننت تا پولتو پس بدن

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
راستی منم یه سوال دارم
من از ساپورت و نصاب مودم پرسیدم که آیا میشه بعدا یه مودم دیگه مثلا usb بگیرم و در کنار این مودم داشته باشم ؟
گفتن میشه
میخواستم بدونم آیا واقعا میتونم دو تا مودم رو یک اکانت داشته باشم ؟
1- ینی هر وقت خواستم با هرکدوم میتونم کانکت بشم یا باید هی تو ecar مودم رو عوض کنم ؟
2- آیا امکانش هست که همزمان با 2 مودم وصل بشم ؟ (خودم بعید میدونم بشه ولی پرسیدنش که عیبی نداره :دی)

kholeno

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
من از روی نقشه ایرانسل چک کردم روی مرز زرد و سبز هستم. از چند تا دفتر ایرانسل پرسیدم گفتند میشه. به خود ایرانسل زنگ زدم گفتند تا دو تا کوچه پایینتر از شما تحت پوشش هست یعنی ما در منطقه زرد هستیم. حالا به نظر شما با مودم های داخلی میشه کانکت شد یا از خیرش بگذرم؟

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
سلام
من از روی نقشه ایرانسل چک کردم روی مرز زرد و سبز هستم. از چند تا دفتر ایرانسل پرسیدم گفتند میشه. به خود ایرانسل زنگ زدم گفتند تا دو تا کوچه پایینتر از شما تحت پوشش هست یعنی ما در منطقه زرد هستیم. حالا به نظر شما با مودم های داخلی میشه کانکت شد یا از خیرش بگذرم؟
طبقه چندمی ؟منطقتون دقیقا کجاست ؟
شما ثبت نام کن ، اگر آنتن نده refund میشه پولتون رو برمی گردونن ، اگر خواستی بگیری از این وایرلس جدیدا بگیر آنتن دهیش قوی تره ، اگه بتونی یه آنتن هم واسش جور کنی خوب میشه ، بچه ها تست کردن می گن دریافتش رو قوی تر می کنه

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
سلام
بستگی خیلی زیادی به طبقتون داره
و اینکه دورو برتون ساختمون بلند تر از شما هست یا نه
من خودم تو ناحیه سبزم ولی طبقه اول یه ساختمون 10 طبقم و کاملا توسط ساختمون 10 تا 15 طبقه محاصره شدم :دی

ولی باز آنتنم 2 تا خطه که خیلی خوبه
حتی با یک خط هم کاملا با پایداری خوب وصل میشه

شما هم ببین وضعیتت چطوره اگه شرایط منو داشته باشی تو ناحیه زردم باشی نه اصلا به درد نمیخوره
ولی اگه دورو برت خلوته و طبقتم بالاس با اینکه زردی ولی خوب جواب میده

kholeno

Registered User
لایک‌ها
3
ما بالاتر از سه راه استخر طبقه سوم هستیم. دور رو برمون ساختمان 4 طبقه بلندتر نیست تقریبا بازه. آخه پول پس گرفتن هم فکر نکنم به همین راحتی باشه.
اگر خواستی بگیری از این وایرلس جدیدا بگیر آنتن دهیش قوی تره ، اگه بتونی یه آنتن هم واسش جور کنی خوب میشه ، بچه ها تست کردن می گن دریافتش رو قوی تر می کنه
منظورت مودمه؟ اگر مودم فضای باز بگیرم می دونم جواب می ده ولی 200 تومنه!

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
خب تا وقتی نیاد و تست نکنه دقیقا نمیشه قضاوت کرد
ولی با این توضیحی که شما دادید فکر میکنم حداقل 2 خط آنتن رو داشته باشید البته اگه نزدیک پجره بذارید مودمو

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
ما بالاتر از سه راه استخر طبقه سوم هستیم. دور رو برمون ساختمان 4 طبقه بلندتر نیست تقریبا بازه. آخه پول پس گرفتن هم فکر نکنم به همین راحتی باشه.

منظورت مودمه؟ اگر مودم فضای باز بگیرم می دونم جواب می ده ولی 200 تومنه!

بالاتر از 3 راه استخر که خوب آنتن می ده ، من تا 2 بوستان 7-8 بالاتر از استقلال آنتن گرفتم
اگه دور و برت باز باشه احتمال زیاد آنتن می ده
ایرانسل یه مودم ای داخلی Wi fi جدید آورده اندازشون از قبلیها بزرگتره ، آنتن دهیش هم خیلی خوبه ، می تونی تو سایتشون بببینی ، مودم های outdoor قفط با lan وصل میشن
شما به ایرانسل زنگ بزن ، اگه گفتن ثبت نام کن مشکلی پیش نمیاد اگر آنتن نداد پولت رو کامل برمی گردونن ، زیاد پیش میاد اینجوری

kholeno

Registered User
لایک‌ها
3
بالاتر از 3 راه استخر که خوب آنتن می ده ، من تا 2 بوستان 7-8 بالاتر از استقلال آنتن گرفتم
اگه دور و برت باز باشه احتمال زیاد آنتن می ده
ایرانسل یه مودم ای داخلی Wi fi جدید آورده اندازشون از قبلیها بزرگتره ، آنتن دهیش هم خیلی خوبه ، می تونی تو سایتشون بببینی ، مودم های outdoor قفط با lan وصل میشن
شما به ایرانسل زنگ بزن ، اگه گفتن ثبت نام کن مشکلی پیش نمیاد اگر آنتن نداد پولت رو کامل برمی گردونن ، زیاد پیش میاد اینجوری
ما پایین تر از اونجا هستیم. با این حساب امتحان می کنم
ممنون از همگی

ACTION_GAMER

Registered User
لایک‌ها
249
سلام به همه دوستان وایمکسی عزیز

چنتا سوال داشتم از شما دوستان
من میخوام بدونم که هزینه اشتراک 128 وایمکس طوری که بتونم یه مدم رایگان ( wi fi البته با کابل لن میخوام وصل کنم به کامپیوترم مودم رو) چقدره؟

بعد اینکه من میتونم هزینه شارز ماهینه رو با شارژ توی گوشیم بدم ؟
یعنی شارژ هز تو خطم کم بشه و به شارژ وایمکسم اضافه بشه

ممنون

kherkhin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:hmm:منطقه من جنت آباد جنوبی چهارباغه،وقتی ثبت نام کردم بهم زنگ زدن گفتن سیگنال این منطقه خیلی خوبه و عملا عالیه برای همین میائیم براتون سرویس نصب میکنیم،یک ماه طول کشید تا بیان،بعد اومدن نصب نکرده رفتن،دو روز من اینترنت نداشتم تا اینکه وصل شد،سه روز عین آدم کار کرد بعد شروع کرد اذیت کردن،قطعی وصلی وحشتناک داشت پشتیبانی که به سختی میشد تماس گرفت 20دقیقه راحت پشت خط میموندم بعدهم فقط برام روز خوبی آرزو میکردن تا اینکه دیروز خبر دادن حجمم تموم شده،من سرویس 256 نامحدود خریده بودم پولشم داده بودم ولی برام محدود نصب کردن،حالا با این همه قطعی و وصلی میگن پول بده،من درخواست جمع آوری زدم،آشغاله نخرید

MX2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام بر همه ی دوستان عزیز.
من چند روزی میشه که وایمکسم وصل شده .128 محدود
خوشبختانه تمام مدت هر 5 تا آنتن فوله ولی سرعت همیشه روی 100 کیلوبایته!
به نظرتون برم بهشون بگم؟؟(اگه 128 پس چرا ازش می دزدند)
ضمانتنامه ی مودم و قراردادها را هم هیچ کدوم مهر و امضا نکردند .

نکته ی جالب اینکه من قبل از خرید با اینترنت dial up 45 kb/s وصل می شدم.ولی از نظر سرعت بازشدن صفحات هیچ فرقی نکرده.

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
با سلام بر همه ی دوستان عزیز.
من چند روزی میشه که وایمکسم وصل شده .128 محدود
خوشبختانه تمام مدت هر 5 تا آنتن فوله ولی سرعت همیشه روی 100 کیلوبایته!
به نظرتون برم بهشون بگم؟؟(اگه 128 پس چرا ازش می دزدند)
ضمانتنامه ی مودم و قراردادها را هم هیچ کدوم مهر و امضا نکردند .

نکته ی جالب اینکه من قبل از خرید با اینترنت dial up 45 kb/s وصل می شدم.ولی از نظر سرعت بازشدن صفحات هیچ فرقی نکرده.

اون 100 که شما میگی سرعت اتصال بین مودم و کامپیوتر هست و مگابایت هم هست یعنی تا 100 مگابایت را میتونه انتقال بده از مودم به سیستم
سرعت دانلود 128 حدود 16 کیلوبایته

اره برای منم که امروز امدن نصب کردن ضمانت نامه مودم را مهر و امضا نکردن خودمون باید ببریم امضا کنیم یا نه لازم نیست؟!

برای منم 5 تا چراغ روشنه
پینگ هم تقریبا بالا هست پینگ یاهو حدود 500 هست

این انتن مودم وای فای برعکس مودمهای adsl نری باید باشه

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
امشب گوش شیطون کر، سرعت دانلودم رفت رو 35 اینطورا
خیلی عجیب بود برام
منی که 128 دارم و تو این چند ماه یه بار سرعت بالاتر از 16 رو ندیدم!

MX2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون 100 که شما میگی سرعت اتصال بین مودم و کامپیوتر هست و مگابایت هم هست یعنی تا 100 مگابایت را میتونه انتقال بده از مودم به سیستم
سرعت دانلود 128 حدود 16 کیلوبایته

اره برای منم که امروز امدن نصب کردن ضمانت نامه مودم را مهر و امضا نکردن خودمون باید ببریم امضا کنیم یا نه لازم نیست؟!

برای منم 5 تا چراغ روشنه
پینگ هم تقریبا بالا هست پینگ یاهو حدود 500 هست

این انتن مودم وای فای برعکس مودمهای adsl نری باید باشه

با سپاس از جواب:)
می دونم قبلا تو این تاپیک بحث شده در موردش، ولی حال ندارم دنبال صفحه اش بگردم.
اگر میشه نحوه ی دیدن سرعت اینترنت،پینگ(و اینکه به چه دردی می خوره)سرعت آپلود،سرعت دانلود و میزان دانلود شده(استفاده از ترافیک) را بگید.

دیروز تو سایت ایرانسل بودم و ترافیک هامو نتونستم پیدا کنم.

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
:hmm:منطقه من جنت آباد جنوبی چهارباغه،وقتی ثبت نام کردم بهم زنگ زدن گفتن سیگنال این منطقه خیلی خوبه و عملا عالیه برای همین میائیم براتون سرویس نصب میکنیم،یک ماه طول کشید تا بیان،بعد اومدن نصب نکرده رفتن،دو روز من اینترنت نداشتم تا اینکه وصل شد،سه روز عین آدم کار کرد بعد شروع کرد اذیت کردن،قطعی وصلی وحشتناک داشت پشتیبانی که به سختی میشد تماس گرفت 20دقیقه راحت پشت خط میموندم بعدهم فقط برام روز خوبی آرزو میکردن تا اینکه دیروز خبر دادن حجمم تموم شده،من سرویس 256 نامحدود خریده بودم پولشم داده بودم ولی برام محدود نصب کردن،حالا با این همه قطعی و وصلی میگن پول بده،من درخواست جمع آوری زدم،آشغاله نخرید

قطع و وصلی که عجیبه اما در مورد نامحدود بودن باید بگم که ایرانسل نامحدود واقعی نداره ، و پایینش نوشته که باید زیاد استفاده نکنید :D

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
ایرانسل همینه ما هم هردفعه خواستییم تماس بگیریم کلی پشت خط بودیم :blink:

البته برای زمانی که وایمکس رو می خوان برای اولین بار فعال کنن کمی طول می کشه, فکر می کنم اون یکی دو روز اول مربوط به فعال سازی هستش.

------------------------------------

ما نامحدود داریم مگه با این سرعت ها کم هم می شه بیشتر استفاده کرد؟!
تازگی ها خیلی سرعت پائین میاد که گوگل هم باز نمی شه!

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
سلام دوستان من دیروز بعد از ظهر سرویسم فعال شد یک مقدار بخاطر اینکه ماه پیش ثبت نام کردم بدهکار شدم که با کارت شارژ این دوره 15 روزه را پرداخت کردم تا شب هر چی ترافیک مصرف میکردم از مازاد پولی که شارژ کردم کم میکرد ولی از دیشب یکدفع دیدم هر چی دانلود میکنم از موجودی حساب کم نمیکنه و مجموع کل استفاده ها را هم اضافه نمیشه دیشب قبل از اینکه کم نکنه 120مگ بود صبح هم نگاه کردم 120 مگ تغیر نکرده بود الان که امدم دیدم زده 360 تا ولی از موجودی حساب کم نکرده! هنوز هم کم نمیکنه عادی هست یا سیستمشون مشکل داره بعدا کم نمیکنه؟!
http://up.iranblog.com/images/ropc2a6kj6eb77gfgh02.jpg

بالا