• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
من نظرم رو گفتم . تو چرا گارد میگیری .
اینایی هم که گفتی ربطی به حرف من نداشت .

وای چقدر همه عصبی اند!
جومونگ جون من شوخی کردم آخه رشتم کامپیوتر عمرا شیمی نداریم چه برسه به آز شیمی ..:):cool:

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183
ترمی که گذشت زیاد ترم خوبی نبود.... علاوه بر اون نتایجی که حداقل برای من بدست اومد واقعا دور از انتظار بود:

4m3j320hkvvdshylm16c.jpg

در جائیکه فکر میکردم درس vlsi رو خیلی بهتر از کنترل خطی دادم vlsi رو برای بار دوم با نمره ای کمتر از دفعه قبل افتادم و از برگه ی پر از خط خطی و گند کاری کنترل خطی نمره قبولی گرفتم.

و در جائیکه فکر میکردم سیگنال رو با دکتر سید صالحی حداکثر 10 میگیرم دیدم که 13.5 گرفتم.

و در جائیکه فکر میکردم جناب عزت دوست در برگه حداقل 14 بما بدهند همین امروز با دیدن نمره 10.5 خشکم زد.

و در جائیکه جناب تقوی لاریجانی خودشون گفتند نمره ات 16 میشه آز دیجیتال رو 18 گرفتم.

واقعا این ترم هرچی فکر میکردم برعکس شد... نمیدونم چی داره تو اون خراب شده تهران جنوب میگذره...

منم طراحی پیاده 16 شدم واقعا موندم دیگه چی باید براش مینوشتم؟؟!!

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
عزت دوست که میگن واسه طراحی خیلی خوبه که...به همه اینجوری نمره داده؟؟
سیدصالحی یعنی همون سمیرای خودمون؟:دی
تقوی هم کلا آدم باحالیه من که خیلی دوسش دارم
در ضمن منم الان دو ترمه کمترین نمره ها رو از درسایی میگیرم که بیشترین وقت رو روشون میذارم و بهترین نمره هام از درساییه که امتحانشو بد دادم...

کجای این آدم خوبه..؟؟ یه پا عقده ای هست. از طرز سوال پرسیدنش سر کلاس هم کاملا معلومه که میخواد حال آدم رو بگیره. صمیمی هم از این بدتره.

wkydbv99daxka6lu2g9i.jpg

خود عزت دوست سر کلاس گفته بود از این ترم به بعد دیگه به کسی ارفاق نمیکنم. من فکر کردم داره شوخی میکنه... نگو جدی میگفت !!!
الان که فکرش رو میکنم میفهمم بهتر بود با شهبازی درس برمیداشتم.

آره ... همون سمیرا رو میگم. طفلک خیلی خوب نمره داد.

تقوی خیلی خیلی بهتر از اون مرتیکه دیوانه (( مهندسی )) هست.

عزت دوست الان دو سه ترمه رویه شو عوض کرده من اینترم راحت فک میکردم 19 بگیرم داده بهم 15 کلی رو نمرش حساب کرده بودم:lol:(بخاطر اون دوستمون که گفت اینجا همه افسرده ان)

دقیقا هرکی هرچی فکر میکرد چهار نمره کمترش رو بهش داد.

منم رو 14 حساب میکردم ولی نمره ام 10.5 شد. امتحانش هم زیاد سخت نبود. نمیدونم چجوری صحیح کرده که این نمره ها رو داده.

کتیرایی VLSI رو سخت صحیح کرده بود این ترم ، ولی کنترل رو خودش گفت دست بالا صحیح کردم خیلی از بچه ها پاس شدن

کتیرایی هیچوقت دست بالا صحیح نمیکنه... مختص این ترم هم نیست... همیشه همینه.

ایشون اگر میخوان دست بالا برای کنترل نمره بدن همون بهتر که بذارن " مردانی" بیاد کنترل درس بده...

من با مردانی مدار 2 رو بیست گرفتم که از نظر سختی چیزی کمتر از کنترل نیست.. ولی با این آقا کنترل رو اینطور که خودش میگه با ارفاق 10 شدم.

منم طراحی پیاده 16 شدم واقعا موندم دیگه چی باید براش مینوشتم؟؟!!

قصه لیلی و مجنون !! :D

amirali_f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها كسي شماره ي آموزش شكوه رو داره؟

dma

Registered User
لایک‌ها
57
امروز مثکه دانشگاه تعطیله و این مجموعه اسکل ها دوباره اعلام نکردن...لعنت الله علیهم!!!

st*r

Registered User
لایک‌ها
8
سلـــــــــــــــــــــام

دوستان خواهشا کسی شماره یا ایمیلی از خانوم دیباج داره که بهم بده
خــــــــــــیلی ضروریه اگه کسی داره لطف کنه بده خیلی ممنون میشم

kh_lnz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هنوز دوتا از نمره هام نیومده:cool: شما ها همه نمره هاتون کامل اومده؟:(

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
کجای این آدم خوبه..؟؟ یه پا عقده ای هست. از طرز سوال پرسیدنش سر کلاس هم کاملا معلومه که میخواد حال آدم رو بگیره. صمیمی هم از این بدتره.

wkydbv99daxka6lu2g9i.jpg

درست صحبت کن مرد حسابی !:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

amirali_f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط فني تعطيله
الان به شكوه زنگ زدم گفت تعطيل نيست

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
درست صحبت کن مرد حسابی !:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

آروم باش...!! من درست صحبت کردم... دلیلی نداره شما که نمیدونم کی هستی و یهو از کجا پیدات شد صرف تعصب یا رفاقتی که با این یارو داری آب روغن قاطی کنی...

بالا بری پایین بیای یه واقعیتی در باره اون ادمی که عکسش رو گذاشتم وجود داره و اون اینه که ایشون عقده ای هست و دوست داره با اعصاب دانشجو بازی کنه.

Last edited:

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
آروم باش...!! من درست صحبت کردم... دلیلی نداره شما که نمیدونم کی هستی و یهو از کجا پیدات شد صرف تعصب یا رفاقتی که با این یارو داری آب روغن قاطی کنی...

بالا بری پایین بیای یه واقعیتی در باره اون ادمی که عکسش رو گذاشتم وجود داره و اون اینه که ایشون عقده ای هست و دوست داره با اعصاب دانشجو بازی کنه.
احتمالا چون تازه واردید من رو نمیشناسید !
به نظر من این استاد از زحمت کش ترین و دلسوز ترین استاد هاست و حق ندارید به همچین آدمی تو جمع توهین کنید !
درس بخونید تا سوال میپرسه ضایع نشید و اسمش رو بذارید بازی با اعصاب دانشجو !

smfgol

Registered User
لایک‌ها
36
احتمالا چون تازه واردید من رو نمیشناسید !
به نظر من این استاد از زحمت کش ترین و دلسوز ترین استاد هاست و حق ندارید به همچین آدمی تو جمع توهین کنید !
درس بخونید تا سوال میپرسه ضایع نشید و اسمش رو بذارید بازی با اعصاب دانشجو !

roberty هم خیلی وقته بچه فرومه زحمت کش به استادیی نمیگن که دانشگاهو با مدرسه اشتباه بگیرن ولی شاید از نظر تو آدم زحمت کش اینجوریه ولی به نظر خیلی از بچه ها که این ترم باهاش کلاس داشتن استاد خوبی نبود و در نهایت افتضاح برگه ها رو تصی کرد

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
کتیرایی هیچوقت دست بالا صحیح نمیکنه... مختص این ترم هم نیست... همیشه همینه.

ایشون اگر میخوان دست بالا برای کنترل نمره بدن همون بهتر که بذارن " مردانی" بیاد کنترل درس بده...

من با مردانی مدار 2 رو بیست گرفتم که از نظر سختی چیزی کمتر از کنترل نیست.. ولی با این آقا کنترل رو اینطور که خودش میگه با ارفاق 10 شدم.

شما خودتم آب روغن قاطی کردی ها!:دی / من خودم باهاش صحبت کردم روزی که نمره ها رو داد،مطمئن باش اگه کنترل رو مثل VLSI صحیح میکرد زیر 10 نفر پاس میشدن، من خودمم فکر نمیکردم این کارو بکنه ولی این ترم کنترل رو واقعا دست بالا صحیح کرد

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
شما خودتم آب روغن قاطی کردی ها!:دی / من خودم باهاش صحبت کردم روزی که نمره ها رو داد،مطمئن باش اگه کنترل رو مثل VLSI صحیح میکرد زیر 10 نفر پاس میشدن، من خودمم فکر نمیکردم این کارو بکنه ولی این ترم کنترل رو واقعا دست بالا صحیح کرد

به نظرت چه دلیلی وجود داره که کنترل رو دست بالا نمره بده ولی VLSI رو دست پایین...؟؟

اصلا با منطق جور در میاد...؟؟ چرا باید اینکار رو بکنه...؟؟

تمامی دانشجویان سخت افزار ترجیح میدن با " مردانی " درس کنترل خطی رو داشته باشند. خود مردانی هم فوق لیسانس کنترل هست و در دورانی که باهاش کلاس داشتیم میگفت مدیر گروه جدید " منظور کتیرایی است" اجازه تدریس کنترل رو بمن نمیده و این درس از نظر ایشون صاحاب داره..!!

در ایامی که ایشون کنترل درس میدادن گرفتن نمره بالای 15 در کنترل خطی یه چیز عادی بود ولی الان معجزه محسوب میشه...

Last edited:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
به نظرت چه دلیلی وجود داره که کنترل رو دست بالا نمره بده ولی VLSI رو دست پایین...؟؟

اصلا با منطق جور در میاد...؟؟ چرا باید اینکار رو بکنه...؟؟

تمامی دانشجویان سخت افزار ترجیح میدن با " مردانی " درس کنترل خطی رو داشته باشند. خود مردانی هم فوق لیسانس کنترل هست و در دورانی که باهاش کلاس داشتیم میگفت مدیر گروه جدید " منظور کتیرایی است" اجازه تدریس کنترل رو بمن نمیده و این درس از نظر ایشون صاحاب داره..!!

در ایامی که ایشون کنترل درس میدادن گرفتن نمره بالای 15 در کنترل خطی یه چیز عادی بود ولی الان معجزه محسوب میشه...
والا من خودمم فکر نمیکردم اینکارو بکنه، تنها چیزی که به ذهنم میرسه اون وضعیتی بود که بعد امتحان درست شد (هرچند که بچه های ترم قبل میگفتن بعد از کنترل اوضاع همیشه همینه) و اینکه کنترل خطی نسبت به VLSI خیلی سخت تر بود امتحانش + برای کنترل این ترم حل تمرین نذاشت (برای VLSI هم میخواست بزاره که یکی سرکلاس یه حرفی زد دیگه قاطی کرد پشیمون شد! :دی )

white silence

Registered User
لایک‌ها
25
توصیه می‌کنم به همه!!:f34r:

زیر آور بی‌ واحدی گیر کردید نیاز به ۳ واحد ریاضی‌ مهندسی‌ داشتید!!!:f34r:

به هیچ وجه!! تکرار می‌کنم به هیچ وجه!! :blink:

با تهرانچی این درس رو نگیرید!!:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

نه درس درست حسابی‌ میده!!!:wacko:
! هم حضور غیاب داره هم باید تمرین تحویلش بدی!:eek:

! آخرشم با ۸.۷۵ میفتی(حتا ۰/۲۵) هم ارفاق نمی‌کنه!:blink::blink:!

اینم بگم سوادش فقط یک تیکه کاغذه که از اول کلاس تا آخر کلاس از روی اون پای تخته مینویسه و وقتی‌ تموم شد میگه بچه‌ها نوشتید پاک کنم!! :f34r:کلا تا استادای دیگه هستن با تهرانچی درس برداشتن اشتباه محض..:eek::hmm:

ریاضی مهندسی وحشتناکه خود استادام نمیفهمن میندازن :D خود ذاکری میگفت برای هر استادی همونجور بنویسید که درس میده. چون روشها فرق میکنه (ولی ما میدونیم که استادا روش همدیگرو نمیفهمن :D )

white silence

Registered User
لایک‌ها
25
بچه ها یه سوال داشتم..........اگه یه درس پیش نیاز رو 2بار بیفتی 2بارم حذف کرده باشی. بازم پیش نیاز ه؟؟؟برنامه پاس کردم ولی زیاضی 1 باز افتادم:(:(

تا دو ترم برات نگه میدارن.اگه بیفتی حذفش میکنن دوباره باید بری سر کلاسش.حالا بازم برو بپرس از گروه

بالا