عزیز وقتی اطلاعات نداری چرا حرف میزنی از کی تا حالا آیپد جدید 3g دار شده یه مدل!!!درود
دوستی به علاالدین رفته بود به مغازه ای که همیشه خرید می کند
ایشان گفته بود فردا صبح یعنی یکشنبه ۲۸ اسفند سه آیپد جدید 3g برایش می رسد همه ۳۲ گیگ
ایشان البته همیشه سریع جنس را می آورند و همیشه هم می گویند اگر یکیش را می خواهی صد هزار تومان امروز بده بقیه را فردا
اما قیمت
۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
اصلا کار ندارم با چه دلاری حساب شده و و و
اما واقعا یک جنس هرچقدر با ارزش می ارزد چند برابر قیمت واقعیش تنها برای اینکه جزو اولین نفرات باشی خریداری شود
هدف از نوشتن این مطلب این بود :
متاسفانه هر سه آیپد ها را ایشان فروخته اند یکیش را به همین دوست بهتر بگویم صمیمی ولی نادان من و بقیه را به دیگران
ببینید اینجا ایراد از فروشنده نیست ایراد از خریدار است که اگر می گفت ۵ میلیون تومان باز هم پیدا می شد خریدار و می خرید
کاش مردم در این مواقع کمی منطقی فکر می کردند
با سپاس[/INDENT]
به نقل از دوستان در انجمن تخصصی سیستم عامل ایفون
پ.ن.پ: عشق به اپل درست نه دیگه ادم ... !!! برابرقیمت ۵تا ایپد جدید بکشن روش و ادم بخره !!!:4:به قول دوستان یه چیز در ایران موج میزنه !!همچشمی !!!!نکته : ایران بالاترین میزان عمل زیبایی و جراحی در دنیا را دارد مثل برزیل !!!
خر تویی یاد اون مثل قدیمی افتادم که میگه خر چه داند قیمت نقل و نبات تو آخه میدونی اپل چیبا نهایت احترام به تمامی فن بوی های متعصب و کورکورانه اپل باید بگم که نه تنها آیپد ماله خر است بلکه کلآ اپل ماله خر است
واقعا الآن به امضات پی بردم حالت خرابه ان شا الله خدا شفا بده
پول داره می تونه می خرهاستثنا موافقم شدید !
اپلی ها کلا جوگیر هستند عجیب و غریب !
---
حالا یه بدبختی لنگ 500 هزار تومان پول باشه ، اگه 1 ریال کمک کنند ! اینها هم از عواقب 1 شب پول دار شدن هست
خدا گفته من تا روز قیامت در مورد هیچ بنده ای قضاوت نمی کنم تو چطور به خودت اجازه میدی که در مورد مردم قضاوت کنی؟
اینم به خاطر مردم کلاه بردار ما هستش که هیچوقت جنس اصلی رو به قیمت واقعی نمی فروشند و همیشه جنس اصل بالاتر از قیمت معقول هستشدر تایید حرف داوود جان. واقعاً خاک تو سرشون
حالا جالبه اگه یه بابایی آیپد اصلی رو بیاره 1 و نیم میلیون، باز میرن اون 3 و نیم میلیونی رو میخرن میگن اون یکی اصله
شما که دلت میسوزه خودت کمک کن نمی خواد در مورد بقیه قضاوت کنیخانواده ای هستند در 25 متر خونه زندگی میکنن شب عیدی پول حتی یک جفت جوراب هم ندارن واسه بچه اشون چی بگم گریم میگره وقتی بهشون فکر میکنم
عجب مملکتی ****
عزیز من تو با گوشی چینی هایی که از اپل کپی شده کار کردی فکر نکنم تو خواب هم با آبفون 4s کار کرده باشیمسئله اینجاس که اینایی که میرنو مثلآ گوشی اپل میگیرن و پیش خودشون فکر میکنند که الان آخرت گوشی دستشونه متاسفانه از تکنولوزی روز بیخبرن چونکه مثلآ آحرین مدل گوشی آیفون 4s حتی نمیتونه با گوشی که یک سال پیش سامسونگ معرفی کرده هم از لحاظ تکنولوژی و حتی کیفیت قطعات برابری کنه اینا فقط میخوان یه چیزی دستشون بگیرن که بگن گرونه والا اصلآ کاری به برتر بودن گوشی از لحاظ امکانات ندارن درست مثل اون بابایی که میره فروشگاه ال سی دی و اینا و میگه گرونترین ال سی دیت کدومه من همونو بخرم و آخر سرم یه ال ای دی سونی میخره میبره خونش و فکر میکنه الان آخرت تلویزیونا تو خونشه و خبری از تکنولوژی پلاسمای پاناسونیک نداره که میتونست با قیمتی پایین تر نمایشگری صدها بار بهتر از اون گرون ترین نمایشگرو بخره
توهین نشه اما بنده اکثر کسایی که دیدم گوشی آیفون دستشونه و منتظرن تا اپل یه چیزی بده بیرون و اینا چشم و گوش بسته سریع برن بخرنش آدمایی هستن که فقط دنبال چشم رو هم چشمی و چس کلاس گذشتنای الکی هستند
با سامسونگ نمی تونه رقابت کنه؟؟!!! سامسونگ شرکت بزرگی هستش ولی تو همه زمینه ها داره کار میکنه نمی تونه یک محصول درست حسابی بده بیرون داره هفته ای یه گوشی میده بیرون
فقط بلده هسته اضافه کنه به جای 2 تا یا 4 تا 50 هسته داشته باشه زمانی که سیستم عاملش نمی تونه از سخت افزار استفاده کنه چه فایده ای داره؟ سامسونگی ها بازی هایی مثل infinity blade رو تو رویا هم نمی تونند رو گوشی هاشون اجرا کنند
سیری 10% تغییر ایجاد کرده؟ می دونی چقدر هزینه کرده؟کلا فن ها فرقی با ساندیس خور ها ندارن ! فقط بزرگ نمایی می کنند و برای خودشون هم دلیل می یارند !
مثلا قبل 4s کلی فیلم هندی که آره اینجوره و اینجور ! نهایت فرقش چقدر ؟ 10 درصد ! یه برنامه سیری !
که به درد 90 درصد ( به بالا ) نمی خوره !
یا آیپد جدید ، غیر از صحفه نمایش و یه سی پی یو ! هیچ نوآوری جدیدی نداره ! ولی باز حمله شروع می شه برای خرید !
لازمه اکثر استفاده از تبلت هم اینترنت هست ، چیزی که در ایران معنی نداره !
اکثر استفاده کنندگان آیفون هم تنها برای پز دادن ( فخر فروشی ) می خرند و کار خاصی رو باهاش انجام نمی دن !
بعد بهشون می گی ! می گند ، مثلا 80 درصد پزشک های آمریکایی دارن ! درک نمی کنند که اپلیکیشن مخصوص به کارشون رو داره !
البته استثنا کاربران کاربلد آیفون جداست !
سیری حاصل چندین سال کار دانشگاه استندفورد هستش و به درد افرادی مثل تو که هیچ بویی از تکنولوژی نبردی واقعا نمی خوره
در ضمن برای دومین بار در مورد چیز هایی که اطلاع ندارید نظر ندید
از تغییران آیفون 4s میشه به دوربین 8 مگاپیکسلی که دارای رزولوشن فوق العاده هستش اشاره کرد به چیپ a5(امیدوارم بدونی چیه) , میکرفون فوق العاده قوی و ... اشاره کرد
عزیز من کفر نگوتو ایران 90 درصد مردم شخصیت نداشتشون رو با گوشی و ماشین و خونه و لباس میخوان جبران کنن....
همینه دیگه کاسبها خدایی میکنن...
من نمیدونم چرا تا حالا به این مردم نتونستم بفهمونم که قضاوت کار شما نیست طرف میخواد هر کاری بکنه تو مرد باش به زندگی خودت برس به مردم چی کار داری؟
برو عمومن یه بار تو این انجمن گفتم 90 درصد اونایی که اپل می گیرن فقط به خاطر اون سیب گاز زده هست وگرنه خدا شاهده الانم طرفش رو سراغ دارم از 4 اومد به 4s اما با جفتشم بلد نیست کار کنه جز تماس و خیلی زور بزنه بتونه اس ام اس تایپ کنه اما در اون طرف دکتری رو میشناسم که بهترین جراح شمال غرب کشور هست و با یه گوشی آندرویدی همه ی اطلاعات مریض هاش رو حمل می کنه و از گوشیش حداقل یه استفاده درست انجام میده
اما هستند کسانی که واقعا سیب خورن و چه هک هایی انجام دادن تا این 90 درصد بقیه بتونن اپل مصرف کنند با وجود شرایط تحریم
تنها تحریم اپل برای ایران جلوگیری از دانلود از اپ استور هستش که اونم با یک تغییر ip ساده میشه رفعش کرد در ضمن هیچکس تو ایران از اپ استور چیزی نمیخره و همه اپلیکیشن های کرک شده نصب می کنند
برای چندمین بار در مورد چیزی که نمی دونید نظر ندید این هک و جیلبرک و ... ربطی به تحریم نداره
همین سامسونگ خودش رو سرویس کرد تا تونست با استاندارد های اپل هماهنگ بشهسامسونگ از اپل کپی میکنه؟!
شوخی میکنی ؟
عزیز اپل کل سخت افزارشو از قبیل سی پی یو . چیپ گرافیکی تا نمایشگر از خود سامسونگ میخره اونوقت شما میگی سامسونگ از اپل کپی میکنه؟
اپل مشتری بزرگ پردازنده های سامسونگ است | iXsellize - انجمن تخصصی سیستم عامل آیفون
همین 4 روز پیش خبر خرید 11 بیلیون دلاری چیپهای گرافیکی و نمایشگر اپل از سامسونگ منتشر شد که نسبت به سال قبل این حجم خرید اپل از سامسونگ 4 بیلیون دلار افزایش داشته!
Apple To Buy $11bn Worth Of Samsung Parts | ITProPortal.com
اپل طرحش رو میده و سامسونگ فقط یک مونتاژ کنندست
برو گوشفند هاتو بچرونبا کمال احترام بنده کمپپانی اپل در بهترین حالت یه شرکت سمبل کننده میدونم که میره قطعات از سامسونگ میخره و سر هم میکنه و گوشی میده بیرون و مطلقا در حد و اندازه های این نمیبینمش که بخوام با کمپانی مادر سامسونگ مقایسش کنم عرض کردم که حتی گوشی یک سال پیشی که سامی معرفی کرده هم قابل مقایسه با جدیدترین گوشی آیفون نیست و از همه لحاظ ازش سرتره از کیفیت نمایشگر گرفته تا پردازشگر حالا بگذریم از گوشی های جدیدترش که قشنگ ایفونو له میکنند
چند سال امدی شهر؟
چون فقط این پشت کوهی ها از اینجور فکر ها می کنند که فقط مارکی که روی تلوزیونی که چند سال پیش با یکی از گوسفند هاش عوض کرده بود شرکت هستش
سامسونگ قدیمی بودنش به کنار آره خیلی قدمت داره ولی قایق سازی بوده بعد پیشرفت کرده شده کشتی سازی و ..... ولی تو زمینه تلفن هوشمند پیش اپل هیچه
تو برو گوسفند ها تو با هم مقایسه کن که کدوم چاق تر شدن
بعد از خودن مطلب این همه احمق واقعا شما امیدی رو در دل من زنده کردیافرین تو خوبی
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده
واقعا برای همتون متاسفم که طرز فکر هاتون اینجوری هستش
واقعا برای آدم هایی که یک ذره از تکنولوژی سرشون میشه سخت بیان تو این فروم حیف که وقت ندارم شاید می تونستم یک ذره آدمتون کنم