• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی دلار تک نرخی ۱۲۲۶ تومانی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
چرا سایتها قیمت دلار امروز رو نمیزنند؟ قیمتها همچنان مربوط به دیروز هستند. خبریه؟
چون دلار 1226 رسیده دست صرافها و میترسن قیمت بزنن مردم حمله کنن :D

m4hd!

Registered User
لایک‌ها
32
به عمل كار بر آيد به سخن داني نيست

سنمو توی چند تا پست قبلتر هم گفتم یعنی بیشتر میخوره؟!شما هم اگه چیزی داری رو کن اونوقت به شما هم میگن بابابزرگ!:rolleyes:

خوب در برابر شما حرف زدن فایده ای نداره .
ادب مرد به ر دولت اوست....

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
چون دلار 1226 رسیده دست صرافها و میترسن قیمت بزنن مردم حمله کنن :D

جـــــــــــــــــــــــــــانــــــــــــــــــــــم؟؟!!

پس شما این خبر را تکذیب می کنید؟؟

سکه طرح قدیم 855 هزار تومان شد/ دلار آزاد 1880 تومان
قیمت هر قطعه سکه تمام بهار طرح قدیم امروز 855 هزار تومان، طرح جدید 845 هزار تومان و دلار در بازار سیاه 1880 تومان اعلام شد.
به گزارش خبرنگار مهر، قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم امروز دوشنبه در بازار 855 هزار تومان، طرح جدید 845 هزار تومان، نیم سکه 415 هزار تومان، ربع سکه 215 هزار تومان و گرمی 115 هزار تومان است.
این نرخ ها روز گذشته به ترتیب 860 هزار تومان، 845 هزار تومان، 415 هزار تومان، 215 هزار تومان و 110 هزار تومان بوده است.
همچنین نرخ هر اونس طلا امروز در بازارهای جهانی 1731 دلار و هر گرم طلای زرد 18 عیار در بازار داخلی 75 هزار تومان اعلام شد.
فعالان بازار ارز نرخ هر دلار در بازار سیاه را در روز جاری 1880 تومان اعلام کردند، این در حالی است که روز گذشته نرخ دلار در این بازار 1830 تومان بود.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
جهت اطلاع دوستان و کسانی که به بازار دسترسی ندارند : قیمت دلار در روز دوشنبه 10 بهمن ماه 1390 ساعت 14:45 استانبول : 1865 تومن

mmforouzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دلار الان 1920 تومنه دوشنبه 10 بهمن 1390 ساعت 4.35 منتها نمي دونم چرا سايتها نمي زنند شايد اوناروهم تحت فشار گذاشتن ولي ما كه اينجا نمرديم اطلاع رساني مي كنيمسكه هم 835000 تومن با انس 1720

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
از قیمت خرید چی خبری دارین؟
دلار الان 1920 تومنه دوشنبه 10 بهمن 1390 ساعت 4.35 منتها نمي دونم چرا سايتها نمي زنند شايد اوناروهم تحت فشار گذاشتن ولي ما كه اينجا نمرديم اطلاع رساني مي كنيمسكه هم 835000 تومن با انس 1720

جهت اطلاع دوستان و کسانی که به بازار دسترسی ندارند : قیمت دلار در روز دوشنبه 10 بهمن ماه 1390 ساعت 14:45 استانبول : 1865 تومن

daris

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا اون مهاجره بدبختی که داره مهاجرت میکنه باید چه خاکی به سره گرام بریزه (مسئول بهش میگه غلط میکنی مهاجرت میکنی، مملکت گل و بلبل ول میکنی بری غربت چیکار!!!) یه بدبختی مثل من که با کلی کارو قرض و قوله پول جور کرده تا یه خونه برا خودش بگیره تو غربت تا با اجاره نشینی سرمایش هدر نره چه چاره ای داره. خدا وکیلی امثال من بدبخت ترین آدم تو این مملکتن ،چون میدونیم یه سرمایه ای داریم اما حالا کمتر از نصفم نمیرزه این در قیاس با اون آدم هایی که میگم که هیچی برای از دست دادن ندارن چون من میدونم حدقل نصف این همه سالی که کار کردم دود شد رفت هوا. چند سال برنامه ریزی بهم ریخت الان من یه خونه پیدا کردم (اندازه لونه گنجشک) با این وضع باید دو برابر بیشتر ریال بدم تا اندازه پول خونه حواله کنم و بخمرش تا بکپم توش (نسبت به دو ماه پیش دو برابر ضرر). در صورتی که اصلا ندارم این مقدار حالا من میتونم از این برنامه تک نرخی استفاده کنم یا به امثال من دوباره متلک میندازن؟!

بچه ها یه راهی به من نشون بدین جان عزیزتون، این صرافا یا بانکا میدن به این قیمت تک نرخی میدن برای کارای مهاجرا؟ دارم سکته میزنم!

mohammad69

Registered User
لایک‌ها
240
دوستان اصلا چطور شد که امسال یهو اینقدر قیمت دلار بالا رفت ؟؟
به خاطر تحریم هاست ؟؟

mmforouzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين واسه يك ساعت پيشه:ساعت 3.5
قیمت هر قطعه سکه تمام بهار طرح قدیم امروز 855 هزار تومان، طرح جدید 845 هزار تومان و دلار در بازار سیاه 1880 تومان اعلام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم امروز دوشنبه در بازار 855 هزار تومان، طرح جدید 845 هزار تومان، نیم سکه 415 هزار تومان، ربع سکه 215 هزار تومان و گرمی 115 هزار تومان است.

این نرخ ها روز گذشته به ترتیب 860 هزار تومان، 845 هزار تومان، 415 هزار تومان، 215 هزار تومان و 110 هزار تومان بوده است.

همچنین نرخ هر اونس طلا امروز در بازارهای جهانی 1731 دلار و هر گرم طلای زرد 18 عیار در بازار داخلی 75 هزار تومان اعلام شد.

فعالان بازار ارز نرخ هر دلار در بازار سیاه را در روز جاری 1880 تومان اعلام کردند، این در حالی است که روز گذشته نرخ دلار در این بازار 1830 تومان بود.

منبع:
نرخ طلا ، سکه و ارز در بازار تهران -

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

سایت ها تحت فشار و تهدید هستند دوست عزیز . این سانسور خبری هم خودش به نوعی کودتای اقتصادی محسوب میشه.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
حالا اون مهاجره بدبختی که داره مهاجرت میکنه باید چه خاکی به سره گرام بریزه (مسئول بهش میگه غلط میکنی مهاجرت میکنی، مملکت گل و بلبل ول میکنی بری غربت چیکار!!!) یه بدبختی مثل من که با کلی کارو قرض و قوله پول جور کرده تا یه خونه برا خودش بگیره تو غربت تا با اجاره نشینی سرمایش هدر نره چه چاره ای داره. خدا وکیلی امثال من بدبخت ترین آدم تو این مملکتن ،چون میدونیم یه سرمایه ای داریم اما حالا کمتر از نصفم نمیرزه این در قیاس با اون آدم هایی که میگم که هیچی برای از دست دادن ندارن چون من میدونم حدقل نصف این همه سالی که کار کردم دود شد رفت هوا. چند سال برنامه ریزی بهم ریخت الان من یه خونه پیدا کردم (اندازه لونه گنجشک) با این وضع باید دو برابر بیشتر ریال بدم تا اندازه پول خونه حواله کنم و بخمرش تا بکپم توش (نسبت به دو ماه پیش دو برابر ضرر). در صورتی که اصلا ندارم این مقدار حالا من میتونم از این برنامه تک نرخی استفاده کنم یا به امثال من دوباره متلک میندازن؟!

بچه ها یه راهی به من نشون بدین جان عزیزتون، این صرافا یا بانکا میدن به این قیمت تک نرخی میدن برای کارای مهاجرا؟ دارم سکته میزنم!

شخصاً از وضعیت به وجود اومده براتون متأسفم اما واقعیت اینجاست که دلار رو باید به قیمت حقیقیش یعنی دور و بر 1900 تومن تهیه کنید. از من میشنوید قبل از این که اوضاع امنیتی از این به هم ریخته تر بشه و تحریم ها شکل عملی به خودش بگیره و افزایش بیشتر قیمتها رو شاهد باشیم ارز مورد نیازتون رو (حد اقل به اندازه پولی که دارید) تامین کنید.

daris

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

drdexter جان، باق بچه ها، راهنمایی الان بهتربن تسکینه.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام به همه گلهای پرشین تولز

همین الان اومدم :دی دلار تک نرخی به بازار رسیده . صرافی بانک ها هم دلار امروز به صرافان دادن اینم خبر خوش ولی متاسفانه هنوز بازار زیر بار قیمت نمیره دوستای گلم . آنچنان ضرر میلیاردی باید بعضی ها که حد نداره . باید دوستای گلم چند تا صراف رو بزنن رو دراز کنن و مغازشون رو در ملا عام پلمب کنن که حساب کار دستشون بیاد تا دلتون هم بخواد امروز بازار تهران مثه پشکل توش دلال ریخته بود :jealous: یعنی والا اینا اصلا مشخص نیست چه جوری چند برابر شده . دروغ نگم حداقل دلال جماعت 3 برابر شده . جلبه قضیه این هم هست که دلال ها پیشرفت اساسی کردن و همشون دستگاههای کارت خوان بیسیم بانک ملی دارن . با این وضع راحت میشه همشون گیر انداخت :stun: . این دستگاههای بیسیتم کارت خوان جالب اینه که اوایل همشون نداشتن ولی الان اکثر اینا دارن !

خوب طبق معمول ما رفتیم و نتونستیم خرید کنیم . فقط باورتون شاید نشه سر منوچهری بغل نشته بودم و یه حره و داشتم می خندیدم . به مولا خنده دار بود . دوستی دارم توی یکی از صرافی بانک ها گفت امروز به ما دلار تک نرخی دادن و ما هم فقط تحویل سهمیه به صراف ها داشتیم ;) . از 2 تا صرافی بانک های دیگه هم آشنا داشتم پرس و جو کردم اون ها هم همین رو گفتن . دقت کنید فروش عام نداشتن و فقط سهمیه صراف ها رو تامین می کرد . الان گند و گه داره از خود صرافی ها میزنه بیرون که کار نمی کنن و آدم های خودشون ریخته تو بازار به همون شکل که در پاراگراف بالا عرض کردم .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

دوست گلم خدمتتون عرض کردم اوایل این هفته صبر بفرمائید از این امروز داره انگاری نتیجه میده در پست قبلیم هم گفتم فعلا همین صرافی ها زیر بار قیمت نمیره و دارن عوضی بازی درمی یارن . من امروز باید 95000 دلار خرید می کردم . من تقریبا باید هر 3 روز یک بار این روقم رو تهیه کنم که الان به مدد آقایان امروز 15 روزی هست که نتونستم قدم از قدم بردارم . بد بختی من اینه که نمی تونم از دلال دلار تهیه کنم و حتما باید از مجاری قانونی باشه . وضعیت خود من برای تامین ارزی 100% مانند شما هست . تاپیک رو دنبال بفرمائید . به محض اینکه خبر جدیدی دستم اومد اصلاع رسانی می کنم ساعت 5 و نیم اینا هم قراره همکارم به من وضعیت منطقه آزاد جلفا رو بگه . به محض اطلاع همه رو در جریان میزارم دوست گلم

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

همین الان اومدم :دی دلار تک نرخی به بازار رسیده . صرافی بانک ها هم دلار امروز به صرافان دادن اینم خبر خوش ولی متاسفانه هنوز بازار زیر بار قیمت نمیره دوستای گلم . آنچنان ضرر میلیاردی باید بعضی ها که حد نداره . باید دوستای گلم چند تا صراف رو بزنن رو دراز کنن و مغازشون رو در ملا عام پلمب کنن که حساب کار دستشون بیاد تا دلتون هم بخواد امروز بازار تهران مثه پشکل توش دلال ریخته بود :jealous: یعنی والا اینا اصلا مشخص نیست چه جوری چند برابر شده . دروغ نگم حداقل دلال جماعت 3 برابر شده . جلبه قضیه این هم هست که دلال ها پیشرفت اساسی کردن و همشون دستگاههای کارت خوان بیسیم بانک ملی دارن . با این وضع راحت میشه همشون گیر انداخت :stun: . این دستگاههای بیسیتم کارت خوان جالب اینه که اوایل همشون نداشتن ولی الان اکثر اینا دارن !

خوب طبق معمول ما رفتیم و نتونستیم خرید کنیم . فقط باورتون شاید نشه سر منوچهری بغل نشته بودم و یه حره و داشتم می خندیدم . به مولا خنده دار بود . دوستی دارم توی یکی از صرافی بانک ها گفت امروز به ما دلار تک نرخی دادن و ما هم فقط تحویل سهمیه به صراف ها داشتیم ;) . از 2 تا صرافی بانک های دیگه هم آشنا داشتم پرس و جو کردم اون ها هم همین رو گفتن . دقت کنید فروش عام نداشتن و فقط سهمیه صراف ها رو تامین می کرد . الان گند و گه داره از خود صرافی ها میزنه بیرون که کار نمی کنن و آدم های خودشون ریخته تو بازار به همون شکل که در پاراگراف بالا عرض کردم .

مشخص بود این میشه , دلاری که بتونن از طریق نوچه هاشون 1850 بفروشن که نمیان بدن دست مردم در راه رضای خدا 1300
این جریان درست شدنی نیست اینجوری .
تنها راهش اینه که بانک مستقیم به مردم دلار بده به این صورت که پولو الان بگیره , یه ماه یا دو ماه دیگه دلارو تحویل بده , اونم نه به اسم پیش فروش , محدودیت خاصی هم از نظر حجم ارز و زمانی که دوباره این شخص میتونه بگیره بزارن , دلال بازی این وسط تقریبا از بین میره سود دلار هم به جای اینکه بره تو جیب صرافو دلال بین مردم پخش میشه , غیر از این که البته باید روش کار بشه و بقول معروف کارشناسی بشه هیچ راه دیگه ای برای تک نرخی کردن وجود نداره.
اینا فقط میخوان بگن ما دلار 1226 تومنی ریختیم تو بازار , این دلاله که نمیزاره دلار بیاد پایین , توپو بندازن توی زمین اونا

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74

اسکناس دادن به صرافها؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا