electronic1387
Registered User
- نوشتهها
- 641
- لایکها
- 538
از اين همه جواب شوكه شدم
اين دوربينو خريدم كيفيتش عاليه.
اين دوربينو خريدم كيفيتش عاليه.
سلامسلام دوستان
من قصد خرید یه دوربین دارم تو رنج قیمت 350-400.
خیلی وقته دارم تحقیق میکنم و فکر میکنم بهترین گزینه برای من fujifilm f500 باشه.
ولی همه بهم توصیه میکنن فوجی نگیرم و میگن اسباب بازیه و برند قابل اعتمادی نیست و سریع خراب میشه و ...
نظر شما چیه؟
اگه گزینه دیگه ای هم برای پیشنهاد دارین که بهم بگین ممنون میشم.
دوست عزیز ارزون یعنی 100 یا 900؟یه دوربین عکاسی ارزون برای عکاسی و فیلمبرداری در حد hd میخوام
به صورت کلی نظر دادن کار اشتباهی است و باید مورد به مورد بررسی بشهکیفیت دوربین های فوجی فیلم چطوره ؟
سلام
به فروم خوش امدید
موارد استفادتون چیه چه چیزهایی براتون مهمه
به هیچ عنوان درست نیست که فوجی دوربین بدیه خیلی ها فکر میکنن دوربین یعنی سونی و کنن که اشتباهه خیلی هارو میشناسم که فوجی دارن و هیچ اتفاقی براش نیوفتاده وبسیار هم راضی هستند
پیشنهادم اینه یک مقدار صبر کنید تا بودجتون بیشتر بشه بعدخرید کنید با حدود 250 تومن دوربینهای بسیار ارزنده تری میتوان تهیه کرد100الی 150 دوربین های فوجی فیلم هست که دوربین 14 مگاپیکسل هست و فیلمبرداری dv به نظرم خوبه ؟
این دوربین جوابگوی نیازهایی که فرمودید هست و دوربین بسیار خوبی تو اون قیمته و از نظر ماندگاری و دوام هیچ چیزی از دوربین های دیگر کم نداردو کاملا تائید میشه فقط یک نکته فیلمبرداری این دوربین فول اچدیه بخاطر همین باید حافظه با سرعت بالا خریداره بشه یعنی رمی بخرید که کلاس 10 یا 6 باشه وگرنه تو فیلمبرداری اذیتتون میکنهممنون دوست خوب
طبیعتا با این قیمت با استفاده حرفه ای نمیخوامش. برا مسافرت و عکاسی های معمولی خودم.
چیزایی که برام مهمه: زوم آپتیکال نسبتا بالا.تو نور کم خوب عمل کنه.فیلمبرداری فول اچ دی. و دوام خوبی داشته باشه.
این دوربینی که انتخاب کرده م همه این شرایطو داره،از مدلای برندای دیگه با قیمت مشابه به نظر بهتر میاد.فقط بخاطر حرفای دیگران در مورد دوامش شک دارم.
یه جورایی مگاپیکسل با کیفیت تو این رده از دوربین ها نسبت عکس دارد یعنی هرچی مگاپیکسل بالاتر میره نویز عکس بیشتره و کیفیت عکس پایینتر (حتی دوربین کنون که تازه معرفی شده برای اینکه کیفیتش بیشتر بشه ار مدل قدیمیتره خود مگاپیکسلش کمتر شده)به نظر شما آیا دوربین 14 مگاپیکسلی ضعیف هست با فرمت فیلمبرداری دی وی در ضمن 30 فریم بر ثانیه
شرکت فوجی فیلم : قیمت 95000 تومان
تو اینایی که گفتین جی150 بهتر بود
کنون sx120 خودم به عنوان دوربین دوم برای جاهایی که نمیتونم dslr ببرم دارم راضیمشما تا 200 تومان چه دوربینی پیشنهاد میکنید