نه مشکلی نیستممنون از جوابت.
اکه نامه از شرکت داشته باشم و برای خونه بخام مشکلی نیست
من خودم با نامه شرکت واسه خونه گرفتم
نامه رو هم به کسی که میاد نصب کنه میدی
نه مشکلی نیستممنون از جوابت.
اکه نامه از شرکت داشته باشم و برای خونه بخام مشکلی نیست
اگه نگرفتی فکر کنم میتونی کنسل کنیسلام دوستان من چند روز پیش برای وایمکس ایرانسل ثبت نام کردم حالا امروز رفتم adsl گرفتم مودمو را میخوام بفروشم اگه کسی خواست 10 تومن کمتر از قیمت ایرانسل بهش میدم
WI-FI INDOOR-BM632W
در ضمن هنوز مودم را از ایرانسل تحویل نگرفتم
طبقه چندمی ؟منطقتون دقیقا کجاست ؟سلام
من از روی نقشه ایرانسل چک کردم روی مرز زرد و سبز هستم. از چند تا دفتر ایرانسل پرسیدم گفتند میشه. به خود ایرانسل زنگ زدم گفتند تا دو تا کوچه پایینتر از شما تحت پوشش هست یعنی ما در منطقه زرد هستیم. حالا به نظر شما با مودم های داخلی میشه کانکت شد یا از خیرش بگذرم؟
بستگی خیلی زیادی به طبقتون دارهسلام
من از روی نقشه ایرانسل چک کردم روی مرز زرد و سبز هستم. از چند تا دفتر ایرانسل پرسیدم گفتند میشه. به خود ایرانسل زنگ زدم گفتند تا دو تا کوچه پایینتر از شما تحت پوشش هست یعنی ما در منطقه زرد هستیم. حالا به نظر شما با مودم های داخلی میشه کانکت شد یا از خیرش بگذرم؟
منظورت مودمه؟ اگر مودم فضای باز بگیرم می دونم جواب می ده ولی 200 تومنه!اگر خواستی بگیری از این وایرلس جدیدا بگیر آنتن دهیش قوی تره ، اگه بتونی یه آنتن هم واسش جور کنی خوب میشه ، بچه ها تست کردن می گن دریافتش رو قوی تر می کنه
ما بالاتر از سه راه استخر طبقه سوم هستیم. دور رو برمون ساختمان 4 طبقه بلندتر نیست تقریبا بازه. آخه پول پس گرفتن هم فکر نکنم به همین راحتی باشه.
منظورت مودمه؟ اگر مودم فضای باز بگیرم می دونم جواب می ده ولی 200 تومنه!
ما پایین تر از اونجا هستیم. با این حساب امتحان می کنمبالاتر از 3 راه استخر که خوب آنتن می ده ، من تا 2 بوستان 7-8 بالاتر از استقلال آنتن گرفتم
اگه دور و برت باز باشه احتمال زیاد آنتن می ده
ایرانسل یه مودم ای داخلی Wi fi جدید آورده اندازشون از قبلیها بزرگتره ، آنتن دهیش هم خیلی خوبه ، می تونی تو سایتشون بببینی ، مودم های outdoor قفط با lan وصل میشن
شما به ایرانسل زنگ بزن ، اگه گفتن ثبت نام کن مشکلی پیش نمیاد اگر آنتن نداد پولت رو کامل برمی گردونن ، زیاد پیش میاد اینجوری
با سلام بر همه ی دوستان عزیز.
من چند روزی میشه که وایمکسم وصل شده .128 محدود
خوشبختانه تمام مدت هر 5 تا آنتن فوله ولی سرعت همیشه روی 100 کیلوبایته!
به نظرتون برم بهشون بگم؟؟(اگه 128 پس چرا ازش می دزدند)
ضمانتنامه ی مودم و قراردادها را هم هیچ کدوم مهر و امضا نکردند .
نکته ی جالب اینکه من قبل از خرید با اینترنت dial up 45 kb/s وصل می شدم.ولی از نظر سرعت بازشدن صفحات هیچ فرقی نکرده.
اون 100 که شما میگی سرعت اتصال بین مودم و کامپیوتر هست و مگابایت هم هست یعنی تا 100 مگابایت را میتونه انتقال بده از مودم به سیستم
سرعت دانلود 128 حدود 16 کیلوبایته
اره برای منم که امروز امدن نصب کردن ضمانت نامه مودم را مهر و امضا نکردن خودمون باید ببریم امضا کنیم یا نه لازم نیست؟!
برای منم 5 تا چراغ روشنه
پینگ هم تقریبا بالا هست پینگ یاهو حدود 500 هست
این انتن مودم وای فای برعکس مودمهای adsl نری باید باشه
:hmm:منطقه من جنت آباد جنوبی چهارباغه،وقتی ثبت نام کردم بهم زنگ زدن گفتن سیگنال این منطقه خیلی خوبه و عملا عالیه برای همین میائیم براتون سرویس نصب میکنیم،یک ماه طول کشید تا بیان،بعد اومدن نصب نکرده رفتن،دو روز من اینترنت نداشتم تا اینکه وصل شد،سه روز عین آدم کار کرد بعد شروع کرد اذیت کردن،قطعی وصلی وحشتناک داشت پشتیبانی که به سختی میشد تماس گرفت 20دقیقه راحت پشت خط میموندم بعدهم فقط برام روز خوبی آرزو میکردن تا اینکه دیروز خبر دادن حجمم تموم شده،من سرویس 256 نامحدود خریده بودم پولشم داده بودم ولی برام محدود نصب کردن،حالا با این همه قطعی و وصلی میگن پول بده،من درخواست جمع آوری زدم،آشغاله نخرید