• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

electronic1387

Registered User
لایک‌ها
538
از اين همه جواب شوكه شدم:D

اين دوربينو خريدم كيفيتش عاليه.

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
سلام دوستان
من قصد خرید یه دوربین دارم تو رنج قیمت 350-400.
خیلی وقته دارم تحقیق میکنم و فکر میکنم بهترین گزینه برای من fujifilm f500 باشه.
ولی همه بهم توصیه میکنن فوجی نگیرم و میگن اسباب بازیه و برند قابل اعتمادی نیست و سریع خراب میشه و ...
نظر شما چیه؟
اگه گزینه دیگه ای هم برای پیشنهاد دارین که بهم بگین ممنون میشم.
سلام
به فروم خوش امدید
موارد استفادتون چیه چه چیزهایی براتون مهمه
به هیچ عنوان درست نیست که فوجی دوربین بدیه خیلی ها فکر میکنن دوربین یعنی سونی و کنن که اشتباهه خیلی هارو میشناسم که فوجی دارن و هیچ اتفاقی براش نیوفتاده وبسیار هم راضی هستند

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
یه دوربین عکاسی ارزون برای عکاسی و فیلمبرداری در حد hd میخوام

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
100الی 150 دوربین های فوجی فیلم هست که دوربین 14 مگاپیکسل هست و فیلمبرداری dv به نظرم خوبه ؟

imperfect

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
به فروم خوش امدید
موارد استفادتون چیه چه چیزهایی براتون مهمه
به هیچ عنوان درست نیست که فوجی دوربین بدیه خیلی ها فکر میکنن دوربین یعنی سونی و کنن که اشتباهه خیلی هارو میشناسم که فوجی دارن و هیچ اتفاقی براش نیوفتاده وبسیار هم راضی هستند

ممنون دوست خوب
طبیعتا با این قیمت با استفاده حرفه ای نمیخوامش. برا مسافرت و عکاسی های معمولی خودم.
چیزایی که برام مهمه: زوم آپتیکال نسبتا بالا.تو نور کم خوب عمل کنه.فیلمبرداری فول اچ دی. و دوام خوبی داشته باشه.
این دوربینی که انتخاب کرده م همه این شرایطو داره،از مدلای برندای دیگه با قیمت مشابه به نظر بهتر میاد.فقط بخاطر حرفای دیگران در مورد دوامش شک دارم.

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
100الی 150 دوربین های فوجی فیلم هست که دوربین 14 مگاپیکسل هست و فیلمبرداری dv به نظرم خوبه ؟
پیشنهادم اینه یک مقدار صبر کنید تا بودجتون بیشتر بشه بعدخرید کنید با حدود 250 تومن دوربینهای بسیار ارزنده تری میتوان تهیه کرد
اگر عجله دارید تو این رنج قیمت دنباله اونی باشید که مگاپیکسل کمتری داره چون با کیفیتتره

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
ممنون دوست خوب
طبیعتا با این قیمت با استفاده حرفه ای نمیخوامش. برا مسافرت و عکاسی های معمولی خودم.
چیزایی که برام مهمه: زوم آپتیکال نسبتا بالا.تو نور کم خوب عمل کنه.فیلمبرداری فول اچ دی. و دوام خوبی داشته باشه.
این دوربینی که انتخاب کرده م همه این شرایطو داره،از مدلای برندای دیگه با قیمت مشابه به نظر بهتر میاد.فقط بخاطر حرفای دیگران در مورد دوامش شک دارم.
این دوربین جوابگوی نیازهایی که فرمودید هست و دوربین بسیار خوبی تو اون قیمته و از نظر ماندگاری و دوام هیچ چیزی از دوربین های دیگر کم نداردو کاملا تائید میشه فقط یک نکته فیلمبرداری این دوربین فول اچدیه بخاطر همین باید حافظه با سرعت بالا خریداره بشه یعنی رمی بخرید که کلاس 10 یا 6 باشه وگرنه تو فیلمبرداری اذیتتون میکنه

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
به نظر شما آیا دوربین 14 مگاپیکسلی ضعیف هست با فرمت فیلمبرداری دی وی در ضمن 30 فریم بر ثانیه

شرکت فوجی فیلم : قیمت 95000 تومان

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
اون چیزی که مهمه مگاپیکسل نیست بلکه آیتمهایی هست که کیفیت عکس رو بالا میبره . فوجی F70EXR واقعا برای کسانی که یه دوربین با کیفیت و ارزان میخوان چیز خوبیه تنها مشکلش فیلمبرداری VGA اونه که تو F80EXR این مشکل حل شده .
به مگاپیکسل فکر نکنید خودم با دوربین 16 مگاپیکسلیم عکسهای 3 مگاپیکسلی میگیرم چون برای مانیتوری که ماکزیمم 2 مگاپیکسله زیادم هست.

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
به نظر شما آیا دوربین 14 مگاپیکسلی ضعیف هست با فرمت فیلمبرداری دی وی در ضمن 30 فریم بر ثانیه

شرکت فوجی فیلم : قیمت 95000 تومان
یه جورایی مگاپیکسل با کیفیت تو این رده از دوربین ها نسبت عکس دارد یعنی هرچی مگاپیکسل بالاتر میره نویز عکس بیشتره و کیفیت عکس پایینتر (حتی دوربین کنون که تازه معرفی شده برای اینکه کیفیتش بیشتر بشه ار مدل قدیمیتره خود مگاپیکسلش کمتر شده)

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
شما تا 200 تومان چه دوربینی پیشنهاد میکنید

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
شما تا 200 تومان چه دوربینی پیشنهاد میکنید
کنون sx120 خودم به عنوان دوربین دوم برای جاهایی که نمیتونم dslr ببرم دارم راضیم
گزینه دیگه a3100 اینم بد نیست
ولی اولی به نظرم بهتره

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
اگر فوجی F200fd هم پیدا کنید سنسور خوبی داره ماله2009 هست

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
سلاملیکم.:D
یه سوال دارم اول.سعید نیستش؟؟؟یا من پیداش نکردم؟
===========
بچه من الان g9 دارم ار 2008 تا الان.چند وقت پیش یکی از بچه ها sx30 گرفته بود که خب من وسوسه شدم دوربینم رو عوض کنم!
بودجه رو از 600 700 در نظر بگیریم.میخواستم ببینم بعد از sx30 چه مدلهایی اومده!میشه با این قیمتا گرفت
یه سوال دیگه هم اینکه این که کیفیتاشون ارزش داره g9 رو عوض کنم یا وایسم تا مدل های جدید بیاد و قیمتا تعدیل شه.فقط هم عکاسی برام مهمه!!!

بالا