• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش ایجاد صندوق بازنشتگی (تضمین آینده)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
خوب دکتر دکستر عزیز من بانک سینا رفتم اما رئیس بانک که از آشناها بود پیشنهاد زیر رو داد ...سوالی که دارم اینه که این همون موردی است که شما می گی؟ یا بهتر یا بدتر :دی

ایشون گفت بیا هر ماه سپرده ویژه یک ساله 20 درصد باز کن ... یعنی این ماه 1 سپرده ماه بعد 1 سپرده و همین طور الی آخر تا 5 سال

گفتش که تمام سود این سپرده ها رو تویک حساب واحد بریز گفتش که این طوری همین حساب واحد سپرده باز میشه یه نوع سپرده سرمایه گذاری که سود در سود میشه!
مزیتش هم گفت اینه که بعد از یک سال که شما سپرده ویزه باز کردی سررسید بعد از یک سال دیگه بعد از اون برات روزشمار حساب 20 درصد تبدیل میشه این جوری میگه می تونی روزشمار 20 درصد داشته باشی و دیگه پایین اومدن نرخ سود شامل حساب شما نمیشه اما اگر نرخ سود بالاتر رفت می تونی دوباره تبدیل به سپرده یک ساله دیگه ای بکنی که با اون نرخ بالاتر باشه و همین طوری بعد از یک سال تبدیل به روز شمار میشه...
در مورد لاین اعتباری هم گفت شما می تونی هر زمان که بخوای 80 درصد سپرده رو یه کارت اعتباری با نرخ سود 1.5 درصد بگیری یا وام مدت دار که کارت اعتباری 1.5 درصد مدت اعتبارش از زمان مصرف و مقدار پولی که مصرف می کنی 1 ماه هستش

ایشون گفت به فرض ماهی 200 هزار تومن شما بعد از 5 سال که سپرده ات میشه 12 میلیون نزدیک 40 میلیون هم سود پولات میشه !!!!

من نمی دونم ایشون چه جوری حساب کرد!!!

خوب اینم روضه ی ما :D حالا دکتر دکستر عزیز به نظرت می صرفه این قضیه و آیا این همون مورد شما ست؟!!

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
خوب دکتر دکستر عزیز من بانک سینا رفتم اما رئیس بانک که از آشناها بود پیشنهاد زیر رو داد ...سوالی که دارم اینه که این همون موردی است که شما می گی؟ یا بهتر یا بدتر :دی

ایشون گفت بیا هر ماه سپرده ویژه یک ساله 20 درصد باز کن ... یعنی این ماه 1 سپرده ماه بعد 1 سپرده و همین طور الی آخر تا 5 سال

گفتش که تمام سود این سپرده ها رو تویک حساب واحد بریز گفتش که این طوری همین حساب واحد سپرده باز میشه یه نوع سپرده سرمایه گذاری که سود در سود میشه!
مزیتش هم گفت اینه که بعد از یک سال که شما سپرده ویزه باز کردی سررسید بعد از یک سال دیگه بعد از اون برات روزشمار حساب 20 درصد تبدیل میشه این جوری میگه می تونی روزشمار 20 درصد داشته باشی و دیگه پایین اومدن نرخ سود شامل حساب شما نمیشه اما اگر نرخ سود بالاتر رفت می تونی دوباره تبدیل به سپرده یک ساله دیگه ای بکنی که با اون نرخ بالاتر باشه و همین طوری بعد از یک سال تبدیل به روز شمار میشه...
در مورد لاین اعتباری هم گفت شما می تونی هر زمان که بخوای 80 درصد سپرده رو یه کارت اعتباری با نرخ سود 1.5 درصد بگیری یا وام مدت دار که کارت اعتباری 1.5 درصد مدت اعتبارش از زمان مصرف و مقدار پولی که مصرف می کنی 1 ماه هستش

ایشون گفت به فرض ماهی 200 هزار تومن شما بعد از 5 سال که سپرده ات میشه 12 میلیون نزدیک 40 میلیون هم سود پولات میشه !!!!

خوب اینم روضه ی ما :D حالا دکتر دکستر عزیز به نظرت می صرفه این قضیه و آیا این همون مورد شما ست؟!!
یکی بیاد اینو توضیح بده
همش سود در سود و سپرده در سپرده شد
قاطی کردم :دی

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
همینجوری الان واسه خودم حساب کردم گفتم اینجام بنویسم
اگه سپرده ها 300 تومنی باشه و سود 169 که الان بانک ها دارن میدن رو معیار بگیریم حساب کتاب اینجوری میشه:
5 سال اول : 300
5 سال دوم : 1100
5 سال سوم : 3300
5 سال چهارم 9200
پایان دوره 20 ساله هر سپرده: 24800
یعنی برای سپرده مجموعا 1200 دادی 24800 پس گرفتی که میشه 20 برابر یا 2000%
بعد از سررسید 5 سال چهارم سپرده ها، جمع دارایی برابر یک میلیارد و چهارصد و هشتاد و هشت ملیون تومان میشه

این محاسبات برای تقریب با سود 170% انجام شده

دادا دقیقا درسته . من گفتم برای هضم اذهان با سود 100% حساب کردم . حالا می بینی چه رقم گنده ای میشه ؟
i320038_crazy.gif
این محاسبات شما رو هم کوت میکنم در پست اول باشد که مایه عبرت و رستگاری شود
i320038_crazy.gif

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
خب نگفتی 10 تومن رو چیکار کنم :دی
پارسیان هم هنوز کارت اعتباری میده یا جمع کرده؟؟؟
صادرات که 1 ماه من رو الاف کرد آخرم نداد

صادرات تا 2 ماه طول میده ولی بهترین کارت اعتباری رو داره از دست نده دادا .
دادا خودت اکسچنر حستی که کلی دمو دستگاه داری 10 میلیون اعتبار کمه
i320038_crazy.gif
؟ در ضمن آره دادا دارن خیالت راحت

i320021_papiyon.png

جناب دكتر بانك اقتصاد نوين هم اعتباراتش باز هست ؟

نه متاسفانه گلم دقیقا به همین خاطر اسم اقتصاد نوین رو نیاوردم :( . اعتبارات در اقتصاد نوین 600 تومن تعریف شده فقط و فقط

داداش دقیقا درست گفته این آشناتون کاملا صحیح گفته در ضمن اعتبارات سینا هم عالیه بنده هم دارم یه تونل بهش میزنیم :دی
i320038_crazy.gif

دادا روضه ای که خوندی شد روضه رضوان ایول دمت جیکس
i320021_papiyon.png
در ضمن شک نکن این طرح رو پیاده کن گلم . هیچ کس نیست بعد 26 سال کار یه همچین پول قلمبه ای داشته باشه
i320021_papiyon.png

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

سلام
میشه دوباره توضیح بدید ؟

یهنی اسمه حسابه سپرده ی ویژست که میشه هر ماه یه حساب جدید باز کرد ؟
یا کلا هر ماه یه حساب ویژه باز کنیم ؟

نفهمیدم

میشه یکم روونتر توضیح بدید

ممنون

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
سلام Doc عزیز ، جناب دکستر چند سوال داشتم که اگه میشه یکم واضح و خلاصه و روشن تر جواب بدید تا بهتر بفهمیم : 1 - لاین اعتباری که در چند تاپیک فرمودید ، دقیقا یعنی چی ؟ یعنی ما میریم باانک حساب باز میکنیم و بانک در ازای اون حساب میزانی اعتبار در اختیارمون میذاره ؟ این اعتبار به چه صورت است ؟ وام ؟ یا برات کارت ؟ یا چه چیزی که در بازار بشه از اون اعتبار استفاده کرد . 2 - حداقل میزان سپرده گذاری برای دریافت لاین اعتباری چقدر است ؟ و چه درصدی اعتبار اختصاص داده میشه ؟ 3 - دقیقا آیا در شهرستان ها هم میشه از این تبصره استفاده کرد یا خیر ؟ اگه میشه بفرمایید در مقابل بانک هایی که شاید بخوان خودشون رو به کوچه علی چپ بزنن باید اسم چه تبصره و ماده ای رو بیاریم تا تفهیم بشن ؟ 4 - برای یک بازاری بهترین روش و وسیله اعتبارسازی چی هستش ؟ آیا لاین اعتباری ؟ یا کارت اعتباری ؟ یا هرچیزی که هست یکم در موردش توضیح بدید . 5 - آیا سپرده مشخصی هست که هم سود بهش تعلق بگیره و هم بشه درصدی از آورده ی حساب رو وام گرفت ؟ 6 - آیا وام مورد 5 رو میشه بدون ضامن گرفت ؟ بازپرداختش چه قدر میتونه باشه ؟ سپاس

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام
میشه دوباره توضیح بدید ؟

یهنی اسمه حسابه سپرده ی ویژست که میشه هر ماه یه حساب جدید باز کرد ؟
یا کلا هر ماه یه حساب ویژه باز کنیم ؟

نفهمیدم

میشه یکم روونتر توضیح بدید

ممنون

فرزاد جان یک بار تاپیک رو برابر از اول بخون
i320710_kharab.gif
. اینا سپرده بلند هستن و هر ماه باید یه دونش باز بشه . سپرده های ویژه تنها فرقی که دارن اینه که وقتی که تمدید میشن سودش همون 20% علی الحساب هست . یعنی سودها شد 10% باز این سپرده های 20% علی الحساب رو میگرن .

سلام Doc عزیز ، جناب دکستر چند سوال داشتم که اگه میشه یکم واضح و خلاصه و روشن تر جواب بدید تا بهتر بفهمیم : 1 - لاین اعتباری که در چند تاپیک فرمودید ، دقیقا یعنی چی ؟ یعنی ما میریم باانک حساب باز میکنیم و بانک در ازای اون حساب میزانی اعتبار در اختیارمون میذاره ؟ این اعتبار به چه صورت است ؟ وام ؟ یا برات کارت ؟ یا چه چیزی که در بازار بشه از اون اعتبار استفاده کرد . 2 - حداقل میزان سپرده گذاری برای دریافت لاین اعتباری چقدر است ؟ و چه درصدی اعتبار اختصاص داده میشه ؟ 3 - دقیقا آیا در شهرستان ها هم میشه از این تبصره استفاده کرد یا خیر ؟ اگه میشه بفرمایید در مقابل بانک هایی که شاید بخوان خودشون رو به کوچه علی چپ بزنن باید اسم چه تبصره و ماده ای رو بیاریم تا تفهیم بشن ؟ 4 - برای یک بازاری بهترین روش و وسیله اعتبارسازی چی هستش ؟ آیا لاین اعتباری ؟ یا کارت اعتباری ؟ یا هرچیزی که هست یکم در موردش توضیح بدید . 5 - آیا سپرده مشخصی هست که هم سود بهش تعلق بگیره و هم بشه درصدی از آورده ی حساب رو وام گرفت ؟ 6 - آیا وام مورد 5 رو میشه بدون ضامن گرفت ؟ بازپرداختش چه قدر میتونه باشه ؟ سپاس

سلام دوست عزیز
i320021_papiyon.png

من به سوالتتون به ترتیب جواب میدم .
1-لاین اعتباری دوست عزیز اعتبار بانکی هست که با کارت اعتباری شروع میشه و تا ........ الی بالا ادامه داره
i320021_papiyon.png

2-به حساب اعتبار نمیدن گلم به سپرده های شما 80% مبلغش اعتبار میدن
3-وام نیست دوست عزیز لاین اعتباری هست ولی قابل تبدیل به تسهیلات با باز پرداخت 1 ساله هم هست . برات کارت جز بالاترین رده های اعتباری در بانک هست عزیز . بله از کارت اعتباری خودتون توی همه جا میتونید استفاده کنید .
4-برای پارسیان دادا 12 میلیون . بانک های دیگه که لیستش رو گفتم برای این کار حداقل از 2 میلیون .
5-تهران و شهرستان دوست عزیز فرقی نمیکنه ولی اون لیست بانک هایی رو که گفتم مد نظر داشته باشید :happy:

توضیح کلی : ببینید سپرده در همه جا می تونه نقش ضامن رو بازی کنه این رو همیشه به یاد داشته باشید چه برای اعتبارات و چه تسهیلات فرومولش هم همیشه 80% مبلغ سپرده هست . اعتبارات رو به هیچ عنوان نباید تبدیل کرد چون منظور از استافاده از اعتبارات این هست که شما همیشه کارت رو راه بندازی و نهایت در بدترین شرایط در 45 روز باز پرداخت تنها با 1% سود برگردونید این مبلغ رو دوست عزیز . استفاده از اعتبارات در صورتیکه که بخوایید تبدیل به تسهیلات (وام) بشه اشتباهی هست جبران ناپذیر چون روی امتیاز اعتباری شما تاثیر میذاره . این رو هم همیشه مد نظر قرار بدید اگر در بانکی سپرده داشته باشید مثلا 12 میلیون و بخوایید برای مثال 10 میلیون تومن وام بگیرید به هیچ عنوان نیاز به ضامن ندارید همون برگه سپرده ضامن شما میشه و شما کما به فی السابق هم سود سپرده تون رو میگیرید هم اینکه وام رو گرفتید .

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
ممنون بابت پاسخ فقط نفرمودید برای یک فرد بازاری که اعتبار جزو لاینفک شغلش هست ، چه راهی رو شما توصیه میکنید ؟ کارت اعتباری دقیقا به چه شکلی هستش ؟ آیا مثل برات کارت میمونه ؟ یا خیر ؟ و اینکه ظرف 45 روز باید برگردوند ببخشید اگه زیاد سوال میکنم ولی میخوام بدونم در شرایط فعلی که چک و سفته دیگر اعتباری بهشون نیست چه راهکار دیگه ای برای اعتبارسازی وجود داره ؟ نظیر چک های تضمینی و برات کارت که اگه همین دو مورد رو بعلاوه لاین اعتباری ( کارت اعتباری ) بیشتر باز کنید خیلی خوب میشه . بازهم تشکر

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
ممنون بابت پاسخ فقط نفرمودید برای یک فرد بازاری که اعتبار جزو لاینفک شغلش هست ، چه راهی رو شما توصیه میکنید ؟ کارت اعتباری دقیقا به چه شکلی هستش ؟ آیا مثل برات کارت میمونه ؟ یا خیر ؟ و اینکه ظرف 45 روز باید برگردوند ببخشید اگه زیاد سوال میکنم ولی میخوام بدونم در شرایط فعلی که چک و سفته دیگر اعتباری بهشون نیست چه راهکار دیگه ای برای اعتبارسازی وجود داره ؟ نظیر چک های تضمینی و برات کارت که اگه همین دو مورد رو بعلاوه لاین اعتباری ( کارت اعتباری ) بیشتر باز کنید خیلی خوب میشه . بازهم تشکر

آورین دادا خودت دقیقا جوابت رو دادی . این اعتباری که من خدمتتون عرض میکنم به این صورت شروع میشه : کارت اعتباری - چک های تضمینی و در انتها برات کارت . در ضمن کارت اعتباری بانک هایی مثل سینا سقف میتونه نداشته باشه و بر حسب سپرده های شما تا 100 میلیون هم میره . در مورد کارت اعتباری دقیقا مثل همین کارت معمولی شما هست ولی فرقش اینه که خود پرداز پول نمیده و همین قابلیتش از نظر من خیلی عالی هست . شما با کارتت هر کجا بخوای میتونی خرید کنید از بقالی تا صرافی و طلا فروشی خلاصه هر کجا که پایانه فروش داشته باشه . بعد ظرف روز طبق چیزی که من گفتم باید برگردونی . دوست عزیز اگر با پولت کار میکنید این بهترین ابزار هست
i320021_papiyon.png

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
هاااا وگرفتم . یعنی تقریبا مثل همون تفاوت بین دبیت کارت و کردیت کارت تو خارج . که این کارت اعتباری میشه مثل همون کردیت کارت که میشه ازش خرج کرد و بدهکار بانک میشیم تا زمانش که سر ماه باشه یا 45 روز و تصفیه کنیم . درست گفتم ؟ حالا واقعا همچین کارتی رو میدن ؟ دقیق بگید کدوم بانک بریم سر راست باشه و اذیت نکنن . تشکر

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
طبق محاسباتی که فرمودید اگه سپرده را ماهیانه 10000 تومن در نظر بگیریم در پایان 25 سال مبلغ کل سرمایه حدود 14 میلیون تومن میشه
10000 تقریبا قیمت سکه بین سالهای 65 تا 70 بوده است در طول 5 سالش میشه 60 سکه که با احتساب 670 تومن قیمت روز سکه میشه حدود 40 میلیون.بنظرتون منطقیه اینجور حسابی باز کنیم ؟!!!!

pedal

Registered User
لایک‌ها
21
سلام. بعضی از موسسه ها بطور اتوماتیک سود سپرده رو در همون حساب وارد می کنن . مثلا در حساب کوتاه مدت که سودش ماهیانه 1.6 درصد می شه در آخر ماه سود رو به مبلغ سپرده اضافه می کنن. آیا این روش بهتر از این نیست که تعداد زیادی سپرده باز کنیم؟
در ضمن این رو هم از موسسه صالحین که با بانک تات یکی هست، کپی کردم امیدوارم تبلیغ حساب نکنین چون می دونم که موسسات دیگه ای هم در همین حد پرداخت می کنن. فقط لطف کنید نظرتون رو بگین.
چون من می خوام از این نوع سپرده بجای روشی که دکتر فرمودن استفاده کنم.
طرح صالحین

مشتریانی که دارای یکی از حساب‏های بلند مدت یک‏ساله تا پنج ساله نزد مؤسسه هستند، می‏توانند ضمن بهره‏مندی از سود علی الحساب سپرده خود، از امتیاز اخذ تسهیلات تا سقف 90% مبلغ سپرده بدون نیاز به ارائه ضامن و تنها در عرض 24 ساعت بعد از افتتاح سپرده، تسهیلات دریافت نمایند.
با توجه به سپرده‏گذاری انجام گرفته نیازی به ارائه هیچ‏گونه ضمانتی از قبیل ارائه چک، سفته و یا ضمانت اشخاص ثالث در این طرح نیست.
قابلیت ویژه «طرح طلوع» مؤسسه مالی و اعتباری صالحین در مقایسه با طرح‏های مشابه سایر مؤسسات، در تنوع و قابلیت اخذ این نوع تسهیلات با نرخ‏هایی به مراتب کمتر از نرخ سود دریافتی از محل سپرده‏گذاری افراد است؛ به طوری‏که فرصت استثنایی استفاده توأمان از 2 امتیاز یعنی دریافت سود ویژه از محل سپرده‏گذاری همزمان با استفاده از امتیاز اخذ تسهیلات با شرایط ویژه امکان پذیر خواهد بود.

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
از استارتر بابت این تاپیک مفید تشکر میکنم
یه سوال دارم که اگه ممکنه جواب بدین:
بعد از برداشت از لاین اعتباری (به میزان کل 80 درصد سپرده) وقتی بعد از 45 روز مبلغ برداشت شده رو به بانک بر میگردونیم آیا میشه روز بعد همون مبلغ رو دوباره برداشت کرد وباز 45 روز بعد پرداخت کرد؟ (یعنی اگه بخوایم از لاین اعتباری به عنوان سرمایه کاری استفاده کنیم، کافی هست هر 45 روز یکبار این مبلغ به بانک برگردونیم و دوباره از حساب برداریم؟)

Last edited:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بعد از برداشت از لاین اعتباری (به میزان کل 80 درصد سپرده) وقتی بعد از 45 روز مبلغ برداشت شده رو به بانک بر میگردونیم آیا میشه روز بعد همون مبلغ رو دوباره برداشت کرد وباز 45 روز بعد پرداخت کرد؟ (یعنی اگه بخوایم از لاین اعتباری به عنوان سرمایه کاری استفاده کنیم، کافی هست هر 45 روز یکبار این مبلغ به بانک برگردونیم و دوباره از حساب برداریم؟)
بله امکانش هست.فکر کنم تا یکسال این امکان رو دارید.
البته پوزش از دکتر مرتضی ! بابت دخالت

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
طبق محاسباتی که فرمودید اگه سپرده را ماهیانه 10000 تومن در نظر بگیریم در پایان 25 سال مبلغ کل سرمایه حدود 14 میلیون تومن میشه
10000 تقریبا قیمت سکه بین سالهای 65 تا 70 بوده است در طول 5 سالش میشه 60 سکه که با احتساب 670 تومن قیمت روز سکه میشه حدود 40 میلیون.بنظرتون منطقیه اینجور حسابی باز کنیم ؟!!!!

دقیقا اشتباه حساب فرمودید
i320021_papiyon.png

در این محاسبات شما به صورت ماهیانه سودی نمیگیرید . حتی اگر مثل بنده سود رو 100% قرار بدید و در پایان سپرده سود رو با اصل سپرده بگیرید به نتیجه فاینال میرسید ولی سود واقعی 162% الی 167% برای یک دوره 5 ساله هست . در ضمن این محاسبات برای بازگشایی سرفصل اعتبارات هست که بر این اساس طراحی شده . با سکه اعتبارات باز نمیشه دوست عزیز در ضمن با لاین اعتباری هر کاری هم که بخواهید توی این مدت میتونید انجام بدید و بستگی به شم اقتصادی شما داره . یک بار دیگه محاسبات رو دقیقا نگاه کنید
i320021_papiyon.png
اگر سود در مدت 26 سال (شما 25 سال حساب کردید . دلیلش رو هم نوشتم برای چی 26 سال) 14 میلیون میشد هیچ موقع همچین تاپیکی رو نمیزدم

پ ن : محاسبات شما کملا غلط هست
i320021_papiyon.png
این محسابات حداقلش 100 هزار تومن می تونه باشه چون سپرده سرمایه گذاری بلند مدت در بعضی بانک ها حداقل 100000 هزار تومن هست ولی 3 بانک 50 هزار تومن هم قبول میکنند . با رقم 10 هزار تومن اصلا نمیشه همچین محساباتی رو انجام داد چون شدنی نیست . در ضمن مشخص هس شما به بانکداری آشنایی ندارید . فاکتور های سود در رسید و سرمایه رو محسابه بفرمائید . فقط لطفا کامل بشینید با چهار عمل اصلی محسابه بفرمائید چون بسیار راحت هست . پست بعدی شما ایشالا به این شکل نباشه در ضمن محاسبات رو از لحاظ زمانی عقب نبرید به چالش نکشید
i298960_ddd.gif
سرفصب اعتبارات از سال 85 در بانک مرکزی وارد امور بانکداری شده نه سال 65 دوست عزیز . پس محاسبات رو به چالش نکشید .

سلام دوست عزیز

ببینید لایت اعتباری میتونید قسمتی یا کلش رو استفاده کنید اگر در همون بازه زمانی برگردونید دوست عزیز به طور مداوم قابل استفاده هست . اتفاقا این صحبتی که کردید در باره سرمایه کاری بسیار زیرکانه و به جا بود دقیقا همین کار رو خود من میکنم :دی . به زبان ساده تر : اگر شما اول ماه کل لاین اعتباری رو برای تامین سرمایه برداشت کردید و در پایان دوره که 40 تا 45 روز هست برگردوندید دوباهر قابل استفاده هست دوست عزیز . مدت زمانی هم نداره تا وقتی که سپرده هاتون توی بانک هست لاین اعتباری شما نیز دایر هست
i320021_papiyon.png

هاااا وگرفتم . یعنی تقریبا مثل همون تفاوت بین دبیت کارت و کردیت کارت تو خارج . که این کارت اعتباری میشه مثل همون کردیت کارت که میشه ازش خرج کرد و بدهکار بانک میشیم تا زمانش که سر ماه باشه یا 45 روز و تصفیه کنیم . درست گفتم ؟ حالا واقعا همچین کارتی رو میدن ؟ دقیق بگید کدوم بانک بریم سر راست باشه و اذیت نکنن . تشکر

آره دادا دقیقا :happy: . به دمت گرم دیگه :( توی تاپیک 10 بار اسم بانک ها رو گفتم برگرد توی تاپیک یه نگاه بکن دیگه
i320710_kharab.gif
به مولا والا میدن بلا میدن
i320710_kharab.gif

بله امکانش هست.فکر کنم تا یکسال این امکان رو دارید.
البته پوزش از دکتر مرتضی ! بابت دخالت

چاکر دادا
32988_s1591.gif
ایول دقیقا ولی یه چیزی هست . مدت زمانی نداره دادا تا وقتی که سپرده دارید توی بانک لاین اعتباری برقرار هست و محدودیت زمانی نداره
i298960_ddd.gif

Last edited:

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
داداش دقیقا درست گفته این آشناتون کاملا صحیح گفته در ضمن اعتبارات سینا هم عالیه بنده هم دارم یه تونل بهش میزنیم :دی
i320038_crazy.gif

دادا روضه ای که خوندی شد روضه رضوان ایول دمت جیکس
i320021_papiyon.png
در ضمن شک نکن این طرح رو پیاده کن گلم . هیچ کس نیست بعد 26 سال کار یه همچین پول قلمبه ای داشته باشه
i320021_papiyon.png

خوب خوب

حالا یه سوال این پیشنهاد دوست ما فرقش با پیشنهاد پست اول شما چیست؟
d.png

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
فرزاد جان یک بار تاپیک رو برابر از اول بخون
i320710_kharab.gif
. اینا سپرده بلند هستن و هر ماه باید یه دونش باز بشه . سپرده های ویژه تنها فرقی که دارن اینه که وقتی که تمدید میشن سودش همون 20% علی الحساب هست . یعنی سودها شد 10% باز این سپرده های 20% علی الحساب رو میگرن .

دقیقا درسته!

1-لاین اعتباری دوست عزیز اعتبار بانکی هست که با کارت اعتباری شروع میشه و تا ........ الی بالا ادامه داره
i320021_papiyon.png

2-به حساب اعتبار نمیدن گلم به سپرده های شما 80% مبلغش اعتبار میدن
3-وام نیست دوست عزیز لاین اعتباری هست ولی قابل تبدیل به تسهیلات با باز پرداخت 1 ساله هم هست . برات کارت جز بالاترین رده های اعتباری در بانک هست عزیز . بله از کارت اعتباری خودتون توی همه جا میتونید استفاده کنید .
4-برای پارسیان دادا 12 میلیون . بانک های دیگه که لیستش رو گفتم برای این کار حداقل از 2 میلیون .
5-تهران و شهرستان دوست عزیز فرقی نمیکنه ولی اون لیست بانک هایی رو که گفتم مد نظر داشته باشید
happysmiley.gif

توضیح کلی : ببینید سپرده در همه جا می تونه نقش ضامن رو بازی کنه این رو همیشه به یاد داشته باشید چه برای اعتبارات و چه تسهیلات فرومولش هم همیشه 80% مبلغ سپرده هست . اعتبارات رو به هیچ عنوان نباید تبدیل کرد چون منظور از استافاده از اعتبارات این هست که شما همیشه کارت رو راه بندازی و نهایت در بدترین شرایط در 45 روز باز پرداخت تنها با 1% سود برگردونید این مبلغ رو دوست عزیز . استفاده از اعتبارات در صورتیکه که بخوایید تبدیل به تسهیلات (وام) بشه اشتباهی هست جبران ناپذیر چون روی امتیاز اعتباری شما تاثیر میذاره . این رو هم همیشه مد نظر قرار بدید اگر در بانکی سپرده داشته باشید مثلا 12 میلیون و بخوایید برای مثال 10 میلیون تومن وام بگیرید به هیچ عنوان نیاز به ضامن ندارید همون برگه سپرده ضامن شما میشه و شما کما به فی السابق هم سود سپرده تون رو میگیرید هم اینکه وام رو گرفتید .

البته الان با این سود بانکی که بالا رفته اون یک درصد شده 1.5 درصد دکتر دکستر عزیز

بانک سینا خوبیش اینه که مثلا من الان که ازشون کارت اعتباری 10 میلیونی گرفتم باید هر ماه 10 میلیون و 150 هزار تومن برگردونم و یک ساعت بعد دوباره 10 میلیون تو حسابمه!
اگر خواستیم دوماهه برگردونیم باید 10 میلیون و 260 هزار تومن برگردونیم که از 1.5 درصد هم خیلی خیلی بهتره

در نهایت من به این نتیجه رسیدم که خدا یکی بانک هم یکی اونم بانک سینا.... نظر شما چیه دکستر عزیز؟

تسهیلات برات کارت صادرات چه جوریه؟ بهتره آیا؟

Last edited:

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575

آره دقیقا یک ساعت بعد دوباره تو حسابت هست!

یه چیز دیگه هم بهتون بگم جالبه این لاین اعتباری که تو حسابتون هست اگر مثلا 8 ماه بگذره و دست بهش نزنید بانک هیچ سودی از شما نمی گیره تا وقتیکه ازش برداشت کنید...

این یعنی که شما تو حسابتون 10 میلیون همیشه دارید و هیچ سودی که به بانک نمی دین و....... دیگه چی بگم واقعا عالیه دیگه
d.png

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
سلام دوست عزیز

ببینید لایت اعتباری میتونید قسمتی یا کلش رو استفاده کنید اگر در همون بازه زمانی برگردونید دوست عزیز به طور مداوم قابل استفاده هست . اتفاقا این صحبتی که کردید در باره سرمایه کاری بسیار زیرکانه و به جا بود دقیقا همین کار رو خود من میکنم :دی . به زبان ساده تر : اگر شما اول ماه کل لاین اعتباری رو برای تامین سرمایه برداشت کردید و در پایان دوره که 40 تا 45 روز هست برگردوندید دوباهر قابل استفاده هست دوست عزیز . مدت زمانی هم نداره تا وقتی که سپرده هاتون توی بانک هست لاین اعتباری شما نیز دایر هست
i320021_papiyon.png
سلام و تشکر از توضیح کامل شما
و یه سوال دیگه که اگه ممکنه محبت کنین جواب بدین:
درصد سودی که باید بابت برداشت از لاین اعتباری به بانک پرداخت بشه آیا 1 تا 1.5 درصد سالانه هست؟ یعنی اگه کل سال مبلغ لاین اعتباری رو به عنوان سرمایه کاری استفاده کنیم و فقط سر 45 روز به موقع به بانک برگردونیم و دوباره برداریم فقط 1.5 درصد سالانه به بانک پرداخت میکنیم؟

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
سلام و تشکر از توضیح کامل شما
و یه سوال دیگه که اگه ممکنه محبت کنین جواب بدین:
درصد سودی که باید بابت برداشت از لاین اعتباری پرداخت بشه آیا 1 تا 1.5 درصد سالانه هست؟ یعنی اگه کل سال مبلغ لاین اعتباری رو به عنوان سرمایه کاری استفاده کنیم و فقط سر 45 روز به بانک برگردونیم و دوباره برداریم فقط 1.5 درصد سالانه به بانک پرداخت میکنیم؟

حتما آره
d.png

آخه برادر من شما کجا رو سراغ داری 1.5 درصد که هیچ 4 درصد سالانه بگیره ! :دی

جدای از شوخی دوست خوبم شما بابت هر ماه یا 45 روز 1.5 درصد سود+اصل پولو پرداخت می کنید! که اگر بگذارید دوماه بمونه به صرفه تره چون سالانه 15 درصد حساب می کنه و دو ماهش میشه بر مبنای مثلا 10 میلیون استاده از کارت اعتباری260 هزار تومان که 40 هزار تومان به نفعتونه در دوماه تا این که بخواهید هر ماه 1.5 درصد بدین که میشه 300 تومن! " برمبنای استفاده از همون 10 میلیون مثالی که خدمتتون گفتم"

اینا رو براساس ساز کار بانک سینا که خودم حساب دارم و باهاشون کار می کنم خدمتتون عرض کردم...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا