من نظرم رو گفتم . تو چرا گارد میگیری .
اینایی هم که گفتی ربطی به حرف من نداشت .
وای چقدر همه عصبی اند!
جومونگ جون من شوخی کردم آخه رشتم کامپیوتر عمرا شیمی نداریم چه برسه به آز شیمی ..
من نظرم رو گفتم . تو چرا گارد میگیری .
اینایی هم که گفتی ربطی به حرف من نداشت .
ترمی که گذشت زیاد ترم خوبی نبود.... علاوه بر اون نتایجی که حداقل برای من بدست اومد واقعا دور از انتظار بود:
![]()
در جائیکه فکر میکردم درس vlsi رو خیلی بهتر از کنترل خطی دادم vlsi رو برای بار دوم با نمره ای کمتر از دفعه قبل افتادم و از برگه ی پر از خط خطی و گند کاری کنترل خطی نمره قبولی گرفتم.
و در جائیکه فکر میکردم سیگنال رو با دکتر سید صالحی حداکثر 10 میگیرم دیدم که 13.5 گرفتم.
و در جائیکه فکر میکردم جناب عزت دوست در برگه حداقل 14 بما بدهند همین امروز با دیدن نمره 10.5 خشکم زد.
و در جائیکه جناب تقوی لاریجانی خودشون گفتند نمره ات 16 میشه آز دیجیتال رو 18 گرفتم.
واقعا این ترم هرچی فکر میکردم برعکس شد... نمیدونم چی داره تو اون خراب شده تهران جنوب میگذره...
عزت دوست که میگن واسه طراحی خیلی خوبه که...به همه اینجوری نمره داده؟؟
سیدصالحی یعنی همون سمیرای خودمون؟:دی
تقوی هم کلا آدم باحالیه من که خیلی دوسش دارم
در ضمن منم الان دو ترمه کمترین نمره ها رو از درسایی میگیرم که بیشترین وقت رو روشون میذارم و بهترین نمره هام از درساییه که امتحانشو بد دادم...
عزت دوست الان دو سه ترمه رویه شو عوض کرده من اینترم راحت فک میکردم 19 بگیرم داده بهم 15 کلی رو نمرش حساب کرده بودم:lolبخاطر اون دوستمون که گفت اینجا همه افسرده ان)
کتیرایی VLSI رو سخت صحیح کرده بود این ترم ، ولی کنترل رو خودش گفت دست بالا صحیح کردم خیلی از بچه ها پاس شدن
منم طراحی پیاده 16 شدم واقعا موندم دیگه چی باید براش مینوشتم؟؟!!
امروز مثکه دانشگاه تعطیله و این مجموعه اسکل ها دوباره اعلام نکردن...لعنت الله علیهم!!!
امروز كنكور هست توي فني
کجای این آدم خوبه..؟؟ یه پا عقده ای هست. از طرز سوال پرسیدنش سر کلاس هم کاملا معلومه که میخواد حال آدم رو بگیره. صمیمی هم از این بدتره.
![]()
درست صحبت کن مرد حسابی !:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
احتمالا چون تازه واردید من رو نمیشناسید !آروم باش...!! من درست صحبت کردم... دلیلی نداره شما که نمیدونم کی هستی و یهو از کجا پیدات شد صرف تعصب یا رفاقتی که با این یارو داری آب روغن قاطی کنی...
بالا بری پایین بیای یه واقعیتی در باره اون ادمی که عکسش رو گذاشتم وجود داره و اون اینه که ایشون عقده ای هست و دوست داره با اعصاب دانشجو بازی کنه.
احتمالا چون تازه واردید من رو نمیشناسید !
به نظر من این استاد از زحمت کش ترین و دلسوز ترین استاد هاست و حق ندارید به همچین آدمی تو جمع توهین کنید !
درس بخونید تا سوال میپرسه ضایع نشید و اسمش رو بذارید بازی با اعصاب دانشجو !
کتیرایی هیچوقت دست بالا صحیح نمیکنه... مختص این ترم هم نیست... همیشه همینه.
ایشون اگر میخوان دست بالا برای کنترل نمره بدن همون بهتر که بذارن " مردانی" بیاد کنترل درس بده...
من با مردانی مدار 2 رو بیست گرفتم که از نظر سختی چیزی کمتر از کنترل نیست.. ولی با این آقا کنترل رو اینطور که خودش میگه با ارفاق 10 شدم.
شما خودتم آب روغن قاطی کردی ها!:دی / من خودم باهاش صحبت کردم روزی که نمره ها رو داد،مطمئن باش اگه کنترل رو مثل VLSI صحیح میکرد زیر 10 نفر پاس میشدن، من خودمم فکر نمیکردم این کارو بکنه ولی این ترم کنترل رو واقعا دست بالا صحیح کرد
والا من خودمم فکر نمیکردم اینکارو بکنه، تنها چیزی که به ذهنم میرسه اون وضعیتی بود که بعد امتحان درست شد (هرچند که بچه های ترم قبل میگفتن بعد از کنترل اوضاع همیشه همینه) و اینکه کنترل خطی نسبت به VLSI خیلی سخت تر بود امتحانش + برای کنترل این ترم حل تمرین نذاشت (برای VLSI هم میخواست بزاره که یکی سرکلاس یه حرفی زد دیگه قاطی کرد پشیمون شد! :دی )به نظرت چه دلیلی وجود داره که کنترل رو دست بالا نمره بده ولی VLSI رو دست پایین...؟؟
اصلا با منطق جور در میاد...؟؟ چرا باید اینکار رو بکنه...؟؟
تمامی دانشجویان سخت افزار ترجیح میدن با " مردانی " درس کنترل خطی رو داشته باشند. خود مردانی هم فوق لیسانس کنترل هست و در دورانی که باهاش کلاس داشتیم میگفت مدیر گروه جدید " منظور کتیرایی است" اجازه تدریس کنترل رو بمن نمیده و این درس از نظر ایشون صاحاب داره..!!
در ایامی که ایشون کنترل درس میدادن گرفتن نمره بالای 15 در کنترل خطی یه چیز عادی بود ولی الان معجزه محسوب میشه...
توصیه میکنم به همه!!:f34r:
زیر آور بی واحدی گیر کردید نیاز به ۳ واحد ریاضی مهندسی داشتید!!!:f34r:
به هیچ وجه!! تکرار میکنم به هیچ وجه!! :blink:
با تهرانچی این درس رو نگیرید!!:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:
نه درس درست حسابی میده!!!:wacko:
! هم حضور غیاب داره هم باید تمرین تحویلش بدی!
! آخرشم با ۸.۷۵ میفتی(حتا ۰/۲۵) هم ارفاق نمیکنه!:blink::blink:!
اینم بگم سوادش فقط یک تیکه کاغذه که از اول کلاس تا آخر کلاس از روی اون پای تخته مینویسه و وقتی تموم شد میگه بچهها نوشتید پاک کنم!! :f34r:کلا تا استادای دیگه هستن با تهرانچی درس برداشتن اشتباه محض..:hmm:
تا حالا شده با این تجدید نظری که تو سایت هست کسی نمره بگیره؟؟؟؟![]()
بچه ها یه سوال داشتم..........اگه یه درس پیش نیاز رو 2بار بیفتی 2بارم حذف کرده باشی. بازم پیش نیاز ه؟؟؟برنامه پاس کردم ولی زیاضی 1 باز افتادم![]()