• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
چرا کسی جواب نمیده ؟ صبح زنگ زدم پلیس + 10 با شک و تردید گفت اعزامیای 18ام که میشه جمعه، میافته همون شنبه؛ با این حساب اعزامیای 19ام چی میشن پس ؟

اگه تاریخ اعزام منطبق بر جمعه یا تعطیل رسمی باشه، موعد اعزام به اولین روز کاری بعد موکول خواهد شد

Luffy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام و تشکر از سایت خوبتون...
آقا من 1 دی اعزامم شهید مدرس کرجه...
2 تا سوال داشتم...من واسه امریه اقدام کردم و یارو بهم گفت که به احتمال زیاد می افتی شهید مدرس کرج که ما هم افتادیم! ولی چیزی ننوشته که امریه هستم یا نیستم؟! و اینکه خود جایی که درخواست امریه دادم هم درست نمی دونن که امریه هاشون توی تاریخ 1 دی دقیقا کیا هستن!!!من واسه جهاد کشاورزی درخواست امریه دادم...آیا باید از جهاد تهران یا مرکز استان بپرسم؟ چون من جهاد شهرستان درخواست دادم...
سوال دوم: اینکه حرفهای ضد و نقیضی از مدرس کرج توی همین تاپیکها خوندم!!!یک سری می گفتن خوبه یک سری هم خیلی بد می گفتن!!!کلا چطوریه؟؟ورزش زیاد میدن؟ من با غذا و سرکلاس بودن و زود بلند شدن مشکلی ندارم فقط با ورزش زیاد مشکل دارم!!!!!
مرسی از راهنماییتون........
سلام دوست عزیز اول از همه که بهت بگم افتادی بهترین پادگان آموزشی ایران کلا پادگان مدرس به هتل مدرس معروفه که فقط هم بچه های لیسانس به بالا رو پذیرش میکنه و حتی کسایی که دکترا دارن هم اونجا دروره آموزشی رو میگذرونن به همین خاطر فرماندهان طرز برخورد خیلی خوبی با بچه ها دارن و حتی به کسی ((تو)) نمیگن و ((شما)) خطاب میکنن ! بهترین فرمانده گروهان هم اونجا آقای سهرابی هست که گل سر سبد همشونه فقط شانس بیاری بیفتی تو گروهان ایشون :D البته بقیه هم خوبن ولی سهرابی بهترینشونه

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
نمی دونم بچه کجایی و این ورا اومدی یا نه. کلاً سرمای آذربایجان وحشتناک می شه. سرمای خشک و برنده اگه به هوای سرد اینجوری عادت نداری حتما لباس گرم با خودت بیار که بعضی وقت ها تا -30 درجه هم می رسه هواش.
اینو همه بچه های اعزامی به عجب شیر جدی بگیرن هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا از من گفتن
یا ابالفضل،از قطب شمال سردتره.من یه بار تابستون سرعین اومده بودم که هوای خوبی داشت.اما -30 فیوز از کله آدم میپره.

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
میشه قبل از اعزام،خودمون پوتین بخریم؟می گن پوتینای اونجا،سفت،پاره و سنگینه و یا اندازه پا نمیشه.اگر پوتین بخریم،روز آخر میتونیم دوباره از پادگان برش گردونیم؟ اصلا خرید پوتین قبل از اعزام کار عاقلانه ای است؟

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
میشه قبل از اعزام،خودمون پوتین بخریم؟می گن پوتینای اونجا،سفت،پاره و سنگینه و یا اندازه پا نمیشه.اگر پوتین بخریم،روز آخر میتونیم دوباره از پادگان برش گردونیم؟ اصلا خرید پوتین قبل از اعزام کار عاقلانه ای است؟

پوتین رو یه هفته که بپوشی و واکس بزنی و پارافین،همچین نرم و پوک میشه که از کفش هم راحت تر میشه،البته پوتینهای **** اینجوری هست،جنسشم خوبه،حالا پوتین ارگانهای دیگه رو من ازش اطلاع ندارم،دیگه اینطور هم نیست که پاره باشه،اندازه هم تو سعی کن که اندازه بگیری،بازم اگه اندازه نبود بین خودتون پوتین رو عوض کنید

aliakbar_850

Registered User
لایک‌ها
0
اقا از همه راهنماییهاتون ممنون...
یک سوال دیگه داشتم...الان که من یک دی اعزام دارم سربازی 18 ماه هست یا 24 ماه؟؟؟قانون 24 ماه از اول فروردین به اجرا درمیاد؟

shahrooz32

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر همگی
من شنبه رفتم پلیس +۱۰ برای ثبت مدارک و چون باید میرفتم ماموریت بعد از ثبت کاغذی که بهم داده بودند رو با دقت مطالعه نکردم الان که برگشتم کاغذ رو نگاه کردم و دیدم که مقطع تحصیلی رو زده لیسانس غیرپزشکی پیوسته در حالی که من ناپیوسته هستم میخواستم ببینم کسی اطلاع داره که مشکلی ایجاد میشه برام از این بابت یا نه ؟

srcec

Registered User
لایک‌ها
0
اقا از همه راهنماییهاتون ممنون...
یک سوال دیگه داشتم...الان که من یک دی اعزام دارم سربازی 18 ماه هست یا 24 ماه؟؟؟قانون 24 ماه از اول فروردین به اجرا درمیاد؟

18 ماهه داداش نگران نباش.

srcec

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر همگی
من شنبه رفتم پلیس +۱۰ برای ثبت مدارک و چون باید میرفتم ماموریت بعد از ثبت کاغذی که بهم داده بودند رو با دقت مطالعه نکردم الان که برگشتم کاغذ رو نگاه کردم و دیدم که مقطع تحصیلی رو زده لیسانس غیرپزشکی پیوسته در حالی که من ناپیوسته هستم میخواستم ببینم کسی اطلاع داره که مشکلی ایجاد میشه برام از این بابت یا نه ؟

برو پلیس +10 بگو برات درست کنن. اینجا ایرانه مدارکت درستم که هست برات مشکل درست می شه چه برسه به اینکه ایراد داشته باشه ...

arezaeej

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز اول از همه که بهت بگم افتادی بهترین پادگان آموزشی ایران کلا پادگان مدرس به هتل مدرس معروفه که فقط هم بچه های لیسانس به بالا رو پذیرش میکنه و حتی کسایی که دکترا دارن هم اونجا دروره آموزشی رو میگذرونن به همین خاطر فرماندهان طرز برخورد خیلی خوبی با بچه ها دارن و حتی به کسی ((تو)) نمیگن و ((شما)) خطاب میکنن ! بهترین فرمانده گروهان هم اونجا آقای سهرابی هست که گل سر سبد همشونه فقط شانس بیاری بیفتی تو گروهان ایشون :D البته بقیه هم خوبن ولی سهرابی بهترینشونه
ر
دقیقامنم تاییدمیکنم.منم الان آخرآموزشی هستم با فرمانده سهرابی.فقط اگرامریه باشی باسهرابی نمیندازنت.گروهان1برای سهرابی هست.یادت باشه
راستی داداش شماکدت چنده؟من آسایشگاه2هستم

aliakbar_850

Registered User
لایک‌ها
0
ر
دقیقامنم تاییدمیکنم.منم الان آخرآموزشی هستم با فرمانده سهرابی.فقط اگرامریه باشی باسهرابی نمیندازنت.گروهان1برای سهرابی هست.یادت باشه
راستی داداش شماکدت چنده؟من آسایشگاه2هستم
من امریه هستم...پس با آقای سهرابی یک جا نمی افتم!!:wacko: وضعیت امریه ها چطوره؟ سخت گیریش کلا در چه حدی هست؟

amin.pour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
من لیسانس دارم و افتادم عجبشیر /میگن سری اوله /درجه ستوان 2 میدن یا امسال تغییر میکنه؟

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
درود
من لیسانس دارم و افتادم عجبشیر /میگن سری اوله /درجه ستوان 2 میدن یا امسال تغییر میکنه؟
درود.منم لیسانسم و انداختنم عجب شیر.من هم همچین سوالی دارم.منتها تا حالا هیچ کس جواب نداده.شما بچه کجایی؟

arezaeej

Registered User
لایک‌ها
0
من امریه هستم...پس با آقای سهرابی یک جا نمی افتم!!:wacko: وضعیت امریه ها چطوره؟ سخت گیریش کلا در چه حدی هست؟

سختگیری خاصی من ندیدم خداییش.نه ورزش داریم.نه صبحگاه.نمازم که اجبارنیس.سختیش کلاسه.که امثال ما16-18سال توی کلاس درس نشستیم.فکرنمیکنم2ماه تحمل کردنش سخت باشه.
کلااین پادگان هتل هست.اگرسهرابی باشی دیگه هتل تر میشه.چون امریه ها ی کم بیشترسخت می گیرند.اینوهم فراموش نکن که جیره امریه ها خیلییییییییییییییی کمه.درحد1به4نسبت به ما

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
درود

سلام
از دوره آبانماه 1388 نیروی انتظامی و **** نسبت به کاهش درجه سربازان وظیفه اقدام کردند اما ارتش همچنان درجات قبلی رو میداد. تا اینکه از چند دوره قبل ارتش هم درجات رو کاهش داده و برای شما که لیسانسی به احتمال 90% درجه ستوانسوم تعلق بگیره

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

خب چرا که نمیشه می تونید بخرید. البته پوتینهایی که میدن ممکنه هر دوره جنسش بسته به قراردادشون فرق بکنه ولی خب میشه اذعان کرد که سنگین هستند ولی دوامشون خوبه. پاره هم که ممکن نیست نهایتا اگه پاره باشه ( اتفاقی) عوضش کنید چون همشون نو هستند. در مورد اینکه اندازه پا نمیشه سایزها متفاوته می تونید بعدا از بین دوستانتون سایز خودتون رو پیدا و تعویض کنید. دقیقا یادمه دوره ی ما به هر کس دو جفت پوتین داده بودند مال من یکیش 42 بود یکیش 43 که هر دوتاش بکار میومد اما مالی یکی از بچه های یه جفتش 41 بود اونیکی 45 !!!!! یکی خیلی کوچک یکی هم بزرگ ....
خب اون چیزی که شما خریدی مال خودته و با خودت میبری خونه دیگه. اصلا پوتینی هم که اونا میدن باز با خودت میاری چه برسه به پوتین خودت که خریدی. بنظر من اولش نخر بعد اگه دیدی نمیشه توی اولین مرخصی که رفتی بخر

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
هاشمی نژاد نیشابور نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 13 روز دیگه

ghasemi.67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه کم بشین اون طرف تر منم اومدم :p!!! 1/10/1390 شهید هاشمی نژاد نیشابور:rolleyes:

srcec

Registered User
لایک‌ها
0
اعزامی 01/10/90 شهدای کرمانشاه نبود ؟؟؟؟؟

بالا