• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش پی پال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

xxx2

Registered User
لایک‌ها
88
996 دلار در سایت freelancer.com به قیمت هر دلار فقط و فقط 1350 تومان - به کسانی که پایپال دارن تقدیم می شه
سلام

دوست عزیز من 2 روز پیش عرض کردم 300 دلارش رو میخوام شما جوابی ندادی.
پیام خود را چک نکردین؟
الان که نمی خوام

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
996 دلار در سایت freelancer.com به قیمت هر دلار فقط و فقط 1350 تومان - به کسانی که پایپال دارن تقدیم می شه

من همشو می تونم یه جا ازت بخرم ....

ولی فقط چون من می خوام از سایت آمازون خرید کنم ... شما می تونید با پی پالتون گیفت کارت آمازون بخرید ؟ (کدش رو میشه از طریق ایمیل هم خرید) و من اون کد رو از شما بخرم؟

با تشکر

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
کسی اینجا دلار پوکر استار داره تا با خارجیا به دلار پیپال تبدیل کنیم؟

hajizadeh110

Registered User
لایک‌ها
66
سلام
بنده یه 28 دلار پرداخت به علی بابا میخوام داشته باشم.
کسی هست بسم الله

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
سلام دوستان نیازمند 35 دلار فری لنسر هستم که با فی میشه 36.13 دلار , فوری هم هست لطفا قیمت رو پی ام بدید البته اینم بگم که اگر از پی پال میخواید پرداخت کنید باید پی پال متصل به کارت باشه

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
یه سوالی شما که اینجور راحت معامله میکنید از Claim پول نمیترسید ؟ جدیدا تا 60 روز میشه پول را Claim زد و پس گرفت .

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
یه سوالی شما که اینجور راحت معامله میکنید از Claim پول نمیترسید ؟ جدیدا تا 60 روز میشه پول را Claim زد و پس گرفت .

بله باید ثابتش کنی شرایط خودشو رو داره هر خریدی رو نمیشه

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
سلام. من از شرکتهای خارجی پول میگیرم(ppc & cpm). میخوام حالا یه اکانت پی پال بگیرم تا همه در امدم یکجا جمع بشه. ولی یکم که تحقیق کردم دیدم امکان لیمیت شدن اکانتم وجود داره. بعضی از شرکتها ادعا میکنند که اکانت وریفای شده میفروشند که لیمیت نمیشند هرگز.

حالا سوالم از کسایی که اکانت پی پال دارند یا تجربه دارند توی این زمینه اینه که به نظرتون من از کدوم شرکت اکانت بخرم؟ و آیا با خرید اکانت وریفای شده خیالم راحته؟

اگه زیاد به تاپیک مربوط نمیشه شرمنده. کارم گیره و اعضای این تاپیک فکر کنم بتونن منو راهنمایی کنند.

سپاس

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

دوست عزیز فروشنده ای که سورس بانکی هست و توی این تاپیک می شناسنش اگر یه موقع روی یک تراکنش بخواد Dispute باز کنه واسش میشه مصیبت . می خواد چی به پی پال بگه ؟ بگه مصلا اکانت هک شده ! ؟ . در این صورت پی پال 10 تراکنش قبل اون رو ور می داره هولد می کنه . در اینجا اگر شخصی با اعتباری باشه که دیگه کارش ساخته هست . در ضمن دوست عزیز فروشنده که کارش این باشه و بدونه داره چه پرداختی رو انجام می ده به هیچ عنوان هچین کاری رو نمی کنه . چون بعدا باید با این کار خداحافظی کنه . پرشین تولز هم بزرگتری فروم ایرانی هست . رک و راست اول آخر فروم های فارسی به اینجا ختم می شه . بعدا دیگه باید بگه به این کار بای بای :D .

سلام. من از شرکتهای خارجی پول میگیرم(ppc & cpm). میخوام حالا یه اکانت پی پال بگیرم تا همه در امدم یکجا جمع بشه. ولی یکم که تحقیق کردم دیدم امکان لیمیت شدن اکانتم وجود داره. بعضی از شرکتها ادعا میکنند که اکانت وریفای شده میفروشند که لیمیت نمیشند هرگز.

حالا سوالم از کسایی که اکانت پی پال دارند یا تجربه دارند توی این زمینه اینه که به نظرتون من از کدوم شرکت اکانت بخرم؟ و آیا با خرید اکانت وریفای شده خیالم راحته؟

اگه زیاد به تاپیک مربوط نمیشه شرمنده. کارم گیره و اعضای این تاپیک فکر کنم بتونن منو راهنمایی کنند.

سپاس

دوست عزیز چیزی به عنوان اکانتی که هرگز لیمیت نمیشه وجود نداره .
در ضمن اکانت پی پال رایگان هست و خود پی پال به هیچ عنوان وجهی دریافت نمی کنه برای اینکه به شما اجازه بده عضو بشی . حتی برای تائید هویت به پی پال وقتی کارت اعتباری خودتون در اکانت وارد می کنید و پی پال 1.95$ اون رو چارج می کنه به محض وارد کردن کد 4 رقمی که روی صورت حساب کارتون می تونید ببینید به بالانس اکانتتون بر می گردونه . حالا شرکت ها و نفراتی هستن که میان با کارت مجازی این کار رو می کنن و به اصلاح اون تائید هویت رو انجام می دن و به قیمت های دلخواهشون اون اکانت رو می فروشن . دوست عزیز اکانتی درست حسابی هست که اولا آدرس واقعی داشته 2- شماره تلفن واقعی داشته باشه (چون پی پال یه موقع سر یک تراکنش خوشش میاد به شما زنگ بزنه) در صورتی که تلفن جعلی باشه یکی از دلایل لیمیت شدن همین هست و سوم خودتون واقعا به نام خودتون کارت اعتباری و در آخر اگر لیمیت شد مدارک واقعی در خارج از کشور داشته باشید . لپ کلام پی پال اینقدر بزرگ هست که نمیشه با هاش شوخی کرد .

در صورت خرید اکانت از این شرکت ها و اشخاص شاید به شما مدرکی دال در بر اون آدرسی که در اکانت هست به شما داده بشه و بگن می تونید از لیمیت دربیارید که در بعضی از موارد شدنی هم هست ولی توجه کنید اگر نشد از لیمیت در بیارید باید قید اون اکانت و پولی که توش دارید رو بزنید متاسفانه

DDL

Registered User
لایک‌ها
71

سپاس
شرکت بهت معرفی نمیکنم
خودم هم کارای وریفای انجام میدم
ولی هرگز نمیشه گفت اکانت لیمیت نمیشه
واقعا هرگز نمیشه گفت هر اکانتی میخواد باشه
وریفای شده و...
حتی بگن کلیه مدارک هم بهتون میدن با این حال که مدارک بهتون میدن احتمال لیمیت هست ولی با مدارک زودتر میتونی از لیمیت خارجش کنی

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
دوست عزیز فروشنده ای که سورس بانکی هست و توی این تاپیک می شناسنش اگر یه موقع روی یک تراکنش بخواد Dispute باز کنه واسش میشه مصیبت . می خواد چی به پی پال بگه ؟ بگه مصلا اکانت هک شده ! ؟ . در این صورت پی پال 10 تراکنش قبل اون رو ور می داره هولد می کنه . در اینجا اگر شخصی با اعتباری باشه که دیگه کارش ساخته هست . در ضمن دوست عزیز فروشنده که کارش این باشه و بدونه داره چه پرداختی رو انجام می ده به هیچ عنوان هچین کاری رو نمی کنه . چون بعدا باید با این کار خداحافظی کنه . پرشین تولز هم بزرگتری فروم ایرانی هست . رک و راست اول آخر فروم های فارسی به اینجا ختم می شه . بعدا دیگه باید بگه به این کار بای بای :D .
سورس بانکی یعنی از حساب بانکی به پیپال دپوزیت کنه؟
فروشنده ای بخواد ریفاند/شارژ بک کنه باید دلیل بیاره، بگه مثلاً اکانتم هک شده؟ 10 تراکنش ورودی هولد میشه یا خروجی؟ تاثیر هولد تراکنش چیه؟

میتونم با خارجیا معامله کنم و ازشون پیپال بگیرم اما به دلیل اینکه دلارها clean نباشن و ادعای شارژ بک/ریفاند (محصول رو بهشون بدم اما ادعای ریفاند کنن) تا حالا حساب پیپال وریفای نگرفتم

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
مبلغ $8,000 دلار جهت ارسال از طریق مس پیمنت موجود است.

در حال حاضر:

موجودی دلار در پی پال و ویزا : 11,000$

قیمت هر دلار : 1420 تومان

توجه: لطفا سفارشات و سوالات خود را فقط از طریق سایت ارسال کنید.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
فروشنده ای بخواد ریفاند/شارژ بک کنه باید دلیل بیاره، بگه مثلاً اکانتم هک شده؟ 10 تراکنش ورودی هولد میشه یا خروجی؟ تاثیر هولد تراکنش چیه؟

میتونم با خارجیا معامله کنم و ازشون پیپال بگیرم اما به دلیل اینکه دلارها clean نباشن و ادعای شارژ بک/ریفاند (محصول رو بهشون بدم اما ادعای ریفاند کنن) تا حالا حساب پیپال وریفای نگرفتم

خب براشون اینویس صادر کن توش هم قید کن بدون قابلیت برگشت و اینجور موارد!

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
خب براشون اینویس صادر کن توش هم قید کن بدون قابلیت برگشت و اینجور موارد!
پیپال از اون چیزی که فکر میکردم پیچیده تر بود. چند ماه پیش یه حساب آمریکا رو باز کردم. فقط چیزایی که واسه وریفای احتیاج داشت رو دیدم (همون که حساب بانکی و کردیت کارت میخواست). بقیه جاهاش رو چک نکردم. اینویس چطوره؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
پیپال از اون چیزی که فکر میکردم پیچیده تر بود. چند ماه پیش یه حساب آمریکا رو باز کردم. فقط چیزایی که واسه وریفای احتیاج داشت رو دیدم (همون که حساب بانکی و کردیت کارت میخواست). بقیه جاهاش رو چک نکردم. اینویس چطوره؟

شما واسه طرف وقتی اینویس میفرستی، یه لینک پرداخت در پی پال با مبلغ مشخص براش ایمیل میشه به همراه توضیحات اضافی نظیر شرح خدمات و آدرس شیپینگ و قرارداد و شرایط پس گرفتن پول و .... طرف روش کلیک میکنه و با کارت اعتباریش یا حساب پی پالش پرداخت رو انجام میده. حدود 3% کارمزد هم برای شما داره.

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
دوست عزیز چیزی به عنوان اکانتی که هرگز لیمیت نمیشه وجود نداره .
در ضمن اکانت پی پال رایگان هست و خود پی پال به هیچ عنوان وجهی دریافت نمی کنه برای اینکه به شما اجازه بده عضو بشی . حتی برای تائید هویت به پی پال وقتی کارت اعتباری خودتون در اکانت وارد می کنید و پی پال 1.95$ اون رو چارج می کنه به محض وارد کردن کد 4 رقمی که روی صورت حساب کارتون می تونید ببینید به بالانس اکانتتون بر می گردونه . حالا شرکت ها و نفراتی هستن که میان با کارت مجازی این کار رو می کنن و به اصلاح اون تائید هویت رو انجام می دن و به قیمت های دلخواهشون اون اکانت رو می فروشن . دوست عزیز اکانتی درست حسابی هست که اولا آدرس واقعی داشته 2- شماره تلفن واقعی داشته باشه (چون پی پال یه موقع سر یک تراکنش خوشش میاد به شما زنگ بزنه) در صورتی که تلفن جعلی باشه یکی از دلایل لیمیت شدن همین هست و سوم خودتون واقعا به نام خودتون کارت اعتباری و در آخر اگر لیمیت شد مدارک واقعی در خارج از کشور داشته باشید . لپ کلام پی پال اینقدر بزرگ هست که نمیشه با هاش شوخی کرد .

در صورت خرید اکانت از این شرکت ها و اشخاص شاید به شما مدرکی دال در بر اون آدرسی که در اکانت هست به شما داده بشه و بگن می تونید از لیمیت دربیارید که در بعضی از موارد شدنی هم هست ولی توجه کنید اگر نشد از لیمیت در بیارید باید قید اون اکانت و پولی که توش دارید رو بزنید متاسفانه[/QUOTE]

خیلی ممنون برای توضیحات کامل.

شرکت بهت معرفی نمیکنم
خودم هم کارای وریفای انجام میدم
ولی هرگز نمیشه گفت اکانت لیمیت نمیشه
واقعا هرگز نمیشه گفت هر اکانتی میخواد باشه
وریفای شده و...
حتی بگن کلیه مدارک هم بهتون میدن با این حال که مدارک بهتون میدن احتمال لیمیت هست ولی با مدارک زودتر میتونی از لیمیت خارجش کنی

ممنون بابت توضیحات.

از دوستان تو اینجا کسی اکانت پیپل وریفای شده میفروشه؟ این سایت وریفای شده اش رو 49 تومن میده : فروش اکانتهای آماده پی پال + پرداختهای پی پال
به نظرتون ازشون بخرم یا ...؟ گزینه بهتری هست؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898

پی پل تو دو تا مورد ازفروشنده ای خودش حمایت مطلق می کنه یعنی تو دعواها اونا برنده هستن:
1ترنسکشن های ناخواسته و اکانت ارور
2-کالای فروخته شده اما بدست مشتری نرسیده

تو این دو مورد پیپل شمارو حمایت می کنه از کلایم و شارج بک و غیره

اما شما بعنوان فروشنده قبلش باید مواردی رعایت کنی تاواجد شرایط حمایت مطلف پی پل بشی
یه شرایط کلی داره که باید رعایت کنی مثل فرستادن کالا به ادرسی که تو ترنسیکشن هست
اماده ارایه هرگونه مدرکی که پی پل خواست باشی در هر زمانی
کالا فیزیکی باشه
محل سکوننتت همون جای باشی که تو اکانت گفتی

این کلی شه که باید رعایت کنی موارد جزیی هم داره که اونا رو هم باید رعایت کنی که مربوط به 2 تا مورد بالاست

یه سری موارد هست شامل حمایت مطلق فروشنده توسط پی پل نمیشه
مثل همین نرم افزار یا پرداخت مستقیم از خود پی پل یا پرداخت های مجازی یا پرداخت از طریق بیزنس اکانت

حالا داستان چی میشه اگه تقاضای ریفاند کنه اول پی پل ازش می خواد با خودت ممستقیم تماس بگیره اگه حل نشد باید تقاضای دعوا بکنه و بعد از 7 روز حل نشد تبدیلش کنه به یه ادعا اونجا پی پل از هردو طرف مدارک می خواد و غیره در نهایت این خود پی پله که تصمیم می گیره کی دعوا رو میبره

یه موقع هست تو نرم افزار ها پی پل بدون اینکه از شما بعنوان فروشنده بخواد خودش البته گفته اگه صلاح بدونه طرف خریدار رو می گیره که مربوط به قیمت نرم افزار می شه
این باز کلی نیس به چند تا مورد برمیگرده یکیش قیمتشه

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
از دوستان تو اینجا کسی اکانت پیپل وریفای شده میفروشه؟ این سایت وریفای شده اش رو 49 تومن میده : فروش اکانتهای آماده پی پال + پرداختهای پی پال
به نظرتون ازشون بخرم یا ...؟ گزینه بهتری هست؟

سلام
من میتونم براتون اینگونه اکانت که این سایت میگه را اماده کنم و برا احتیاط هم اکانت را با هر ای پی که خودت داشته باشی برات میشازم
ولی بهت پیشنهاد میکنم بگردی دنبال یه پی پال که مدارک داشته باشه
البته یه سری هستند واقعا انصاف ندارن انگار........هست که قیمت های فضایی هم میدن
ولی اگه اکانت مدارک داشته باشه بهتره حداقل احتمال برداشتن لیمیت ( در صورتی که لیمیت بشه ) وجود داره

و این که گفتند اگه لیمیت بشه باید قید موجودی توش را بزنی دقیقا اینجوری نیس اگه که به دلیل نداشتن مدارک کافی لیمیت شد و نتونستی از لیمیت در بیاری به مدت 3 تا 6 ماه پولی که توشه بولوکه میشه ولی بعدش
میتونی پول را بریزی به کردیت کارتی که بهش وصله یا یه کردیت کارت بهش وصل کنی و بریزی به اون کردیت کارت که بهش وصل کردی
در کل فقط میتونی پولش را بریزی به حساب بانکی متصل بهش یا کردیت کارت متصل بهش

شاید بتونم بیشتر هم کمکتون کنم
خواستید در خدمتم
سپاس

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
پی پل تو دو تا مورد ازفروشنده ای خودش حمایت مطلق می کنه یعنی تو دعواها اونا برنده هستن:
1ترنسکشن های ناخواسته و اکانت ارور
2-کالای فروخته شده اما بدست مشتری نرسیده

تو این دو مورد پیپل شمارو حمایت می کنه از کلایم و شارج بک و غیره

اما شما بعنوان فروشنده قبلش باید مواردی رعایت کنی تاواجد شرایط حمایت مطلف پی پل بشی
یه شرایط کلی داره که باید رعایت کنی مثل فرستادن کالا به ادرسی که تو ترنسیکشن هست
اماده ارایه هرگونه مدرکی که پی پل خواست باشی در هر زمانی
کالا فیزیکی باشه
محل سکوننتت همون جای باشی که تو اکانت گفتی

این کلی شه که باید رعایت کنی موارد جزیی هم داره که اونا رو هم باید رعایت کنی که مربوط به 2 تا مورد بالاست

یه سری موارد هست شامل حمایت مطلق فروشنده توسط پی پل نمیشه
مثل همین نرم افزار یا پرداخت مستقیم از خود پی پل یا پرداخت های مجازی یا پرداخت از طریق بیزنس اکانت

حالا داستان چی میشه اگه تقاضای ریفاند کنه اول پی پل ازش می خواد با خودت ممستقیم تماس بگیره اگه حل نشد باید تقاضای دعوا بکنه و بعد از 7 روز حل نشد تبدیلش کنه به یه ادعا اونجا پی پل از هردو طرف مدارک می خواد و غیره در نهایت این خود پی پله که تصمیم می گیره کی دعوا رو میبره

یه موقع هست تو نرم افزار ها پی پل بدون اینکه از شما بعنوان فروشنده بخواد خودش البته گفته اگه صلاح بدونه طرف خریدار رو می گیره که مربوط به قیمت نرم افزار می شه
این باز کلی نیس به چند تا مورد برمیگرده یکیش قیمتشه
سفارش به دست مشتری نرسیده باشه پیپال از فروشنده حمایت میکنه؟؟ فکر کنم باید برعکس باشه باید از خریدار (کسی که پیپال داده) حمایت کنه

کالا مجازی باشه چی؟
وقتی کسی پیپیال سند میکنه ایمیل واسش میاد و باید جزئیات رو ریپلای کنه؟ مثلا بابت چی بوده و به کی

ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا