• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قيمت نجومي ايپد جديد در ايران 3ميليون و 500تومان

vampire74

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
دوستی به علاالدین رفته بود به مغازه ای که همیشه خرید می کند
ایشان گفته بود فردا صبح یعنی یکشنبه ۲۸ اسفند سه آیپد جدید 3g برایش می رسد همه ۳۲ گیگ
ایشان البته همیشه سریع جنس را می آورند و همیشه هم می گویند اگر یکیش را می خواهی صد هزار تومان امروز بده بقیه را فردا
اما قیمت
۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
اصلا کار ندارم با چه دلاری حساب شده و و و
اما واقعا یک جنس هرچقدر با ارزش می ارزد چند برابر قیمت واقعیش تنها برای اینکه جزو اولین نفرات باشی خریداری شود
هدف از نوشتن این مطلب این بود :
متاسفانه هر سه آیپد ها را ایشان فروخته اند یکیش را به همین دوست بهتر بگویم صمیمی ولی نادان من و بقیه را به دیگران
ببینید اینجا ایراد از فروشنده نیست ایراد از خریدار است که اگر می گفت ۵ میلیون تومان باز هم پیدا می شد خریدار و می خرید
کاش مردم در این مواقع کمی منطقی فکر می کردند
با سپاس[/INDENT]

به نقل از دوستان در انجمن تخصصی سیستم عامل ایفون

پ.ن.پ: عشق به اپل درست نه دیگه ادم ... !!! برابرقیمت ۵تا ایپد جدید بکشن روش و ادم بخره !!!:4:به قول دوستان یه چیز در ایران موج میزنه !!همچشمی !!!!نکته : ایران بالاترین میزان عمل زیبایی و جراحی در دنیا را دارد مثل برزیل !!!
عزیز وقتی اطلاعات نداری چرا حرف میزنی از کی تا حالا آیپد جدید 3g دار شده یه مدل!!!
با نهایت احترام به تمامی فن بوی های متعصب و کورکورانه اپل باید بگم که نه تنها آیپد ماله خر است بلکه کلآ اپل ماله خر است
خر تویی یاد اون مثل قدیمی افتادم که میگه خر چه داند قیمت نقل و نبات تو آخه میدونی اپل چی
واقعا الآن به امضات پی بردم حالت خرابه ان شا الله خدا شفا بده
استثنا موافقم شدید !
اپلی ها کلا جوگیر هستند عجیب و غریب !
---
حالا یه بدبختی لنگ 500 هزار تومان پول باشه ، اگه 1 ریال کمک کنند ! اینها هم از عواقب 1 شب پول دار شدن هست
پول داره می تونه می خره
خدا گفته من تا روز قیامت در مورد هیچ بنده ای قضاوت نمی کنم تو چطور به خودت اجازه میدی که در مورد مردم قضاوت کنی؟
در تایید حرف داوود جان. واقعاً خاک تو سرشون

حالا جالبه اگه یه بابایی آیپد اصلی رو بیاره 1 و نیم میلیون، باز میرن اون 3 و نیم میلیونی رو میخرن میگن اون یکی اصله
اینم به خاطر مردم کلاه بردار ما هستش که هیچوقت جنس اصلی رو به قیمت واقعی نمی فروشند و همیشه جنس اصل بالاتر از قیمت معقول هستش
خانواده ای هستند در 25 متر خونه زندگی میکنن شب عیدی پول حتی یک جفت جوراب هم ندارن واسه بچه اشون چی بگم گریم میگره وقتی بهشون فکر میکنم

عجب مملکتی ****
شما که دلت میسوزه خودت کمک کن نمی خواد در مورد بقیه قضاوت کنی
مسئله اینجاس که اینایی که میرنو مثلآ گوشی اپل میگیرن و پیش خودشون فکر میکنند که الان آخرت گوشی دستشونه متاسفانه از تکنولوزی روز بیخبرن چونکه مثلآ آحرین مدل گوشی آیفون 4s حتی نمیتونه با گوشی که یک سال پیش سامسونگ معرفی کرده هم از لحاظ تکنولوژی و حتی کیفیت قطعات برابری کنه اینا فقط میخوان یه چیزی دستشون بگیرن که بگن گرونه والا اصلآ کاری به برتر بودن گوشی از لحاظ امکانات ندارن درست مثل اون بابایی که میره فروشگاه ال سی دی و اینا و میگه گرونترین ال سی دیت کدومه من همونو بخرم و آخر سرم یه ال ای دی سونی میخره میبره خونش و فکر میکنه الان آخرت تلویزیونا تو خونشه و خبری از تکنولوژی پلاسمای پاناسونیک نداره که میتونست با قیمتی پایین تر نمایشگری صدها بار بهتر از اون گرون ترین نمایشگرو بخره
توهین نشه اما بنده اکثر کسایی که دیدم گوشی آیفون دستشونه و منتظرن تا اپل یه چیزی بده بیرون و اینا چشم و گوش بسته سریع برن بخرنش آدمایی هستن که فقط دنبال چشم رو هم چشمی و چس کلاس گذشتنای الکی هستند
عزیز من تو با گوشی چینی هایی که از اپل کپی شده کار کردی فکر نکنم تو خواب هم با آبفون 4s کار کرده باشی
با سامسونگ نمی تونه رقابت کنه؟؟!!! سامسونگ شرکت بزرگی هستش ولی تو همه زمینه ها داره کار میکنه نمی تونه یک محصول درست حسابی بده بیرون داره هفته ای یه گوشی میده بیرون
فقط بلده هسته اضافه کنه به جای 2 تا یا 4 تا 50 هسته داشته باشه زمانی که سیستم عاملش نمی تونه از سخت افزار استفاده کنه چه فایده ای داره؟ سامسونگی ها بازی هایی مثل infinity blade رو تو رویا هم نمی تونند رو گوشی هاشون اجرا کنند
کلا فن ها فرقی با ساندیس خور ها ندارن ! فقط بزرگ نمایی می کنند و برای خودشون هم دلیل می یارند !
مثلا قبل 4s کلی فیلم هندی که آره اینجوره و اینجور ! نهایت فرقش چقدر ؟ 10 درصد ! یه برنامه سیری !
که به درد 90 درصد ( به بالا ) نمی خوره !
یا آیپد جدید ، غیر از صحفه نمایش و یه سی پی یو ! هیچ نوآوری جدیدی نداره ! ولی باز حمله شروع می شه برای خرید !
لازمه اکثر استفاده از تبلت هم اینترنت هست ، چیزی که در ایران معنی نداره !
اکثر استفاده کنندگان آیفون هم تنها برای پز دادن ( فخر فروشی ) می خرند و کار خاصی رو باهاش انجام نمی دن !
بعد بهشون می گی ! می گند ، مثلا 80 درصد پزشک های آمریکایی دارن ! درک نمی کنند که اپلیکیشن مخصوص به کارشون رو داره !
البته استثنا کاربران کاربلد آیفون جداست !
سیری 10% تغییر ایجاد کرده؟ می دونی چقدر هزینه کرده؟
سیری حاصل چندین سال کار دانشگاه استندفورد هستش و به درد افرادی مثل تو که هیچ بویی از تکنولوژی نبردی واقعا نمی خوره
در ضمن برای دومین بار در مورد چیز هایی که اطلاع ندارید نظر ندید
از تغییران آیفون 4s میشه به دوربین 8 مگاپیکسلی که دارای رزولوشن فوق العاده هستش اشاره کرد به چیپ a5(امیدوارم بدونی چیه) , میکرفون فوق العاده قوی و ... اشاره کرد
تو ایران 90 درصد مردم شخصیت نداشتشون رو با گوشی و ماشین و خونه و لباس میخوان جبران کنن....
همینه دیگه کاسبها خدایی میکنن...
عزیز من کفر نگو
من نمیدونم چرا تا حالا به این مردم نتونستم بفهمونم که قضاوت کار شما نیست طرف میخواد هر کاری بکنه تو مرد باش به زندگی خودت برس به مردم چی کار داری؟
من یه بار تو این انجمن گفتم 90 درصد اونایی که اپل می گیرن فقط به خاطر اون سیب گاز زده هست وگرنه خدا شاهده الانم طرفش رو سراغ دارم از 4 اومد به 4s اما با جفتشم بلد نیست کار کنه جز تماس و خیلی زور بزنه بتونه اس ام اس تایپ کنه اما در اون طرف دکتری رو میشناسم که بهترین جراح شمال غرب کشور هست و با یه گوشی آندرویدی همه ی اطلاعات مریض هاش رو حمل می کنه و از گوشیش حداقل یه استفاده درست انجام میده
اما هستند کسانی که واقعا سیب خورن و چه هک هایی انجام دادن تا این 90 درصد بقیه بتونن اپل مصرف کنند با وجود شرایط تحریم
برو عمو
تنها تحریم اپل برای ایران جلوگیری از دانلود از اپ استور هستش که اونم با یک تغییر ip ساده میشه رفعش کرد در ضمن هیچکس تو ایران از اپ استور چیزی نمیخره و همه اپلیکیشن های کرک شده نصب می کنند
برای چندمین بار در مورد چیزی که نمی دونید نظر ندید این هک و جیلبرک و ... ربطی به تحریم نداره
سامسونگ از اپل کپی میکنه؟!

شوخی میکنی ؟

عزیز اپل کل سخت افزارشو از قبیل سی پی یو . چیپ گرافیکی تا نمایشگر از خود سامسونگ میخره اونوقت شما میگی سامسونگ از اپل کپی میکنه؟

اپل مشتری بزرگ پردازنده های سامسونگ است | iXsellize - انجمن تخصصی سیستم عامل آیفون

همین 4 روز پیش خبر خرید 11 بیلیون دلاری چیپهای گرافیکی و نمایشگر اپل از سامسونگ منتشر شد که نسبت به سال قبل این حجم خرید اپل از سامسونگ 4 بیلیون دلار افزایش داشته!

Apple To Buy $11bn Worth Of Samsung Parts | ITProPortal.com
همین سامسونگ خودش رو سرویس کرد تا تونست با استاندارد های اپل هماهنگ بشه
اپل طرحش رو میده و سامسونگ فقط یک مونتاژ کنندست
با کمال احترام بنده کمپپانی اپل در بهترین حالت یه شرکت سمبل کننده میدونم که میره قطعات از سامسونگ میخره و سر هم میکنه و گوشی میده بیرون و مطلقا در حد و اندازه های این نمیبینمش که بخوام با کمپانی مادر سامسونگ مقایسش کنم عرض کردم که حتی گوشی یک سال پیشی که سامی معرفی کرده هم قابل مقایسه با جدیدترین گوشی آیفون نیست و از همه لحاظ ازش سرتره از کیفیت نمایشگر گرفته تا پردازشگر حالا بگذریم از گوشی های جدیدترش که قشنگ ایفونو له میکنند
برو گوشفند هاتو بچرون
چند سال امدی شهر؟
چون فقط این پشت کوهی ها از اینجور فکر ها می کنند که فقط مارکی که روی تلوزیونی که چند سال پیش با یکی از گوسفند هاش عوض کرده بود شرکت هستش
سامسونگ قدیمی بودنش به کنار آره خیلی قدمت داره ولی قایق سازی بوده بعد پیشرفت کرده شده کشتی سازی و ..... ولی تو زمینه تلفن هوشمند پیش اپل هیچه
تو برو گوسفند ها تو با هم مقایسه کن که کدوم چاق تر شدن
افرین تو خوبی
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده
بعد از خودن مطلب این همه احمق واقعا شما امیدی رو در دل من زنده کردی
واقعا برای همتون متاسفم که طرز فکر هاتون اینجوری هستش
واقعا برای آدم هایی که یک ذره از تکنولوژی سرشون میشه سخت بیان تو این فروم حیف که وقت ندارم شاید می تونستم یک ذره آدمتون کنم

Kourosh_Jal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13

عزیز وقتی اطلاعات نداری چرا حرف میزنی از کی تا حالا آیپد جدید 3g دار شده یه مدل!!!

خر تویی یاد اون مثل قدیمی افتادم که میگه خر چه داند قیمت نقل و نبات تو آخه میدونی اپل چی

پول داره می تونه می خره
خدا گفته من تا روز قیامت در مورد هیچ بنده ای قضاوت نمی کنم تو چطور به خودت اجازه میدی که در مورد مردم قضاوت کنی؟

اینم به خاطر مردم کلاه بردار ما هستش که هیچوقت جنس اصلی رو به قیمت واقعی نمی فروشند و همیشه جنس اصل بالاتر از قیمت معقول هستش

عزیز من تو با گوشی چینی هایی که از اپل کپی شده کار کردی فکر نکنم تو خواب هم با آبفون 4s کار کرده باشی
با سامسونگ نمی تونه رقابت کنه؟؟!!! سامسونگ شرکت بزرگی هستش ولی تو همه زمینه ها داره کار میکنه نمی تونه یک محصول درست حسابی بده بیرون داره هفته ای یه گوشی میده بیرون
فقط بلده هسته اضافه کنه به جای 2 تا یا 4 تا 50 هسته داشته باشه زمانی که سیستم عاملش نمی تونه از سخت افزار استفاده کنه چه فایده ای داره؟ سامسونگی ها بازی هایی مثل infinity blade رو تو رویا هم نمی تونند رو گوشی هاشون اجرا کنند

سیری حاصل چندین سال کار دانشگاه استندفورد هستش و به درد افرادی مثل تو که هیچ بویی از تکنولوژی نبردی واقعا نمی خوره
از تغییران آیفون 4s میشه به دوربین 8 مگاپیکسلی که دارای رزولوشن فوق العاده هستش اشاره کرد به چیپ a5(امیدوارم بدونی چیه) , میکرفون فوق العاده قوی و ... اشاره کرد

عزیز من کفر نگو
من نمیدونم چرا تا حالا به این مردم نتونستم بفهمونم که قضاوت کار شما نیست طرف میخواد هر کاری بکنه تو مرد باش به زندگی خودت برس به مردم چی کار داری؟

برو عمو
تنها تحریم اپل برای ایران جلوگیری از دانلود از اپ استور هستش که اونم با یک تغییر ip ساده میشه رفعش کرد در ضمن هیچکس تو ایران از اپ استور چیزی نمیخره و همه اپلیکیشن های کرک شده نصب می کنند
برای چندمین بار در مورد چیزی که نمی دونید نظر ندید این هک و جیلبرک و ... ربطی به تحریم نداره

برو گوشفند هاتو بچرون
چند سال امدی شهر؟
چون فقط این پشت کوهی ها از اینجور فکر ها می کنند که فقط مارکی که روی تلوزیونی که چند سال پیش با یکی از گوسفند هاش عوض کرده بود شرکت هستش
سامسونگ قدیمی بودنش به کنار آره خیلی قدمت داره ولی قایق سازی بوده بعد پیشرفت کرده شده کشتی سازی و ..... ولی تو زمینه تلفن هوشمند پیش اپل هیچه

واقعا برای آدم هایی که یک ذره از تکنولوژی سرشون میشه سخت بیان تو این فروم حیف که وقت ندارم شاید می تونستم یک ذره آدمتون کنم

کجات میسوزه؟تو آرزوی یه سی پی یو حسابی و صفحه بزرگتر موندی بدبخت؟:D
اپل در حال حاضر سگ سامسونگه که فقط اسمبل میکنه قطعاتو

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092

راست میگه.آپید جدیدکه 4Gهست :دی

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
آخه سی پی یو 10 هسته ای داشته باشی ولی به کارت نیاد میخوای چیکارش کنی؟؟وقتی IOS از Anriod سرعتش بیشتر باشه!؟
شما برو گرافیک آپید 3 رو ببین با صفحه نمایشش بعد بیا نظر بده.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
با نهایت احترام به تمامی فن بوی های متعصب و کورکورانه اپل باید بگم که نه تنها آیپد ماله خر است بلکه کلآ اپل ماله خر است

به شدت لایک،
دوستان اپلی به شدت جوگیر،
اونایی که تا دیروز نمیدونستید استیو جابز کیه و بعد از مرگش همشون زانوی غم بغل گرفتید و مثل .. رفتید از محصولات اپل خریدید،
بهتره اولین پادکست رادیو فنگ رو گوش بدید، مخصوصا قسمتی که از کارگران اپل تعهد گرفته شده که نباید خودکشی کنن و اون کارگرانی که بخاطر بیش از 16 ساعت کار در کارخانه اپل خودکشی میکنن
shame.gif
vahidrk1.gif

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975

پول داره می تونه می خره

عزیز من کفر نگو

برو عمو

برو گوشفند هاتو بچرون
چند سال امدی شهر؟

نمونه یه فن ! شعور و ادب در حد همین ساندیس خور ها !
احمق ! بی سواد ! گوسفند چرون ! دهاتی ! نفهم ! خر ! پشت کوهی !

باور کن به خودش و خانوادش توهین می کردی اینجور جواب نمی داد !

شما اگه پول آیفون نداشتی مطمئن باش یه ساندیس خور حرفه ایی می شدی که در راه دفاغ از ساندیس باطوم دستت می گرفتی و همه رو ... !

فرق تو با ساندیس خور همینه ! تو پول داری نیاز به ساندیس نداری ! اون ساندیس خور از نداری پول و برای چند هزار تومان پول باطوم دستش می گیره ! والی تو حمله به مخالف هاتون هیچ فرقی ندارید

جدی می گم ، اگه باطوم دستت بود ، می اومدی حتما می زدی !

ادعای فهم و شعورت هم می شه آقای با شعور !

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
اگه اینجوریه اوکی : کلا موبایل ماله خر است :D

0037

Registered User
لایک‌ها
8
تو ایران 90 درصد مردم شخصیت نداشتشون رو با گوشی و ماشین و خونه و لباس میخوان جبران کنن....
همینه دیگه کاسبها خدایی میکنن...

به دفعات مشاهده شده

Kourosh_Jal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
آخه سی پی یو 10 هسته ای داشته باشی ولی به کارت نیاد میخوای چیکارش کنی؟؟وقتی IOS از Anriod سرعتش بیشتر باشه!؟
شما برو گرافیک آپید 3 رو ببین با صفحه نمایشش بعد بیا نظر بده.
این حرف شما اصلا اساس علمی نداره!من خودم هم ipad 2 دارم هم galaxy sii داشتم.سرعت آندروید به مراتب بالاتر هست.ios سیستم سنگین و پر دردسریه.
کار با محصولات اپل به شدت اعصاب خورد کن هست.دستگاه های اپل برای افراد مبتدی ساخته شده که حتی آهنگ ریختنشم از طریق برنامه itunes هست.
اون موقعی که آندروید pdf اجرا میکرد اپل کجا بود؟داشت زور میزد واسه یکی دو هفته بعدش ibooks بده بیرون؟
اپل اصلا نوآوری نداره.الان ipad اولیه رو با ipad 3 مقایسه کنی فرق محسوسی ندارن.
اما سامسونگ نوآوری خیلی زیادی داره و به خاطر پشتوانه مالی بالاش برای هر سلیقه ای محصولی داره.

romeo

Registered User
لایک‌ها
13
نمایشگاه بارسلون

14 روز پیش

و معرفی بهترین گوشی و کمپانی جهان:

بهترین گوشی هوشمند سال ۲۰۱۱ : گلکسی اس II توانست در رقابت با آیفون و HTC Desire S و نوکیا لومیا۸۰۰ عنوان برترین را کسب نماید و شرکت سامسونگ هم عنوان بهترین تولید کننده سال گوشی همراه را متعلق به خود کرد.

http://www.globalmobileawards.com/winners2012.php

سامسونگ و Galaxy SII برنده جایزه جهانی موبایل | آی تی بلاگ

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
iPad3 از iPad2 فقط و فقط 100 دلار گرونتره .. اینجا چون بازار سیاهه و به بهانه قیمت ارز و .. iPad3 تنها برتری اش صفحه Retina هست و 4G که به کار ایران نمیاد .. همین ..

Kourosh_Jal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
نمایشگاه بارسلون

14 روز پیش

و معرفی بهترین گوشی و کمپانی جهان:

بهترین گوشی هوشمند سال ۲۰۱۱ : گلکسی اس II توانست در رقابت با آیفون و HTC Desire S و نوکیا لومیا۸۰۰ عنوان برترین را کسب نماید و شرکت سامسونگ هم عنوان بهترین تولید کننده سال گوشی همراه را متعلق به خود کرد.

Global Mobile Awards 2012

سامسونگ و Galaxy SII برنده جایزه جهانی موبایل | آی تی بلاگ
اومدم همین خبرو بذارم دیدم گذاشتی :D
در کل طرفدارای اپل 70% عقده این.(تو ایران معمولا)چون اینجا محصولات اپل به صورت یه کالای لوکس در اومده که هیچ جای دنیا اینطور نیست

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
iPad3 از iPad2 فقط و فقط 100 دلار گرونتره .. اینجا چون بازار سیاهه و به بهانه قیمت ارز و .. iPad3 تنها برتری اش صفحه Retina هست و 4G که به کار ایران نمیاد .. همین ..

این رو نگو ! و الی هزار تا فحش خواهر و مادر هست که می یاد برات !

من وشما درک این پیشرفت عظیم تکنولوژی رو نداریم ! باید سالها ریاضت بکشیم که فرقی بیشتر از این 2تا ببینیم !

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
اون زمانی که شرکت اپل ایده ساخت ایپد رو داد همین شرکت های باصطلاح صاحب تکنولوژی گفتن به این پروژه امیدی ندارن.حالا همین شرکت سامگنگ برمیداره انواع گلکسی تب بیرون میده
واقعا برای سامسونگ دارا متاسفم که متعصبانه و کورکورانه از سامگنگ حمایت میکنن.اونا حتی طراحی گوشیشونم از اپل تقلید میکنن حالا از نظر سخت افزاری لاید بره جلو بوق بزنن

Kourosh_Jal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
اون زمانی که شرکت اپل ایده ساخت ایپد رو داد همین شرکت های باصطلاح صاحب تکنولوژی گفتن به این پروژه امیدی ندارن.حالا همین شرکت سامگنگ برمیداره انواع گلکسی تب بیرون میده
واقعا برای سامسونگ دارا متاسفم که متعصبانه و کورکورانه از سامگنگ حمایت میکنن.اونا حتی طراحی گوشیشونم از اپل تقلید میکنن حالا از نظر سخت افزاری لاید بره جلو بوق بزنن

:lol:
برو آیپد بازیتو بکن :lol:

romeo

Registered User
لایک‌ها
13

اپل مشتری بزرگ پردازنده های سامسونگ است | iXsellize - انجمن تخصصی سیستم عامل آیفون

خرید 11 بیلیون دلاری انواع چیپ و نمایشگر و پردازنده توسط اپل از سامسونگ در سال 2012

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
آقا سر چی دعوا میکنید یک خورده چشماتون رو باز کنید من خودم ترنسفورمر اندروید دارم ولی کسی بیاد بگه وای اپل بهتره میگم باشه بهتره، اینها همش بازی های سرمایه داری که دو تا چیز رو رقابتی عرضه میکنه و از این طریق جیب من و شمارو خالی میکنه بله میشه این محصولات رو نقد کرد ولی تعصب نشان دادن نداره و فن شدن نداره ما مادامی که به یک چیزی احتیاج داشته باشیم باید تهیه اش بکنیم و اینجوری اسیر زرق و برق کالا های سرمایه داری نشیم اونها هدفشون اینه که رقابت ایجاد کنند و جیب مارو خالی کنند که ظاهراً خوب هم دارن موفق میشند..........

Farshad_sh

Registered User
لایک‌ها
7
این حرف شما اصلا اساس علمی نداره!من خودم هم ipad 2 دارم هم galaxy sii داشتم.سرعت آندروید به مراتب بالاتر هست.ios سیستم سنگین و پر دردسریه.
کار با محصولات اپل به شدت اعصاب خورد کن هست.دستگاه های اپل برای افراد مبتدی ساخته شده که حتی آهنگ ریختنشم از طریق برنامه itunes هست.
اون موقعی که آندروید pdf اجرا میکرد اپل کجا بود؟داشت زور میزد واسه یکی دو هفته بعدش ibooks بده بیرون؟
اپل اصلا نوآوری نداره.الان ipad اولیه رو با ipad 3 مقایسه کنی فرق محسوسی ندارن.
اما سامسونگ نوآوری خیلی زیادی داره و به خاطر پشتوانه مالی بالاش برای هر سلیقه ای محصولی داره.

دوست عزیز یادمون باشه اولین گوشی هوشمند تمام مولتی تاچ رو کی به دنیا معرفی کرد و بعدش کیا بودن که کپی کردن و همچنین اولین تبلت جهان رو.
اینجا بحث تعصب کورکورانه نیست بحث پز و غیره هم نیست چرا که تا چند ماه پیش قیمت یه آیفون ۴ با گلگسی اس برابر بود! اما نکته تو این مثاله: هیوندای جنسیس از لحاظ آپشن و امکانات داخلی و غیره از خیلی از مدل های بنز و bmw بالاتره اما وقتی سوارش میشی میفهمی که هیوندا سواری و آرزو داشتی سوار بنز یا bmw بودی.

Sent from my iPad using Tapatalk

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
دوست عزیز یادمون باشه اولین گوشی هوشمند تمام مولتی تاچ رو کی به دنیا معرفی کرد و بعدش کیا بودن که کپی کردن و همچنین اولین تبلت جهان رو.
اینجا بحث تعصب کورکورانه نیست بحث پز و غیره هم نیست چرا که تا چند ماه پیش قیمت یه آیفون ۴ با گلگسی اس برابر بود! اما نکته تو این مثاله: هیوندای جنسیس از لحاظ آپشن و امکانات داخلی و غیره از خیلی از مدل های بنز و bmw بالاتره اما وقتی سوارش میشی میفهمی که هیوندا سواری و آرزو داشتی سوار بنز یا bmw بودی.

Sent from my iPad using Tapatalk

دقیقا دوست عزیز
موافقم

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
:lol:
برو آیپد بازیتو بکن :lol:

تعصبتون اینجا خودشو نشون میده منم آدمیم که وسیله ای رو فقط بنا به احتیاج میگیرم و از تمامی امکاناتش استفاده میکنم
شما که نمیتونی جواب قانع کننده به من بدید

بالا