• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی دلار تک نرخی ۱۲۲۶ تومانی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
ارزی که هاست ها می برند ، اصلا قابل قیاس با ارز مسافرت های حارجی نیست.
در ثانی مشکلات و سوء استفاده ها رو با قانون جلوش رو می گیرند نه همه رو با یه چوب زدن. اینها همیشه راحتترین راه رو انتخاب می کنند.
الان به نظر شما راه چاره ما چیه ؟

بخدا من الان 23 روزه گیر کردم :( شما بگو چاره من چیه :( ؟ من فقط از طریق قانونی تامین ارزی می کنم و حواله ها و ..... و در آخر پیمنت های شما و دوستان رو انجام . چون گاهی پول ممکن هست از 3 بانک رد بشه و اگر در این بین به خاطر مسائل پول شویی بین المللی از من Certificate of oirgin و یا Source of income بخوان مجبورم فاکتور و قانونی بودن پول رو ثابت کنم . اگر نداشته باشم بعدا تو هچل می یوفتم پس نمی تونم از دلال توی خیابون تهیه کنم . یک نمونه از فاکتور خرید ارز رو رو چند صفحه پیش گذاشتم ! امروز خودم از یک صراف رسما شکایت کردم به بانک مرکزی علت اینکه امروز هم دیر آنلاین شدم این بود . مرتیکه الاغ ارز رو فروخته 1657.5 تومن بعد برای من فاکتور کرده 1238.2 تومن بعدا به من میگه : مردی کن فاکتور رو این طوری قبول کن تا من به شما فاکتور شماره سریال های پالت های دلار رو بدم ! می گم آقا - برادر من باید توی فاکتورم قید بشه که چه قدر ریال دارم بهت میدم چون فاکتوری که به من میدی انگلیسی هست این فاکتور + پرینت حساب بانکی من معنی Certificate of oirgin و یا Source of income میده و اگر 1% این مقداری که دارم ازت میگرم 1 جا گیر کنه با همین مدارک مثه آب خوردن در میاد میگه : ول کن دلت رو بزن به دریا کار کن ! خلاصه سرت و درد نیارم قاطی کردیم با هم اسمی ! :دی

والا واسه راه چاره خدمتتون عرض کردم حداکثر تا سه شنبه صبر می کنم . اگر نشد که دیگه گور بابا اینا ! آشغال ها حتی با این قانونی که گذاشتن دیگه نمیشه حتی دلار آزاد رو به نرخ خودش به صورت قانونی خرید . یعنی الان صراف دارای مجوز واسه اینکه به شما فاکتور بده عملا با دلال توی خیابون فرقی نداره . چون فاکتوری که به شما میده رسما به پشم هم نمی ارزه :( . چون اگر خدایی نکرده اون مسائل که بالا گفتم پیش بیاد وجود همون فاکتور انگلیسی + صورت حساب انگلیسی بانک شما واسه همون تراکنش با صراف که توی یک دفتر خونه رسمی شده باشه ببرید سفارت همون کشور در ایران پول شما در اون کشوری که گیر کرده به صورت قانونی درمی آد و در اختیار خودتون قرار میگیرده . یعنی شما ثابت کردید که این پول خودتون هست و کاملا قانونی هست و دیگه بدبختی ندارید . ولی وقتی فاکتور رو به قیمت سوری به شما می دن عملا یعنی پشم :(

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
اون هایی که اومدن گفتن دلار پایین میاد منتظر پاسخ هستیم چرا امروز دلار به مرز 1830 رسید؟؟؟

بالا موندن دلار هم داره کم کم عادی میشه انگار که نه انگار تورم 40 درصدی داریم

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
اون هایی که اومدن گفتن دلار پایین میاد منتظر پاسخ هستیم چرا امروز دلار به مرز 1830 رسید؟؟؟

بالا موندن دلار هم داره کم کم عادی میشه انگار که نه انگار تورم 40 درصدی داریم
دلار به وارد کننده میدن نه به احتکار کننده
دلار بازار سیاه تا 10000 تومن هم بره دیگه برای ما اهمیت نداره

ان شاء الله با اجرای درست نرخ مرجع، پس از مدتی شاهد این باشیم که هیچ وارد کننده ای جرئت نکنه بگه دلار گرون شد، من هم گرون کردم

این وسط قاچاقچی و دلال و سودجو کلاشون پس معرکس ................

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
خدمات رو من برای دوستانی که هزینه سرور می دادن خیلی دنبال کردم . اتفاقا حتی حضوری هم رفتم بانک مرکزی . دوست گلم خدمات رو در یک صورت بانک مرکزی ارز میده که برای مثال شما بخواهید سروری رو از اون طرف بخرید و وارد ایران کنید و بخواهید در یکی از دیتاسنتر های ایران کولوکو کنید تا اینجا به شما 5000$ میدن که اون هم چون سرور کالای فیزیکی هست حتما باید ثبت سفارش بشه . بعد اگر دیتا سنتر مربوطه ایرانی بخواد هزینه کولوکو رو از شما دلار بگیره بعدا به صورت حواله بانکی به شما دلار میدن . دقت کنید همه اینها حواله بانکی هست و به شما حتی 1 دلار به صورت نقدی هم نمیدن . من حتی حضوری هم رفتم بانک مرکزی و جویای کار شدم . متاسفانه به این صورت به اصلا دلاری نمی دن !
من حواله را هم قبول دارم ولی مشکل اینجاست که به اکثر کشورهای اروپایی مثل هلند که من نیاز دارم حواله ارزی از ایران نمی شود زد:(
اگر حتی با بانک واسط حواله ارسال بشود و معلوم بشود از ایران است ، خیلی راحت پول را بلوکه می کنند.
کلاً اینها متوجه ضرورت فاکتورهای خدمات نیستند.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
مسافر با 1500 دلار بره خارج !! بیشتر از این بهش بدن احتکار میشه:D حالا جالبه پشت گیت هم دارن میدن !! یعنی طرف مثلا میخواد بره امریکا یکی دو میلیون پول بلیط نداده که بعد دلار رو بیاره بفروشه توی بازار , حالا میانگین بگیریم یه سفر خارجی اینجوری سه چهار هزار دلار نیاز داره طرف این دلارو از کجا باید بگیره؟؟ اگه قراره 1500 دلار رو بانک بهش بده و این شخص 1500 دلار دیگه رو از صرافی به همون قیمت بگیره خب چرا خود بانک همون 1500 دلار دیگه رو بهش به همون قیمت نمیده؟؟
فقط همین یه مورد ثابت میکنه دلار تک نرخی در کار نیست !!
هرگونه کوت شدن پستم رو توسط ساندیس خور جماعت یا برادرای ساعتی هفت تومن به شدت محکوم میکنم !!

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
باید دید وقتی میگن دلار نمیدیم چون نیاز ندارید. تعریفشون از واژه نیاز چی هست؟ کسی که سهام، اوراق مشارکت، طلا، نقره، زمین میخره به این موارد نیاز داره؟ نیاز یعنی خوردن و آشامیدن؟! اگر اینطور هست حقوق کارمند رو هم نباید بدن، با این استدلال که پول رو کسی نمیخوره بنابراین نیازی نداره، قراره با پول چیزی که به اون نیاز هست خریداری بشه، خب هرچی نیاز داره به قدر کافی دراختیارش قرار بگیره.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
باید دید وقتی میگن دلار نمیدیم چون نیاز ندارید. تعریفشون از واژه نیاز چی هست؟ کسی که سهام، اوراق مشارکت، طلا، نقره، زمین میخره به این موارد نیاز داره؟ نیاز یعنی خوردن و آشامیدن؟! اگر اینطور هست حقوق کارمند رو هم نباید بدن، با این استدلال که پول رو کسی نمیخوره بنابراین نیازی نداره، قراره با پول چیزی که به اون نیاز هست خریداری بشه، خب هرچی نیاز داره به قدر کافی دراختیارش قرار بگیره.
گفتن که مخالف بورس بازی روی ارز هستیم.به این دلیل: ارزها یا احتکار می‌شدند یا به خارج می‌رفتند - ( Tala.ir ) سایت طلا

در حالیکه چون ارز نتیجه ی درآمد نفت است، پس باید برای عموم مردم مصرف شود نه یک عده آن را بخرند و احتکار کنند.....

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97

ان شاء الله با اجرای درست نرخ مرجع، پس از مدتی شاهد این باشیم که هیچ وارد کننده ای جرئت نکنه بگه دلار گرون شد، من هم گرون کردم

شما بفرمائید راه حل برای پرداخت فاکتورهای خدمات چیه؟
من الان 850 (هشتصد و پنجاه یورو) باید ماهانه حواله کنم ، فاکتور رسمی از طرف حسابم در هلند هم دارم .روشی که شما و بانک مرکزی پیشنهاد می دهید چیه؟؟
کدام بانک به نرخ نزدیک به مرجع برای من حواله می زند؟؟ اسکناس هم اصلاً نیاز ندارم .

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410

باشه منتظر باش تا اینطوری بشه!
ضمنا گ*ییدی ما رو با این کلمه ی احتکار،فکر کنم تازه یادش گرفتی،نه؟؟:D
آقا من سال دیگه بخوام از ایران خارج شم باید ارز از کجا بیارم؟؟ حالا هی بیا بگو احتکار احتکار...!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
شما بفرمائید راه حل برای پرداخت فاکتورهای خدمات چیه؟
من الان 850 (هشتصد و پنجاه یورو) باید ماهانه حواله کنم ، فاکتور رسمی از طرف حسابم در هلند هم دارم .روشی که شما و بانک مرکزی پیشنهاد می دهید چیه؟؟
کدام بانک به نرخ نزدیک به مرجع برای من حواله می زند؟؟ اسکناس هم اصلاً نیاز ندارم .
بله باید برای این موارد مثل خرید و فروش سرور دومین و .... هم یک فکری بکنن ........ البته مسلما به افراد قانونی و با شرکت مشخص داده میشه و تکلیف اونهایی که غیر قانونی کار میکنن مشخصه

متاسفانه قسمت زیادی از تجارت الکترونیک کشور فرار شدید مالیاتی دارن و ظاهرا با هدایت شدن نرخ ارز فقط به مصرف کننده واقعی، این مشکل هم حل میشه و دیگه با فرار مالیاتی نمیتونن پول زیادی به جیب بزنن

به نظرم بهترین راه اینه که اصناف مرتبط با تجارت الکترونیک با بانک مرکزی مکاتبه کنن یا حتی حضوری مذاکره کنن....... کار با مذاکره شخصی حل نمیشه

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
نگران قاچاقچی ها، رانت خوار ها و ... نباشید، اوضاعشون بهتر نشده باشه بدتر هم نشده. با دلار دولتی کالا میارن، اگر خیلی لطف کنن یه بخشیش رو تو بازار داخلی میفروشن! بقیش هم خارج میشه و دوباره تبدیل به دلار میشه. یه مقدارش برای پاسخ به نیاز بازار داخلی به ارز برمیگرده بقیش هم تبدیل به قصرهای لوکس در تورنتو میشه یا در بازار بورس نیویورک و ... سرمایه گذاری میشه. البته لابد میگید جلوی این کارها گرفته خواهد شد.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
گفتن که مخالف بورس بازی روی ارز هستیم.به این دلیل: ارزها یا احتکار می‌شدند یا به خارج می‌رفتند - ( Tala.ir ) سایت طلا

در حالیکه چون ارز نتیجه ی درآمد نفت است، پس باید برای عموم مردم مصرف شود نه یک عده آن را بخرند و احتکار کنند.....

عشقی ! همه قیمت ها رو کشیدن بالا !تو دنبال چی ای ؟شرکت رسمی به اسم نورنگار که وارد کننده تجهیزاته جنس نمیفروشه ! نمیفروشه ! قیمت هاش هم دو برابر کرده . یه ماه دیگه تو میگی میاد پایین ؟

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
بله باید برای این موارد مثل خرید و فروش سرور دومین و .... هم یک فکری بکنن ........ البته مسلما به افراد قانونی و با شرکت مشخص داده میشه و تکلیف اونهایی که غیر قانونی کار میکنن مشخصه

متاسفانه قسمت زیادی از تجارت الکترونیک کشور فرار شدید مالیاتی دارن و ظاهرا با هدایت شدن نرخ ارز فقط به مصرف کننده واقعی، این مشکل هم حل میشه و دیگه با فرار مالیاتی نمیتونن پول زیادی به جیب بزنن

به نظرم بهترین راه اینه که اصناف مرتبط با تجارت الکترونیک با بانک مرکزی مکاتبه کنن یا حتی حضوری مذاکره کنن....... کار با مذاکره شخصی حل نمیشه

پس قبــول دارید که بانک مرکزی و دیگر بانکها هیچ فکری برای فاکتورهای خدمات نکرده اند، در حالیکه حداکثر یورو مورد نیاز شرکت من(وشرکتهایی مثل من) 12،000 یورو در سال است که رقم بسیار بسیار کمی است.
در ضمن من خیلی خیلی خوشحال می شوم که بتوانم فاکتور قانونی بابت حواله ارزی دریافت کنم چون هم می توانم در دفاتر مالی ام ثبت کنم و هم اداره مالیات آنرا جزو هزینه هایم قبول می کند.
باز هم می گویم که حتی یک یورو هم بصورت اسکناس نیاز ندارم.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
عشقی ! همه قیمت ها رو کشیدن بالا !تو دنبال چی ای ؟شرکت رسمی به اسم نورنگار که وارد کننده تجهیزاته جنس نمیفروشه ! نمیفروشه ! قیمت هاش هم دو برابر کرده . یه ماه دیگه تو میگی میاد پایین ؟
ببین عزیز من هنوز که قانون شروع به اجرا نشده.الان قرار شده به هر کسی ثبت سفارش میکنن ارز زیر 1300 بدن....... شما چند روز صبر بفرمایید این چرخه راه بیفته

بعد اگر کسی باز جنس 2 برابر فروخت، شما زنگ بزن به سازمان حمایت از تولید کننده و مصرف کننده و بگو این شرکت قیمت رو به بهانه دلار 2 برابر کرده!!

تو کشور ما همه از قانون گریزی استقبال میکنن و متاسفانه قوانین به این خوبی که به نفع همه خواهد بود بهش بی مهری میشه

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
نگران قاچاقچی ها، رانت خوار ها و ... نباشید، اوضاعشون بهتر نشده باشه بدتر هم نشده. با دلار دولتی کالا میارن، اگر خیلی لطف کنن یه بخشیش رو تو بازار داخلی میفروشن! بقیش هم خارج میشه و دوباره تبدیل به دلار میشه. یه مقدارش برای پاسخ به نیاز بازار داخلی به ارز برمیگرده بقیش هم تبدیل به قصرهای لوکس در تورنتو میشه یا در بازار بورس نیویورک و ... سرمایه گذاری میشه. البته لابد میگید جلوی این کارها گرفته خواهد شد.
خیلی راحت با وارد کردن کالای صوری این محدودیت را هم دور می زنند ، مثلاً یک گوشی تلفن می آورند با 5تا 10 برابر قیمت اعلام می کنند و فقط هزینه ترخیص و گمرکی می دهند و خیلی راحت دلار دولتی را نوش جان می کنند.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
ببین عزیز من هنوز که قانون شروع به اجرا نشده.الان قرار شده به هر کسی ثبت سفارش میکنن ارز زیر 1300 بدن....... شما چند روز صبر بفرمایید این چرخه راه بیفته

بعد اگر کسی باز جنس 2 برابر فروخت، شما زنگ بزن به سازمان حمایت از تولید کننده و مصرف کننده و بگو این شرکت قیمت رو به بهانه دلار 2 برابر کرده!!

تو کشور ما همه از قانون گریزی استقبال میکنن و متاسفانه قوانین به این خوبی که به نفع همه خواهد بود بهش بی مهری میشه
من نظر شما رو میخوام بدونم . شما باید از نظرتون دفاع کنید . آیا شما میگید که یک ماه دیگه قیمت ها به یک ماه پیش برمیگرده ؟ نظر من اینه که این اتفاق نمیافته . دولت هم توانایی کنترل نخواهد داشت . نظر شما چیه . بگید همین الان تاپیک میزنیم و یک ماه بعد میاریمش بالا . قبوله ؟

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97

اگر چه طی روزهای گذشته اخباری در مورد کاهش نرخ دلار منتشر شده است، اما انتشار این خبر نتایجی در خور انتظار خریداران کالاهای کامپیوتری در بر نداشته است و کاهش نرخ ارز وضعیت بازار را بسیار پیچیده‌تر از قبل کرده است.

به گزارش دنیای اقتصاد اگر این روزها سری به مراکز خرید و فروش کامپیوتر بزنید به خوبی شاهد تغییرات محسوسی در بازار خواهید بود و متوجه مي‌شوید که بازار کامپیوتری که تا پیش از این فعالان بازار تلاش مي‌کردند به هر طریق ممکن آن را زنده و سر پا نگه دارند اینک در تعطیلی به سر مي‌برد و بسیاری از واحدهای فروشگاهی تعطیل هستند یا اینکه ظاهرا به فعالیت ادامه مي‌دهند.ولی از خرید و فروش در بازار خبری نیست.
علی عظیمی یکی از فعالان بازار در پاساژ پایتخت در این باره مي‌گوید: طی چهار تا پنج ماه گذشته ما کالاها را با دلار گران خریداری کرده‌ایم و حالا اصلا نباید انتظار داشت که ما کالاهایمان را به قیمت روز دلار به فروش برسانیم. محسن بهنامی یکی دیگر از فعالان بازار هم با بیان این مطلب که در شرایط فعلی بازار در تعطیلی اجباری به سر مي‌برد گفت، هیچ فروشنده‌اي تمایلی به فروش رساندن کالاهایش ندارد.چرا که وقتی کالایی را با دلار 1800 یا 1900 تومان خریداری کرده‌ایم، نمی‌توانیم آن را حالا با قیمت دلار 1600 تا 1700 تومان به فروش برسانیم.
وی افزود: اعلام شده است که واردکنندگان کالا برای واردات کالاهای خود با دلار 1226 باید ثبت سفارش کنند که این موضوع یعنی رشد قیمت‌ها. چرا که سابق بر این ما با دلار دولتی 1070 یا نهایتا 1100 تومان ثبت سفارش می‌کردیم و کالا را وارد می‌کردیم. حالا با این اقدام و افزایش قیمت دلار دولتی قیمت‌ها در بازار افزایش مي‌یابد.
یکی دیگر از فعالان بازار هم در تایید گفته‌های این فعال بازار گفت: افرادی که با دلار دولتی کالا وارد مي‌کنند، با موضوعاتی نظیر پرداخت مالیات و مشکلات دیگر مواجه مي‌شوند. به همین دلیل اکثر فعالان بازار ترجیح مي‌دهند برای واردات درگیر این مشکلات نشوند و با دلار آزاد برای واردات اقدام کنند.
مسعودیان، یکی دیگر از فعالان بازار هم با بیان این مطلب که در حال حاضر تعداد اندکی از واردکنندگان برای واردات از ارز دولتی استفاده مي‌کنند گفت: به نظر مي‌رسد بازار کامپیوتر طی روزهای آینده روزهای سختی را پیش رو دارد و بازار با کاهش موجودی مواجه خواهد شد.
چون محال است واردکننده‌اي که کالا را با دلار 1800 یا حتی 2000 تومان وارد کرده است حالا کالا را نرخ دلار 1200 تومان به فروش برساند. پس در این صورت فعالان بازار کالاهای خود را به بازار عرضه نمی‌کنند.
این در حالی است که جوانبخت، یکی دیگر از فعالان بازار کامپیوتر مي‌گوید: فعالان بازار ناچارند کالاها را با قیمت روز دلار به فروش برسانند.
چرا که عدم عرضه کالا به بازار باعث مي‌شود سرمایه آنها به خطر افتاده و از بین برود. مخصوصا در مورد کالایی مانند لپ‌تاپ که هر از چند گاهی شاهد عرضه نمونه‌های جدیدتری به بازار هستیم.
جالب اینجاست که فعالان بازار در برابرکاهش قیمت‌ها به دلیل کاهش نرخ ارز مقاومت مي‌کنند و این درحالی است که در مقابل افزایش قیمت‌ها در زمانی که نرخ دلار روز به روز افزایش مي‌یافت هیچ واکنشی نشان نداده و مطابق با نوسانات نرخ ارز قیمت‌ها را افزیش مي‌داند.
حالا با کاهش نرخ ارز به هیچ وجه زیر بار کاهش قیمت‌ها نمی‌روند.
فعالان بازار می‌گویند، طی مدت اخیر به دلیل نوسانات نرخ ارز و کاهش تقاضا در بازار به اندازه کافی متضرر شده‌اند و حالا ترجیح مي‌دهند کالاهایشان به فروش نرود تا اینکه با ضرر بیشتری به فروش برسند. به گفته آنها پیش‌بینی مي‌شود در روزهای پایانی بهمن‌ماه و همچنین ماه اسفند بازار تا حدودی رونق گیرد.
چرا كه تجربه سال‌هاي قبل نشان داده است كه بازار كامپيوتر و هداياي ديجيتالي از نيمه دوم بهمن ماه تا پايان سال گرم و پر رونق است.
به گفته فعالان بازار انواع لپ تاپ هاي ضارزان‌قيمت و تجهيزات ديجيتالي ارزان قيمت در اين ايام فروش خوبي خواهند داشت.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
بله،تا تک نرخی نشه، یعنی شما از طریق قانونی نتونید هرمقدار که پول دارید، به ارز تبدیل کنید رانت خواری و فساد خواهد بود.

خیلی راحت با وارد کردن کالای صوری این محدودیت را هم دور می زنند ، مثلاً یک گوشی تلفن می آورند با 5تا 10 برابر قیمت اعلام می کنند و فقط هزینه ترخیص و گمرکی می دهند و خیلی راحت دلار دولتی را نوش جان می کنند.

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
نقل و انتقال ارز فقط از طریق حسابهای الکترونیکیوزیر اقتصاد با بیان اینکه در کمیته ای ویژه فرآیند تقاضای واقعی ارز ساماندهی می شود، تصریح کرد: از این به بعد نقل و انتقال ارز در کشور به صورت فیزیکی موضوعیت ندارد و این کار باید از طریق حسابهای الکترونیکی انجام شود تا در ورود و خروج ارز کنترلهای لازم صورت گیرد. مجموع این اقدامات منجر به این خواهد شد که تقاضای واقعی ارز پوشش داده شود.
متأسفانه این سخنان به معنای تأیید در اختیار نداشتن ارز بصورت اسکناس است ، یعنی جهش دوباره بازار به بالا بالاها

فایل های ضمیمه

• 748966_orig.jpg
    748966_orig.jpg
    88 KB · نمایش ها: 72
  • 748973_orig.jpg
    748973_orig.jpg
    87.8 KB · نمایش ها: 73
Last edited:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
خب همین الان مجموعه مقررات ارزی بانک مرکزی اصلاح شد :دی . انگاری داره یه خبر هایی میشه برای اطلاع به مقررات ارزی مراجعه کنید ;)

در بخش ارز مسافرتی یه قسمت جدید هم اضافه شده هست :

تبصره : چنانچه متقاضي جهت سفر قبلی ارز دريافت کرده باشد پرداخت ارز مسافرتي جديد، منوط به حصول اطمينان از مسافرت وی به خارج از کشور بابت ارز دريافتي مي باشد

یعنی دیگه وقتی سفرتون واقعی باشه دوباره هم به شما واسه سفر دوم میدن :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا