• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من خبر ندارم تو تاپیک استقلال و پرسپولیس چی میگذره! اما حالا که باب انتقاد از مدیران باز شده جا داره من هم انتقاد خودم رو وارد کنم:
برخلاف دوستان که از پاک شدن رگباری پستهاشون رنجور هستن من از پاک نشدن پست هایی که بعضیا علیه تیم ما(آرسنال) می زنن و به طور مستقیم و غیر مستقیم به تیم ما توهین می کنن گله دارم. پست هایی که من بد ریپورت میدم و هیچ اتفاقی رخ نمیده! آقا ساسان، آقا فرزاد اگر شما توجهی به این پست ها نکنید آخر و عاقبتش متوجه شماست!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
من خبر ندارم تو تاپیک استقلال و پرسپولیس چی میگذره! اما حالا که باب انتقاد از مدیران باز شده جا داره من هم انتقاد خودم رو وارد کنم:
برخلاف دوستان که از پاک شدن رگباری پستهاشون رنجور هستن من از پاک نشدن پست هایی که بعضیا علیه تیم ما(آرسنال) می زنن و به طور مستقیم و غیر مستقیم به تیم ما توهین می کنن گله دارم. پست هایی که من بد ریپورت میدم و هیچ اتفاقی رخ نمیده! آقا ساسان، آقا فرزاد اگر شما توجهی به این پست ها نکنید آخر و عاقبتش متوجه شماست!

برو بابا:دی
شوخی کردم

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
درود
فقط خواستم بگم:
برام جالبه کسی که تو تاپیک تیم محبوبش هر پستی که می زنه یه تیکه و تحقیر و کری برای تیم رقیب معمولا تو 90% پستاش دیده میشه میاد از دیگران ایراد می گیره!

LIKE

فکر میکنم کل بحثهای این چند وقته به همین قضیه بر میگرده

پ.ن : علی سافتسنتر فکر میکنم پست بالا رو الکی به خودت گرفتی چون خیلی از دوستان این 90 درصد رو رد کردن.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
LIKE

پ.ن : علی سافتسنتر فکر میکنم پست بالا رو الکی به خودت گرفتی چون خیلی از دوستان این 90 درصد رو رد کردن.

ایشون که 100% با من بودن در این که شکی نیست...

ولی میشه بفرمایید کجا دوستان رد کردن این 90%ی که ایشون از خودشون دراوردن رو؟

من دیگه این بحث رو ادامه نمیدم...از همه هم عذر میخوام..

این بحث ها بدون دخالت صریح و قاطع مدیران به جایی نمیرسه...

بقیه دوستان هم تا جایی که میتونن حرف دلشون رو بزنن...آخر فصل جام رو به تیمی نمیدن که بیشترین تیکه رو هواداراش به تیم مقابل انداخته باشه و بیشترین اتهام ها رو در یه فروم اینترنتی زده باشه!:D

خوش باشید!

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
ایشون که 100% با من بودن در این که شکی نیست...

ولی میشه بفرمایید کجا دوستان رد کردن این 90%ی که ایشون از خودشون دراوردن رو؟

من دیگه این بحث رو ادامه نمیدم...از همه هم عذر میخوام..

این بحث ها بدون دخالت صریح و قاطع مدیران به جایی نمیرسه...

بقیه دوستان هم تا جایی که میتونن حرف دلشون رو بزنن...آخر فصل جام رو به تیمی نمیدن که بیشترین تیکه رو هواداراش به تیم مقابل انداخته باشه و بیشترین اتهام ها رو در یه فروم اینترنتی زده باشه!:D

خوش باشید!

علی جان شما هم مشکلت این بود که تو تاپیک تیم رقیب به تیم مورد علاقت تیکه انداخته میشه و بد گفته میشه - خب مطلب اون دوستمون هم به همین نکته اشاره میکنه - حالا چرا شما به خودت میگیری؟ :)

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
میبینم که همه پست ها پاک شده یسری پست ها اصلا بی احترامی به کسی نبود جواب مظلومی بود به اهانت به هواداران , فک نکنم دلیلی داشت که همه پست ها بخاد پاک بشi!

دلیل نمیشه که تا صحبتی از مربی تیم دیگه شد زرتی چند صحفه بحث پاک بشه
مظلومی خیلی بیجا کرده دئر مورد پرسپولیس حرف زده! بایدم در موردش تو کلوب پرسپولیس بحث بشه!

وگرنه اصلا این بشر مو فرفری!!!1 کیه که بخواد در موردش حرف بزنه کسی اصلا عددیه؟!​

دقیقا

مظلومی یه حرفی زده راجبه تیمه ما و ما هم نظرمون رو راجبه حرفش و خودش زدیم. به استقلالی ها توهین نکردیم حداقل پست من اینطور بود.

من یقین دارم فرزاد خان پست رو اصلا نخونده و پاک کرده . تا میبینن راجبه چیزی بحث میشه همه پست ها راجبه اونو پاک میکنن اصلا نیگا نمیکنن کی چی گفته.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

دقیقا این رو تایید میکنم!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود ...

با توجه به روالی که من میبینم، لطفا بحث تغییر مدیریت رو کاملا فراموش کنید...

پاینده باشید

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
شادی از درباریان و کاخ شاه و اینجور چیزا چه خبر ! :D البته فکر کنم مقایسه مسی با کریمی بهتر از مقایسه مسی با برهانی و شریفات باشه :D

به نظر من همون تاپیک کل کل باز بشه برای امثال من و شادی که همیشه میخواییم بزنیم تو برجک همدیگه !! خیلی میتونه بهتر باشه تا اینکه دستمون از هر طرف بسته باشه و ناچار باشیم تو تاپیک خودمون به کلاه گیس و اینجورچیزا گیر بدیم . به هر حال ساسان مدیر این تالاره باید حرف آخر رو بزنه ولی به نظرم باز کردن تاپیک کل کل بهترین راهکار میتونه باشه . ( البته من قول دادم دیگه بحث رو قومیتی نکنم خیال ساسان راحت باشه :D )

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
علی جان شما هم مشکلت این بود که تو تاپیک تیم رقیب به تیم مورد علاقت تیکه انداخته میشه و بد گفته میشه - خب مطلب اون دوستمون هم به همین نکته اشاره میکنه - حالا چرا شما به خودت میگیری؟ :)

عجب :دی هی میخوام ادامه ندم///

ایشون به کدوم موضوع اشاره داشت؟ :دی شما اصلا منظور ایشون رو گرفتی؟

ایشون منظورشون این بود که من که 90% پست هام در تاپیک استقلال تحقیر و تیکه به پرسپولیسه!!!!! حق ندارم بیام از این موضوع در تاپیک پرسپولیس ایراد بگیرم...

حالا نمیدونم شما منظور به این روشنی رو چرا جور دیگه داری تلقی میکنی!

شادی از درباریان و کاخ شاه و اینجور چیزا چه خبر !
biggrinsmiley.gif
البته فکر کنم مقایسه مسی با کریمی بهتر از مقایسه مسی با برهانی و شریفات باشه
biggrinsmiley.gif

به نظر من همون تاپیک کل کل باز بشه برای امثال من و شادی که همیشه میخواییم بزنیم تو برجک همدیگه !! خیلی میتونه بهتر باشه تا اینکه دستمون از هر طرف بسته باشه و ناچار باشیم تو تاپیک خودمون به کلاه گیس و اینجورچیزا گیر بدیم . به هر حال ساسان مدیر این تالاره باید حرف آخر رو بزنه ولی به نظرم باز کردن تاپیک کل کل بهترین راهکار میتونه باشه . ( البته من قول دادم دیگه بحث رو قومیتی نکنم خیال ساسان راحت باشه
biggrinsmiley.gif
)

می بینی؟ اینجا هم مشغول مسخره کردن هستید ...
این تلقی شماست که فکر میکنی بهترین بازیکن ما برهانیه یا شریفاته...حالا بگذریم..

من از خدامه تاپیک کل کل پاک بشه...یا باز نشه! ولی به شرط اینکه وقتی برخی ها به خواهش ها و تذکرات مدیران توجهی نمیکنن! کارت بگیرن! نه اینکه پستشون پاک بشه فقط...

در غیر این صورت همون بهتر تاپیک کل کل باز باشه تا دوستان فشار عصبی ناشی از موفقیت تیم رقیب و اوضاع بل بشوی تیم خودشون رو در تاپیک کل کل خالی کنن!;)

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
با اجازه لیلی عزیز

فایل های ضمیمه

• icon_pirate_biggrin.gif
    icon_pirate_biggrin.gif
    591 بایت · نمایش ها: 45
Last edited by a moderator:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خوب
بنده زیاد به دنبال کردن برای این جور بحث ها نیستم چون می دونم کاملا بی فایده س!چون دیدگاه و ادبیات هر دوی ما کاملا متفاوت هست!
شما ادبیاتتون از نوع تمسخر و تخریب هست دقیقا چیزی که من باهاش مخالفم!
اما
از اینکه بسیار خوب متوجه شدید منطورم با خودتون هست خوشحالم!

جالبه که بعد از پست تحریک آمیز شما در مورد جباری که به هیچ عنوانم ربطی هم به شما نداشته یا به تیم شما ..پست من کاملا یه پست منطقی و بدون تحریک بوده.
پست من به هیچ عنوان تحریک امیز نبود!
اگر انتقاد کردن و حقیقت گفتن از دید شما تحریک هست من بحثی ندارم!
ولی اگر برگردی پست های همین تاپیک استقلال رو در دو و سه سال گذشته موقع فصل نقل و انتقالات یا اون موقعی که بر علیه تیم مصاحبه می کرد بخونی و ببینی رفقای هم تیمی خودت چه نظرب داشتن شاید معنی نقد و تحریک رو بهتر درک کردی
تحریک اینه که من بیام مسخره کنم،تخریب کنم!

در ضمن
شما می گردی از خودت پستی پیدا می کنی که هیچ ربطی به بحثمون نداره
حیف که نه حوصله شو دارم نه وقتشو که چندتا از پست های شما رو در بیارم و دوستان ببینن مدل پست های توهین امیز شما رو!

در ضمن
به بنده اصلا ارتباطی نداره که کسی مثلا پرسپولیسی ست و فلان تاپیک رو می زنه!
شمایی که می گی اصلا تحریک امیز حرف نمی زنی برو پست هایی که برای جام ولایت و بازی دو تیم رو نوشتی یه مرور کن!
سر تا سر توهین و مسخره بود!
البته از دید خودت که اصلا مسخره نیست!چون ادبیات من با شما متفاوت هست!

بنده کار کسی رو لاپوشانی نکردم
فقط گفتم برام جالب هست کسی که خودش پست تحریک امیز همیشه می زاره میاد و اینجا نظر میده

بقیه دوستان هم تا جایی که میتونن حرف دلشون رو بزنن...آخر فصل جام رو به تیمی نمیدن که بیشترین تیکه رو هواداراش به تیم مقابل انداخته باشه و بیشترین اتهام ها رو در یه فروم اینترنتی زده باشه!
اینم یه نمونه واضح از مدل پست زدنتون!
مطمئن هستم و شک ندارم که الان میای می گی این حرفم کجاش توهین یا حتی کری حساب میشه
ولی از دید من حساب میشه!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
یه حرفی هم با دوستان قدیمی خودم دارم
خوب می دونید که مدت یک سال یا بیشتر من نبودم!
دلیل رفتنم هم خیلی هاتون می دونید
اونم جو بد بخش فوتبال بود که بعضی ها هیچ حرمتی قائل نمی شدن و هر جوری دلشون می خواست حرف می زدن!
بعد از یک سال برگشتم
اتفاقا حسام عزیز ازم پرسید حالا نظرت چیه
گفتم زیاد فرقی نکرده فقط یک ذره اروم شده
که الان همون ارامشم داره میره
اون هم دلیلش اینه که فقط پست هایی که توشون توهین مستقیم باشه سرش بحث و جدل میشه
و این یعنی پاک کردن صورت مسئله
باید دید کسانی که حرف های تحریک امیز می زنن کیا هستن،تا باعث میشن دیگرانی واکنش نشون بدن!(که البته هر دو مطلب بد هست اما همیشه عامل تحریک، گناه بیشتری گردن داره،چیزی که توی قانون ایستایی هم بهش اشاره شده!)

پس اگر می خواید این بخش قدیمی و پر طرفدار محیط بدون تشنجی رو دنبال کنه بهتره با کسانی که حتی در لفافه تیکه می ندازن برخورد و صحبت بشه!

امیدوارم یاد بگیریم اینجا ورزشگاه نیست که برای هم کری بخونیم
اینجا جایی نیست که اگر من طرفدار تیم ایکس هستم و دیگری طرفدار تیم وای پس یعنی این شخص ادم نیست و هر جوری دلمون بخواد موقع حرف زدن به هم تیکه بندازیم!
من به نوبه خودم می گم
یاد بگیریم و یاد بدهیم،فوتبال عامل لذت و زیبایی و شوق بردن هست نه تخریب و مسخره کردن رقیب و حریف
و هر چقدر رقیب رو تخریب بکنیم و حقیر جلوه ش بدیم خودمون رو پایین اوردیم!
رقیب زمانی شور رقابت باهاش ایجاد میشه که بالا و قوی باشه!

درود بر آدم هایی که تو این وانفسا می تونن و بلد هستن ،حرمت بزارن و ادبیات زیبا سخن گفتن رو فراموش نکردن

خوش باشید

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
خوب
بنده زیاد به دنبال کردن برای این جور بحث ها نیستم چون می دونم کاملا بی فایده س!چون دیدگاه و ادبیات هر دوی ما کاملا متفاوت هست!
شما ادبیاتتون از نوع تمسخر و تخریب هست دقیقا چیزی که من باهاش مخالفم!
اما
از اینکه بسیار خوب متوجه شدید منطورم با خودتون هست خوشحالم!

پست من به هیچ عنوان تحریک امیز نبود!
اگر انتقاد کردن و حقیقت گفتن از دید شما تحریک هست من بحثی ندارم!
ولی اگر برگردی پست های همین تاپیک استقلال رو در دو و سه سال گذشته موقع فصل نقل و انتقالات یا اون موقعی که بر علیه تیم مصاحبه می کرد بخونی و ببینی رفقای هم تیمی خودت چه نظرب داشتن شاید معنی نقد و تحریک رو بهتر درک کردی
تحریک اینه که من بیام مسخره کنم،تخریب کنم!

در ضمن
شما می گردی از خودت پستی پیدا می کنی که هیچ ربطی به بحثمون نداره
حیف که نه حوصله شو دارم نه وقتشو که چندتا از پست های شما رو در بیارم و دوستان ببینن مدل پست های توهین امیز شما رو!

در ضمن
به بنده اصلا ارتباطی نداره که کسی مثلا پرسپولیسی ست و فلان تاپیک رو می زنه!
شمایی که می گی اصلا تحریک امیز حرف نمی زنی برو پست هایی که برای جام ولایت و بازی دو تیم رو نوشتی یه مرور کن!
سر تا سر توهین و مسخره بود!
البته از دید خودت که اصلا مسخره نیست!چون ادبیات من با شما متفاوت هست!

بنده کار کسی رو لاپوشانی نکردم
فقط گفتم برام جالب هست کسی که خودش پست تحریک امیز همیشه می زاره میاد و اینجا نظر میده

اینم یه نمونه واضح از مدل پست زدنتون!
مطمئن هستم و شک ندارم که الان میای می گی این حرفم کجاش توهین یا حتی کری حساب میشه
ولی از دید من حساب میشه!

شما خیلی خوب فرافکنی میکنید.

و از اون دسته آدمایی هستید که فردوسی پور خطاب بهشون میگه الان سرمو می کوبم روی میز!

ادبیات من به هیچ عنوان از نوع تخریب و توهین نیست ...اصولا فعالیت من در این فروم در یه بخش دیگس نه در بخش فوتبال که بخواد 90% پست های منو تشکیل بده یا نده..

پست شما تحریک آمیز نبود؟

یه شما هیچ ارتباطی نداره که مجتبی جباری چرا محبوبه یش هوادارا...و وقتی میاید داخل تاپیک ما و محبوبیت جباری رو به باد تمسخر میگیرید و اسم اون رو انتقاد میذارید پس پست های من در مورد جام ولایت هم کاملا انتقادی بوده!

خیلی جالبه!

الان میگید پست من از نظر شما تمسخر و توهینه؟

بقیه دوستان هم تا جایی که میتونن حرف دلشون رو بزنن...آخر فصل جام رو به تیمی نمیدن که بیشترین تیکه رو هواداراش به تیم مقابل انداخته باشه و بیشترین اتهام ها رو در یه فروم اینترنتی زده باشه!

این قسمت بولد شده از نظر شما توهینه؟

از نظر من حقیقته! من فقط خواستم بحث ادامه پیدا نکنه و گفتم این بحث ها به جایی نمیرسه و جام رو هم به تیمی که هواداراش در کل کل و...موفق تر باشن نمیدن! انگار اگه شما در یه فرومی مثل پرشین تولز صد بار در تاپیک پرسپولیس تیم ما رو متهم کنید که داور به نفعش قضوت کرده در سرنوشت تیم ما تاثیری میذاره؟ نه! هیچ تاثیری!

منظور منم همین بود! حالا از نظر شما الان من شما رو تمسخر کردم و مورد توهین قرار دادم؟

نکنه در قاموس شما به تیمی جام میدن که هواداراش بیشترین انتقاد رو در فروم های اینترنتی نسبت به تیم مقابل کرده باشن؟ جز اینه؟

من یه حقیقیتی رو گفتم که در این فروم فقط از نظر شما توهینه!

پس مشکل از جانب شماست!

پست های من در مورد جام ولایت هم جوابیه حرف های بازیکنای شما بود مصاحبه کرده بودن بعد بازی و گفته بودن ما تیم اصلیمون بوده و هیچ حرفی برای گفتن نداشتیم!

چطور امثال شما این حق رو دارید که جواب صحبت های مظلومی رو در تاپیکتون بدید؟

و ما اگه حرفی بزنیم میشه توهین و تمسخر؟

از این که کلمه همیشه رو بولد کردی واقعا متاسفم براتون چون من اکثر پست هایی که در تاپیک استقلال میزنم مربطو به تیم خودم و بازیکن های تیم خودم هست...و شاید لابه لاش انتقادی رو هم به تیم شما وارد کنم که از نظر شما توهینه!

من هیچ وقت وقتی پرسپولیس با یه تیم دیگه بازی داره نمیام در تاپیک استقلال چیزی بار تیم شما بکنم یا تیم شما رو به چیزی متهم کنم...برای همین اگپرم پستی از من پیدا کنید در تاپیک استقلال که در اون مستقیم یا غیر مستقیم حرفی در مورد پرپسولیس زده شده باشه مربوط به رویارویی تیم خودم با تیم شما بوده!

اما ظاهرا این که دوستان میان داوری بازی استقلال - شاهین رو به دید نقد میگیرین با حرف زدن در مورد داربی استقلال و پرسپولیس از نظر شما کاملا یکیه! :دی

حداقل من اگه حرفی زدم یه سمتش تیم خودم بوده! ولی نه به شما و نه به هیچ پرسپولیسی هیچ ارتباطی نداره که داوری بازی استقلال و مثلا شاهین یا ملوان چطوری بوده!

و انتقاد من به این جور پست زدن هاست!

حالا جام ولایت من هر چیزی گفتم یه سمتش تیم خودم بوده!

باشه این از نظر شما تمسخره! پست های دوستان شما هم از نظر من تمسخره!

تموم شد و رفت! نحوه دید و نگرش شما رو خیلی خوب متوجه شدیم!

یکی از دوستان شما که اتفاقا کاربر فعال فوتبال هست و در همین دو سه صفحه اخیرم پست داره!

در تاپیک پرسپولیس هر چی از دهنش در اومده بود خطاب به مدیر عامل ما گفته بود ..اگر بخوام بگردم هنوزم پستشون هست مدیر عامل ما رو به زد و بند با فدراسیون و..متهم کرده بود..

شما کل تاپیک استقلال رو بگردید اگه پستی از من پیدا کردید که مدیر عامل یا مربی شما رو به چیزی متهم کرده باشم بذاری اینجا تا من عذر خواهی کنم!

نحوه ادبیات دوستان شما رو کاملا باید یه آرشیو ازش جمع کرد و در سر در این تاپیک زد تا همه بفهمن تا ادبیات چه کسانی مشمئز کننده و سرتاسر توهینه و چه کسانی خیر!

Last edited:

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
این تلقی شماست که فکر میکنی بهترین بازیکن ما برهانیه یا شریفاته...حالا بگذریم..

من از خدامه تاپیک کل کل پاک بشه...یا باز نشه! ولی به شرط اینکه وقتی برخی ها به خواهش ها و تذکرات مدیران توجهی نمیکنن! کارت بگیرن! نه اینکه پستشون پاک بشه فقط...

در غیر این صورت همون بهتر تاپیک کل کل باز باشه تا دوستان فشار عصبی ناشی از موفقیت تیم رقیب و اوضاع بل بشوی تیم خودشون رو در تاپیک کل کل خالی کنن!;)

شادمهر جان تاپیک کل کل برای پسرهایی هستش که واقعا پسر یا مرد هستن !! سوسول نیستند یا تو دستشون عروسک باربی باشه مامانشون رو بخوان ... پس کسی که تاب پست دادن تو تاپیک کل کل رو نداره و زودی گریه اش در میاد کلا در موردش حرفی نزنه بهتره . ;)
شما که هر متلکی میندازی میگی واقعیته خب مثلا کلاه گیس مظلومی که یه کم تف میزنه بادش بخوابه کسی نفهمه کلاه گیسه هم واقعیته مثلا !! یا پست هایی که در مورد تبانی استقلال با داوری صورت میگیره هم کاملا واقعیت داره فقط چون به ضرر شماست میگی نه استقلال آزادی جمهوری اسلامی و فدارسیون شریف ما پاک هستند !!

از این واقعیت ها زیاده فقط من چون نمیخوام گریه ی کسی در بیاد قهر کنه نمیگم ... !!!

و به نظرم بله وجود تاپیک کل کل در هر تالار ورزشی لازمه نه اینکه کاربرانش فقط خبر کپی کنند و قربون صدقه شادمهر برن ناراحت نشه پشتش رو بکنه سمت ما !

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
متاسفم که اینقدر بی تربیت جواب من رو می دهید!
حداقل بلد بودن حرف زدن با یک خانم رو هم نمی دونید!
سکوت می کنم تا ساسان و فرزاد بیان!

خوشحالم که هنوز اینجا ادم های مودب وجود دارند!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
شادمهر جان تاپیک کل کل برای پسرهایی هستش که واقعا پسر یا مرد هستن !! سوسول نیستند یا تو دستشون عروسک باربی باشه مامانشون رو بخوان ... پس کسی که تاب پست دادن تو تاپیک کل کل رو نداره و زودی گریه اش در میاد کلا در موردش حرفی نزنه بهتره . ;)
شما که هر متلکی میندازی میگی واقعیته خب مثلا کلاه گیس مظلومی که یه کم تف میزنه بادش بخوابه کسی نفهمه کلاه گیسه هم واقعیته مثلا !! یا پست هایی که در مورد تبانی استقلال با داوری صورت میگیره هم کاملا واقعیت داره فقط چون به ضرر شماست میگی نه استقلال آزادی جمهوری اسلامی و فدارسیون شریف ما پاک هستند !!

از این واقعیت ها زیاده فقط من چون نمیخوام گریه ی کسی در بیاد قهر کنه نمیگم ... !!!

و به نظرم بله وجود تاپیک کل کل در هر تالار ورزشی لازمه نه اینکه کاربرانش فقط خبر کپی کنند و قربون صدقه شادمهر برن ناراحت نشه پشتش رو بکنه سمت ما !

:دی جالبه!

حالا خوبه من بیشترین فعالیت رو به عنوان یه استقلالی در تاپیک کل کل داشتم! من تاب پست دادن رو ندارم؟ یه چیز بگو که حداقل با واقعیت جور در بیاد!
من چیزی در مورد واقعیت یا غیر واقعیت ادعا نکردم! ایشون فرمودن که پست ایشون رد مورد ناز کزدن جباری و این که ناز کزدن که محبوبیت نمیاره! انتقاد و حقیقته که ایشون حق داشتن علی رغم تذکر مدیران در تاپیک ما عنوان کنند ولی حرف های من در مورد جام ولایت که یه سمتش تیم خودم بوده تمسخر و توهینه.

منم جواب دادم همین! هیچ وقت نگفتم هر واقعیتی رو باید گفت...

شاید منم بعضا اشتباهاتی رو کرده باشم در تاپیک استقلال و شاید در برخی مواقع نباید حتی غیر مستقیم هم اشاره ای به تیم شما می کردم...ولی دیگه پا رو اینقدر از حد فراتر نذاشتم که بخوام در مورد یه بازی تیم مشا با یه تیم دیگه که اصلا ربطی به استقلال نداشته در تاپیک استقلال اظهار نظر کنم! و مثلا بیام بگم امروز توی بازی پرسپولیس -داماش چقدر به نفع پرسپولیس گرفتن! حتما میخوان این تیم از بحران در بیاد!

حداقل هیچ وقت اینطوری صحبت نکردم در تاپیک استقلال.

در ضمن بنده شادمهر نیستم. این صد و سیزده بار ! :دی

متاسفم که اینقدر بی تربیت جواب من رو می دهید!
حداقل بلد بودن حرف زدن با یک خانم رو هم نمی دونید!
سکوت می کنم تا ساسان و فرزاد بیان!

خوشحالم که هنوز اینجا ادم های مودب وجود دارند!

بی تربیتی جواب شما رو دادم؟ این دیگه واقعا....

متاسفم براتون...نه برای خودم که با شما بحثی کردم..

شما هر جور دوست داشتید منو متهم کردید هر تهمتی دوس داشتید به من زدید که همیشه پست تمسخر میزنی و 90% پست هات تحقیر پرسپولیسه و ادبیاتت فلانه و.. ..من فقط در همون راستا جوابتون رو دادم و از خودم دفاع کردم...اون وقت من بی ادبی کردم به شما؟:eek:

این که میگم فرافکنی رو خوب انجام میدید اینجا مشخص میشه! اگه فرافکنی بی ادبیه که پس عادل فردوسی پور 100 بار در برنامه 90 توهین و بی ادبی میکنه هر هفته آره؟

در ضمن بنده به هیچ عنوان نمیدونستم که شما خانوم هستید! الان از زبون خودتون شنیدم..

بنده هم هیچ صحبتی ندارم...هر وقت به این نتیجه رسیدید که برخی جملاتتون مثل همیشه و 90% شتاب زده و غیر حقیقی بوده بعد تشریف بیارید از ادب کم من صحبت کنید.

بالا