• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
فرق این دو تا چیه ؟ تو بازار هست قیمتش چنده ؟

اون WD TV Live فکر نمیکنم ایران آماده باشه .. این مدل جدیدش هست Remote بزرگی داره و کارت شبکه بی سیم هم رو خودش هست .. از نظر CPU یکی هستند فقط این جدید حافظه بیشتری داره در نتیجه نرم افزاری که روش هست خیلی منوهای قشنگ و جالبی داره ..

Live Plus در ایران به کار نمیاد چون برای دیدن فیلم از سایتهایی مثل Netflix طراحی شده و با این سرعتی که تو ایران هست قابل استفاده نیست ..

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
پیشنهاد شما چیه ؟ من صبر کنم قیمتش پایین میاد ؟ کدوم مدل بگیرم بهتره ؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
والا اون مدل قدیمی ها زیاد جالب نیست مخصوصا Remote اش که خیلی کوچیکه .. من میگم اون مدلی که هارد 1 ترابایتی داره رو بخرید هم شیکه هم آخرین مدل هست و قیمت اش هم با این وضعیت هارد منصفانه است .. حدود 300 تومان باید باشه ..

fly2heaven

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال دارم از اساتید
زیر نویس idx رو وقتی نشون میده ؛خط دوم زیرنویس از صفحه تلوزیون خارج میشه و نصفس
سایز رو کوچیک کردم تاثیر نکرد
چی کار کنم درست بشه؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
یه سوال دارم از اساتید
زیر نویس idx رو وقتی نشون میده ؛خط دوم زیرنویس از صفحه تلوزیون خارج میشه و نصفس
سایز رو کوچیک کردم تاثیر نکرد
چی کار کنم درست بشه؟

کلید بالا پایین رو روی Remote بزنید Subtitle جا به جا میشه ..

hamid_2fun

Registered User
لایک‌ها
0
تنها راه دسترسی به هارد Elements Play و Hub ففط از طریق شبکه هست؟ (Elements Play که ظاهرا امکان شبکه شدن هم نداره)
مثلا میشه بعنوان هارد اکسترنال از اونها استفاده کرد؟!
بعد اینکه متاسفانه من هیچ جایی پیدا نکردم که WDTV Live برای فروش داشته باشه، شما جایی نمی‌شناسید؟

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
تنها راه دسترسی به هارد Elements Play و Hub ففط از طریق شبکه هست؟ (Elements Play که ظاهرا امکان شبکه شدن هم نداره)
مثلا میشه بعنوان هارد اکسترنال از اونها استفاده کرد؟!
بعد اینکه متاسفانه من هیچ جایی پیدا نکردم که WDTV Live برای فروش داشته باشه، شما جایی نمی‌شناسید؟
پاساژ ایران طبقه اول سمت راس گوشه بین اون دوتا سی دی فروش یه مغازه باز شده 1-2 ماه پیش کلی از اینا با گارنتی آواژنگ فکر کنم داشت. الان نمی دونم .

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سلام..

اداپتورش میخوره به برق 220 ؟ درسته ؟ wd hd

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
خیلی جالبه..فایلهای با فرمت .TS رو هم پخش میکنه...فرمتی که من به غیر کامپیوتر هیچ وسیله دیگه ای رو ندیدم بتونه پخش کنه.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
سلام..

اداپتورش میخوره به برق 220 ؟ درسته ؟ wd hd

آداپتورش Universal هست .. مثل بقیه دستگاه های جدید از 110 تا 230 ولت .. و آداپتورش هم با آداپتور هارد اکسترنال یکسان هست ( همان ولتاژ و آمپر ) ..

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
آداپتورش Universal هست .. مثل بقیه دستگاه های جدید از 110 تا 230 ولت .. و آداپتورش هم با آداپتور هارد اکسترنال یکسان هست ( همان ولتاژ و آمپر ) ..

سپاس..

راستی این آپدیت فریمورش کجاست ؟ من تو سایتش رو که میبینم فقط واسه Element و Live هست.

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
من یه دونه WD TV HD Media Player از یکی از بچه ها گرفتم ولی مشکلی که بهش برخوردم زیرنویس های Sub\idx رو دور خط مشکی outline رو نشون نمیده و همینطور رنگ زیرنویس با اینکه زرد میزارم سفید نشون میده که دور خط هم نداشته باشه خوندنش سخت میشه !
میشه کاریش کرد ؟ ورژن دستگاه هم 1.03.1 هستش

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
من یه دونه WD TV HD Media Player از یکی از بچه ها گرفتم ولی مشکلی که بهش برخوردم زیرنویس های Sub\idx رو دور خط مشکی outline رو نشون نمیده و همینطور رنگ زیرنویس با اینکه زرد میزارم سفید نشون میده که دور خط هم نداشته باشه خوندنش سخت میشه !
میشه کاریش کرد ؟ ورژن دستگاه هم 1.03.1 هستش

با SubtitleWorkshop فایل رو به SRT تبدیل کنید .. چون رنگ Subtitle مربوط به SRT میشه وقتی فرمت SUB باشه Subtitle میتونه فونت و رنگ پیش فرض داشته باشه .. برای همینه که حجم فایلهای Sub زیاده چون اینها در واقع عکس هستند که در فواصل زمانی نمایش داده میشه .. بهترین راه اینه که Subtitle SRT رو از سایت opensubtitles.org دانلود کنید ..

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
سپاس..

راستی این آپدیت فریمورش کجاست ؟ من تو سایتش رو که میبینم فقط واسه Element و Live هست.

دستگاهتون چه مدلیه ؟ فریمور جدید هم برای همه دستگاهها آمده ولی متاسفانه دستگاه من خیلی سرعت اش بد شد وقتی ریختم ..

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
با SubtitleWorkshop فایل رو به SRT تبدیل کنید .. چون رنگ Subtitle مربوط به SRT میشه وقتی فرمت SUB باشه Subtitle میتونه فونت و رنگ پیش فرض داشته باشه .. برای همینه که حجم فایلهای Sub زیاده چون اینها در واقع عکس هستند که در فواصل زمانی نمایش داده میشه .. بهترین راه اینه که Subtitle SRT رو از سایت opensubtitles.org دانلود کنید ..

آخه عزیز دلم زیرنویس srt رو درست نشون نمیده اگه درست نشون میداد که به sub\idx تبدیل نمیکردم :D
من الان دنبال راهی هستم بتونم زیرنویس رو بدون مشکل ببینم . srt رو بد نشون میده , sub\idx رو درست نشون میده ولی دور خط نمیزاره فقط سفید تک رنگ میشه که خوندنش مشکله . مثله این :

18862524360672210062.jpg

ssa و aas رو امتحان نکردم

نمیدونم به این مربوط میشه یا نه اما دستگاه من live نیست از این معمولی های مشکیه که مدلش رو گفتم . فریم ور دستگاه live به ماله من میخوره که اپدیت کنم ؟
فریم ور دستگاه من 1.03.1

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دستگاهتون چه مدلیه ؟ فریمور جدید هم برای همه دستگاهها آمده ولی متاسفانه دستگاه من خیلی سرعت اش بد شد وقتی ریختم ..

از او مدل اولیاست..WD HD Media Player

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
آخه عزیز دلم زیرنویس srt رو درست نشون نمیده اگه درست نشون میداد که به sub\idx تبدیل نمیکردم :D
من الان دنبال راهی هستم بتونم زیرنویس رو بدون مشکل ببینم . srt رو بد نشون میده , sub\idx رو درست نشون میده ولی دور خط نمیزاره فقط سفید تک رنگ میشه که خوندنش مشکله . مثله این :

مشاهده پیوست 110145

ssa و aas رو امتحان نکردم

نمیدونم به این مربوط میشه یا نه اما دستگاه من live نیست از این معمولی های مشکیه که مدلش رو گفتم . فریم ور دستگاه live به ماله من میخوره که اپدیت کنم ؟
فریم ور دستگاه من 1.03.1

شما فریمورت رو آپدیت کنی درست میشه.

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
شما فریمورت رو آپدیت کنی درست میشه.

عزیز شما هم دستگاهت مدلش مثه منه ؟ (WD TV HD Media Player (WD00AVN
این مشکل با اپدیت برات رفع شد ؟ میشه لینکش رو بزاری ما هم یه فیضی ببریم من چیزی پیدا نکردم

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
عزیز شما هم دستگاهت مدلش مثه منه ؟ (WD TV HD Media Player (WD00AVN
این مشکل با اپدیت برات رفع شد ؟ میشه لینکش رو بزاری ما هم یه فیضی ببریم من چیزی پیدا نکردم

اهان...من فک کردم واسه شما مدل لایو هست...واسه مدل لایو یکی امده که این مشکل رو حل کرده...ولی واسه این رو خبری ندارم.

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
اهان...من فک کردم واسه شما مدل لایو هست...واسه مدل لایو یکی امده که این مشکل رو حل کرده...ولی واسه این رو خبری ندارم.

من این مشکلو تو فروم وسترن گفتم بهم یه برنامه معرفی کرد ولی فیلتره نتونستم بگیرم subtitle problem with : WD TV HD Media Player (WD0... - Western Digital Community

گفتم اگه مدلت مثل ماله منه شاید بدردت بخوره !

بالا