• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
سيتي ديشب هيچ حرفي برا گفتن نداشت ولي ما با دورتموند و اون جو وحشتناك ورزشگاه مساوي كرديم دقيقه اخر!

يه خبر بد

دفاع وسط نداريم امشب!
حتي ميگويل هم نداريم!

ونگر يا بايد سونگ رو بزاره دفاع
يا سانيا كه در اين صورت جينكنسون مياد جا سانيا!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من امروز خوندم که احتمالا الکس سانگ میاد دفاع وسط!
/
در مورد من سیتی هم من چند تا بازی هاشون رو دیدم. خیلی با نشاط و هجومی بازی می کنن اما نه مربیشون و نه خود تیمشون شخصیت نداره. یکی دو بازی اخیر هم که نتایجشون نومید کننده بود! من پیش بینیم این هست که من سیتی برای قهرمانی لیگ کم میاره و حتی شاید مانچیینی هم وسط راه برکنار بشه!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
توپچی ها در بازی های خانگی دور گروهی لیگ قهرمانان یک رکورد خارق العاده دارند و از سال 2003 تاکنون در هیچ دیدار خانگی در دور گروهی لیگ قهرمانان شکست نخورده اند. 17 پیروزی در 21 بازی!

در حقیقت ، حتی بارسلونا قهرمان لیگ قهرمانان نیز فصل پیش توسط توپجی ها در ورزشگاه امارات شکست خورد!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Arsene Wenger confirms Francis Coquelin and Emmanuel Frimpong will enjoy first-team action.
توپچی ها در بازی های خانگی دور گروهی لیگ قهرمانان یک رکورد خارق العاده دارند و از سال 2003 تاکنون در هیچ دیدار خانگی در دور گروهی لیگ قهرمانان شکست نخورده اند. 17 پیروزی در 21 بازی!

در حقیقت ، حتی بارسلونا قهرمان لیگ قهرمانان نیز فصل پیش توسط توپجی ها در ورزشگاه امارات شکست خورد!!
الان من به خودم مغرور شدم :]

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بازي ساعت ده و پانزده دقيقه

ليست بلد بالاي مصدومين

مصدومین عبارتند از: آبو دیابی و جک ویلشر (مچ پا)، توماس ورمالن (آشیل پا)، سباستین اسکیلاچی (ماهیچه ساق پا)، یوسی بنایون (ران)، یوهان جورو (همسترینگ)، تئو والکات (زانو)، لورنت کوسیلنی (مچ پا)، جروینیو (آسیب دیدگی عضلانی)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بازي ساعت ده و پانزده دقيقه

ليست بلد بالاي مصدومين

مصدومین عبارتند از: آبو دیابی و جک ویلشر (مچ پا)، توماس ورمالن (آشیل پا)، سباستین اسکیلاچی (ماهیچه ساق پا)، یوسی بنایون (ران)، یوهان جورو (همسترینگ)، تئو والکات (زانو)، لورنت کوسیلنی (مچ پا)، جروینیو (آسیب دیدگی عضلانی)
البته مصدویمت بنایون، ولکات، جروینیو و کوشلنی جزئی اعلام شده از سوی رئیس و این احتمال رو داد که در بازی با لیورپول در روز شنبه برسن هر چند احتمالش خیلی هم زیاد نیست :(

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
البته مصدویمت بنایون، ولکات، جروینیو و کوشلنی جزئی اعلام شده از سوی رئیس و این احتمال رو داد که در بازی با لیورپول در روز شنبه برسن هر چند احتمالش خیلی هم زیاد نیست :(

امیر نرفتی قزوین؟

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
تركيب عجيب تيم! چمبريلين بتركون امشب به رابين استراحت داده برا بازي تاتنهام تركيب عجيب تيم چاماخ نوك حمله چمبريلين فيكس

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
تركيب عجيب تيم! چمبريلين بتركون امشب به رابين استراحت داده برا بازي تاتنهام تركيب عجيب تيم! چمبريلين بتركون امشب ترکیب آرسنال ترکیب آرسنال Wojciech Szczesny Bacary Sagna Per Mertesacker Alex Song Andre Santos Emmanuel Frimpong Tomas Rosicky Mikel Arteta Alex Oxlade-Chamberlain Andrey Arshavin Marouane Chamakh بازیکنان ذخیره Lukasz Fabianski Carl Jenkinson Kieran Gibbs Aaron Ramsey Francis Coquelin Chu Young Park منم فك كنم رفته :دي

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ايول سونگ ايول چمبرلين گفتم كه اين چمبرلين فوق العاده است گل اول رو زد

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
دقيقه 20 هم گل دوم رو زديم سانـــــــــــــتوس

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
گل دوم رو هم زدیم...سانتوس...
و گل اول رو هم دریافت کردیم...

نمیدونم چرا از این شاماخ اصلا خوشم نمیاد!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
8′
GOAL! Oxlade-Chamberlain takes the ball on his chest coolly from a lofted pass 18 yards out and after skipping past two defenders slides the ball back across goal into the bottom corner. He'd already looked impressive in the early minutes and now has his first Champions League goal.

Assist Alexandre Song

20′
GOAL! A slide rule pass gets Andre Santos in behind the Olympiakos defence and after his pass to Chamakh is cut out the Brazilian receives possession and jinks inside the full-back to slide into the far corner of the goal. Relief for Arsenal who were under pressure from their visitors.

Assist Marouane Chamakh

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تا دقیقه 70 مارسی 3 دورتموند 0!!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
تبريك ميگم بازي رو برديم بازي ما و مارسي صدرنشين معلوم ميشه با اين وضعيت تفاضل دورتموند هم به فنا رفت

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تو حالت خوبه ؟! بابا با ليورپول كه هفته دوم بازي كرديم با تاتنهام داريم نري قزوينا :دي
فک کنم رفته که تاتنهام رو لیورپول میبینه :دی
:D
من خواستم اشتباه نکنم رفتم تو سایت لیگ جزیره دیدم که زده بود لیورپول حالا مشکل از قزوینه یا سایت من نمی دونم :دی
/
دیشب چمبرلین توانایی هاشو به رخ کشید و هممون رو امیدوار کرد. او یک استعداد فوق العاده است و یه سر و گردن از ولکات بالاتر. این فصل حتما شاهد حضور او در ترکیب تیم در رقابت های لیگ هم خواهیم بود. شاید راهی 5 ساله ای که ویلشر در یک فصل پیمود برای او هم رخ بده!
سانتوس دیگر خرید ونگر در تابستان هم نمایش نسبتا خوبی در دفاع داشت اما در حملات شرکت نکرد و گلی هم که زد در اولین نفوذش به ثمر رسید! به نظرم هنوز نتونسته تو تیم جا بیفته و اعتماد به نفسشو به دست نیاورده وگرنه من مطمئنم که در حملات هم می تونه خیلی کمک حال باشه. خیلی خوش استیله.
بعد از 2 گلی که زدیم به نظرم کمی غره شدیم! المپیاکو جلو کشید و با کرنرها و سانترهاشون خطرساز شدن و گل هم زدن. حدود 10-15 دقیقه ای فشار آوردن و هر بار که سانتر کردن خطرساز بودن! هنوز در دفاع کمی مشکل داریم :(
در کل با توجه به غیبت بعضی بازیکنا و نیمکت نشینی رمسی و فن فن کمی هارمونی تیم پایین اومده بود اما برد مهم بود که بدست اومد.
یه چیزی که خیلی تو مخمه اینه که چرا ونگر به پارک بازی نمی ده؟! یعنی اندازه شماخ هم نیست؟! به خدا از این شماخ خیلی بهتره. حقش نیست رو نیمکت بشینه :(
تبریک... :)

بالا