تو حالت خوبه ؟! بابا با ليورپول كه هفته دوم بازي كرديم با تاتنهام داريم نري قزوينا :دي
فک کنم رفته که تاتنهام رو لیورپول میبینه :دی

من خواستم اشتباه نکنم رفتم تو سایت لیگ جزیره دیدم که زده بود لیورپول حالا مشکل از قزوینه یا سایت من نمی دونم :دی
/
دیشب چمبرلین توانایی هاشو به رخ کشید و هممون رو امیدوار کرد. او یک استعداد فوق العاده است و یه سر و گردن از ولکات بالاتر. این فصل حتما شاهد حضور او در ترکیب تیم در رقابت های لیگ هم خواهیم بود. شاید راهی 5 ساله ای که ویلشر در یک فصل پیمود برای او هم رخ بده!
سانتوس دیگر خرید ونگر در تابستان هم نمایش نسبتا خوبی در دفاع داشت اما در حملات شرکت نکرد و گلی هم که زد در اولین نفوذش به ثمر رسید! به نظرم هنوز نتونسته تو تیم جا بیفته و اعتماد به نفسشو به دست نیاورده وگرنه من مطمئنم که در حملات هم می تونه خیلی کمک حال باشه. خیلی خوش استیله.
بعد از 2 گلی که زدیم به نظرم کمی غره شدیم! المپیاکو جلو کشید و با کرنرها و سانترهاشون خطرساز شدن و گل هم زدن. حدود 10-15 دقیقه ای فشار آوردن و هر بار که سانتر کردن خطرساز بودن! هنوز در دفاع کمی مشکل داریم

در کل با توجه به غیبت بعضی بازیکنا و نیمکت نشینی رمسی و فن فن کمی هارمونی تیم پایین اومده بود اما برد مهم بود که بدست اومد.
یه چیزی که خیلی تو مخمه اینه که چرا ونگر به پارک بازی نمی ده؟! یعنی اندازه شماخ هم نیست؟! به خدا از این شماخ خیلی بهتره. حقش نیست رو نیمکت بشینه

تبریک...