خوب
بنده زیاد به دنبال کردن برای این جور بحث ها نیستم چون می دونم کاملا بی فایده س!چون دیدگاه و ادبیات هر دوی ما کاملا متفاوت هست!
شما ادبیاتتون از نوع تمسخر و تخریب هست دقیقا چیزی که من باهاش مخالفم!
اما
از اینکه بسیار خوب متوجه شدید منطورم با خودتون هست خوشحالم!
پست من به هیچ عنوان تحریک امیز نبود!
اگر انتقاد کردن و حقیقت گفتن از دید شما تحریک هست من بحثی ندارم!
ولی اگر برگردی پست های همین تاپیک استقلال رو در دو و سه سال گذشته موقع فصل نقل و انتقالات یا اون موقعی که بر علیه تیم مصاحبه می کرد بخونی و ببینی رفقای هم تیمی خودت چه نظرب داشتن شاید معنی نقد و تحریک رو بهتر درک کردی
تحریک اینه که من بیام مسخره کنم،تخریب کنم!
در ضمن
شما می گردی از خودت پستی پیدا می کنی که هیچ ربطی به بحثمون نداره
حیف که نه حوصله شو دارم نه وقتشو که چندتا از پست های شما رو در بیارم و دوستان ببینن مدل پست های توهین امیز شما رو!
در ضمن
به بنده اصلا ارتباطی نداره که کسی مثلا پرسپولیسی ست و فلان تاپیک رو می زنه!
شمایی که می گی اصلا تحریک امیز حرف نمی زنی برو پست هایی که برای جام ولایت و بازی دو تیم رو نوشتی یه مرور کن!
سر تا سر توهین و مسخره بود!
البته از دید خودت که اصلا مسخره نیست!چون ادبیات من با شما متفاوت هست!
بنده کار کسی رو لاپوشانی نکردم
فقط گفتم برام جالب هست کسی که خودش پست تحریک امیز همیشه می زاره میاد و اینجا نظر میده
اینم یه نمونه واضح از مدل پست زدنتون!
مطمئن هستم و شک ندارم که الان میای می گی این حرفم کجاش توهین یا حتی کری حساب میشه
ولی از دید من حساب میشه!
شما خیلی خوب
فرافکنی میکنید.
و از اون دسته آدمایی هستید که فردوسی پور خطاب بهشون میگه الان سرمو می کوبم روی میز!
ادبیات من به هیچ عنوان از نوع تخریب و توهین نیست ...اصولا فعالیت من در این فروم در یه بخش دیگس نه در بخش فوتبال که بخواد 90% پست های منو تشکیل بده یا نده..
پست شما تحریک آمیز نبود؟
یه شما هیچ ارتباطی نداره که مجتبی جباری چرا محبوبه یش هوادارا...و وقتی میاید داخل تاپیک ما و محبوبیت جباری رو به باد تمسخر میگیرید و اسم اون رو انتقاد میذارید پس پست های من در مورد جام ولایت هم کاملا انتقادی بوده!
خیلی جالبه!
الان میگید پست من از نظر شما تمسخر و توهینه؟
بقیه دوستان هم تا جایی که میتونن حرف دلشون رو بزنن...آخر فصل جام رو به تیمی نمیدن که بیشترین تیکه رو هواداراش به تیم مقابل انداخته باشه و بیشترین اتهام ها رو در یه فروم اینترنتی زده باشه!
این قسمت بولد شده از نظر شما توهینه؟
از نظر من
حقیقته! من فقط خواستم بحث ادامه پیدا نکنه و گفتم این بحث ها به جایی نمیرسه و جام رو هم به تیمی که هواداراش در کل کل و...موفق تر باشن نمیدن! انگار اگه شما در یه فرومی مثل پرشین تولز صد بار در تاپیک پرسپولیس تیم ما رو متهم کنید که داور به نفعش قضوت کرده در سرنوشت تیم ما تاثیری میذاره؟ نه! هیچ تاثیری!
منظور منم همین بود! حالا از نظر شما الان من شما رو تمسخر کردم و مورد توهین قرار دادم؟
نکنه در قاموس شما به تیمی جام میدن که هواداراش بیشترین انتقاد رو در فروم های اینترنتی نسبت به تیم مقابل کرده باشن؟ جز اینه؟
من یه حقیقیتی رو گفتم که در این فروم
فقط از نظر شما توهینه!
پس مشکل از جانب شماست!
پست های من در مورد جام ولایت هم جوابیه حرف های بازیکنای شما بود مصاحبه کرده بودن بعد بازی و گفته بودن ما تیم اصلیمون بوده و هیچ حرفی برای گفتن نداشتیم!
چطور امثال شما این حق رو دارید که جواب صحبت های مظلومی رو در تاپیکتون بدید؟
و ما اگه حرفی بزنیم میشه توهین و تمسخر؟
از این که کلمه
همیشه رو بولد کردی واقعا متاسفم براتون چون من اکثر پست هایی که در تاپیک استقلال میزنم مربطو به تیم خودم و بازیکن های تیم خودم هست...و شاید لابه لاش انتقادی رو هم به تیم شما وارد کنم که از نظر شما توهینه!
من هیچ وقت وقتی پرسپولیس با یه تیم دیگه بازی داره نمیام در تاپیک استقلال چیزی بار تیم شما بکنم یا تیم شما رو به چیزی متهم کنم...برای همین اگپرم پستی از من پیدا کنید در تاپیک استقلال که در اون مستقیم یا غیر مستقیم حرفی در مورد پرپسولیس زده شده باشه مربوط به رویارویی تیم خودم با تیم شما بوده!
اما ظاهرا این که دوستان میان داوری بازی استقلال - شاهین رو به دید نقد میگیرین با حرف زدن در مورد داربی استقلال و پرسپولیس از نظر شما کاملا یکیه! :دی
حداقل من اگه حرفی زدم یه سمتش تیم خودم بوده! ولی نه به شما و نه به هیچ پرسپولیسی هیچ ارتباطی نداره که داوری بازی استقلال و مثلا شاهین یا ملوان چطوری بوده!
و انتقاد من به این جور پست زدن هاست!
حالا جام ولایت من هر چیزی گفتم یه سمتش تیم خودم بوده!
باشه این از نظر شما تمسخره! پست های دوستان شما هم از نظر من تمسخره!
تموم شد و رفت! نحوه دید و نگرش شما رو خیلی خوب متوجه شدیم!
یکی از دوستان شما که اتفاقا کاربر فعال فوتبال هست و در همین دو سه صفحه اخیرم پست داره!
در تاپیک پرسپولیس هر چی از دهنش در اومده بود خطاب به مدیر عامل ما گفته بود ..اگر بخوام بگردم هنوزم پستشون هست مدیر عامل ما رو به زد و بند با فدراسیون و..متهم کرده بود..
شما کل تاپیک استقلال رو بگردید اگه پستی از من پیدا کردید که مدیر عامل یا مربی شما رو به چیزی متهم کرده باشم بذاری اینجا تا من عذر خواهی کنم!
نحوه ادبیات دوستان شما رو کاملا باید یه آرشیو ازش جمع کرد و در سر در این تاپیک زد تا همه بفهمن تا ادبیات چه کسانی مشمئز کننده و سرتاسر توهینه و چه کسانی خیر!