ارزی که هاست ها می برند ، اصلا قابل قیاس با ارز مسافرت های حارجی نیست.
در ثانی مشکلات و سوء استفاده ها رو با قانون جلوش رو می گیرند نه همه رو با یه چوب زدن. اینها همیشه راحتترین راه رو انتخاب می کنند.
الان به نظر شما راه چاره ما چیه ؟
بخدا من الان 23 روزه گیر کردم

شما بگو چاره من چیه

؟ من فقط از طریق قانونی تامین ارزی می کنم و حواله ها و ..... و در آخر پیمنت های شما و دوستان رو انجام . چون گاهی پول ممکن هست از 3 بانک رد بشه و اگر در این بین به خاطر مسائل پول شویی بین المللی از من Certificate of oirgin و یا Source of income بخوان مجبورم فاکتور و قانونی بودن پول رو ثابت کنم . اگر نداشته باشم بعدا تو هچل می یوفتم پس نمی تونم از دلال توی خیابون تهیه کنم . یک نمونه از فاکتور خرید ارز رو رو چند صفحه پیش گذاشتم ! امروز خودم از یک صراف رسما شکایت کردم به بانک مرکزی علت اینکه امروز هم دیر آنلاین شدم این بود . مرتیکه الاغ ارز رو فروخته 1657.5 تومن بعد برای من فاکتور کرده 1238.2 تومن بعدا به من میگه : مردی کن فاکتور رو این طوری قبول کن تا من به شما فاکتور شماره سریال های پالت های دلار رو بدم ! می گم آقا - برادر من باید توی فاکتورم قید بشه که چه قدر ریال دارم بهت میدم چون فاکتوری که به من میدی انگلیسی هست این فاکتور + پرینت حساب بانکی من معنی Certificate of oirgin و یا Source of income میده و اگر 1% این مقداری که دارم ازت میگرم 1 جا گیر کنه با همین مدارک مثه آب خوردن در میاد میگه : ول کن دلت رو بزن به دریا کار کن ! خلاصه سرت و درد نیارم قاطی کردیم با هم اسمی ! :دی
والا واسه راه چاره خدمتتون عرض کردم حداکثر تا سه شنبه صبر می کنم . اگر نشد که دیگه گور بابا اینا ! آشغال ها حتی با این قانونی که گذاشتن دیگه نمیشه حتی دلار آزاد رو به نرخ خودش به صورت قانونی خرید . یعنی الان صراف دارای مجوز واسه اینکه به شما فاکتور بده عملا با دلال توی خیابون فرقی نداره . چون فاکتوری که به شما میده رسما به پشم هم نمی ارزه

. چون اگر خدایی نکرده اون مسائل که بالا گفتم پیش بیاد وجود همون فاکتور انگلیسی + صورت حساب انگلیسی بانک شما واسه همون تراکنش با صراف که توی یک دفتر خونه رسمی شده باشه ببرید سفارت همون کشور در ایران پول شما در اون کشوری که گیر کرده به صورت قانونی درمی آد و در اختیار خودتون قرار میگیرده . یعنی شما ثابت کردید که این پول خودتون هست و کاملا قانونی هست و دیگه بدبختی ندارید . ولی وقتی فاکتور رو به قیمت سوری به شما می دن عملا یعنی پشم